Generel info om dit ophold på Comwell Aarhus

Check-in & check ud

Check-in er fra kl. 15:00 og check ud senest kl. 12:00.

Ønsker du en sen afrejse eller tidlig ankomst skal dette bestilles på forhånd mod et tillæg på kr. 200 per person.

Autorisation

Uanset hvordan man ønsker at betale sit ophold, vil der ved check-in tages en autorisation på opholdets pris + kr. 500 ekstra pr. nat, som en garanti for opholdet. Betales der med gavekort eller kontant, bliver det beløb som er autoriseret, frigivet efter check ud. Det anbefales at informere receptionisten, hvis opholdet er reserveret med et debitkort, da beløbet ikke er trukket, men blot spærret af banken.

Registreringskort

Når I ankommer på hotellet, bliver I bedt om at udfylde registreringskort, underskrive, og mod ønske fremvise gyldig ID. Dette sker i henhold til dansk lovgivning.

Opredning på værelset

Der kan maksimalt være én opredning pr. værelse. Opredninger skal altid forudbestilles. Børn (3-11 år) koster kr. 200 per nat. Sover barnet (0-2 år) i forældrenes seng, er barnet uden beregning. Babyseng (0-3 år) koster kr. 150 pr. nat. En ekstra opredning koster kr. 300 per nat. Hvis I er flere, der rejser sammen, kan vi tilbyde værelser med connecting doors, hvor I frit kan gå imellem værelserne. Vi har også mulighed for at tilbyde vores "suite" løsning, hvor man kan få to eller tre værelser, som ligger afsides med mulighed for kunne lave en fælles entré for værelserne.

Opgradering af værelsestyper

Det er muligt at opgradere fra standard single til standard dobbelt værelse til kr. 200, til standard corner kr. 300, til business double kr. 400 og til business corner kr. 500.

Hunde på værelset

Det er tilladt at medbringe ”stille” og renlige hunde på værelset, såfremt det meddeles forud for opholdet. Merpris kr. 250 pr. nat og kun på standardværelserne på 3. etage.

Annullering af ophold

Såfremt dit ophold ikke indeholder middag, kan opholdet frit annulleres inden kl. 16.00 på ankomstdagen. Annulleres værelset efter kl. 16.00 fakturerer vi for den første nat. Et forudbetalt ”non-refundable ophold” kan ikke annulleres. Værelse med middage kan afbestilles omkostningsfrit senest 7 dage før ankomst. Afbestiller du mellem 6 og 2 dage før ankomst faktureres 50% af opholdets pris. Afbestiller du mindre end 2 dage før ankomst faktureres det fulde beløb for opholdet. Ophold med ni personer eller derover skal annulleres 30 dage før.

Handicapvenligt

Med elevator til alle etager og 9 særligt handicapvenlige værelser, er vores hotel handikapvenligt både for gangbesværede og kørestolsbrugere.

Kreditkort

Du kan bruge alle gængse kreditkort. Bemærk der tillægges et gebyr på 75% på danske og 2-4% på udenlandske kreditkort, dog ikke på Dankort som er gebyrfrit. Comwell forbeholder sig retten til at forhåndsgodkende dit kreditkort/debitkort inden din ankomst. Comwell.dk debiterer ikke dit kreditkort, medmindre du bestiller et ”non refundable ophold”. Dit kreditkort anvendes kun som garanti for din reservation. Bruger du et debitkort til din bestilling, vil din bank reservere beløbet i 30 dage. Ønsker du efter opholdet at få frigivet pengene inden de 30 dage er gået, skal du kontakte hotellet direkte med dit reservationsnummer, så vil hotellet hjælpe med at frigive pengene. Comwell kan via DIBS give besked til din bank, om at frigive beløbet, men det er kun din bank, der kan slette reservationen af beløbet. Debitkort er Visa Electron, Maestro eller MasterCard Direct.

Morgenmad

Morgenbuffet serveres alle hverdage fra kl. 06:30-10.00 samt weekender og helligdage fra 07.00 - 10.30.

Grab & Go

For boende gæster tilbydes en let Grab & Go morgenmad uden merpris. Dette skal dog bestilles aften inden kl. 21:30 i receptionen.

Allergi

Meddel altid på forhånd, hvis du har allergier - også når det gælder fødevarer.

Åbningstider

Vi serverer frokost alle hverdage fra kl. 12:00-16:00 og middag alle dage fra 17:00-22:00. Vores bar har åbent alle dage fra kl. 12:00-16:00 og fra 15:00-22:00.

Reception

Vores reception er døgnbemandet og altid klar til at hjælpe dig med det mindste.

Restaurant

Hvis middag er inkluderet i dit ophold, skal du bestille tid til spisning ved ankomst. Børn tilbydes portioner til halv pris. Hvis middag ikke er inkluderet, er det en god ide at bestille bord på forhånd, da der ellers kan være udsolgt på dagen.

Roomservice

Vi tilbyder gratis roomservice 24 timer i døgnet.

