Naturskønt og tæt på København

FORÅRSKAMPAGNE

Billede af tre smilende kvinder der står under et blomstrende magnoliatræ
Comwell Club

DOBBELT OP PÅ POINT!

Hos Comwell er humøret højt og forårsglæden skal deles med alle vores skønne Comwell Club-medlemmer!

Kort og godt om kampagnen: Book et skønt ophold hos os og optjen dobbelt så mange clubpoint som normalt. Point du kan omsætte til lækkerier på hotellet eller som tilskud til din næste getaway. 

Processen er simpel:

  1. Vælg dit yndlingsophold: Forårsfri eller forårsforkælelse.
  2. Tjek at du er club-medlem eller meld dig ind GRATIS her.
  3. Book opholdet.
  4. Glæd dig!

Superfit

Fitnessrum med maskiner og vægte Comwell Holte i år 2022 billede 8
Hotelfaciliteter

Træning=nydelse?

Skal træning være en sur pligt eller ren nydelse? Vi kan love dig for din træningslyst ryger i toppen af barometeret, når du ser vores vores tjekkede fitnessrum. Tænk spritnye maskiner og vægte kombineret med cosy lounge stemning. 

Nap et hvil eller den der velfortjente kop kaffe efter din træning. Husk at træning både gavner både krop og hjerne, så er du på business, så er det bare med at komme afsted. Hvem ved - måske får du en ny PR på løbebåndet?

Comwell Horizon

Billede af Comwells Horizon hotelmagasin på et bord
Hotelnyt

Nyt nummer er udkommet - læs det nu

Vi elsker at dele de gode nyheder, og her er én vi rigtig godt kan li'! Det nyeste nummer af vores lækre magasin er ude og findes på alle hoteller, hvor du kan dykke ned i en masse inspirerende artikler om bæredygtighed - vores hjertebarn. 

Men du kan også lære os bedre at kende og møde passionerede medarbejdere eller lade dig inspirere til udflugter i det danske.

Hold møde- og konference omgivet af smuk natur nord for København

Praktisk Information om dit ophold

For at gøre dit ophold så behageligt som muligt, har vi samlet en oversigt over praktiske informationer og faciliteter på Comwell Holte

holte-comwell-hotels-008

Velkommen på Comwell Holte

Comwell Holte ligger naturskønt i Nordsjælland ved Rude Skov og Vaserne med kun 15. min. kørsel til Københavns centrum. De mange smukke grønne områder omkring hotellet gør desuden Comwell Holte perfekt til både teambuilding og teamudviklende aktiviteter. 

Den skønne beliggenhed, Pejsebaren, Restaurant Brasseriet og den store terrasse gør det til et attraktivt sted at mødes - både som privat og som forretningsgæst.

Billeder af værelser

comwell-holte-015

Restaurant Brasseriet

I vores restaurant venter dig en madoplevelse ud over det sædvanlige. Her kan du følge med i kokkenes forberedelser i det store åbne køkken, hvor al mad bliver tilberedt fra bunden.

Kokkene er således tilgængelig i både køkkenet og brasseriet, og du får derfor både lov at dufte, spørge og fornemme, hvordan der kræses for råvarerne og måltidet som helhed. Det giver mad, der både vækker og glæder sanserne.

Vi tager gerne hensyn til diverse allergier samt øvrige ønsker, blot dette nævnes ved bestilling.

Køkkenet er åbent fra kl. 12-14 og igen kl. 18-21.
Retter fra café-kortet serveres i hele åbningstiden, og fra kl. 18 kan der bestilles aftenmenu.

Billeder af Comwell Holte

comwell-holte-067

Giv et gavekort der skaber minder

Står du og mangler gaven til personen, der har alt, til brudeparret, til én du holder af eller måske dit arbejdsteam? Så er et gavekort til Comwell den perfekte gave. En gave der skaber minder, forkælelse, fordybelse, nye horisonter og ikke mindst glæde.

Vores gavekort kan bruges som hel eller delvis betaling for et hvilket som helst ophold på vores danske hoteller, på en middag i én af vores restauranter eller en tur i spaen. 

Comwell Club

25 point i tilmeldingsbonus, når du opretter dig som medlem.

5% i bonuspoint på din samlede regning, når du overnatter.

Tilbud, koncerter og foredrag som kun er for klubmedlemmer.