Spørgsmål og svar om Comwell Copenhagen Portside

Comwell Copenhagen Portside

VRX Studios

Generel info om dit ophold på Comwell Copenhagen Portside

Check-in kan ske fra kl. 15:00

Check ud skal ske senest kl. 11:00

Ønsker du at forlænge dit ophold med tidlig check-in (kl. 13.00) eller senere check ud (kl. 13:00)? Så kan du vælge det som tilkøb, når du booker online mod et gebyr på kr. 200,-
Yderligere forlængelse af ophold frem til kl. 18:00 (Kr. 200,- pr. time) skal aftales med receptionen og vil udelukkende være hotellets beslutning.

Børn under 18 år skal altid være ledsaget/bo ifølge med en voksen i forbindelse med ophold.


Uanset hvordan man ønsker at betale sit ophold, vil der ved check-in tages en autorisation på opholdets pris + kr. 500,- ekstra pr. nat, som en garanti for opholdet. Betales der med gavekort eller kontant, bliver det beløb som er autoriseret, frigivet efter check ud. Det anbefales at informere receptionisten, hvis opholdet er reserveret med et debitkort, da beløbet ikke er trukket, men blot spærret af banken.


Når I ankommer på hotellet, bliver I bedt om at udfylde registreringskort, underskrive, og mod ønske fremvise gyldig ID. Dette sker i henhold til dansk lovgivning.


Der kan maksimalt være én opredning pr. værelse. Opredninger skal altid forudbestilles. Børn (3-11 år) koster kr. 200,- pr. nat. Sover barnet (0-2 år) i forældrenes seng, er barnet uden beregning. Babyseng (0-3 år) koster kr. 150,- pr. nat. En ekstra opredning koster kr. 300 per nat. Hvis I er flere, der rejser sammen, kan vi tilbyde værelser med connecting doors, hvor I frit kan gå imellem værelserne.


Det er muligt at opgradere fra reserveret kategori til en anden mod betaling ved ankomst.


Det er tilladt at medbringe ”stille” og renlige hunde på værelset, såfremt det meddeles forud for opholdet. Merpris kr. 250,- pr. nat og kun på standardværelserne.


Såfremt dit ophold ikke indeholder middag, kan opholdet frit annulleres inden kl. 16:00 på ankomstdagen. Annulleres værelset efter kl. 16:00 fakturerer vi for den første nat. 

Et forudbetalt ”non-refundable ophold” kan ikke annulleres. 

Værelse med middage kan afbestilles omkostningsfrit senest 7 dage før ankomst. Afbestiller du mellem 6 og 2 dage før ankomst faktureres 50% af opholdets pris. Afbestiller du mindre end 2 dage før ankomst faktureres det fulde beløb for opholdet. Ophold med ni personer eller derover skal annulleres 30 dage før.Med elevator til alle etager og ti særlig handicapvenlige værelser er vores hotel handikapvenligt både for gangbesværede og kørestolsbrugere.


Du kan bruge alle gængse kreditkort på Comwell Copenhagen Portside. Bemærk, der tillægges et gebyr på udenlandske kreditkort.

Comwell forbeholder sig retten til at forhåndsgodkende dit kreditkort/debitkort inden din ankomst. Comwell.dk debiterer ikke dit kreditkort, medmindre du bestiller et ”non refundable ophold”. 

Dit kreditkort anvendes kun som garanti for din reservation. 

Bruger du et debitkort til din bestilling, vil din bank reservere beløbet i 30 dage. Ønsker du efter opholdet at få frigivet pengene inden de 30 dage er gået, skal du kontakte hotellet direkte med dit reservationsnummer, så vil hotellet hjælpe med at frigive pengene. Comwell kan via DIBS give besked til din bank, om at frigive beløbet, men det er kun din bank, der kan slette reservationen af beløbet. Debitkort er Visa Electron, Maestro eller MasterCard Direct.


Vi serverer morgenmad fra kl. 6.30-10.00 alle hverdage. Lørdag og søndag fra kl. 7.00-11.00.

I sommerperioden fra den 1. juli til den 11. august er morgenmaden hver dag fra kl. 7.00-11.00.

Meddel altid på forhånd hvis du har allergier – også når det gælder fødevarer.


Hvis middag er inkluderet i dit ophold, skal du bestille tid til spisning ved ankomst.

Børn under 12 år tilbydes portioner til halv pris.

Restauranten har åbnet for a la carte:

Mandag - lørdag kl. 17:00 - 23:00 (køkkenet lukker kl. 22:00)

Søndag holder vi lukket (Vi henviser til barmenuen fra 11.30-21.00)

For at sikre at alle vores gæster får en god oplevelse, så er det vigtigt at der bookes bord i vores restaurant til morgenmad og aftensmad. Dette kan gøres på vores hjemmeside under menupunktet "restaurant og fest" eller i receptionen ved ankomst. 

Baren/caféen er åben mandag-torsdag fra kl. 7:00 til midnat, fredag og lørdag fra kl. 7.00-01.00 og søndag fra kl. 7:00 til 23:00. 

