Restaurant & fest på Comwell Roskilde

Restauranterne WellCom & Roswell

I vores restauranter er maden et kapitel for sig selv. Vores dygtige køkkenchef Rasmus Rasmussen, der i Chicago i 2010 vandt verdensmesterskaberne for konferencekokke, står for at sammensætte vores lækre menu.

Restauranterne er indrettet med et nordisk look i varme farver. Her er garanteret en hyggelig atmosfære - både når det drejer sig om den intime middag eller det store selskab.

Velkommen i vores hyggelige bar

I forlængelse af receptionen har du fornøjelsen af vores bar, der inviterer på både kaffe, drinks og et velassorteret barkort, samt et varieret bistrokort. Her kan du vælge mellem klassiske og lette retter som burgere, salater og sandwich. Baren er hotellets hyggelige samlingspunkt med en afslappende atmosfære.

Barens spisekort har åben på hverdage kl. 12.00-21.00 og i weekenden kl. 14.00-21.00.

Den særlige begivenhed

Hos Comwell Roskilde har vi eksklusive rammer til en unik bryllupsfest uanset festens størrelse.

Vi er omgivet af skøn natur, har smuk udsigt over Roskilde Fjord, vores køkkenchef er verdensmester, og vi har mange dejlige lokaler, der kan tilpasses, så vi kan huse arrangementer med mellem 20-500 gæster. Læs mere om Comwells generelle festkoncepter:

Har du hotelspecifikke spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på tlf. +45 4632 3131 - tryk 2 for konferencer og fester. Du kan også kontakte os via nedenstående formular.