🇹undefined

🇹undefined

Urbant og lækkert i den livlige Nordhavn

4.3 / 5

Urbant og lækkert i den livlige Nordhavn

4.3 / 5

Oplevelsespakker

Comwell morgenmad
OvernatningKun til Comwell Club

Efterårstilbud: Overnatning med morgenbuffet

Eksklusivt tilbud til Comwell Club medlemmer: 15% på overnatning med stor morgenbuffet med økologiske og lokale specialiteter.
Tilbuddet gælder med ankomst i weekender i oktober, samt hele uge 42.
OvernatningKun til Comwell Club

Efterårstilbud: Ophold med 2-retters middag/buffet

Eksklusivt tilbud til Comwell Club medlemmer: 15% på ophold inklusiv 2-retters middag/buffet, overnatning og stor morgenmadsbuffet med økologiske og lokale specialiteter.
Tilbuddet gælder med ankomst i weekender i oktober, samt hele uge 42
Gastronomi

Forkælelsesophold

Træk stikket, pust ud. Og gå all in på forkælelse. Forkælelsesopholdet byder på kaffe og hjemmebag ved ankomst, velkomstbobler, 3-retters middag/buffet, og vores store morgenbuffet.
Gastronomi

Ophold med 2-retters middag

Nyd et dejligt ophold med middag af sæsonens friske råvarer på et af vores udvalgte hoteller. Dette ophold er inkl. 2-retters middag, overnatning og morgenmad.
Miniferie

Miniferie med middag

Nyd et miniferie ophold på 3 dage og 2 nætter, og lad dig forkæle med middag af sæsonens friske råvarer, begge aftener.
Comwell morgenmad
Overnatning

Overnatning med morgenbuffet

Overnatning med stor morgenbuffet med økologiske og lokale specialiteter

Velkommen på Comwell Copenhagen Portside - Dolce by Wyndham

Træd indenfor i lobbyen på Comwell Copenhagen Portside og bliv blæst bagover af den levende atmosfære. Her finder du et mix af lokale, der kommer forbi til en frisk kop kaffe, freelancere arbejdende i det åbne Co-Work område og internationale gæster, der mødes over en cocktail. En nordisk udgave af en livlig italiensk byplads. Rå. Raffineret og uden sammenligning. Vi ligger i hjertet af det boomende Nordhavn omringet af vand og med fantastisk adgang til alt dét, en storbyhavn byder på - endda kun 20 min. fra Københavns Lufthavn og 10 min. fra Hovedbanegården. 

Vi tilbyder bl.a.
Værelser
484 værelser og tilbyder også overnatning i forbindelse med konferencer
Møde- og eventfaciliteter
17 møde- og konferencelokaler og stort eventrum med plads til 600 personer lokaler til fester og selskaber
Øvrige faciliteter
Restaurant, lobbybar, gratis Co-Work område, fri WiFi, fitnessrum, udendørs gårdhaver samt rens- og vaskeservice
Transport
Parkeringskælder mod betaling og el-ladestandere samt 100 meter til metro med direkte forbindelse til København K og Kastrup Lufthavn
Værelser
484 værelser og tilbyder også overnatning i forbindelse med konferencer
Møde- og eventfaciliteter
17 møde- og konferencelokaler og stort eventrum med plads til 600 personer lokaler til fester og selskaber
Øvrige faciliteter
Restaurant, lobbybar, gratis Co-Work område, fri WiFi, fitnessrum, udendørs gårdhaver samt rens- og vaskeservice
Transport
Parkeringskælder mod betaling og el-ladestandere samt 100 meter til metro med direkte forbindelse til København K og Kastrup Lufthavn
Vores værelser

På Comwell Copenhagen Portside har vi 484 værelser

12 M2
Standard Small
Gør dit besøg mindeværdigt i vores standard small-værelse. Dette smukt indrettede værelse har en dobbeltseng (eller to enkeltsenge efter anmodning) med kvalitetssengetøj samt et arbejdsområde og moderne badeværelse med bruser.
Standard double på Comwell Copenhagen Portside
19 M2
Standard Double
Vores mindre dobbeltværelse er hyggeligt og smukt indrettet med danske møbler og en dobbeltseng (eller to enkeltsenge efter anmodning) med kvalitetssengetøj. Badeværelset er moderne indrettet med brusebad eller badekar.
Superior dobbeltværelse på Comwell Copenhagen Portside
21 M2
Superior Double
Gør dit besøg mindeværdigt i vores superior-dobbeltværelse med en dobbeltseng (eller to enkeltsenge efter anmodning) med kvalitetssengetøj og allergivenlige puder og dyner. Værelset rummer et lille arbejds- og opholdsområde og smukt indrettet badeværelse med brusebad eller badekar.
Superior double double værelse på Comwell Copenhagen Portside
28 M2
Superior Double x 2
Gør dit besøg mindeværdigt i vores 4-personers superiorværelse. Dette smukt indrettede værelse har to dobbeltsenge (eller 1 dobbeltseng og 2 enkeltsenge efter anmodning) med kvalitetssengetøj og allergivenlige dyner og puder. Badeværelset er indrettet med bruser.
Superior double handicap værelse på Comwell Copenhagen Portside
21 M2
Superior Double Handicap
Vores handicapvenlige superior-værelse er smukt indrettet med danske kvalitetsmøbler og med en dobbeltseng (eller to enkeltsenge efter anmodning) med kvalitetssengetøj og allergivenlige dyner og puder. Værelset rummer et lille arbejds- og opholdsområde. Badeværelset er udstyret med skinner, en brusekabine med sikkerhedsstænger og hævet toiletsæde med armstøtter.
Junior suite på Comwell Copenhagen Portside
30 M2
Junior Suite
Vores juniorsuite er smukt indrettet med danske designklassikere og har et imponerende rum med en dobbeltseng (eller to enkeltsenge efter anmodning) med kvalitetssengetøj og allergivenlige dyner og puder. Junior suiten rummer et arbejds- og opholdsområde. Badeværelset er i moderne stil udstyret med brusebad.
45 M2
Suite
Vores suite er smukt indrettet med danske designklassikere og har et imponerende rum med en dobbeltseng (eller to enkeltsenge efter anmodning) med kvalitetssengetøj og allergivenlige dyner og puder. Suiten rummer et arbejds- og opholdsområde. Badeværelset er udstyret med skønt badekar.
52 M2
Executive Suite
Vores Executive Suite er smukt indrettet med danske designklassikere og har et imponerende rum med en dobbeltseng (eller to enkeltsenge efter anmodning) med kvalitetssengetøj og allergivenlige dyner og puder. Suiten rummer et arbejds- og opholdsområde. Skønt badeværelse med badekar.

