Restaurant og fest på Comwell Hvide Hus Aalborg

Restaurant Vesterbro

Restaurant Vesterbro ligger med god udsigt over det pulserende byliv, som du kan nyde fra de bløde stole i vores hyggelig og hjemlige atmosfære.

Vores dygtige kokke sætter en ære i kun at bruge de bedste råvarer og tilbereder alle retter med kærlighed og opmærksomhed, så du er sikker på en smagsoplevelse ud over det sædvanlige.

Vi tilbyder alt fra enkle og hurtige retter, til en menu sammensat af dig baseret på vores sæsonbetonede menukort.

Restaurant er åben mandag til lørdag kl. 17:30-21:30.

Velkommen i Bar V - vores cocktailbar

I stueetagen finder du vores hyggelige bar med international stemning. Her er altid liv og aktivitet. Her kan du gå på opdagelse i vores store cocktailmenu eller nyde et godt glas vin eller en kop kaffe.

Skulle sulten melde sig, kan du nyde lækre og lette retter fra vores barkort, der også byder på dagens husmandsret.

BarV er et godt samlings- og mødested, hvor den personlige og afslappende atmosfære indbyder til hygge. I baren finder du en pejs, ligesom der er en stor udendørs terrasse med udsigt til Kildeparken. 

Bar V er åbent dagligt fra kl. 10:00.

Skal du holde fest?

Selskabspakker

Vi elsker fester og selskaber og at servere mad, der er lavet fra bunden, kræset for og hvor råvarerne er nøje udvalgt og menuen sammensat, så den lige nøjagtig rammer det du som selskabsvært ønsker. For skal der være fest, så skal den være perfekt. Derfor sammensætter du menuen i samarbejde med vores køkkenchef. 

Livsnyder selskabspakken  

  • Velkomstdrink
  • 3-retters buffet eller 3-retter menu 
  • Comwell vinmenu samt øl og vand ad libitum under middagen
  • Kaffe/the
  • Fri bar med øl, vand, vin
  • Natmad

Pris fra kr. 925,- pr. person

Hør mere om dine selskabsmuligheder hos selskabsansvarlig Anette Carstens anca@comwell.com

Den særlige begivenhed

På Comwell Hvide Hus Aalborg har vi fest- og selskabslokaler for enhver smag. Så hvis du skal holde bryllup eller fest i en anden anledning, kan du helt sikkert finde et passende lokale hos os.

Vi har for eksempel lokaler i stueetagen med terrasse ud til den skønne Kildepark, lokale på 1. etage med terrasse og udsigt over parken, og du kan også holde fest i vores lokale på 15. etage, som vel nok har Aalborgs allersmukkeste udsigt. 

Læs om Comwells generelle festkoncepter:

Har du spørgsmål til en særlig begivenhed, en fest eller lignende på Comwell Hvide Hus Aalborg? Så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf.: (+45) 98 138 400, eller du kan benytte nedenstående formular.