Aktiviteter og seværdigheder nær Comwell Kongebrogaarden

kongebrogaarden-026.jpg

Aktiviteter på hotellet

Skræddersyet gå- og løberuter
Prioriterer du friheden til at kunne benytte naturen til den daglige motion højt? Så tag med os rundt i hotellets omkringliggende natur. Vi har skræddersyet tre forskellige, digitale løberuter og lagt dem ind i app’en RunGo, der fortæller og viser dig, hvilken rute der skal løbes, hvor langt der er tilbage og hvilke veje eller stier du skal benytte. Nøjagtig som en GPS i en bil.

Den korte distance på 3 km anbefales også til ”walk and talk”, der er et sundt break under et møde eller seminar. RunGo er gratis og kan benyttes til iOS og Android – både på mobil og på Apple Watch.

Cykeludlejning
Tag ud i det fri og oplev den smukke natur i og omkring Middelfart eller cykel en tur ind til Middelfart by med 3 km lang gågade og snup en is på havnen.

Diverse brætspil
Brætspil er mere populær end nogensinde, og alle kan være med. Vi har et udvalg af forskellige brætspil, som du er velkommen til at låne. Henvend dig blot i receptionen.

wichmann+bendtsen www.wplusb.dk

Seværdigheder og attraktioner nær hotellet

H.C. Andersens Hus
H.C. Andersens Hus i Odense er hovedmuseet for eventyrdigteren og forfatteren H.C. Andersen og er beliggende kun 100 meter fra vores hotel. I sommeren 2021 åbner den største nye attraktion i Odense i mange år – et nyt H.C. Andersens Hus. Museet er tegnet af den berømte japanske arkitekt Kengo Kuma og består af både indendørs og udendørs rum, der tilsammen strækker sig over 12600 m2 (2/3 af museet befinder sig under jorden).

Odense Zoo
Tag din familie under armen og få nogle fantastiske oplevelser i Odense ZOO - kom helt tæt på giraffer, løver og pingviner i en af Europas bedste zoologiske haver.

Legoland
Legoland er en af Danmarks mest kendte og elskede forlystelsespark blandt børnefamilier og børn i alle aldre. Her er masser af action, fart og sjov for hele familien.

Egeskov Slot
Egeskov Slot er ét af Nordeuropas bedst bevarede renæssanceborge, bygget som to langhuse der rejser sig direkte fra søen. Mærk historiens vingesus, når du besøger det 466 år smukke slot. Du kan både komme inden for og se slottet, vandre i de smukke haver, besøge veteranmuseet og Falck Museet.

CLAY Keramikmuseum Danmark
CLAY Keramikmuseum Danmark i Middelfart er Nordens største specialmuseum for keramisk kunst. Museet rummer et spændende møde med keramisk kunst og kunsthåndværk gennem tiderne. Her finder du både en permanent udstilling og særudstillinger.

Bridgewalking
Bridgewalking foregår i 60 meters højde og giver udsigt ud over Lillebælt. Du kan tage til Sydney eller til Lillebælt. Begge steder kan du gå oven på en bro. Opleve højden. Suget i maven. Den spektakulære og uhindrede udsigt. Nyde vandet, skibene, udsigten mod land, vinden og vejret. Den svage rysten i broen, når toget kører over broen.

Hvalsafari og andre sejlture på Lillebælt
Lillebælt er et af de mest hvalrige farvande i verden. Her kan du opleve en af verdens mindste hvaler "marsvinet" på tætteste hold. Vi vil sejle efter at få flest muligt oplevelser og historier. Samt se sæler, fugleliv og en sjælden gang havørne.

Psykiatrisk Samling
Psykiatrisk Samling ligger i en af de tidligere patientbygninger på Middelfart Sindssygehospital, der var i drift fra 1888 til 1999. Udstillingen fortæller om hverdag og vilkår for både patienter og ansatte og giver et indblik i behandlingen af sindslidelser i Danmark i det 19. og 20. århundrede.    

