🇹undefined

🇹undefined

Anmeldelser af Comwell Hvide Hus Aalborg

Hvad siger vores gæster?

Her finder du et udvalg af de anmeldelser, som vores gæster har givet Comwell Hvide Hus Aalborg på tværs af kanaler.

Se vurderinger og klik på stjernerne i hver anmeldelse, hvis du vil læse hele teksten.

Anmeldelser

4.1 / 5

Baseret på 1657 anmeldelser

Joh-Gerhard, 28 August 2023
5 / 5
"Vi overnattet en natt og var veldig fornøyd. Alt var i grunnen helt topp. Bodde i 9. etg og var derfor ikke plaget av støy. Hotellet satser på..."
Læs mere
Louise, 20 August 2023
4.5 / 5
"Positive: Location was great and comfortable rooms and excellent breakfast. Free bike hire included which was really appreciated. Reception staff really..."
Læs mere
Peter, 2 August 2023
3.5 / 5
"Positiv: Det var en venlig modtagelse i receptionen. Lækkert værelse, med god plads. Negativ: Morgenmaden manglede opfyldning, der var ligesom ingen styring..."
Læs mere
Karin, 2 August 2023
4 / 5
"Positiv: Gute Lage, schönes Zimmer mit zwei kleinen, etwas älteren aber sauberen Bädern, eines mit Badewanne und Waschbecken und eines mit Dusche, WC und..."
Læs mere
Heinz, 31 July 2023
4.5 / 5
"Positiv: Das Frühstück war hervorragend!!!!! Sehr schönes stylisches und gemütliches Hotel. Einzig schade war, dass kein Parkplatz frei war, weder vor dem..."
Læs mere
Grith Brygger, 28 July 2023
4 / 5
"Værelset på 8. Etage har en fantastisk udsigt Udfordringen er, at det ligger ud til en meget trafikeret vej, så der er en del trafikstøj. Ville hjælpe, hvis..."
Læs mere
Hotels.com User, 21 July 2023
5 / 5
"God beliggenhed ift. zoo, byen og grønne områder. Nem check-ind og dejligt med parkering. Skønt stort værelse med to badeværelser (den ene med toilet og..."
Læs mere
Kari I., 2 July 2023
4.5 / 5
"Positiv: God og romslig parkering med heis til rommet. God matservering i baren om kvelden. Fantastisk service. Negativ: Savnet kjøleskap og kanskje en..."
Læs mere
Julie, 2 July 2023
4 / 5
"Positiv: Super venligt personale i receptionen og nem parkering. Sengen var behagelig hvis man som jeg er til en fast madras. Negativ: Lidt ærgelig at..."
Læs mere
Helene, 29 June 2023
5 / 5
"Positiv: Stedet var flot og lækkert indrettet. Jeg blev meget overrasket. Vi havde også fået et godt værelse med udsigt til Parken. Det hjalp også på det..."
Læs mere
Chris Rehberg, 21 June 2023
5 / 5
"The Comwell is a beautiful hotel and filled with inviting spaces that made me want to linger and socialize. The indoor spaces were modern yet cozy and..."
Læs mere
Yvonne, 17 June 2023
4 / 5
"Positiv: fed beliggenhed og udsigt. fremragende morgen buffet. Negativ: hotellet virker slidt og mangler lige den sidste finesse. et forstørrelses spejl på..."
Læs mere
Henriette, 28 May 2023
4 / 5
"Positiv: Pænt, rent, god beliggenhed og lækker morgenmad. Negativ: Parkeringsmuligheden - at man ikke kunne bestille en plads og at det kostede penge at..."
Læs mere
Kenneth, 23 May 2023
4.5 / 5
"Positiv: Dejlige omgivelser. Rigtig god bar, med skønne cocktails. Super morgenbuffet. Vi kommer formentlig igen. Meget venligt og imødekommende personale...."
Læs mere
Frank, 22 May 2023
4 / 5
"Havde en enkelt overnatning fra fredag til lørdag. Til prisen får man et glimrende hotel med en rigtig god beliggenhed i Ålborg. Værelset var stort og med en..."
Læs mere
melanie, 6 May 2023
5 / 5
"Positive: good central location - close to railway & old town & only 20 mins walk from the waterfront. lovely large bright rooms (some with balconies) & very..."
Læs mere
Anne, 1 May 2023
4 / 5
"Gode senge God morgenbuffet Værelser pæne og rent, men af ældre dato. Billighed god i forhold til parken og Aalborg sygehus"
Læs mere
Jesper Dige, 28 April 2023
4 / 5
"Var her til konferencen, det er fine lokaler med en god udsigt. Maden var rigtig god."
Læs mere
Finn, 25 April 2023
4 / 5
"God beliggenhed i gåafstand fra centrum Lidt ældre værelser men pæne og rene"
Læs mere
Dennis, 8 April 2023
3.5 / 5
"Positiv: God beliggenhed, lækkert værelse, fantastisk udsigt. Negativ: Vi var skuffet over morgenmadsbuffenten."
Læs mere
Lis, 2 April 2023
5 / 5
"Positiv: Placering ideel, super imødekommende personale, virkelig god morgenmadsbuffet. Negativ: En lidt kedelig kaffe i morgenmadsbuffeten."
Læs mere
Kevin Nielsen, 27 March 2023
5 / 5
"Intet at klage over. Super fin service og alt var rent og som det skulle være."
Læs mere
John Drevs, 22 March 2023
5 / 5
"Positiv: Vi blev mødt af en venlig medarbejder i receptionen som havde en virkelig skøn overraskelse til os. 1000 tak!! Værelset var dejligt og stort og der..."
Læs mere
Erik Meistrup, 14 March 2023
4 / 5
"Fint hotel god service. God restaurant med ordentlig portion kyllingesalat. Måske lidt lidt kun med to valgmuligheder til frokost."
Læs mere
Gitan Krog, 1 March 2023
5 / 5
"Super god oplevelse og dejligt man kunne have son hund med"
Læs mere
Michelle, 19 February 2023
4 / 5
"Positiv: Morgenmaden var rigtig god, det lagde perfekt til og gå ned i byen, det tog kun 7 min så var vi nede midt i byen, perfekt udsigt og alt i alt et..."
Læs mere
Eissa, 9 February 2023
4.5 / 5
"Positive: Perfect location, quiet area. Good view over the hole city from one side. And a beautiful view over a big park on the other side. Friendly, helpful..."
Læs mere
Thorkil, 4 February 2023
5 / 5
"Dejligt personale"
Læs mere
viggo, 2 February 2023
2.5 / 5
"Negativ: Jeg blev ikke informeret om at der var betaling for parkeringen."
Læs mere
søren becher, 20 January 2023
5 / 5
"Jeg var til MBA dimension, service og mad var helt i top."
Læs mere

