Restaurant & fest på Comwell Roskilde

fest

Restauranterne WellCom & Roswell

I vores restauranter er maden et kapitel for sig selv. Restauranterne er indrettet med et nordisk look i varme farver. Her er garanteret en hyggelig atmosfære - både når det drejer sig om den intime middag eller det store selskab.

Restauranterne er åbne mandag-lørdag kl. 18:00-21:00.

btb_stemning

Velkommen i vores hyggelige bar

I forlængelse af receptionen har du fornøjelsen af vores bar, der inviterer på både kaffe, drinks og et velassorteret barkort, samt et varieret bistrokort. Her kan du vælge mellem klassiske og lette retter som burgere, salater og sandwich. Baren er hotellets hyggelige samlingspunkt med en afslappende atmosfære.

Vores bar er midlertidig lukket indtil midten af august.

_hotel-roskilde-restaurant-fest-184

Firmafest ved Roskilde Fjord

Klar til at feste? Måske til en tur i vikingeskibene og vikingbuffet? Eller til at gå all in med mad over bål i et ’Nak & Æd’-set up (i en lidt mere civiliseret udgave). Velkommen til firmafest på Comwell Roskilde!

Fjordlandet kalder. Men man behøver heldigvis hverken være viking eller den ’outdoorsy’ type for at kunne se festfidusen. For nok er fjorden ofte en aktiv del af løjerne, men vores pragtfulde hotel og omgivelser kalder på meget mere.

Comwell Roskilde er firmafestens Valhal. Et stilfuldt, moderne hotel, omgivet af grønne skråninger ved Roskilde Fjord. I tidernes morgen var her højskole, men hotellet har for længst børstet morgensamling og folkedans af sig. Og samler nu selskabet til en firestjernet firmafest i betagende smukke og meget hyggelige, nordiske rammer.

_hotel-roskilde-restaurant-fest-185

Hjemligt og hyggeligt bryllup ved Roskilde Fjord

Luk øjnene. Og forestil jer, at lade jeres ja’er runge i det magiske og sagnomspundne fjordland. Velkommen til bryllup på Comwell Roskilde!

Romantikken blomstrer, når tepavillonen i hotellets hjerte sætter scenen til en stemningsfuld vielse, hvor familie og venner danner en krans af kærlighed omkring jer. Og Champagnen sables så snart I forkyndes ægtefolk at være.

Comwell Roskilde er et stilfuldt, moderne fjordhotel, omgivet af grønne skråninger ved Roskilde Fjord. I tidernes morgen var her højskole, men hotellet har for længst børstet morgensamling og folkedans af sig. Og samler nu selskabet til brudevals og en uforglemmelig bryllupsfest i betagende smukke og meget hyggelige rammer. 

bordopdaekning

Den særlige begivenhed

Hos Comwell Roskilde har vi eksklusive rammer til en unik bryllupsfest uanset festens størrelse.

Vi er omgivet af skøn natur, har smuk udsigt over Roskilde Fjord, vores køkkenchef er verdensmester, og vi har mange dejlige lokaler, der kan tilpasses, så vi kan huse arrangementer med mellem 20-500 gæster. Læs mere om Comwells generelle festkoncepter:

Har du spørgsmål til en særlig begivenhed, en fest eller lignende på Comwell Roskilde? Så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf.: (+45) 46 323 131 - tryk 2 for konferencer og fester. Du kan også benytte ovenstående formular.

Se også vores festbrochure med forslag og priser