wichmann+bendtsen www.wplusb.dk

Anmeldelser af Comwell Holte

Hvad siger vores gæster?

Her finder du et udvalg af de anmeldelser, som vores gæster har givet Comwell Holte på tværs af kanaler.

Se vurderinger og klik på stjernerne i hver anmeldelse, hvis du vil læse hele teksten.

Anmeldelser

4.1 / 5

Baseret på 1583 anmeldelser

Sanne, 27 April 2024
4 / 5
"Alt var som det skulle være. Der manglede ikke noget."
Læs mere
Bente, 14 April 2024
4 / 5
"Negativ: Det lille udvalg til aftensmad Forret, hovedret eller dessert. Vi havde kun lyst til en burger 🤔."
Læs mere
Timo Jensen, 10 April 2024
5 / 5
"Pænt, rent og velforberedt. Gode lokaler og god mad. Venligt personale der spørger om de rigtige ting. Kan anbefales til møder og konferencer med overnatning."
Læs mere
Robert, 7 April 2024
5 / 5
"a perfect location for meditation. an excellent kitchen."
Læs mere
Mette, 1 April 2024
4.5 / 5
"Positiv: Lækker morgenmad med stort udvalg. Dejligt med stor skov lige ved siden af."
Læs mere
Svend, 22 March 2024
4 / 5
"Positiv: Fremragende morgenmad. Og sød, veloplagt betjening i receptionen, da jeg havde glemt min toilettaske. Dejligt. Jeg kommer helt sikkert tilbage:)."
Læs mere
Ole Pihl, 20 March 2024
3 / 5
"Ok Hotel . Vi savnede dog muligheden for at lave en kop kaffe på værelset , som man kan på de fleste af Danmarks hoteller ."
Læs mere
Elsuta Mariana, 15 March 2024
4 / 5
"Is a nice and good place plus very clean 😊"
Læs mere
Susanne, 21 February 2024
4 / 5
"Positiv: Wenn wir in Kopenhagen sind, übernachten wir hier immer. Frühstück immer top."
Læs mere
Kurt, 18 February 2024
4.2 / 5
"Dejlig beliggenhed, regulære værelser og super morgenmad"
Læs mere
Larsen, 15 February 2024
3.5 / 5
"Positiv: Super venligt og imødekommende personale. Negativ: Der er ret lydt mellem værelserne Brødet til morgenmaden var sejt. Tevandet ikke varmt nok."
Læs mere
Amel, 13 February 2024
5 / 5
"Super lækker sted 🥰"
Læs mere
Thomas, 4 February 2024
3 / 5
"Positiv: Beliggenhed og restaurant god morgenmad. Negativ: Lidt slidte værelser og meget varme rum."
Læs mere
Connie, 22 January 2024
5 / 5
"Et dejligt sted med god service og personale."
Læs mere
Hanne, 13 January 2024
4 / 5
"Dejligt personale og dejligt nyrenoveret værelse, men deltog lang tid for os at finde ud af antænde for lamperne.virkelig dejlig morgenmad med så dejlig..."
Læs mere
Steffen, 7 January 2024
4.5 / 5
"Positiv: Stille værelse- ingen støj."
Læs mere
Margret, 23 December 2023
3.5 / 5
"Positive: Great breakfast and the staff were very nice. Negative: The shower was really bad."
Læs mere
Stig Nylandsted, 18 December 2023
4 / 5
"Positiv: Nemt at komme til og fra ift møder i København."
Læs mere
Ann, 13 December 2023
5 / 5
"Alt var rigtigt fint. Eneste lille minus var et relativt hård seng, men det er umuligt at ramme alles behov."
Læs mere
Léa, 25 November 2023
4 / 5
"Positivo: Desayuno bueno Comodidad Ubicación. Negativo: Nada, todo estuvo bien."
Læs mere
Claus, 17 November 2023
5 / 5
"Positiv: Flot værelse - god morgen mad - sødt personale samt godt træningsrum."
Læs mere
Kjeld, 8 November 2023
4 / 5
"Sengene var lidt for hårde til vores rygge"
Læs mere
Stephan, 26 October 2023
5 / 5
"Positiv: Die Lage des Hotels im Norden von Kopenhagen ermöglicht Touren in die sehr interessanten Sehenswürdigkeiten in dieser Region, Schlösser, Museen,..."
Læs mere
LIU, 25 October 2023
4.8 / 5
"Breakfast is amazing, and all staffs are so kind for help, the room is big and clean!"
Læs mere
Kirsten, 21 October 2023
4 / 5
"Positiv: Roen og beliggenhed. Negativ: Ingen kommentarer."
Læs mere
Greta Friis, 20 October 2023
5 / 5
"Alt fungerede perfekt, det personale, vi var i kontakt med var søde og hjælpsomme"
Læs mere
Ulrike, 2 October 2023
4 / 5
"Positiv: Das Hotel liegt wie in einem Park, sehr idyllisch und ruhig. Im Hotel finden scheinbar viele Familienfeiern statt, von denen wir aber in unserem..."
Læs mere
Lara, 26 September 2023
3.5 / 5
"Positivo: Colazione ottima. Negativo: Bagno troppo piccolo."
Læs mere
Hotels.com User, 17 September 2023
5 / 5
"Overnatning for fire personer i forbindelse med et bestyrelsesmøde. Alle var meget tilfredse med opholdet i lækre værelser og med fin morgen buffet."
Læs mere
lene, 4 September 2023
4 / 5
"super check-in og fint værelse. Søndag morgen kl. 9.20 var restauranten stort set fyldt og fade, kaffe mm tomme - der var meget lidt personale og der gik et..."
Læs mere

Mere om et ophold hos os

Hos Comwell sætter vi stor pris på vores anmeldelser. Vi lytter til dem og bruger anmeldelserne aktivt, så vi hele tiden kan forbedre os og give vores gæster den bedste oplevelse.

Anmeldelserne er også et pejlemærke for dig som gæst. Men det er værd at huske på, at de er subjektive. Så hvad der er god morgenmad for dig, er ikke nødvendigvis det samme for en anden gæst.

På Comwell Holte gør vi altid vores bedste for at tilpasse oplevelsen efter dine behov. Det gør vi f.eks. i form af vores Better Sleep program, hvor du frit kan vælge mellem fire forskellige hovedpuder, så du kan nyde en god nattesøvn.

I køkkenet tager vi naturligvis også hensyn til særlige kostbehov. På vores morgenbuffet finder du oftest laktose- og glutenfri alternativer, og vi har i hele køkkenet fokus på grønne retter, så der er lækre valgmuligheder for dig, der ikke spiser kød.
Har du særlige kosthensyn, må du meget gerne give os besked.

 

Vi glæder os til at høre fra dig

Vil du vide mere om dit ophold på Comwell Holte, kan du finde mange nyttige informationer på vores hjemmeside. Her har vi også samlet de typiske spørgsmål og svar, så du hurtigt kan blive klogere på det praktiske omkring dit ophold.

Har du andre spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores hjælpsomme medarbejdere på hotellerne.

Vi glæder os til at høre fra dig og er klar til at tage godt imod dig på Comwell Holte.