4.2 / 5

Restaurant & fest på Comwell Roskilde

fest

Restauranten på Comwell Roskilde

I vores restaurant er maden et kapitel for sig selv. Restauranten er bestående af to lokaler, der begge er indrettet med et nordisk look i varme farver. Her er garanteret en hyggelig atmosfære - både når det drejer sig om den intime middag eller det store selskab.

Restauranten er åben mandag-lørdag fra kl. 18:00-21:00. Dog kan der være dage, hvor restauranten er lukket og lejet ud til private selskaber.

Vi serverer frokost og middag fra vores barkort fra kl. 12:00-21:00 alle dage, søndag dog til kl. 20.00.    

jwwwb_0041

Nyd en julefrokost på Comwell Roskilde

I november og december inviterer vi til en skøn julefrokost, hvor vi traditionen tro byder på lækre hjemmelavede  julelækkerier. Det eneste du skal er at invitere det gode selskab, sætte jer ved et veldækket bord og derefter sørger vi for resten.   

Julefrokost skal forudbestilles

comwell-roskilde-035

VELKOMMEN I VORES HYGGELIGE BAR

Vores bar bag receptionen med udsigt til fjorden er åben alle dage. Der vil hele dagen være tændt op i vores bæredygtige vandpejs og sammen med musikken sætter dette en rigtig hyggelig stemning. Vi inviterer både på kaffe, drinks og et let barkort. Baren er hotellets hyggelige samlingspunkt med en afslappende atmosfære. Man er mere end velkommen til at sætte sig på en af hotellets mange terrasser med udsigt over fjorden, og nyde en drink eller kaffe fra vores bar, de dage hvor vejret tillader det.

Vi serverer frokost og middag fra vores barkort fra kl. 12:00-21:00 alle dage, søndag dog til kl. 20.00.    

_hotel-roskilde-restaurant-fest-184

Firmafest ved Roskilde Fjord

Klar til at feste? Måske til en tur i vikingeskibene og vikingbuffet? Eller til at gå all in med mad over bål i et ’Nak & Æd’-set up (i en lidt mere civiliseret udgave). Velkommen til firmafest på Comwell Roskilde!

Fjordlandet kalder. Men man behøver heldigvis hverken være viking eller den ’outdoorsy’ type for at kunne se festfidusen. For nok er fjorden ofte en aktiv del af løjerne, men vores pragtfulde hotel og omgivelser kalder på meget mere.

Comwell Roskilde er firmafestens Valhal. Et stilfuldt, moderne hotel, omgivet af grønne skråninger ved Roskilde Fjord. I tidernes morgen var her højskole, men hotellet har for længst børstet morgensamling og folkedans af sig. Og samler nu selskabet til en firestjernet firmafest i betagende smukke og meget hyggelige, nordiske rammer.

_hotel-roskilde-restaurant-fest-185

Hjemligt og hyggeligt bryllup ved Roskilde Fjord

Luk øjnene. Og forestil jer, at lade jeres ja’er runge i det magiske og sagnomspundne fjordland. Velkommen til bryllup på Comwell Roskilde!

Romantikken blomstrer, når tepavillonen i hotellets hjerte sætter scenen til en stemningsfuld vielse, hvor familie og venner danner en krans af kærlighed omkring jer. Og Champagnen sables så snart I forkyndes ægtefolk at være.

Comwell Roskilde er et stilfuldt, moderne fjordhotel, omgivet af grønne skråninger ved Roskilde Fjord. I tidernes morgen var her højskole, men hotellet har for længst børstet morgensamling og folkedans af sig. Og samler nu selskabet til brudevals og en uforglemmelig bryllupsfest i betagende smukke og meget hyggelige rammer. 

bordopdaekning

Den særlige begivenhed

Hos Comwell Roskilde har vi eksklusive rammer til en unik bryllupsfest uanset festens størrelse.

Vi er omgivet af skøn natur, har smuk udsigt over Roskilde Fjord og vi har mange dejlige lokaler, der kan tilpasses, så vi kan huse arrangementer med mellem 20-500 gæster. Læs mere om Comwells generelle festkoncepter:

Har du spørgsmål til en særlig begivenhed, en fest eller lignende på Comwell Roskilde? Så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf.: (+45) 46 323 131 - tryk 2 for konferencer og fester. Du kan også benytte ovenstående formular.

Festbrochure - Comwell Roskilde

Festpakke: Konfirmation

Tilkøb: konfirmation