Moderne hotel i international klasse

Reception og lobby på Comwell Copenhagen Portside
Generel info om dit ophold

Det vil glæde os at kunne byde dig velkommen på Comwell Copenhagen Portside, om end det er i mødesammenhæng eller privat. Fra start til slut vil vores personale stå til rådighed for at give dig den bedst mulige oplevelse.

Wyndham fordelsmedlemmer: Optjen point du kan bruge i hele verden

Lobby og reception på Comwell Copenhagen Portside

Comwell Copenhagen Portside er en del af Wyndhams eksklusive Dolce Hotels & Resorts-brand. Så hver gang du bor her, optjener du point, der kan bruges på 9000+ hoteller verden over.  Forestil dig det. Du får vores herlige hoteloplevelse OG point, du kan bruge på ferier til alle de lækreste steder i verden: Win-win! Så er du en sand globetrotter med en lang bucketliste med destinationer, så er Wyndham Rewards-medlemsskab oplagt for dig.

Besøg Wyndham rewards

Aktiviteter på og omkring hotellet

Vi tilbyder
Aktiviteter på hotellet
Vi tilbyder skræddersyet gå- og løberuter samt diverse brætspil og cykeludlejning.
Cykeludlejning på Comwell Copenhagen Portside
Attraktioner
Seværdigheder og attraktioner nær hotellet
I og omkring Nordhavn er der et hav af oplevelser til både store og små. Læs mere om dem her.
Oplevelser
Oplevelser i naturen nær hotellet
Udforsk og find bl.a. nærmeste badetur, grønne område, seværdighed m.m.
Nordhavn Comwell Copenhagen Portside
Lokale til møde, konference og events på Comwell Copenhagen Portside
Moderne og lyse mødelokaler
Møde & konferenceHold dit næste møde eller konference på Comwell Copenhagen Portside
Absolut et hotel som kan anbefales

Paul Kromann, Travelpool Europe

Vi var specielt imponeret over, at der indenfor et forholdsmæssigt lille område fandtes gode indkøbs- og motionsmuligheder, restauranter, ja sågar også et havnebad.

Brian V. Aagesen, Expedia

På forkant med fremtiden

Finder du fremtiden virkelig vigtig, vil du elske vores hotel. Store grønne udendørs gårdhaver. Bølgende vand. Frisk havluft. Her får du natur og byhotel i ét. En usædvanlig storbyoplevelse, som skal forblive i fremtiden. Derfor er bæredygtighed brændende vigtigt. Vi giver os fuldt ud og sætter ikke spørgsmålstegn ved bæredygtighed.

Fra at støtte madfokuserede start-ups med at udvikle nye produkter, til at kende landmanden der leverer vores kød, til at nærstudere vores restaurantservietters aftryk på miljøet. Vores samlede indsats og kamp for miljøet har båret frugt, og vi er stolte af flere år i træk at være kåret som det mest bæredygtige hotel i Danmark ifølge Sustainable Brand Index Award.

Men vi hviler ikke på laurbærerne. Vi stormer fremad, så du kan få det samme gode ophold i dag, i morgen og om ti år.


Fordele til dig
Gavekort
Comwell Sorø
Læs mere her

Giv et gavekort, der skaber minder

Står du og mangler gaven til personen, der har alt, til brudeparret, til én du holder af eller måske dit arbejdsteam? Så er et gavekort til Comwell den perfekte gave. En gave der skaber minder, forkælelse, fordybelse, nye horisonter og ikke mindst glæde.
Comwell Club
Comwell Sorø
Se alle fordele her

Bliv medlem af Comwell Club

Vi giver dig en række medlemsfordele samt mulighed for at samle Club-point, som du kan bruge til betaling af dit næste ophold med overnatning. Hver måned udlodder vi to gavekort på kr. 1.000,- og kr. 1.500,- blandt henholdsvis nye og overnattede medlemmer.
Firmaaftale
Comwell Sorø
Læs mere om fordele for jer

Alle gode gange Comwell

Comwell tilbyder lukrative firmaaftaler, hvad enten det drejer sig om overnatninger, mødelokaler, konferencer eller andet. Med en firmaaftale får du aftalerabatter tilpasset dine og virksomhedens behov, og du er sikret vores professionelle service og rigtig gode vilkår.
Better Sleep Pudeprogram
Læs mere her

Vær sikker på en god nats søvn

For at sikre dig den bedste nattesøvn, kan Comwell Copenhagen Portside tilbyde dig lækre dyner og et udvalg af puder fra Ringsted Dun. Den rigtige dyne og pude skal hjælpe dig med at få den optimale og mest komfortable søvn. På den måde kan du bedre vågne veludhvilet og klar til en ny dag.