Restaurant og fest på Comwell Kolding

Taste of Comwell

I Restaurant Taste of Comwell er menukortet altid en spændende oplevelse at dykke ned i. Vi skifter menuerne jævnligt, så de passer til køkkenchefens gode idéer og sæsonens råvarer.

Middagen nydes i smukke, moderne og hyggelige omgivelser, hvor kvaliteten og den høflige betjening er i højsædet. Restauranten indbyder til en hyggelig og intim middag, et mindre selskab eller en god bid mad inden en forestilling i teatersalen. 

Den særlige begivenhed

Hos Comwell Kolding har vi et stort udvalg af fleksible festlokaler, der passer perfekt til bryllupper, firmaarrangementer eller en anden særlig begivenhed. Vores lokaler kan indrettes, så de rummer plads til alt mellem 20-1.000 deltagere.

Skal du samle gæster fra hele landet, så er vores placering midt i landet perfekt. Der er nem adgang med offentlig transport samt mere end 400 gratis parkeringspladser ved hotellet. Vi har 180 velindrettede værelser, og hvis du ønsker overnatning til dine gæster, giver vi gerne en god pris. Vi har samarbejds-partnere i gåafstand fra hotellet, så vi kan råde over 500 værelser. Læs mere om Comwells generelle festkoncepter:

Har du hotelspecifikke spørgsmål, er du også meget velkommen til at kontakte os på tlf. +45 7634 1100, eller via nedenstående formular.

Vores bar er et naturligt samlingspunkt

I forbindelse med Restaurant Taste of Comwell finder du vores hyggelig bar, der er et naturligt samlingspunkt, når du overnatter hos os, er til møde eller skal til kulturelle oplevelser i teatersalen.

Vi tilbyder et velassorteret barkort samt et varieret bistrokort, hvor du kan vælge mellem klassiske og lette retter som burgere, salater og vegetarretter.