Comwell Hvide Hus Aalborg

Møde & konference

Comwell Hvide Hus Aalborg

Møde & konference

Møder på toppen af Aalborg

På Comwell Hvide Hus Aalborg finder du byens bedste og mest varierede udvalg af møde- og konferencelokaler.

Vores fleksible mødelokaler kan indrettes præcis efter dit behov og skaleres fra 25 til 403 m2. Så hvad enten du har brug for et lokale til et mindre forretningsmøde eller til det helt store arrangement, har vi en løsning til dig.

Leder du efter et mødelokale med wow-effekt, er du havnet det helt rigtige sted. Hos os kan du, dine kollegaer eller bestyrelse nyde udsigten og de imponerende rammer i vores Panorama-lokale på 15. etage.

Vores mødefaciliteter inkluderer
Møde- & konferencelokaler
13 fleksible mødelokaler, konferencelokale med med plads til 365 gæster og eksklusiv Panorama-etage med unik udsigt.
IT- & AV-udstyr
Vores mødelokaler er udstyret med moderne IT- og AV-udstyr, og vores dygtige AV-teknikere står klar til at hjælpe, så teknikken spiller
Teambuilding
Vi tilbyder teambuilding og faglige indspark både ude og inde - som en del af mødet eller som et afsluttende arrangement.
Øvrige faciliteter
VIP Lounge, gratis WiFi, stor lobbybar og restaurant, 198 velindrettede værelser, Co-Work, gratis parkering og elbil ladestandere
Møde- & konferencelokaler
13 fleksible mødelokaler, konferencelokale med med plads til 365 gæster og eksklusiv Panorama-etage med unik udsigt.
IT- & AV-udstyr
Vores mødelokaler er udstyret med moderne IT- og AV-udstyr, og vores dygtige AV-teknikere står klar til at hjælpe, så teknikken spiller
Teambuilding
Vi tilbyder teambuilding og faglige indspark både ude og inde - som en del af mødet eller som et afsluttende arrangement.
Øvrige faciliteter
VIP Lounge, gratis WiFi, stor lobbybar og restaurant, 198 velindrettede værelser, Co-Work, gratis parkering og elbil ladestandere

Panorama: Helt unikke møder

Giv dit møde et løft, man bemærker. På 15. etage har I udsigt over Aalborg og parken, når I skal mødes for at lægge ny strategi, få ideer eller gå hjem med noget andet, end I plejer.

Vores Panorama Floor er indrettet med flotte, klassiske møbler, eget køkken og alt, hvad I behøver for en succesfuld mødedag.

Se mere om Panorama
Få en virtuel rundtur i vores mødelokaler

Udforsk vores vores mødelokaler, fællesarealer, faciliteter og de forskellige værelsestyper i 3D videoer. Ved at klikke rundt fra din computer eller mobil kan du få fornemmelse af, hvordan vores forskellige rum og faciliteter er.  

Stueplan
Mødelokale 1
Stueplan
Mødelokale 2
Stueplan
Mødelokale 4
Stueplan
Mødelokale 5
Stueplan
Mødelokale 6
Stueplan
Mødelokale 7
1. sal
K4
2. sal
Kilden
15. sal
P1
15. sal
Panorama Lounge

Lokale- og kapacitetsoversigt

Download lokale- og kapacitetsoversigt for Comwell Hvide Hus Aalborg

Download PDF
LokalenavnStørrelse M2LængdeBreddeHøjdeAntal pers. (Biograf)

Mødelokale K3

156 M2

L: 13 * B: 12 * H: 3

1561312377

Mødelokale K4

144 M2

L: 12 * B: 12 * H: 3

1441212372

Mødelokale M1

99 M2

L: 11 * B: 9 * H: 3

99119330

Mødelokale M2

110 M2

L: 11 * B: 10 * H: 3

1101110345

Mødelokale M1 + M2

210 M2

L: 21 * B: 10 * H: 3

2102110360

Mødelokale P1

70 M2

L: 10 * B: 7 * H: 3

70107335

Mødelokale P2

105 M2

L: 21 * B: 5 * H: 3

105215333

Mødelokale P3

60 M2

L: 10 * B: 6 * H: 3

60106318

Mødelokale 5

30 M2

L: 6 * B: 5 * H: 3

3065315

Kilden

324 M2

L: 18 * B: 18 * H: 4

32418184182
Mødeplanlægning
MeetingDesign
Vores MeetingDesigners står klar til at hjælpe dig
Mad
Forplejning med omtanke
Hos os får du frisk og velsmagende mad lavet på bæredygtig vis
Inspiration
Teambuilding
Vi hjælper dig gerne med andre spændende øvelser og aktiviteter, både inden- og udendørs, der kan tilpasses mødeprogrammet. Derudover hjælper vi gerne med inspiration til teambuilding.
AV-tekniker
Konferenceudstyr og teknik til dit møde
Møder og konferencer kræver oftest teknisk udstyr
AV-teknikker Comwell Hotels

Spørgsmål og svar

Få hjælp til de mest normale spørgsmål og svar om møde og konference i Comwell

Spørgsmål og svar om møde og konference

Hos Comwell har vi altid en AV-tekniker til rådighed, så din konference, dit kursus eller dit seminar forløber uden tekniske problemer eller mangler. Vi tester udstyret før alle arrangementer, så det hele står klar når I ankommer. Skal du f.eks. holde videomøder, videokonference eller lignende sørger vi for, at der er videokonferenceudstyr klar. Vi hjælper uanset, om det er et internt møde eller en stor kongres du skal afholde. Vi kan hjælpe med musikanlæg, projektor, storskærm, mikrofon eller noget helt femte.

