Bryllup med hygge og hjertevarme i Kolding

wichmann+bendtsen www.wplusb.dk
Om bryllup på Comwell Kolding
Lokation
Kolding, Jylland
Max. antal gæster
Ca. 200
Antal værelser
180
Pris
Overnatning til brudeparret er inkluderet i prisen
Lokation
Kolding, Jylland
Max. antal gæster
Ca. 200
Antal værelser
180
Pris
Overnatning til brudeparret er inkluderet i prisen

Hyggeligt, klassisk, skandinavisk

Omgivet af træer og skov ligger vores 200 m2 store terrasse, hvor selve vielsen og jeres reception kan foregå - og ikke mindst jeres bryllupsfotograf har mulighed for rigtig at boltre sig og få taget nogle flotte bryllupsbilleder. Og ingen af selskabets instagrammere kan dy sig for at snappe løs for her er altså bare så betagende smukt!

Nyd et glas perlende bobler eller en sød mundfuld af bryllupskagen i skyggen fra vores store parasoller. Og se, om I kan undgå at blive revet lidt med af stemningen, når aftenmørket falder på og vi tænder vi op i lanterner, fakler og bålfade.

RS14417_10963_c6d535f29fe82d1.jpg

Men først lidt bryllupsplanlægning...

Comwell Kolding er et populært bryllupssted, så kontakt os endelig i god tid, gerne et års tid i forvejen. Herefter aftaler vi en dag, hvor I kan komme herop og få en fornemmelse af vores sted, for her er så dejligt og vi har mange festlokaler som alle kan noget særligt. 

Det er også ved dette møde I møder restaurantchefen og får menuforslag med hjem. Og her vi taler om eventuelle ’benspænd’ i forhold til maden. Er I f.eks. ikke pjattede med havtorn, finder vi selvfølgelig bare på noget andet - og som udgangspunkt kan alt lade sig gøre.

Ved næste møde finder vi så ud af, hvad vi lander på, fordele, ulemper og en generel forventningsafstemning. Det er også til dette møde vi taler om, hvad der skal være i baren og alt det andet lavpraktiske. Cirka en uge før jeres bryllup gennemgår vi de allersidste detaljer og finjusteringer.

RS17772_comwell-kolding-2018-012.jpg

Et køkken med erfaring og fokus på bæredygtighed

Vores køkken er kendt for et højt, gastronomisk niveau og vores herlige kokke, anført af køkkenchef Torben og souschef Ninna, der med humor og hjertevarme styrer køkkenregionen og går ’til fadet’ med virkelyst, kreativitet og nysgerrighed. Og, ikke mindst, solid erfaring. Erfaringen er nemlig helt afgørende, når man, som vi, laver mad til mange. Det er noget helt andet end at lave mad til to. Vi ved, hvad der virker og garanterer, at alle får varm mad på samme tid.

Løftestangen i vores køkken er bæredygtighed. Vi får vores kød fra Troels på Grambogaard og alle øvrige råvarer er lokale eller i hvert fald ikke hentet længere væk end Danmark. For dét der med jordbær i januar, det dur bare ikke. Skulle I have lyst til selv at opleve maden forinden brylluppet, er I velkomne til at besøge vores restaurant. Dog kan vi ikke garantere, at I spiser den samme menu i restauranten, som I vil få til bryllupsfesten - netop grundet vores respekt for råvarer i sæson. 

I kan få maden serveret præcis, som I vil have det. ’Traditionel’ tallerkenservering med 4-5 retter, den populære delemad på fade som giver en skøn, afslappet stemning ved bordene eller street food.


Hvilket festlokale skal I vælge? Og hvilken borddækning?

Trods vores store hus vil I opleve en meget intim stemning. Her er simpelthen hyggeligt, godt hjulpet på vej af vores medarbejdere, som er her fordi de kan lide det. Og husets hjertevarme slår alt.

Vi kan tilbyde flere forskellige festlokaler, bl.a. vores store restaurant med kig til fjorden og skoven. Festlokalet er helt nyindrettet og kan gøres større eller mindre, alt efter behov. Fra festlokalet er her udgang til vores store terrasse lige ud til skoven og grønne områder, hvor I f.eks. kan nyde kaffen. Vi har indrettet udenfor med hyggelige møbler og skabt lidt intim ’hulestemning’, der når tusmørket falder på blot understreges yderligere af bålfade, lanterner og fakler.

Alle lokaler på Comwell Kolding har den lyse skandinaviske stemning og er smagfuldt, klassisk indrettet. Ét af lokalerne har direkte adgang til vores ’slyngestue’ i underetagen med dart, pool og bordfodbold.

Opstilling af borde afhænger af hvor mange I er. Derfor anbefaler vi ikke kun runde borde - for igen kan I få det præcis, som I ønsker.

RS14415_10961_258a0cc410c756b.jpg

Bordpynt og dekoration

Vi dækker op med hvide stofduge og -servietter og lys - og blomster i de farver vi kan få hjem. Og blomsterne på bordene er inkluderet i kuvertprisen. Hos Comwell Kolding arbejder vi sammen med en dygtig, lokal blomsterdekoratør som kender huset og ved, hvad der virker.

Har I lyst til at pakke hele herligheden ind i lidt tryl med tyl og heliumballoner kan det naturligvis også sagtens lade sig gøre - blot mod et mindre tillæg.


Og hold så en romantisk bryllupsfest!

Herfra er det ’bare’ at slippe kontrollen, vi har den! Så fest bare løs! Og når så Niels W. Gades Brudevals for længst er trådt og festen lakker med enden, kan I trække jer tilbage til jeres værelse. Og vågne som hr. og fru til dagen derpå-morgenmad og gaveudpakning i herlig, afslappet stemning med resten af selskabet.


Ud og hjem fra bryllup

Comwell Kolding ligger centralt placeret i byen (og landet) og er nemt at komme til og fra, både med offentlig transport fra Kolding station og bil.

Selskabspakker

Mulighederne er mange - men det er rart at starte et sted. Tag derfor et kig på vores mange festmenuer og muligheder for tilkøb, så vi kan mødes og tale om, hvordan vi sammen skaber netop jeres drømmebryllup.

Se selskabspakker