Anmeldelser af Comwell Roskilde

Hvad siger vores gæster?

Her finder du et udvalg af de anmeldelser, som vores gæster har givet Comwell Roskilde på tværs af kanaler.

Se vurderinger og klik på stjernerne i hver anmeldelse, hvis du vil læse hele teksten.

Anmeldelser

4.2 / 5

Baseret på 1461 anmeldelser

Erik, 29 April 2024
4.5 / 5
"Positive: Although a conference hotel it still felt very welcoming. Breakfast for non-conference guests was separate and excellent. Negative: Pricing…."
Læs mere
Jakob, 18 April 2024
4.8 / 5
"Jeg overnattede på Comwell Roskilde i forbindelse med en arbejdsrejse og var godt tilfreds med hotellet rolige omgivelser, gode service og personale."
Læs mere
Anette, 15 April 2024
4 / 5
"Fint værelse, og basale behov blev dækket."
Læs mere
Lintu666, 13 April 2024
5 / 5
"Positive: Very sustainable and beautiful hotel. It even has outside sitting area, very clean and lot of live plants. Beer on the tap for breakfast. Staff..."
Læs mere
Peter, 27 March 2024
4.6 / 5
"Hyggeligt hotel med skøn beliggenhed"
Læs mere
Thomas, 14 March 2024
4.2 / 5
"Store lyse værelser, lækker morgenbuffet."
Læs mere
Marianne Pedersen, 8 March 2024
5 / 5
"Var her på kursus.. Smilende service.. lækker mad.. flot beliggenhed"
Læs mere
Sussie Abrahamsen, 1 March 2024
3 / 5
"Vi var til en fest der starter kl 13, og dem der holder festen bestiller et værelse, men kan først få det kl 15 og hvis de skal have det før, skal de betale..."
Læs mere
Erik, 17 February 2024
3 / 5
"Utrolig små værelser og meget ringe tryk på vandet i bruseren"
Læs mere
Susanne Kragh Pedersen, 12 February 2024
5 / 5
"God oplevelse. Gode parkeringsmuligheder. Niveaufri indgang. Fine værelser med fint badeværelse. Lækker mad i restauranten. Venligt personale."
Læs mere
Julie, 10 February 2024
4 / 5
"Positive: Nice surroundings, good breakfast (lot of choices), recycling options just outside of hotel rooms. Negative: Location not easy to reach with public..."
Læs mere
Jari, 29 January 2024
4 / 5
"Positive: Breakfast very nice. Negative: Location quite far away. Possibly much more beautiful during summer time. Rooms small."
Læs mere
Ebbe, 20 January 2024
4.8 / 5
"Vi havde 1 overnatning og mødte meget venlig betjening, dejlig café hvor det var mig at spise dejlig cafemad. Godt værelse og virkelig god morgenmad."
Læs mere
Brink, 16 January 2024
5 / 5
"Min ophold var en pause fra dagligdagen pga min ptsd fra min tid som soldat og Blev mødt varme og god service."
Læs mere
Erik, 4 January 2024
5 / 5
"Have stayed at this conference style hotel many times - both for business and for pleasure. Tranquil and beautiful location with views of the fjord. Interior..."
Læs mere
Meta, 17 December 2023
5 / 5
"Vi havde et på alle måder skønt ophold. Hotellet ligger på et roligt sted. Da vi kom ned til vores værelse, viste det sig, at det allerede var beboet. Den..."
Læs mere
Mette, 11 December 2023
4.5 / 5
"Positiv: Superfin morgenmad Der var julefrokost på stedet - det var ikke derfor, vi var der. Vi fik et af de værelser, der var længst væk fra festen, så vi..."
Læs mere
Laura, 3 December 2023
4 / 5
"Very kind staff ,cosy place and definitely I will come back ❤️"
Læs mere
Peter Rasmussen, 23 November 2023
3 / 5
"Bestilte dobbelt værelse til 2 personer, værelset var ufattelig lille og der var et lille håndklæde og 1 stort.. til 2 personer.. men at spise det er en god..."
Læs mere
Holger Ottosen, 21 November 2023
5 / 5
"Jeg er aldrig blevet skuffet her, og selvom der er mange gæster, finder man altid en parkeringsplads"
Læs mere
Mike Christoffersen, 7 November 2023
4 / 5
"Godt sted og overnatte"
Læs mere
Familien Lund, 31 October 2023
5 / 5
"Vi både 2 og 4 benet havde et fantastisk dag ophold. Vi boede i A5, det var et rigtigt skønt værelse, som var helt perfekt til både 2 og 4 benet. Her var der..."
Læs mere
Svein, 27 October 2023
4 / 5
"Store fine rom, men ingen sofa eller stol man kunne sitte komfortabelt i. Ok frokost, helt greit baderom. Passer nok best for konferanser, ikke så mye for..."
Læs mere
David, 19 October 2023
2.5 / 5
"Positive: The bar was nice.. General layout and appearance of the hotel was nice. Negative: I hate showers that soak you in cold water when you switch them..."
Læs mere
Inga Vang Erichsen, 8 October 2023
5 / 5
"Vi var til arrangementet "Smagfuld Aften" med vinmenu og overnatning d. 6/10. Det får topkarakter i alle henseender. Maden var ualmindelig lækker og..."
Læs mere
Kasper, 25 September 2023
4.5 / 5
"Positiv: syntes personalet var super effektive, når jeg havde en forespørgsel på enden mad, drikkelse, indtjek, taxi bestilling osv. så var det hurtigt løst...."
Læs mere
Lars Eliasson, 24 September 2023
4 / 5
"Utmärkt hotell och fint boende. Mycket bra rum. Städning u.a. Restaurangen och bistro serverar utmärkt mat till acceptabla priser. Hundvänlig anpassning...."
Læs mere
Booking.com User, 16 September 2023
3.5 / 5
"Positive: The service was excellent. Negative: Too many times that I was stuck with no option to eat because the kitchen closes so early and there are no..."
Læs mere
Bettina, 8 September 2023
5 / 5
"En rigtig god og rar atmosfære fra start til slut, et dejligt trygt og stille og roligt sted, et sted man har lyst til at besøge igen!"
Læs mere
Ditte Bay, 27 August 2023
5 / 5
"Super lækkert hotel, flot udsigt fra vores værelse og sengen var skøn ❤️"
Læs mere

