Restaurant og fest på Comwell Hvide Hus Aalborg

Jul på Comwell Hvide Hus Aalborg

Comwell Hvide Hus Aalborg er historisk kendt for de gode selskaber. Og julen er ingen undtagelse. Vi tilbyder julefrokost og julemiddag med lækker mad og god stemning. I skal blot invitere det gode selskab, sætte jer ved et veldækket bord og så sørger vi for resten. 

Julefrokost og middag skal forudbestilles. 

Nytårsaften på Comwell Hvide Hus Aalborg

Nyd årets sidste aften med en fantastisk udsigt over Aalborg by. 

Slip for planlægning, madlavning og oprydning, og glæd dig i stedet til en dejlig aften på Comwell Hvide Hus Aalborg med et eksklusivt nytårsarrangement på hotellets Panorama floor på 15. sal. 

Dagen starter med eftermiddagskaffe og hjemmebag fra kl.15.00. Vi byder blandt andet på velkomstdrinks inden Dronningens nytårstale, og efterfølgende serverer vi en udsøgt 4-retters nytårsmenu, som akkompagneres af en særligt udvalgt vinmenu. 

Restaurant Vesterbro

Restaurant Vesterbro ligger med god udsigt over det pulserende byliv, som du kan nyde fra de bløde stole i vores hyggelig og hjemlige atmosfære.

Vores dygtige kokke sætter en ære i kun at bruge de bedste råvarer og tilbereder alle retter med kærlighed og opmærksomhed, så du er sikker på en smagsoplevelse ud over det sædvanlige.

Vi tilbyder alt fra enkle og hurtige retter, til en menu sammensat af dig baseret på vores sæsonbetonede menukort.

Restaurant er åben mandag til lørdag kl. 17:30-21:30.

Velkommen i Bar V - vores cocktailbar

I stueetagen finder du vores hyggelige bar med international stemning. Her er altid liv og aktivitet. Her kan du gå på opdagelse i vores store cocktailmenu eller nyde et godt glas vin eller en kop kaffe.

Skulle sulten melde sig, kan du nyde lækre og lette retter fra vores barkort, der også byder på dagens husmandsret.

BarV er et godt samlings- og mødested, hvor den personlige og afslappende atmosfære indbyder til hygge. I baren finder du en pejs, ligesom der er en stor udendørs terrasse med udsigt til Kildeparken. 

Bar V er åbent dagligt fra kl. 10:00.

Den særlige begivenhed

På Comwell Hvide Hus Aalborg har vi fest- og selskabslokaler for enhver smag. Så hvis du skal holde bryllup eller fest i en anden anledning, kan du helt sikkert finde et passende lokale hos os.

Vi har for eksempel lokaler i stueetagen med terrasse ud til den skønne Kildepark, lokale på 1. etage med terrasse og udsigt over parken, og du kan også holde fest i vores lokale på 15. etage, som vel nok har Aalborgs allersmukkeste udsigt. 

Læs om Comwells generelle festkoncepter:

Har du spørgsmål til en særlig begivenhed, en fest eller lignende på Comwell Hvide Hus Aalborg? Så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf.: (+45) 98 138 400, eller du kan benytte nedenstående formular.