🇹undefined

🇹undefined

Fordele på stribe - bliv en del af Comwell Club

Medlemsfordele
Tilmeldingsbonus
25 point i tilmeldingsbonus, når du opretter dig som medlem
Optjen bonuspoint
5% i bonuspoint af din samlede regning, når du overnatter og holder fest
Bonusnat
Optjening af bonusnat når du overnatter 8 gange
Månedlige konkurrencer
Hver måned udlodder vi to gavekort til nye og overnattende medlemmer
Tilmeldingsbonus
25 point i tilmeldingsbonus, når du opretter dig som medlem
Optjen bonuspoint
5% i bonuspoint af din samlede regning, når du overnatter og holder fest
Bonusnat
Optjening af bonusnat når du overnatter 8 gange
Månedlige konkurrencer
Hver måned udlodder vi to gavekort til nye og overnattende medlemmer

Login til Comwell Club

Er du allerede medlem af Comwell Club kan du logge ind på din profil og se din opholdshistorik, ændre personlige oplysninger, skifte password eller anbefale Comwell Club til en ven og samtidig optjene 25 point.

Hvad er Comwell Club?

Comwell Club giver dig meget mere, end du tror. Ganske gratis.

Uanset om du bor på et af vores hoteller flere gange om måneden i forbindelse med dit job, eller om du nyder et ophold et par gange om året, så er et medlemskab hos Comwell Club en fordel.

Vi giver dig en række medlemsfordele samt mulighed for at samle Club-point, som du kan bruge til betaling af dit næste ophold med overnatning. Hver måned udlodder vi to gavekort på kr. 1.000,- og kr. 1.500,- blandt henholdsvis nye og overnattede medlemmer.

Med i vores Comwell Club emails lover vi dig, at du altid får først besked om vores kampagnetilbud over året, inspirerende indhold om vores hoteller og vores fokusområder, og invitationer til helt særlige events inden for fx. gourmet, koncerter og andre spændende oplevelser. 

Se medlemsbetingelser

Tilbud eksklusivt til club-medlemmer

Comwell morgenmad
OvernatningKun til Comwell Club

Efterårstilbud: Overnatning med morgenbuffet

Eksklusivt tilbud til Comwell Club medlemmer: 15% på overnatning med stor morgenbuffet med økologiske og lokale specialiteter.
Tilbuddet gælder med ankomst i weekender i oktober, samt hele uge 42.
SpaKun til Comwell Club

Efterårstilbud: SpaDelight

Eksklusivt tilbud til Comwell Club medlemmer: 15% på SpaDelight-ophold inklusiv adgang til AquaSpa, velkomstdrink, 3-retters middag, overnatning og stor morgenmadsbuffet med økologiske og lokale specialiteter.
Tilbuddet gælder med ankomst i weekender i oktober, samt hele uge 42.
Koncerter & eventsKun til Comwell Club

Claus Hempler VIP koncertophold

Nyd et lækker VIP koncertophold på Comwell Sorø, når Claus Hempler giver koncert fredag den 27. oktober 2023. Med i opholdet er velkomstdrink, 3-retters middag med vinmenu, VIP pladser og meget mere.
Udsolgt
Koncerter & eventsKun til Comwell Club

Sko/Torp VIP koncertpakke

Oplev Sko/Torp på Comwell Sorø fredag den 17. november 2023. I VIP opholdet får du velkomstdrink, 3-retters middag med vinmenu, kaffe/te og sødt, overnatning og meget mere.
Koncerter & eventsKun til Comwell Club

Askepot - The Musical inkl. ophold

Glæd dig til at opleve det klassiske eventyr i nye klæder, når Comwell H.C. Andersen Odense åbner dørene til uforglemmeligt 'Askepot musical ophold' med både velkomstdrink, middag, og overnatning.

Få svar på de oftest stillede spørgsmål

Brænder du inde med et spørgsmål om dit medlemskab af Comwell Club? Så læs mere her hvor vi besvarer de oftest stillede spørgsmål.

Læs alle spørgsmål og svar

Hvis du ønsker et fødselsdagstilbud, skal du skal registrere din fødselsdato i din Comwell Club profil og tilmelde dig nyhedsbrevet på din clubside. Tilbuddet er, forudsat at du har registreret din fødselsdag og er tilmeldt nyhedsbrevet, minimum dagen før din fødselsdag.

De point, du har opsparet, er gyldige i det indeværende kalenderår + 36 måneder fra og med optjeningsdatoen. Dine point vil altid udløbe d. 1 marts. Når du bruger dine point til betaling, trækker vi altid dem, du har optjent først. Som medlem af Comwell Club er det altid dit eget ansvar at holde øje med, hvornår dine point udløber. 
Eksempel: Har du optjent point den 1/8-2018, udløber disse 1/3-2022.  

Du optjener 5% af det totale beløb, når du afregner. Vær’ opmærksom på, at det kun gælder det beløb, du har sat på din regning/værelse, når du er på et ophold med overnatning. Du optjener ikke point af det beløb som du betaler med point.
Du optjener point på alle køb i forbindelse med et ophold med overnatning på et af Comwells danske hoteller.

Du kan bruge dine point som betaling når du overnatter på et Comwell hotel i Danmark. Oplys receptionisten hvis du ønsker at bruge dine point som betaling. Beløbet bliver dermed trukket fra din regning, når du checker ud.
Du optjener ikke point af det beløb som du betaler med point.