Restaurant og fest på Comwell Holte

Restaurant Brasseriet

I Restaurant Brasseriet på Comwell Holte tilbyder vi mad i særklasse i hyggelige og atmosfærefyldte omgivelser.

Fra restauranten kan du følge med i det store åbne køkken og se hvordan, kokkene kræser for dit måltid. Du får mulighed for både at se, dufte, og spørge kokkene, mens de tilbereder din mad. 

Køkkenet er åbent fra kl. 12:00 til kl. 21:30. Retter fra café-kortet serveres i hele åbningstiden, og fra kl. 18:00 kan der bestilles aftenmenu.

Gå direkte til online bordreservation

Velkommen i loungebaren med åben pejs

En let og uformel loungestemning præger baren på Comwell Holte. Her er altid liv og aktivitet, og det er her, du kan sidde og slappe af med et let måltid mad, en cocktail eller en kop kaffe foran pejsen. 

Baren har åben alle dage kl. 12:00-22:30.

Den særlige begivenhed


På Comwell Holte har vi de perfekte rammer til bryllupper, fester og andre særlige begivenheder. De smukke naturomgivelser skaber en god stemning. Når vejret tillader det, er der desuden mulighed for udendørsservering på vores store terrasser.

Læs mere om de fester du kan holde hos Comwell generelt:

Har du spørgsmål til en særlig begivenhed, en fest eller lignende på Comwell Holte? Så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf.: (+45) 45 477 400 eller benyt nedenstående formular.

Julefrokost i Holte

Er I til hyggelig julefrokost tæt på København med mulighed for overnatning? Så er Comwell Holte et rigtigt godt bud. Med udsigt over parken og Vaserne i Holte, kan I nyde lækker mad, fri bar, musik og dans med DJ.