Comwell Copenhagen Portside

VRX Studios

Aktiviteter og seværdigheder nær Copenhagen Portside

Aktiviteter på hotellet

Skræddersyet gå- og løberuter
Prioriterer du friheden til at kunne benytte naturen til den daglige motion højt? Så tag med os rundt i hotellets omkringliggende natur. Vi har skræddersyet tre forskellige, digitale løberuter og lagt dem ind i app’en RunGo, der fortæller og viser dig, hvilken rute der skal løbes, hvor langt der er tilbage og hvilke veje eller stier du skal benytte. Nøjagtig som en GPS i en bil.

Den korte distance på 3 km anbefales også til ”walk and talk”, der er et sundt break under et møde eller seminar. RunGo er gratis og kan benyttes til iOS og Android – både på mobil og på Apple Watch.

Cykeludlejning
København er cyklisternes by. Så tag ud i det fri og oplev hovedstaden sammen med københavnerne. Du kan leje cykler på dagsbasis. Henvend dig blot i receptionen. Pris pr. cykel er 185 kr. for en hel dag og 95 kr. fra kl. 15.00-22.00.

Diverse brætspil
Brætspil er mere populær end nogensinde, og alle kan være med. Vi har et udvalg af forskellige brætspil, som du er velkommen til at låne. Henvend dig blot i receptionen. 

Attraktioner nær hotellet

Tivoli
Tivoli er en forlystelsespark beliggende i centrum af København tæt ved Hovedbanegården og Strøget. Parken er verdens næstældste af sin slags kun overgået af Bakken. Walt Disney hentede stor inspiration i Tivoli, som nærmest er magisk, når stauder, blomster og buske står som nogle af Danmarks smukkeste. Nyd en gåtur i den smukke have med historiske bygninger, hyggelige kroge og humørspredende hvin.

Christiansborg
Christiansborg Slot, eller blot Christiansborg, på Slotsholmen i det centrale København er hjemsted for Danmarks parlament, Folketinget. Desuden anvender Kongehuset fortsat flere dele af Christiansborg, herunder De Kongelige Repræsentationslokaler, Slotskirken og De Kongelige Stalde.

Det nuværende slot er det seneste i en lang række bygninger, der har ligget på stedet siden 1100-tallet, og som siden 1400-tallet har været hjemsted for centralmagten i Danmark. Det rummer stadig statsmagtens vigtigste centrale institutioner og omtales ofte som Rigsborgen eller blot Borgen. Besøg Christiansborg og kom ind og se De Kongelige Repræsentationslokaler med Riddersalen og Dronningens Gobeliner, De Kongelige Stalde, Det Kongelige Festkøkken, Christiansborg Slotskirke og ruinerne under slottet.

Christiania
Christiania (også kaldet Fristaden eller bare Staden) er et område i bydelen Christianshavn. Her bor der ca. 800 personer. Christiania er Københavns fjerde største turistattraktion med ½ mio. besøgende turister om året.

ZOO
I zoologisk have i København, der er en af Europas ældste, kan du møde mere end 4000 fascinerende dyr og krydse kontinenter i en trækvogn. Kom helt tæt på de ikoniske pandaer og spis synkront med de bambusspisende bjørne i det storslåede Pandaanlæg. Kom så tæt på isbjørnene, at du får kuldegysninger og se verden fra oven som en giraf.

Statens Museum for Kunst
Statens Museum for Kunst (tidligere Den Kongelige Malerisamling) er Danmarks nationalgalleri og landets hovedmuseum for billedkunst. Det ligger i Sølvgade i Indre By ud til Østre Anlæg. På museet findes mere end 700 års kunst og kunsthistorie, og her afholdes omkring fem særudstillinger om året, og der tilbydes gratis omvisninger hver søndag for både børn og voksne.

Den Blå Planet
Den Blå Planet er Nordeuropas største akvarium og er fyldt med spændende og overrumplende fortællinger om livet i vandet. Her lægges op til både det korte sug af adrenalin og den lange eftertanke. Her er viden medrivende og underholdende på samme tid – fortællingerne får form gennem engagerede fortællere, digitale platforme, interaktive skærme og udstillinger, vilde fodringer og masser af personlige oplevelser.

Rosenborg Slot
Rosenborg slot er et slot i centrum af København. Slottet blev oprindeligt bygget som lysthus efter ordre fra Christian IV 1606-1607 i en nyanlagt park, Kongens Have, uden for Københavns volde. I dag er det et kulturhistorisk museum, der fortæller de danske kongers historie gennem 300 år og udstiller de danske kronregalier og kronjuveler samt Danmarks tronstol.

Oplevelser i naturen nær hotellet

Nærmeste badetur
Er du til en forfriskende dukkert anbefaler vi Havnebadet ved Sandkaj blot et stenkast fra hotellet. Her kan du slappe af, nyde livet ved vandet midt i København eller gå en tur langs promenaden. Er du til sand mellem tæerne, skal du besøge Amager Strand med den gamle badeanstalt – Helgoland. Det tager kun 15 min. i Metro at komme til stranden.

Nærmeste strøgtur
I centrum af København finder du Strøget, der en gang var verdens længste. Strøget fører dig fra Kgs. Nytorv til Rådhuspladsen og byder på flere hundrede butikker og spisesteder. Tag gerne nogle afstikkere fra Strøget og oplev det gamle København med hyggelige stræder og innovative butikker.

I Århusgade-kvarteret tæt på hotellet sker transformationen fra gammel frihavn til moderne bydel for fuld damp (men bolle-å’et består!). Her kan gæsten finde et hav af originale specialbutikker og spisesteder, alle med samme fokus som vores: bæredygtighed og den gode oplevelse. Århusgade-kvarteret kaldes også Den røde by.

Nærmeste grønne område
København er kendt for sine mange grønne oaser. Tag et smut på Københavns volde og oplev Kastellet. Er du til uspoleret natur, anbefaler vi, at du tager Metroen ud til Amager Fælled. Her finder du naturlegeplads. Og har du mod på det, kan du endda gå den helt nye Amarminoen på 21 km.

Vil du opleve skov, anbefaler vi en tur til Dyrehaven nord for København. Dyrehaven er en stor naturpark fyldt med skovområder, små søer og åbne sletter. Som navnet måske afslører, er Dyrehaven kendt for sine mere end 2000 vilde hjorte, og du vil højst sandsynlig støde på en flok græssende dyr derinde. Ved alle indgange findes de karakteristiske røde porte. Den mest benyttede, Klampenborg port, ligger lige ved Klampenborg Station.

Nærmeste seværdighed
København bugner af seværdigheder og kulturelle oplevelser. Blandt nogen af de mest kendte er Tivoli, Amalienborg, Christiania, Christiansborg, Nationalmuseet og ZOO. De fleste attraktioner er med i Copenhagen Card, der ikke alene giver gratis entré men også gratis bus, tog og Metro.

Nærmeste picnicsted
Hele det nye område i Nordhavn inviterer til refleksion og nydelse langs kajen. Der er flere små ”øer”, som du kan benytte.

Nærmeste golfbane
Royal Golf Club har en unik beliggenhed i et smukt naturområde på Amager, lige ved siden af Bella Centeret, kun få minutter fra hotellet og Københavns centrum. Klubben har en førsteklasses international mesterskabsbane, designet af den tidligere Senior Chefs Designer, ved Jack Nicklaus Designs, Ron Kirby.