Centralt beliggende, uanede muligheder og ekspertise

Spar 20%

Comwell Kolding

Pusterum

Kultur, Natur, Oplevelser. 

Lige nu kan du spare 20% på et Pusterum: Overnatning med morgenmad, i alle weekender i oktober samt på hverdage i uge 42. 

Spar 20%

Comwell Kolding

Pusterum med Smag

Kultur, Natur, Oplevelser.   

Lige nu kan du spare 20% på et Pusterum med Smag: Ophold med 2-retters middag samt morgenmad, i alle weekender i oktober samt på hverdage i uge 42.     

Gourmetophold

Comwell Kolding

Nyd 4-retters middag og vinmenu

I oktobers sidste weekender kan du nyde masser af forkælelse med et gourmetophold med 4-retters middag og vinmenu, omgivet af efterårets farver på Comwell Kolding.  

Coronavirus håndtering: Du kan være tryg, når du bor hos os

Vi har iværksat udvidede rengøringsprocedurer på alle hoteller.

Vi har opsat ekstra dispensere til hånddesinfektion på alle vores hoteller.

Vi har sikret god plads mellem bordene i vores restauranter.

Vi har sørget for fast-checkout, så du kan undgå kø, når du checker ud.

Velkommen på Comwell Kolding

Comwell Kolding ligger centralt placeret i landet med kort afstand til Kolding centrum og Kolding Station. Hotellet er beliggende ved by og fjord og er et specialiseret konferencehotel med en international stemning og indrettet i moderne stil. 

Alle vores værelser er i sommeren 2019 blevet nyrenoveret.

Hotellet tilbyder fleksible mødefaciliteter, som ikke findes mange andre steder i landet.

Her er masser af plads, dagslys og ikke mindst nærvær. 

Vores værelser

Seværdigheder i nærheden

Med vores centrale placering i trekantsområdet er der rig mulighed for at besøge seværdigheder under dit ophold, og der er oplevelser for både store og små. Besøg for eksempel:

Restaurant Taste of Comwell

I Comwell Koldings hyggelige restaurant, Restaurant Taste of Comwell, finder du et sæsonbetonet à la carte-kort. Restauranten er åben for både frokost og middag og er oplagt til en intim middag eller mindre selskaber.

Middagen nydes i smukke, moderne og hyggelige omgivelser, hvor kvaliteten og den høflige betjening er i højsædet. Restauranten ligger i gåafstand til blandt andet Marienlund skoven, Koldinghus og Slotssøen, der indbyder til en hyggelig gåtur inden eller efter middagen.

Comwell Koldings køkkenchef, Torben Reif Sørensen, er medforfatter af Comwells kogebog ’Mad med omtanke – hele dagen’. Han ynder at servere lette retter om sommeren og mere rustikke retter om vinteren. 

Billeder af Comwell Kolding

Giv et gavekort der skaber minder

Står du og mangler gaven til personen, der har alt, til brudeparret, til én du holder af eller måske dit arbejdsteam? Så er et gavekort til Comwell den perfekte gave. En gave der skaber minder, forkælelse, fordybelse, nye horisonter og ikke mindst glæde.

Vores gavekort kan bruges som hel eller delvis betaling for et hvilket som helst ophold på vores danske hoteller, på en middag i én af vores restauranter eller en tur i spaen.

Du kan bestille et fysisk gavekort, som vi sender med posten, eller du kan bestille ét online, som du modtager med det samme på din mail.

Comwell Club

25 point i tilmeldingsbonus, når du opretter dig som medlem.

5% i bonuspoint på din samlede regning, når du overnatter.

Tilbud, koncerter og foredrag som kun er for klubmedlemmer.