4.1 / 5

Restaurant og fest på Comwell Hvide Hus Aalborg

comwell-hotel-hvide-hus-aalborg-restaurant-001

Restaurant Vesterbro

Restaurant Vesterbro ligger med god udsigt over det pulserende byliv, som du kan nyde fra de bløde stole i vores hyggelig og hjemlige atmosfære.

barstemning

Velkommen i Bar V - vores cocktailbar

I stueetagen finder du vores hyggelige bar med international stemning. Her er altid liv og aktivitet. Her kan du gå på opdagelse i vores store cocktailmenu eller nyde et godt glas vin eller en kop kaffe.

Skulle sulten melde sig, kan du nyde lækre og lette retter fra vores barkort, der også byder på dagens husmandsret.

Bar V er et godt samlings- og mødested, hvor den personlige og afslappende atmosfære indbyder til hygge. I baren finder du en pejs, ligesom der er en stor udendørs terrasse med udsigt til Kildeparken. 

Bar V er åben hver dag fra kl. 10 til 24 – fredag og lørdag til 01.

wplusb0319_1

Storslået bryllup lige midt i storbyen

I er ikke de første, der bliver blæst bagover at benovelse. For WOW for en udsigt fra 15. etage! Og storbyen og dens magiske farvehav danner de perfekte rammer om en uforglemmelig fest. Velkommen til et bryllup på Comwell Hvide Hus Aalborg.

Glasuren på toppen er hotellets egen konditor og ’cake boss’. Og byens bedste og prisvindende cocktailbar, hvis populære bartendere ’shaker og stirrer’ flotte, fortryllende cocktails og velkomstdrinks som nydes på hotellets store terrasse lige ud til Kildeparken. 

Comwell Hvide Hus Aalborg ligger lige midt i storbyens bankende hjerte. Omgivet af park, fjord og buldrende by, centralt og nemt at komme til. Og byens hotel så længe nogen kan huske. Men frem for alt et moderne, storslået og stemningsfuldt helle. Og helle for et bryllup her!

Vores lokaler

skaldyrsaften-event-restaurant-middag-0021

Selskabspakker

Vi elsker fester og selskaber og at servere mad, der er lavet fra bunden, kræset for og hvor råvarerne er nøje udvalgt og menuen sammensat, så den lige nøjagtig rammer det du som selskabsvært ønsker. For skal der være fest, så skal den være perfekt. Derfor sammensætter du menuen i samarbejde med vores køkkenchef. 

Livsnyder selskabspakken  

  • Velkomstdrink
  • 3-retters buffet eller 3-retter menu 
  • Comwell vinmenu samt øl og vand ad libitum under middagen
  • Kaffe/the
  • Fri bar med øl, vand, vin
  • Natmad

Pris kr. 1.149,- pr. person

Hør mere om dine muligheder ved at skrive til hotel.aalborg@comwell.com

wplusb0319_1

Den særlige begivenhed

På Comwell Hvide Hus Aalborg har vi fest- og selskabslokaler for enhver smag. Så hvis du skal holde bryllup eller fest i en anden anledning, kan du helt sikkert finde et passende lokale hos os.

Vi har for eksempel lokaler i stueetagen med terrasse ud til den skønne Kildepark, lokale på 1. etage med terrasse og udsigt over parken, og du kan også holde fest i vores lokale på 15. etage, som vel nok har Aalborgs allersmukkeste udsigt. 

Læs om Comwells generelle festkoncepter:

Har du spørgsmål til en særlig begivenhed, en fest eller lignende på Comwell Hvide Hus Aalborg? Så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf.: (+45) 98 138 400, eller du kan benytte nedenstående formular.