Konfirmation på Comwell Aarhus

Comwell Aarhus restaurant fest bar mad middag restaurant
Om konfirmationsfest på Comwell Aarhus
Lokation
Aarhus, Østjylland
Max. antal gæster
180 gæster
Pris
Fra 350 ,- pr. person
Vibe
Moderne, urbant designhotel
Lokation
Aarhus, Østjylland
Max. antal gæster
180 gæster
Pris
Fra 350 ,- pr. person
Vibe
Moderne, urbant designhotel

En fest med stil og storbystemning

Kom sikkert fra start, når I skal holde den store konfirmationsfest. Vi har lokalerne og et hold dygtige kokke og medarbejdere, der står klar til at hjælpe med alt fra planlægning, pynt og oprydning. Så kan I nemlig alle fokusere på konfirmanden og nyde den dag, der betyder så meget.

Hip, hip – hipt design

Hvis moderne design, god stil og dygtige folk betyder noget for jer, så er Comwell Aarhus det helt rette sted at holde fest – og ikke mindst en konfirmationsfest, hvor hovedpersonen står i centrum i et HAY-designet hotel. Det går nemlig ikke ubemærket hen, at det er den danske designduo HAY, der står bag indretningen. Samtidig befinder vi os lige i centrum af byen med et flot udkig – og en skøn terrasse, der indbyder til velkomstdrinks.

Menu med lokale smagsoplevelser

Med udgangspunkt i jeres ønsker og behov står vi for at sammensætte den helt rigtige fest. Det gælder ikke mindst et andet vigtigt emne, nemlig maden. Køkkenet på Comwell Aarhus er kendt for sin gastronomi-magi. Råvarerne er overvejende økologiske, og vi får allerhelst leveret fra dygtige lokale producenter, simpelthen fordi vi nærer den dybeste respekt for råvaren og ved, hvordan den smager, når den lige er blevet plukket, nippet eller hevet op af jorden.

Comwell Aarhus restaurant fest bar mad middag restaurant

Nyd festen og få overskud til jeres gæster

På selve dagen vil vores nærværende og veluddannede medarbejdere gøre alt for, at I og jeres gæster får en oplevelse ud over det sædvanlige. Vi søger for et perfekt og præcist afviklet arrangement – fra start til slut. På den måde kan I koncentrere jer om at være den perfekte vært for jeres gæster.

Og skulle I nu have lyst til at blive lidt længere, tilbyder vi unikke værelser med udsigt over enten by, skov eller strand. Det er nemlig lige præcis det, Aarhus kan: alt samlet i en overskuelig radius.

Hotellet ligger tæt på bus, letbane, Banegård og Kombardo. Og her er masser af P-pladser ved hotellet og i parkeringskælderen overfor.

Nyd dagen og slip bekymringerne. På Comwell Aarhus står vi klar til at byde jer velkommen til en uforglemmelig festoplevelse.

Kontakt os eller kig forbi til en nærmere snak om jeres ønsker til en fest med stil og storbystemning, der skaber minder for resten af livet.

Eksempler til inspiration

Vilkår

Hvad med betaling, afbestilling og børnerabat? Læs mere om det, der er værd at vide, når du holder fest på Comwell Aarhus.

  • Inden 3 måneder før 1. arrangementsdag kan afbestilling foretages omkostningsfrit.

  • Mellem 1-3 måneder før 1. arrangementsdag faktureres med 50% af det bestilte beløb.

  • Mindre end 1 måned før 1. arrangementsdag faktureres med 100%.

  • Afbestilling* af op til 10% af det anmeldte deltagerantal kan dog ske omkostningsfrit indtil 48 timer før arrangementet.

  • *Ved afbestilling, som altid skal ske skriftligt, forstås annullering, reduktion, afkortning, omplacering samt lignende væsentlige ændringer i forhold til bekræftelsen.

Nedenstående rabatter træder i kraft efter der er betalt for minimum 30 voksne.

For børn, der får samme festmenu som de voksne, er der følgende rabatter på menuen:

  • Børn op til 3 år er gratis.

  • Børn ml. 3-12 år får 50% rabat.

Generelle annulleringsbetingelser

At holde en fest betyder meget. Også økonomisk. I Comwell giver vi dig fuld tryghed i hele processen, og du kan allerede nu orientere dig i vores betingelser, så du føler dig sikker fra start til slut. Det gælder f.eks. spørgsmål om annulleringsbetingelser, betaling og behov for at nedjustere antal gæster.

Generelle annulleringsbetingelser