Vores hyggelig bar har et stort udvalg øl og cocktail på taphaner.

Her serverer vi også et bredt udvalg af bar- og caféretter fra vores barkort. Køkkenet er åben fra 11:30-22:00 (Søndag til kl. 21:00).

Ud over barkortet tilbyder vi også et udvalg af snacks, salater, sandwich samt et udvalg af sødt, sundt og salt i hele barens åbningstider – både til at spise på stedet og ”to go”.

Ja vi tilbyder roomservice i køkkenets åbningstider og mod gebyr. Grundet travlhed p.t. kan der være tidspunkter, hvor vi desværre ikke kan imødekomme roomservice bestillinger. 

Husk dog at du altid kan bestille mad, drikke og snacks direkte i vores bar eller restaurant.

Parkering i hotellets parkeringskælder koster fra 35 kr. pr. time til maks. 195 kr. pr. dag (fra d. 1. januar 2024), ekskl. gebyrer. Billetter kan købes via en app, en automat eller i receptionen.

I receptionen sælges der kun dagsbilletter til parkeringsanlægget. Bilens registreringsnummer skal oplyses i receptionen ved ankomst, og de første 30 minutter er gratis ved brug af p-skive.

Comwell refunderer ikke resterende parkeringstid, hvis parkeringshuset er fyldt.

Hvis parkeringshuset er fyldt, henviser vi til parkeringsanlægget på Orientkaj, som ligger ca. 100 meter fra hotellets indgang.

Hvis du forlader parkeringshuset, kan vi ikke garantere en parkeringsplads, når du vender tilbage, da det er et offentligt tilgængeligt parkeringsanlæg.

Hotellet er ikke ansvarlig for eventuelle kontrolafgifter og henviser til de gældende parkeringsregler på skiltene i parkeringsanlægget.

Comwell Copenhagen Portside har 12 pladser til el-biler. Ved brug af ladestander skal strømforbrug yderligere afregnes direkte med Clever, ligesom kabler selv skal medbringes.

Vi tilbyder gratis trådløst internet på hele hotellet. Du forbinder ved at vælge 'comwellhotels' som Wi-Fi og derefter logge på med koden 'comwellhotels'. 


Vores Cardio findes på 1. etage, som alle gæster har adgang til døgnet rundt. Her er der både vægte samt et udvalg af cardio maskiner.


Al rygning inkl. e-cigaretter er forbudt på hotellets matrikel både udendørs og indendørs og overtrædelser af dette vil medføre en afgift på kr. 2500,-


Vask og/eller rens som er indleveret inden kl. 08:30 mandag - lørdag og er tilbage på værelset kl. 18:00 samme dag. Henvend dig i receptionen ved spørgsmål.


Kontakt hotellet på tlf. (+45) 3527 2150 eller på mail: hotel.portside@comwell.com


Generel info om dit ophold på Comwell

Alle ophold kræver indtastning af betalingskort, også selvom du har et gavekort. Der tages ikke betaling ved indtastning af dine kortoplysninger. Alle ophold afregnes på hotellet - dog undtaget non-refundable ophold, hvor beløbet trækkes ved booking. Disse ophold refunderes ikke eller kan ikke flyttes. Vær opmærksom på at hvis du benytter et MasterCardDebit eller VISA Debit som garanti, vil beløbet blive reserveret på din konto og først blive frigivet igen efter afrejse, og kan vare op til 30 dage.


Hvis du har et gavekort gældende til alle Comwell hoteller, kan du bestille dit ophold online og afregne med gavekort ved check ud. Kreditkort ved onlinebooking er kun en garanti for ankomst. 

Gavekort kan ikke benyttes til betaling af forudbetalte non-refundable ophold. 

Gavekort fra Gavefabrikken skal altid bestilles via det link der følger med gavekortet og kan ikke bruges som betaling medmindre opholdet specifikt er bestilt herigennem.


Alle vores hoteller har fået Det Økologiske Spisemærke i bronze, hvilket betyder at 30-60% af alle vores indkøbte føde- og drikkevarer er økologiske. Vi tror på, at Det Økologiske Spisemærke vil højne kvalitets- og smagsoplevelsen i vores køkkener, til glæde for vores gæster.


Vi gør en aktiv indsats for at komme madspild til livs og genanvender derfor madaffald, til bl.a. Biogas og anden generations biodiesel.


Alle vores hoteller er Green Key certificerede, hvilket betyder at der gøres en ekstra indsats for at beskytte miljøet. Vi bestræber os samtidig på at være et bæredygtigt hotel, der benytter sig af lokale råvarer i det omfang, det er muligt, frem for import af udenlandske råvarer.


Du optjener automatisk 5% af det samlede beløb på din slutregning, ved ophold med overnatning. Alle optjente point kan bruges som betaling under dit næste ophold med overnatning - dog ikke i forbindelse med konferencer og møder. Det er ikke muligt at optjene point på ophold, der ikke er booket direkte ved Comwell eller på Comwell.dk. Det er gratis og uforpligtende at blive medlem. Læs mere på www.comwellclub.dk.