Centralt beliggende, uanede muligheder og ekspertise

Velkommen på Comwell Kolding


OBS: Hotellet er lukket til og med den 28. juli, grundet renovering.

Vi glæder os til at byde velkommen igen den 29. juli.


Comwell Kolding ligger centralt placeret i landet med kort afstand til Kolding centrum og banegård. Hotellet er beliggende ved by og fjord, og er et specialiseret konferencehotel med en international stemning og moderne, klassisk stil. 


Hotellet tilbyder fleksible mødefaciliteter, som ikke findes mange andre steder i landet, og er samtidig et godt udgangspunkt for at opleve seværdigheder i Danmark for både børn og voksne.

Her er masser af plads, dagslys og ikke mindst nærvær. 

Restaurant Taste of Comwell

I Comwell Koldings hyggelige restaurant finder du et sæsonbetonet à la carte-kort. Her er åbent både frokost og aften, og Restaurant Taste of Comwell er oplagt til en intim middag eller mindre selskaber.

Middagen nydes i smukke, moderne og hyggelige omgivelser, hvor kvaliteten og den høflige betjening er i højsædet. Restauranten ligger i gåafstand til blandt andet Marienlund skoven, Koldinghus og Slotssøen, der indbyder til en hyggelig gåtur inden eller efter middagen.

Comwell Koldings køkkenchef Torben Reif Sørensen, er medforfatter af Comwells kogebog ’Mad med omtanke – hele dagen’. Han ynder at servere lette retter om sommeren og mere rustikke retter om vinteren. 

Giv et gavekort der skaber minder

Står du og mangler gaven til personen, der har alt, til brudeparret, til én du holder af eller måske dit arbejdsteam? Så er et gavekort til Comwell den perfekte gave. En gave der skaber minder, forkælelse, fordybelse, nye horisonter og ikke mindst glæde.

Vores gavekort kan bruges som hel eller delvis betaling for et hvilket som helst ophold på vores danske hoteller, på en middag i én af vores restauranter eller en tur i spaen.

Du kan bestille et fysisk gavekort, som vi sender med posten, eller du kan bestille ét online, som du modtager med det samme på din mail.

Comwell Club

Icons/Club/25pointCreated with Sketch.

25 point i tilmeldingsbonus, når du opretter dig som medlem.

Icons/Club/RegningCreated with Sketch.

5% i bonuspoint på din samlede regning, når du overnatter.

Icons/Club/25point CopyCreated with Sketch.

Ekstra 10% oven i beløbet ved køb af gavekort.

Icons/Club/25point Copy 2Created with Sketch.

Tilbud, koncerter og foredrag som kun er for klubmedlemmer.