Kim Wendt

Oplever i naturen nær hotellet

Nærmeste strand
Hop i badetøj og Lillebælt lige uden for hotellet. Men strømforholdene kan være lidt lumske, så vi anbefaler, at du følger vandet, ca. 1,5 km. og hopper i bølgerne ved Galsklint Camping.

Nærmeste isbod
Ishuse har vi heldigvis flere af! Faktisk er vi et paradis for iselskere. Klassikeren og den mest kendte er ishuset Skovgrillen, som har eksisteret siden 1935, og som før hed Karolines Ishus. Skovgrillen ligger en lille gåtur på omkring en kilometers penge fra hotellet. De har nu fået konkurrence fra:

Kitzchen, som ud over is også tilbyder food court og street food. I isbaren tilbyder de dansk produceret is efter italiensk forbillede og milkshakes. Kitzchen ligger på Brovejen ca. 1 km. fra hotellet. Og nyeste skud på stammen, Den Italienske Isbutik i Algade i Middelfart, der lokker med hjemmebagte isvafler og -italiensk is. Det er ca. 1 km fra hotellet.

Nærmeste skov
Hotellet ligger lige op til den smukkeste skov, Hindsgavl Dyrehave. Og vores smukke Hindsgavl-halvø har det hele! Åbne sletter, gamle bøgetræer, våde enge og stejle skrænter. Du kan f.eks. tage på råvildt-spotting og opleve den store bestand af hjortevildt.

Nærmeste strøg
Middelfarts fortid som søkøbsstad fornægter sig ikke! Oplev f.eks. ’De hængende haver’, et idyllisk kuperet terrasseanlæg med mange små lysthuse, hvor fiskere og håndværkere før boede. De små huse med udsigt over vandet, finder du på skrænten ud mod Gl. Havn og Lillebælt.

Selvfølgelig skal du også opleve gågaden og Middelfarts gamle by. En meget hyggelig og autentisk oplevelse med brostensbelagte gader og stræder og farverige stokroser. Alt sammen blot en smuk spadseretur på ca. 1 km. fra hotellet.

Nærmeste seværdigheder
Ohøj, Skipper! Spot et marsvin på hvalsafari. Godt nok verdens mindste hval, men dog alligevel lidt af en basse at støde på! Afgang fra Middelfart Gl. Havn ca. 1 km fra hotellet. Og er du vild med dyr, kan du fortsætte turen til Madsby Legepark i Fredericia, en tur på ca. 8-10 km. Her er gratis adgang til minizoo med bl.a. lamaer, geder, kaniner og æsler, men også sandlegeplads, mooncarbane og Tarzanbane med svingtov. Enkelte af aktiviteterne koster fra 15-50 kr. pr. person, f.eks. minigolf, Madsbytoget og leje af robåd.

Oplev suget i maven og den mageløse udsigt i 60 meters højde på Bridgewalking over den gamle Lillebæltsbro. Masser af den friske luft får du også på banerne hos Golfklubben Lillebælt. Max. handicap 54 - greenfee koster 300 kr. Banerne ligger ca. 4 km. fra hotellet.

Er du blandt de mange, der sætter stor pris på design og måske keramik især, bør du lægge vejen forbi keramikmuseet CLAY ca. 1 km. fra hotellet. Her får du 235 års keramisk designudvikling med banebrydende værker fra Den Kongelige Porcelainsfabrik, Bing & Grøndahl og Aluminia.

Nærmest picnicsted
Med vores storslåede beliggenhed i skovbryn og vandkant kunne vi ikke ønske os det bedre! Slå dig ned lige uden for døren, langs vandet eller i skoven. Et rigtigt insidertip til et udflugtsmål er Strib. Den skønneste tur langs kyst og strandvej på en delvist fredet sti til Strib Fyr, lystbådehavn og Sophiæodde. Her er så pænt!

Nærmeste golfbane
Få minutters kørsel fra hotellet finder du Golfklubben Lillebælt. Deres bane er uden tvivl Danmarks bedst beliggende golfbane, med en smuk udsigt ud over Lillebælt, og med en bane der byder på udfordringer til både den garvede og den nystartede golfspiller.