4 / 5

Restaurant og fest på Comwell Holte

comwell-holte-015

Restaurant Brasseriet

I Restaurant Brasseriet på Comwell Holte tilbyder vi mad i særklasse i hyggelige og atmosfærefyldte omgivelser.

Fra restauranten kan du følge med i det store åbne køkken og se hvordan, kokkene kræser for dit måltid. Du får mulighed for både at se, dufte, og spørge kokkene, mens de tilbereder din mad. Menuen skifter løbende i forhold til de skiftende årstider og kokkenes inspiration. Menu oplyses på dagen i receptionen eller i restauranten.

Alt er tilberedt på sæsonens friske råvarer og udstråler kokkenes kærlighed til mad. 

Åbningstider
Mandag til lørdag: kl. 12-14 og igen kl. 18-21.
Søndag: Lukket.

Bestil bord
Vi har et begrænset antal borde tilgængelige, så vi anbefaler altid, at man reserverer bord inden ankomst, da der på dagen kan være fuldt booket.

Har du bestilt ophold inkl. middag, vil vi meget gerne vide, hvad tid du ønsker at spise. Vi kan ikke garantere et bestemt tidspunkt ved bestilling af bord ved ankomst.

Book bord via mail: hotel.holte@comwell.com.

Allergier og kosthensyn
Bestiller du et ophold inkl. middag, eller skal du deltage i en konference, hjælper vi gerne med at tilberede menuen efter diverse kostforbehold. Disse skal oplyses til hotellet inden ankomst på hotel.holte@comwell.com

-kongebrogaarden-bar-0203

Velkommen i loungebaren med åben pejs

En let og uformel loungestemning præger baren på Comwell Holte. Her er altid liv og aktivitet, og det er her, du kan sidde og slappe af med et let måltid mad, en cocktail eller en kop kaffe foran pejsen. 

Baren har åben alle dage kl. 12:00-22:30

Det lette måltid serveres i køkkenets åbningstid på hverdage og lørdage kl. 12:00 – 21:00
Søndag er køkkenet altid lukket

jb_wplusb7738

Den bedste jul er den på Comwell Holte

Det er ingen hemmelighed: Vi elsker julen! Den søde juletid skaber en helt unik stemning på vores hotel. Glade gæster, der nyder den dejlige julemad og runder året af med den hyggeligste julefrokost - dét er noget, vi kan li'. 

btb_festmiddag_1

SKAL DU HOLDE FEST?

Hos Comwell Holte tilbyder vi fester til alle anledninger. Lidt nord for Holte, i det bakkede terræn ved Rude Skov og Vaserne, ligger Comwell Holte. Mantraet er "Less is more". Og mere er præcis dét, I får! Fra de mageløse omgivelser og den hyggelige, hjemlige stemning. Til de smagfulde menuer. Hvilket festlokale skal I vælge? Og hvilken borddækning? 

Comwell Holte består af en hovedbygning, et moderne, arkitekttegnet hvidt hus i forskudte niveauer med fladt tag, der ligger lige på kanten af naturskønne Vaserne. Større fester holder vi i vores smukke restaurant, smagfuldt indrettet i nordisk stil i afstemte farver med åbent køkken og udgang til en stor træterrasse. Og uanset hvilket festlokale I ønsker, har alle udgang til større eller mindre terrasser. 

Lidt hævet på hotellets store, kuperede grund ligger vores gamle palævilla, som indbyder til noget særligt eksklusivt og hyggeligt for mindre selskaber.

restaurant4

Vores festpakker

I vores selskabsbrochure giver vi inspiration til forskellige fester, men vi foretrækker, at skræddersy festen sammen med jer. Både i planlægningsfasen og på selve dagen, vil I møde dygtige medarbejdere med fokus på faglighed og værtskab. 

Hos Comwell har vi sat fokus på bæredygtighed og økologi. Det betyder, at vi har fokus på lokale råvarer og årstidens sæsoner, for at sikre jer den bedste madoplevelse. I samspil med vores brede udvalg af nøje udvalgte vine og drikkevarer.

restaurant3

Den særlige begivenhed


På Comwell Holte har vi de perfekte rammer til bryllupper, fester og andre særlige begivenheder. De smukke naturomgivelser skaber en god stemning. Når vejret tillader det, er der desuden mulighed for udendørsservering på vores store terrasser.

Læs mere om de fester du kan holde hos Comwell generelt:

Har du spørgsmål til en særlig begivenhed, en fest eller lignende på Comwell Holte? Så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 45 477 400.

Selskabsbrochure