Spørgsmål og svar om Comwell Køge Strand

Generel info om dit ophold på Comwell Køge Strand

Check-in kan ske fra kl. 15:00. Check ud skal ske senest kl. 10:00.

I weekender og på helligdage er check ud først kl. 11:00.

Ønsker du at forlænge dit ophold med enten to timer tidligere check-in eller to timer senere check ud end de gældende tider? Så kan dette bestilles forud for dit ophold mod et gebyr på kr. 200,-.

Børn under 18 år skal altid være ledsaget/bo ifølge med en voksen i forbindelse med ophold.

Når du ankommer på hotellet, bliver du bedt om at udfylde og underskriv et registreringskort og mod ønske fremvise gyldig ID. Dette sker i henhold til dansk lovgivning.

På hotellets Superior KING værelser er det muligt at overnatte 3 personer, med en ekstra opredning.
Barn 3-11 år inkl. morgenbuffet kr. 300,-
Barn 0-2 år i weekendseng inkl. morgenbuffet kr. 125,-. Sover barnet 0-2 år i forældrenes seng er barnet uden beregning.


Vi henviser til vores annulleringsbetingelser


På Comwell Køge Strand kan du benytte alle gængse kreditkort. Bemærk der tillægges et gebyr på udenlandske kreditkort.

Comwell forbeholder sig retten til at forhåndsgodkende dit kreditkort/debitkort inden din ankomst. 

Comwell.dk debiterer ikke dit kreditkort, medmindre du bestiller et ”non refundable ophold”. Dit kreditkort anvendes kun som garanti for din reservation. Bruger du et debitkort til din bestilling, vil din bank reservere beløbet i 30 dage. Ønsker du efter opholdet at få frigivet pengene inden de 30 dage er gået, skal du kontakte hotellet direkte med dit reservationsnummer, så vil hotellet hjælpe med at frigive pengene. Comwell kan via DIBS give besked til din bank, om at frigive beløbet, men det er kun din bank, der kan slette reservationen af beløbet. Debitkort er Visa Elektron, Maestro eller MasterCard Direct.


Det er tilladt at medbringe hund - dog kun på vores standardværelser, og det skal bestilles forud for ophold. Merpris kr. 250,- pr. nat.


Morgenmad:

  • Mandag – fredag: 06:30 - 09:30

  • Lørdag - søndag: 07:00 – 10:00

  • I ferieperioder serveres morgenmaden fra 07:00 - 10:00

  • Hvis du ikke overnatter på hotellet, er du velkommen til at forespørge på morgenmadsbuffeten, fra 158,- pr. person

  • Vi tilbyder morgenmad / brunch i eget lokale for minde grupper og selskaber fra 20 personer mod gebyr.

Frokost: Kl. 12.00 - 14:30 mandag - fredag

Middag: Kl. 18:00 - 21:30 mandag - lørdag (Vi anbefaler at booke bord)

Bar: Kl. 18:00 – 21:00 mandag - lørdag

Alle vores dyner og puder er allergitestede. Meddel altid om allergier forud for dit ophold, hvis der er særlig forhold, vi skal være opmærksomme på.


Vores reception er døgnbemandet og altid klar til at hjælpe dig med det mindste. Ring venligst på telefon +45 5665 3690 og tryk 3.


Comwell Køge Strand er et 100% røgfrit hotel. Alle vores værelser og værelsesaltaner er ikke-ryger områder. Rygning kan foregå udendørs i en dertil indrettet rygezone tæt ved hovedindgangen.

Rygning på værelserne bliver faktureret med en opkrævning på 2.500 kr.

Ved unødvendig extra-rengøring på værelserne vil der blive faktureret en opkrævning på op til 3.500 kr.


Køge Station ligger i gåafstand fra hotellet, 1,2 km.

Med S-toget tager det ca. 40 min. til Københavns Hovedbanegård.

Køge Nord ligger 8,8 km fra hotellet - herfra afgår der tog til og fra Jylland, Fyn og København H samt Københavns Lufthavn.

Taxabestilling - kontakt receptionen på tlf. (+45) 56 653 690, tryk 3

Busstoppested forefindes tæt på hotellet.


Parkering er gratis og foregår på vores store parkeringsområde ved hotellets hovedindgang. 

For elbiler er der brugerbetaling for strømmen via Clever app, og egne kabler skal medbringes.


Der er mulighed for træning i vores fitnessrum. 

Fitness er åbent i tidsrummet kl. 05:30-22:00  


Kontakt hotellet på tlf. (+45) 56 653 690.


Generel info om dit ophold på Comwell

Alle ophold kræver indtastning af betalingskort, også selvom du har et gavekort. Der tages ikke betaling ved indtastning af dine kortoplysninger. Alle ophold afregnes på hotellet - dog undtaget non-refundable ophold, hvor beløbet trækkes ved booking. Disse ophold refunderes ikke eller kan ikke flyttes. Vær opmærksom på at hvis du benytter et MasterCardDebit eller VISA Debit som garanti, vil beløbet blive reserveret på din konto og først blive frigivet igen efter afrejse, og kan vare op til 30 dage.


Hvis du har et gavekort gældende til alle Comwell hoteller, kan du bestille dit ophold online og afregne med gavekort ved check ud. Kreditkort ved onlinebooking er kun en garanti for ankomst. Bemærk, vi modtager ikke gavekort fra andre Comwell hoteller. 

Gavekort kan ikke benyttes til betaling af forudbetalte non-refundable ophold. 

Gavekort fra Gavefabrikken skal altid bestilles via det link der følger med gavekortet og kan ikke bruges som betaling medmindre opholdet specifikt er bestilt herigennem.


Alle vores hoteller er Green Key certificerede, hvilket betyder at der gøres en ekstra indsats for at beskytte miljøet. Vi bestræber os samtidig på at være et bæredygtigt hotel, der benytter sig af lokale råvarer i det omfang, det er muligt, frem for import af udenlandske råvarer.


Du optjener automatisk 5% af det samlede beløb på din slutregning, ved ophold med overnatning bestilt på Comwell.com. Alle optjente point kan bruges som

betaling under dit næste ophold med overnatning. Som medlem af Comwell Club optjener du efter 8 nætter den 9. nat som BONUS, givet af Comwell

Det er gratis og uforpligtende at blive medlem.