Ja, på Comwell drager vi omsorg for mennesker og miljø. Hos os får du frisk og velsmagende mad lavet på bæredygtig vis. For Comwell er bæredygtighed og sundhed centralt. Det kommer til udtryk gennem den mad og de drikkevarer, vi serverer for dig og dine mødedeltagere. Vi sørger for lokale specialiteter og økologiske råvarer, der er sunde og giver energi til mødet eller konferencen. 

I bestemmer helt selv hvor meget forplejning og hvornår I ønsker det. Det er vores overbevisning, at med en mæt mave og et klart hoved, er I et skridt nærmere et vellykket møde.

MeetingDesign er vores gratis rådgivningsservice, hvor vi skræddersyer og tilpasser en møde- eller konferencepakke efter netop dine ønsker. Vi har et team af erfarne MeetingDesigners, og de følger dig fra første telefonopkald og til alle deltagere er taget hjem. Vores MeetingDesigners står til rådighed og hjælper gerne med at planlægge, finde det rigtige mødelokale, komme med forslag og inspiration til aktiviteter samt booking og koordinering generelt. Kontakt en konferencekoordinator i dag for gratis og professionel mødeplanlægning og -rådgivning. 

Comwell har enkle, fordelagtige og fleksible annulleringsbetingelser. Afbestilling skal altid ske skriftligt til hotellet. Ved afbestilling forstås totalannullering, reduktion, afkortning, omplacering, samt lignende væsentlige ændringer i forhold til bekræftelsen. Vi gør opmærksom på, at der ved større møder og konferencer med en samlet omsætning på mere end DKK 200.000 gælder særlige afbestillingsbetingelser. Disse aftales fra gang til gang og vil fremgå af bekræftelsen. Det vil altid være betingelserne i den enkelte bekræftelse, der er gældende. Læs mere om frister for afbestilling og de generelle annulleringsbetingelser her.

Møder og konferencer hos Comwell
Møde & konferenceSkal dit næste møde afholdes på Comwell Hvide Hus Aalborg?

Seneste nyt om møde & konference

Naturskønne rammer og moderne konferencested

Comwell Borupgaard ligger i naturskønne Nordsjælland. Hotellets moderne herregårdsomgivelser har de perfekte rammer til møder og konferencer samtidig med, at Comwells MeetingDesignere sørger for, at man fra start til slut får et optimalt ophold.

Kunde i mere end 10 år: Hos Comwell er der styr på sagerne

I over 10 år har Nicolai brugt Comwell til at afholde kursusforløb, møder og konferencer. Her får han og kursisterne ro og plads, lækker forplejning og ikke mindst står MeetingDesigneren, der er en specialtrænet rådgiver, klar til at hjælpe fra start til slut.

Et møde er ikke bare et møde

Comwell er specialister i afholdelse af møder og konferencer – og det uanset om behovet er en times møde for 10 medarbejdere eller en stor konference for 600 deltagere over flere dage. Hotelkædens specialuddannede MeetingDesignere sørger for, at alt spiller både før, under og efter mødet. Men hvordan sikrer man, at et møde ikke bare bliver et møde, som ingen husker?
Møder og konferencer hos Comwell

Kom med på walk and talk i Bygholm Park

I midten af januar slog Comwell Hotels dørene op til overnatninger, møder, konferencer og selskaber på Comwell Bygholm Park i Horsens – hotelkædens seneste skud på stammen i hotelporteføljen. En smuk, gammel herregård, der straks leder tankerne tilbage til fordums storhed, hvor adelfolk havde sin daglige gang på stedet.

Dit foretrukne konferencehotel i hele landet

I Comwell har vi 16 hoteller og 3 venues på Jylland, Fyn og Sjælland. Alle steder har vi topmoderne konference- og mødefaciliteter, der bruges til foredrag, kursus, undervisning, til gå-hjem-møde, kick-off eller som kongrescenter.

Uanset hvor i landet du befinder dig, kan du forvente gennemførte mødeløsninger og konferenceophold. 

Comwell Hvide Hus Aalborg egner sig særdeles godt til konferencedøgn, heldagsmøder og dagsmøder, da vi også tilbyder overnatning og lækker økologisk forplejning hele dagen.

Comwell Aarhus

Aarhus

Aarhus

Borupgaard

Snekkersten
Comwell Bygholm Park er et nyrenoveret hotel til møder, konferencer og ophold

Bygholm Park

Horsens
Mødelokale C på Comwell Copenhagen Portside

Copenhagen Portside

Nordhavn

H.C. Andersen Odense

Odense
Comwell Holte Palæet mødelokale

Holte

Holte

Kellers Park

Børkop
Comwell Klarskovgaard mødelokale

Klarskovgaard

Korsør

Kolding

Kolding

Kongebrogaarden

Middelfart
Comwell Køge Strand

Køge Strand

Køge
Comwell Middelfart mødelokale

Middelfart

Middelfart
Comwell Rebild Bakker mødelokale

Rebild Bakker

Skørping

Roskilde

Roskilde

Varbergs Kusthotell

Varberg