Mere om et ophold hos os

Hos Comwell sætter vi stor pris på vores anmeldelser. Vi lytter til dem og bruger anmeldelserne aktivt, så vi hele tiden kan forbedre os og give vores gæster den bedste oplevelse.

Anmeldelserne er også et pejlemærke for dig som gæst. Men det er værd at huske på, at de er subjektive. Så hvad der er god morgenmad for dig, er ikke nødvendigvis det samme for en anden gæst.

På Comwell Roskilde gør vi altid vores bedste for at tilpasse oplevelsen efter dine behov. Det gør vi f.eks. i form af vores Better Sleep program, hvor du frit kan vælge mellem fire forskellige hovedpuder, så du kan nyde en god nattesøvn.

I køkkenet tager vi naturligvis også hensyn til særlige kostbehov. På vores morgenbuffet finder du oftest laktose- og glutenfri alternativer, og vi har i hele køkkenet fokus på grønne retter, så der er lækre valgmuligheder for dig, der ikke spiser kød.
Har du særlige kosthensyn, må du meget gerne give os besked.

 

Vi glæder os til at høre fra dig

Vil du vide mere om dit ophold på Comwell Roskilde, kan du finde mange nyttige informationer på vores hjemmeside. Her har vi også samlet de typiske spørgsmål og svar, så du hurtigt kan blive klogere på det praktiske omkring dit ophold.

Har du andre spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores hjælpsomme medarbejdere på hotellerne.

Vi glæder os til at høre fra dig og er klar til at tage godt imod dig på Comwell Roskilde.