Restaurant & fest på Comwell Roskilde

Restauranterne WellCom & Roswell

I vores restauranter er maden et kapitel for sig selv. Vores dygtige køkkenchef Rasmus Rasmussen, der i Chicago i 2010 vandt verdensmesterskaberne for konferencekokke, står for at sammensætte vores lækre menu.

Restauranterne er indrettet med et nordisk look i varme farver. Her er garanteret en hyggelig atmosfære - både når det drejer sig om den intime middag eller det store selskab.

Restauranterne er åbne mandag-lørdag kl. 18:00-21:00.
Barens spisekort er åben alle hverdage kl. 12:00-21:00 og kl. 14:00-21:00 i weekender.

Velkommen i vores hyggelige bar

I forlængelse af receptionen har du fornøjelsen af vores bar, der inviterer på både kaffe, drinks og et velassorteret barkort, samt et varieret bistrokort. Her kan du vælge mellem klassiske og lette retter som burgere, salater og sandwich. Baren er hotellets hyggelige samlingspunkt med en afslappende atmosfære.

Barens spisekort har åben på hverdage kl. 12:00-21:00 og i weekenden kl. 14:00-21:00.

Den særlige begivenhed

Hos Comwell Roskilde har vi eksklusive rammer til en unik bryllupsfest uanset festens størrelse.

Vi er omgivet af skøn natur, har smuk udsigt over Roskilde Fjord, vores køkkenchef er verdensmester, og vi har mange dejlige lokaler, der kan tilpasses, så vi kan huse arrangementer med mellem 20-500 gæster. Læs mere om Comwells generelle festkoncepter:

Har du spørgsmål til en særlig begivenhed, en fest eller lignende på Comwell Roskilde? Så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf.: (+45) 46 323 131 - tryk 2 for konferencer og fester. Du kan også benytte ovenstående formular.

Se også vores festbrochure med forslag og priser

Julefrokost

Hold årets firmajulefrokost med den lækreste julebuffet, god stemning og DJ som sætter gang i dansegulvet. Nyd også det hyggelige barområde med loungemusik.