Taxi

Vi samarbejder bade med Business Car Denmark, en limousine service, som træffes på tlf. +45 7025 2005 og med Dantaxi, som træffes tlf. +45 7025 2525.

Offentlig transport

Aarhus Rutebilstation ligger lige rundt om hjørnet, og Aarhus Hovedbanegård ligger kun få minutters gang fra hotellet. Det er muligt at tage en bus, som kører direkte til Aarhus lufthavn fra Aarhus Hovedbanegård. Busturen til Aarhus Lufthavn tager cirka 50 minutter, og billetter til turen købes i bussen.

Parkering

Der findes parkering på hotellet mod betaling. Vær opmærksom på, at ved parkering på hotellets parkeringspladser skal bilens registreringsnummer meddeles i receptionen senest 15 minutter efter ankomst. Prisen for parkering er kr. 100 for en dagsbillet og kr. 150 pr. døgn. Alternativt kan du parkere på Frederiks Plads til samme priser som i hotellets kælder.

Opladning af el-bil

Comwell Aarhus har to pladser til elbiler. Kontakt os for mere information herom.

Gratis WI-FI

Vi tilbyder gratis trådløst internet på hele hotellet. Du forbinder ved at vælge 'comwellhotels' som Wi-Fi og derefter logge på med koden 'comwellhotels'. Alternativt er der en computer med internetforbindelse til fri afbenyttelse, spørg i receptionen.

Fitness

Vores fitness lokaler er at finde 6. og 7. etage, som alle gæster har adgang til døgnet rundt. Her er der både vægte samt cardio maskiner.

Rygning

Al rygning er forbudt indendørs og E-cigaretter er ikke tilladt indendørs. Det er kun tilladt at ryge ved askebægrene udenfor.

Aviser

Af bæredygtighedsårsager er der ikke fysiske aviser og magasiner til rådighed på hotellet. I stedet kan du som gæst downloade den gratis app PressReader, hvori du kan læse alle de nyheder du ønsker. Du skal blot være på hotellets trådløse netværk, når du henter aviserne.

Vask & rens

Vask og/eller rens som er indleveret inden kl. 9, er tilbage på værelset kl. 18:00 samme dag. Henvend dig i receptionen ved spørgsmål.

Bestilling af ophold online

Alle ophold kræver indtastning af betalingskort, også selvom du har et gavekort. Der tages ikke betaling ved indtastning af dine kortoplysninger. Alle ophold afregnes på hotellet - dog undtaget non-refundable ophold, hvor beløbet trækkes ved booking. Disse ophold refunderes ikke eller kan ikke flyttes. Vær opmærksom på at hvis du benytter et MasterCardDebit eller VISA Debit som garanti, vil beløbet blive reserveret på din konto og først blive frigivet igen efter afrejse, og kan vare op til 30 dage.

Gavekort

Hvis du har et gavekort gældende til alle Comwell hoteller, kan du bestille dit ophold online og afregne med gavekort ved check ud. Kreditkort ved onlinebooking er kun en garanti for ankomst. Bemærk, vi modtager ikke gavekort fra andre Comwell hoteller. Gavekort kan ikke benyttes til betaling af forudbetalte non-refundable ophold. Gavekort fra gavefabrikken skal altid bestilles via det link der følger med gavekortet og kan ikke bruges som betaling medmindre opholdet specifikt er bestilt herigennem.

Det Økologiske Spisemærke

Alle vores hoteller har fået Det Økologiske Spisemærke i bronze, hvilket betyder at 30-60% af alle vores indkøbte føde- og drikkevarer er økologiske. Vi tror på, at Det Økologiske Spisemærke vil højne kvalitets- og smagsoplevelsen i vores køkkener, til glæde for vores gæster.

ReFood Mærket

Vi gør en aktiv indsats for at komme madspild til livs og genanvender derfor madaffald, til bl.a. Biogas og anden generations biodiesel.

Udsmykning af hotellet

Hele vores hotel er indrettet med HAY, så forelsker du dig i et møbel, er det muligt at købe hos Hay. Henvend dig i receptionen ved spørgsmål.

Grøn Nøgle

Alle vores hoteller er Green Key certificerede, hvilket betyder at der gøres en ekstra indsats for at beskytte miljøet. Vi bestræber os samtidig på at være et bæredygtigt hotel, der benytter sig af lokale råvarer i det omfang, det er muligt, frem for import af udenlandske råvarer.

Comwell Club

Du optjener automatisk 5% af det samlede beløb på din slutregning, ved ophold med overnatning. Alle optjente point kan bruges som betaling under dit næste ophold med overnatning - dog ikke i forbindelse med konferencer og møder. Det er ikke muligt at optjene point på ophold, der ikke er booket direkte ved Comwell eller på Comwell.dk. Det er gratis og uforpligtende at blive medlem. Læs mere på www.comwellclub.dk.

Andre spørgsmål

Kontakt hotellet på tlf. +45 8672 8000 eller på mail hotel.aarhus@comwell.dk