Mere om et ophold hos os

Hos Comwell sætter vi stor pris på vores anmeldelser. Vi lytter til dem og bruger anmeldelserne aktivt, så vi hele tiden kan forbedre os og give vores gæster den bedste oplevelse.

Anmeldelserne er også et pejlemærke for dig som gæst. Men det er værd at huske på, at de er subjektive. Så hvad der er god morgenmad for dig, er ikke nødvendigvis det samme for en anden gæst.

På Comwell Hvide Hus Aalborg vi gør altid vores bedste for at tilpasse oplevelsen efter dine behov. Det gør vi f.eks. i form af vores Better Sleep program, hvor du frit kan vælge mellem fire forskellige hovedpuder, så du kan nyde en god nattesøvn.

I køkkenet tager vi naturligvis også hensyn til særlige kostbehov. På vores morgenbuffet finder du oftest laktose- og glutenfri alternativer, og vi har i hele køkkenet fokus på grønne retter, så der er lækre valgmuligheder for dig, der ikke spiser kød.
Har du særlige kosthensyn, må du meget gerne give os besked.

 

Vi glæder os til at høre fra dig

Vil du vide mere om dit ophold på Comwell Hvide Hus Aalborg, kan du finde mange nyttige informationer på vores hjemmeside. Her har vi også samlet de typiske spørgsmål og svar, så du hurtigt kan blive klogere på det praktiske omkring dit ophold.

Har du andre spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores hjælpsomme medarbejdere på hotellerne.

Vi glæder os til at høre fra dig og er klar til at tage godt imod dig på Comwell Hvide Hus Aalborg.