Restaurant på Comwell Copenhagen Portside

Restaurant & fest på Comwell Copenhagen Portside

Restaurant på Comwell Copenhagen Portside

Restaurant & fest på Comwell Copenhagen Portside

Restaurant Portside

Restaurant på Comwell Copenhagen Portside

Spist bæredygtigt og urbant - til spiselige priser

Uh, her sker nye, spændende ting i Københavns pulserende nordpol, Nordhavn. Og Comwell Copenhagen Portside er én af dem! Træd indenfor i vores elegante, rå og urbane restaurant og mærk suset af fjerne himmelstrøg i vores vidunderlige verdenskøkken.

Vores overvejende grønne gastronomi-køkken taler til både veganere, vegetarer, ja, hvem-som-helst som hylder madmodet og nyder, at her er lidt smæk på krydderierne. Og alt det grønne er hevet op af jorden eller plukket på træer og buske herhjemme.


Med utrætteligt fokus på bæredygtigheden er vores bar og restaurant næsten fri for flasker og vi serverer mange af vores drikkevarer fra ’haner af guld’. For hanerne har nemlig også den fordel, at de gør det muligt at smage lidt forskelligt, f.eks. med vinbuffet eller ølmenu.


Kig forbi! Vi tager imod med åbne arme fra tidlig morgen og frokost til middag. Og hotellets café snupper natten med, 24Seven!

Vores koncept
Se menu

Kom med indenfor

Organisk svampefarm i restauranten på Comwell Copenhagen Portside
Comwell Portside restaurant
Køkkenchef Rasmus Rasmussen på Comwell Copenhagen Portside
Åbningstider
Mandag til lørdag kl. 11.30-22.00 og søndag kl. 11.30-21.00

Vi glæder os til at byde dig velkommen

Velkommen i vores bar

Lobbybar på Comwell Copenhagen Portside

Bestil en cocktail eller øl i vores lobbybar og slå dig ned i danske designermøbler i vores store lobbyområde, mens du nyder den internationale storbystemning midt i det pulserende Nordhavn.

Se vores barmenu

Fest på Comwell Copenhagen Portside

Urbant, råt, storslået - og hyggeligt! Med åbningen af Comwell Copenhagen Portside har København fået et nyt og mageløst sted at feste og fejre! Midt i Århusgades charmerende, pulserende kvarter og tæt på både Metro og S-tog.


Bryllup
Moderne og laid back bryllup i København
Forelsket i København? Lad brylluppet stå på byens nye, flotte designhotel i Nordhavn omgivet af industrihavnens rå kant og karakter.
Fester og events på Comwell Copenhagen Portside
Firmafest
Tænk ud af boksen-firmafest i København
Firmafest, jubilæum, kick off, teambuilding, julefrokost - vi står klar til at skabe rammerne. Velkommen til den sjoveste tænk ud af boksen-firmafest på Comwell Copenhagen Portside!
Restaurant Portside i Nordhavn
Fødselsdag
Fødselsdagsfest med stil og opvartning
Leder du efter det perfekte sted at holde din fødselsdagsfest? Fejr din store dag med stil på et hotel med fuld opvartning med god placering i Nordhavn!
Parkeringskælder event på Comwell Copenhagen Portside
Konfirmation
Hold konfirmationsfest på Comwell Copenhagen Portside
Tiden op til en konfirmation eller nonfirmation er dejlig, men kræver ofte en del planlægning for forældrene. Vi står klar til at hjælpe jer med at få styr på alle detalje
Livets fester
Noget helt særligt at fejre
Hos os er der plads til, at du kan holde den fest, du drømmer om - om det er konfirmation, fødselsdag, barnedåb, jubilæum eller andet
Mødelokale H på Comwell Copenhagen Portside

International hotelbuzz

Organisk svampefarm i restauranten på Comwell Copenhagen Portside

Det er ikke kun menukortet, der lover det bedste af alle verdener. Det gør vores omgivelser også. Et pulserede mix af international hotelbuzz og Århusgadekvarterets charmerende, lokale vibe.

Nyd stemningen i vores elegante, men afslappede restaurant, hvor den rå beton giver urbant med- og modspil til reoler af smoked oak. Og gulvtæpper giver lokalet en særlig varme og intimitet, og som gør underværker for akustikken.


Vi favner alle dagens højdepunkter med sanselige sceneskift. Du skal bare gå efter duften! Og hvad der ellers lykkeligt pirrer sanserne; lyden, lyset og alt dét, der sidder lige i øjet. Fra tidlig morgen til sen aften.


Og vi lover guld og grønt, f.eks. et skønt, grønt alternativ til æg og bacon (men også æg og bacon!) til morgen. Creme de la Creme la Carte eller smækre, lækre fyldige og mættende salater til frokost. Og hver dag nye sæsonaktuelle menuer til aften.


Tril forbi - uanset om hjulene sidder på en barnevogn, en Christiania-cykel eller en Tesla. Eller hop af S-tog og Metro lige uden for døren.

Hold fest og selskaber i hele landet

Aarhus

Aarhus

Borupgaard

Snekkersten

Bygholm Park

Horsens

Centralværkstedet

Aarhus

H.C. Andersen Odense

Odense
Comwell Holte fest og selskaber

Holte

Holte

Hvide Hus Aalborg

Aalborg
Comwell Kellers Park restaurant Johan Keller

Kellers Park

Børkop
Comwell Klarskovgaard restaurant

Klarskovgaard

Korsør
Comwell Kolding restaurant

Kolding

Kolding

Kongebrogaarden

Middelfart

Køge Strand

Køge
Comwell Middelfart restaurant

Middelfart

Middelfart
Comwell Rebild Bakker event

Rebild Bakker

Skørping

Roskilde

Roskilde

Sorø

Sorø