Forkælelse, nærvær og æstetik

-kongebrogaarden-vaerelse-1238

Praktisk Information om dit ophold

For at gøre dit ophold så behageligt som muligt, har vi samlet en oversigt over praktiske informationer og faciliteter på Comwell Kongebrogaarden

hotel-comwell-kongebrogaarden-002

Velkommen på Comwell Kongebrogaarden

Kongebrogaarden er et helt særligt sted med en lige så særlig historie, som blot enkelte nedslag i den godt og vel 400 år lange historie kan bevidne.

Fra 1584 fungerede stedet som overfartssted for Kong Frederik den 2. Siden benyttede også kongens søn, den navnkundige Christian den 4., stedet. Fra 1812 blev Kongebrogaarden gæstgiveri og sidenhen restaurant.

Blot få dage efter 1. verdenskrigs begyndelse blev danske soldater indlogeret på Kongebrogaarden, og hele vejen op langs kysten tog man mod bådflygtninge - unge, sønderjyske mænd, der flygtede fra tysk krigstjeneste. Under 2. verdenskrig var stedet et populært etablissement for de herboende nazister.

I 2011 overtog Comwell Hotels Kongebrogaarden og i 2018 blev hotellet kåret som ’Årets bedste luksushotel’.

Billeder af værelser

hotel-comwell-kongebrogaarden-010

Restaurant Dannebro

I Restaurant Dannebro skal du have mere med dig end dét vi serverer på din tallerken. For selvfølgelig skal dit besøg være lidt af en oplevelse. Og lige så begejstret vi går til bidet med at udforske dyre- og planteriget og nye smage og sammensætninger, lige så utrættelige er vi i arbejdet med at forfine, justere, raffinere og finpudse de øvrige uundværlige komponenter som omgivelser, rum, betjening og vin. Vi hylder simpelthen helheden. 

Dannebros køkken er overvejende økologisk og allerhelst får vi leveret fra dygtige lokale producenter. Vi nærer nemlig den dybeste respekt for råvaren og ved, hvordan den smager, når den lige er blevet plukket, nippet eller hevet op af jorden. Vi foretrækker økologiske og biodynamiske råvarer, og går gerne selv på jagt efter urter, tang, blomster og honning omkring hotellet.

Vores stilfulde restaurant er indrettet med dansk design og er beliggende i to etager ud til Lillebælt. Fra vores vinkælder kan vi tilbyde mere end 600 forskellige vine.

Billeder af Comwell Kongebrogarden

-kongebrogaarden-bar-0170

Giv et gavekort der skaber minder

Står du og mangler gaven til personen, der har alt, til brudeparret, til én du holder af eller måske dit arbejdsteam? Så er et gavekort til Comwell den perfekte gave. En gave der skaber minder, forkælelse, fordybelse, nye horisonter og ikke mindst glæde.

Vores gavekort kan bruges som hel eller delvis betaling for et hvilket som helst ophold på vores danske hoteller, på en middag i én af vores restauranter eller en tur i spaen. 

Comwell Club

25 point i tilmeldingsbonus, når du opretter dig som medlem.

5% i bonuspoint på din samlede regning, når du overnatter.

Tilbud, koncerter og foredrag som kun er for klubmedlemmer.