Restaurant og fest på Comwell Kolding

_hotel-kolding-restaurant-mad-spisning-146

Taste of Comwell

I Restaurant Taste of Comwell er menukortet altid en spændende oplevelse at dykke ned i. Vi skifter menuerne jævnligt, så de tilpasses sæsonens råvarer.

Restauranten er åben for både frokost og middag og maden nydes i smukke, moderne og hyggelige omgivelser, hvor kvaliteten og den høflige betjening er i højsædet. Restauranten indbyder til en hyggelig og intim middag, et mindre selskab eller en god bid mad inden en forestilling i teatersalen. 

Restauranten er åben til frokost kl. 11:00-16:00 og for middag kl. 18:00-21:45.

Vores restaurant og bar holder lukket om søndagen.

snebolde

Nyd en julefrokost for virksomheder på Comwell Kolding

Sæt jer tilrette ved et veldækket julebord, nyd det gode selskab samt vores dygtige kokkes julemenu, der er sammensat med respekt for julens traditioner. Oplev bl.a. Aura Dione, Søren Sko og Back to Back

Julefrokost skal forudbestilles.

-restaurant-mad-kolding-jylland-0003

Bryllup med hygge og hjertevarme i Kolding

Kolding er en bryllupsgave! Smukt placeret ved skov, kongeslot og slotssø. Og mageløse rammer til et uforglemmeligt bryllup er placeret lige midt i det hele. 

Velkommen til Comwell Kolding!

Naturen gør sit. Og indretningen gør underværker. Med sikker hånd og høj kvalitet, afstemte farver og et væld af skønne designermøbler er scenen sat til en bryllupsfest med masser af (wedding-)WOW. 

Trods sine kongelige omgivelser kan Comwell Kolding ikke bryste sig af tårne og spir. Til gengæld emmer her af stilsikker, skandinavisk coolness og ægte hjertevarme! Og så kan I smage, at der i køkkenet huserer et match made in heaven: Torben og hans team. Årelang erfaring krydret med kreativitet og guddommeligt vovemod til UHM med kryds og slange!

-drinks-bar-kolding-jylland-0001

Konge firmafest ved kongeslottet i Kolding

Kolding. Smukt placeret ved skov, kongeslot og slotssø. Og tæt på by, station og motorvej, når I også har et godt øje til praktikken. Velkommen til firmafest hos Comwell Kolding!

Firmafest, jubilæum, kick off, teambuilding, julefrokost - og helt sikkert rabalderfest! Hos Comwell Kolding har vi 30 smagfuldt indrettede lokaler, så her er nok at tage af. Og vi kan stable alletiders firmafest på benene fra 20-800 på nul komma fem.

Trods de kongelige omgivelser kan Comwell Kolding ikke bryste sig af tårne og spir. Til gengæld emmer her af stilsikker, skandinavisk coolness og ægte hjertevarme! Og så kan I smage, at der i køkkenet huserer et match made in heaven: Torben og Ninna. Årelang erfaring krydret med kreativitet og guddommeligt vovemod til UHM med kryds og slange!

-drinks-bar-kolding-jylland-0002

Vores bar er et naturligt samlingspunkt

I forbindelse med Restaurant Taste of Comwell finder du vores hyggelig bar, der er et naturligt samlingspunkt, når du overnatter hos os, er til møde eller skal til kulturelle oplevelser i teatersalen.

Vi tilbyder et velassorteret barkort samt et varieret bistrokort, hvor du kan vælge mellem klassiske og lette retter som burgere, salater og vegetarretter. 

-restaurant-mad-kolding-jylland-0009

Den særlige begivenhed

Hos Comwell Kolding har vi et stort udvalg af fleksible festlokaler, der passer perfekt til bryllupper, firmaarrangementer eller en anden særlig begivenhed. Vores lokaler kan indrettes, så de rummer plads til alt mellem 20-1.000 deltagere.

Skal du samle gæster fra hele landet, så er vores placering midt i landet perfekt. Der er nem adgang med offentlig transport samt mere end 400 gratis parkeringspladser ved hotellet. Vi har 180 velindrettede værelser, og hvis du ønsker overnatning til dine gæster, giver vi gerne en god pris. Vi har samarbejdspartnere i gåafstand fra hotellet, så vi kan råde over 500 værelser. 

Læs mere om Comwells generelle festkoncepter:

Har du spørgsmål til en særlig begivenhed, en fest eller lignende på Comwell Kolding? Så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf.: (+45) 76 341 100, eller du kan benytte nedenstående formular.