FORDELE PÅ STRIBE - BLIV EN DEL AF COMWELL CLUB

Medlemsfordele

25 point i tilmeldingsbonus, når du opretter dig som medlem.

5% i bonuspoint af din samlede regning, når du overnatter og holder fest

NYHED! Optjening af bonusnat når du overnatter 8 gange

Hver måned udlodder vi to gavekort til nye og overnattende medlemmer.

Få sparring til dine møder, og udnyt tiden optimalt

Login til Comwell Club

Er du allerede medlem af Comwell Club kan du logge ind på din profil og se din opholdshistorik, ændre personlige oplysninger, skifte password eller anbefale Comwell Club til en ven og samtidig optjene 25 point.

btb_businesslook

HVAD ER COMWELL CLUB?

Comwell Club giver dig meget mere, end du tror. Ganske gratis.

Uanset om du bor på et af vores hoteller flere gange om måneden i forbindelse med dit job, eller om du nyder et ophold et par gange om året, så er et medlemskab hos Comwell Club en fordel.

Vi giver dig en række medlemsfordele samt mulighed for at samle Club-point, som du kan bruge til betaling af dit næste ophold med overnatning. Hver måned udlodder vi to gavekort på kr. 1.000,- og kr. 1.500,- blandt henholdsvis nye og overnattede medlemmer.

Med i vores Comwell Club emails lover vi dig, at du altid får først besked om vores kampagnetilbud over året, inspirerende indhold om vores hoteller og vores fokusområder, og invitationer til helt særlige events inden for fx. gourmet, koncerter og andre spændende oplevelser. 

rs24561_comwell_odense_raisfoto_3760-fit

FÅ SVAR PÅ DE OFTEST STILLEDE SPØRGSMÅL

Brænder du inde med et spørgsmål om dit medlemskab af Comwell Club? Så læs mere her hvor vi besvarer de oftest stillede spørgsmål.