Comwell Kolding restaurant

Restaurant og fest på Comwell Kolding

Comwell Kolding restaurant

Restaurant og fest på Comwell Kolding

Restaurant Taste of Comwell

Vælg og sammensæt din menu
I Restaurant Taste of Comwell forkæler vi dig med vores særlige menu, der er sammensat af køkkenchef Torben Reif Sørensen. Menuen er bygget op om årstidens råvarer med udgangspunkt i bæredygtighed og økologiens verden. I sommerperioden byder vi på en frisk og lækker sommerbuffet.

Åbningstider og reservation
Vi har åben for både frokost og middag, men ved større arrangementer kan restauranten være lukket. Man bør derfor altid undersøge, om der er ledige borde inden ankomst. Maden nydes i smukke, moderne og hyggelige omgivelser, hvor kvaliteten og den høflige betjening er i højsædet. 

Restauranten indbyder til en hyggelig og intim middag, et mindre selskab eller en god bid mad inden en forestilling i teatersalen. Vi anbefaler altid, at du reserverer bord i restauranten hurtigst muligt, ellers kan vi ikke garantere dig plads på selve dagen.

Se menu og book bord

Mærk stemningen

Åbningstider
Restauranten har åben mandag til lørdag for frokost kl. 11.00-15.00 og aften kl. 17.30-21.00

Vi glæder os til at byde dig velkommen

Vores bar er et naturligt samlingspunkt

I forbindelse med Restaurant Taste of Comwell finder du vores hyggelig bar, der er et naturligt samlingspunkt, når du overnatter hos os, er til møde eller skal til kulturelle oplevelser i teatersalen.

Se vores cocktails

Fest på Comwell Kolding

Firmafest
Konge firmafest ved kongeslottet i Kolding
Firmafest, jubilæum, kick off, teambuilding, julefrokost - og helt sikkert rabalderfest! Hos Comwell Kolding har vi 30 smagfuldt indrettede lokaler, så her er nok at tage af. Og vi kan stable alletiders firmafest på benene fra 20-800 på nul komma fem.
Bryllup
Bryllup med hygge og hjertevarme
Kolding er en bryllupsgave! Smukt placeret ved skov, kongeslot og slotssø. Og mageløse rammer til et uforglemmeligt bryllup er placeret lige midt i det hele.
Firmajulefrokost 2023
Julefrokost for virksomheder
Oplev Joey Moe, Outlandish, Østkyst Hustlers, Stagebreakers samt DJ. Læs mere og se udvalgte datoer her
Julefrokost på Comwell Hvide Hus Aalborg
Konfirmation
Konfirmation på Comwell Kolding
Fødselsdag
Fødselsdagsfest på Comwell Kolding
Læs mere
Store fester, shows og eventsEn teatersal med uanede muligheder
Den særlige begivenhed

Hos Comwell Kolding har vi et stort udvalg af fleksible festlokaler, der passer perfekt til bryllupper, firmaarrangementer eller en anden særlig begivenhed. Vores lokaler kan indrettes, så de rummer plads til alt mellem 20-1.000 deltagere.

Skal du samle gæster fra hele landet, så er vores placering midt i landet perfekt. Der er nem adgang med offentlig transport samt mere end 400 gratis parkeringspladser ved hotellet. Vi har 180 velindrettede værelser, og hvis du ønsker overnatning til dine gæster, giver vi gerne en god pris. Vi har samarbejdspartnere i gåafstand fra hotellet, så vi kan råde over 500 værelser. 

Læs mere

Bryllupsfest

Hos Comwell er alle vores hoteller og bryllupslokationer beliggende i skønne områder, der skaber de ideelle rammer omkring jeres drømmebryllup – hvad enten det betyder et romantisk vinterbryllup eller et sjovt udendørs sommerbryllup med et brag af en efterfølgende fest
Comwell Holte firmafest
Læs mere

Firmafest

Alle vores hoteller har restauranter og selskabslokaler, der kan indrettes efter jeres behov og ønsker og kan huse arrangementer af alle størrelser – kun fantasien sætter grænser for netop jeres firmafest!
Læs mere

Konfirmationsfest

Tiden op til en konfirmation eller nonfirmation er dejlig men kræver ofte en del planlægning for forældrene. Hos Comwell står vi klar til at hjælpe jer med at få styr på alle detaljer – fra indbydelserne til de perfekte selskabslokaler og den ideelle festmad.
Læs mere

Fødselsdagsfest

Vi har 20 hoteller og venues fordelt over hele landet, hvor du kan fejre et jubilæum eller en fødselsdag – måske endda en børnefødselsdag – med en dejlig fest, hvor gastronomi og højt humør er i fokus.

Hold fest og selskaber i hele landet

Aarhus

Aarhus

Borupgaard

Snekkersten

Bygholm Park

Horsens
Stort lokale med planter, lys og runde borde

Centralværkstedet

Aarhus
Fester og events på Comwell Copenhagen Portside

Copenhagen Portside

Nordhavn

H.C. Andersen Odense

Odense
Comwell Holte fest og selskaber

Holte

Holte

Hvide Hus Aalborg

Aalborg
Comwell Kellers Park restaurant Johan Keller

Kellers Park

Børkop
Comwell Klarskovgaard restaurant

Klarskovgaard

Korsør

Kongebrogaarden

Middelfart

Køge Strand

Køge
Comwell Middelfart restaurant

Middelfart

Middelfart
Comwell Rebild Bakker event

Rebild Bakker

Skørping

Roskilde

Roskilde