Restaurant og fest på Comwell Holte

comwell-holte-015

Restaurant Brasseriet

I Restaurant Brasseriet på Comwell Holte tilbyder vi mad i særklasse i hyggelige og atmosfærefyldte omgivelser.

Fra restauranten kan du følge med i det store åbne køkken og se hvordan, kokkene kræser for dit måltid. Du får mulighed for både at se, dufte, og spørge kokkene, mens de tilbereder din mad. Menuen skifter løbende i forhold til de skiftende årstider og kokkenes inspiration. Menu oplyses på dagen i receptionen eller i restauranten.

Alt er tilberedt på sæsonens friske råvarer og udstråler kokkenes kærlighed til mad. 

Køkkenet er åbent mandag til lørdag fra kl. 12.00-14:00 og igen kl. 18.00-21.00.

Brasseriet har lukket om søndagen.

Retter fra café-kortet serveres i hele åbningstiden, og fra kl. 18:00 kan der bestilles aftenmenu.

Book bord på hotel.holte@comwell.com

restaurant6

Hyggeligt bryllup i naturskønne Holte

Tænk sig, at blive viet helt ud til det betagende vildnis, Vaserne. Og bare dagen igennem være høj på livets lykkelige lethed. Velkommen til bryllup på Comwell Holte!

Et storslået bryllup som på film? Eller et mere uformelt og afslappet bryllup med Petanque i haven og bobler i glasset? Drøm bare løs! For jeres drømmebryllup venter.

Lidt nord for Holte, i det bakkede terræn ved Rude Skov og Vaserne, ligger Comwell Holte. Mantraet er Less is more. Og mere er præcis dét, I får! For bryllupsgaven til jer er den fuldendte oplevelse. Fra de mageløse omgivelser og den hyggelige, hjemlige stemning. Til de smagfulde menuer og bryllupskagen fra hotellets egen pastry chef. Hvem kan så ønske sig mere?!

comwell-holte-023

Uhøjtidelig firmafest i naturskønne Holte

Giv jeres firmafest et naturskønt kick-off med et WOW i vildnisset! Og gå all in på alt dét derude. Velkommen til firmafest på Comwell Holte!

Teambuilding, boules og bål. Rude Skov og Vaserne lige uden for døren er et godt sted at starte. Og den gennemførte, æstetiske fornøjelse i vores smukke bygninger er et godt sted at slutte.

 Firmafest, jubilæum, kick off, teambuilding, julefrokost, rabalderfest. Kær fest har mange navne. Og Comwell Holte lægger hus til det hele. Fra I parkerer bilen, er det bare at slippe kontrollen, vi har den. Og giver jer med garanti alletiders firmafest som fortsætter ved kaffemaskinen på mandag.

-kongebrogaarden-bar-0203

Velkommen i loungebaren med åben pejs

En let og uformel loungestemning præger baren på Comwell Holte. Her er altid liv og aktivitet, og det er her, du kan sidde og slappe af med et let måltid mad, en cocktail eller en kop kaffe foran pejsen. 

Baren har åben alle dage kl. 12:00-22:30.

restaurant3

Den særlige begivenhed


På Comwell Holte har vi de perfekte rammer til bryllupper, fester og andre særlige begivenheder. De smukke naturomgivelser skaber en god stemning. Når vejret tillader det, er der desuden mulighed for udendørsservering på vores store terrasser.

Læs mere om de fester du kan holde hos Comwell generelt:

Har du spørgsmål til en særlig begivenhed, en fest eller lignende på Comwell Holte? Så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf.: (+45) 45 477 400.