Forkælelse, nærvær og æstetik

Julefrokost

julefest-julefrokost-hos-comwell-0019
Comwell Kongebrogaarden

Hold julefrokost med udsigt over Lillebælt

Julefrokost med fantastisk udsigt over Lillebælt. På Comwell Kongebrogaarden oplever du atmosfære og stemning, lige fra du træder ind ad døren. Her er julen noget ganske særligt og intimt. 

Årets julefrokost kan bestilles fra mandag den 14. november til og med tirsdag den 20. december 2022. I skal være min. 4 personer.  

Gaven alle elsker

comwell_b2c_full-screen_back_desktop_jul2021
Julekampagne

Køb julegaver med rabat og uden stress

Har du nogensinde følt stress over julegaverne? Det behøver du faktisk ikke. Klik dine julegaver hjem i ro og mag og nyd tanken om, at du har klaret julegaverne i god tid. 

Lige nu sparer du 20% på almindelig overnatning, og er du Comwell Club medlem er der endnu flere rabatter at hente. Bliv medlem helt GRATIS og køb den perfekte gave til dig selv eller dine kære.

Mød en MeetingDesigner

portrætfoto af to meetingdesignere fra comwell kongebrogaarden
BUSINESS CASE

ET MØDE ER IKKE BARE ET MØDE

Comwell er til for den professionelle gæst. Hver dag tager vi imod møde- og konferencegæster hele landet over. Mange besøger os flere gange, og en stor del af vores professionelle gæster er faste og tilbagevendende på hotellerne. 

Læs med her, hvor vi løfter for hemmeligheden bag vores prisvindende koncept MeetingDesign.

-kongebrogaarden-vaerelse-1238

Praktisk Information om dit ophold

For at gøre dit ophold så behageligt som muligt, har vi samlet en oversigt over praktiske informationer og faciliteter på Comwell Kongebrogaarden

hotel-comwell-kongebrogaarden-002

Velkommen på Comwell Kongebrogaarden

Kongebrogaarden er et helt særligt sted med en lige så særlig historie, som blot enkelte nedslag i den godt og vel 400 år lange historie kan bevidne.

Fra 1584 fungerede stedet som overfartssted for Kong Frederik den 2. Siden benyttede også kongens søn, den navnkundige Christian den 4., stedet. Fra 1812 blev Kongebrogaarden gæstgiveri og sidenhen restaurant.

Blot få dage efter 1. verdenskrigs begyndelse blev danske soldater indlogeret på Kongebrogaarden, og hele vejen op langs kysten tog man mod bådflygtninge - unge, sønderjyske mænd, der flygtede fra tysk krigstjeneste. Under 2. verdenskrig var stedet et populært etablissement for de herboende nazister.

I 2011 overtog Comwell Hotels Kongebrogaarden og i 2018 blev hotellet kåret som ’Årets bedste luksushotel’.

Billeder af værelser

hotel-comwell-kongebrogaarden-010

Restaurant Dannebro

I Restaurant Dannebro skal du have mere med dig end dét vi serverer på din tallerken. For selvfølgelig skal dit besøg være lidt af en oplevelse. Og lige så begejstret vi går til bidet med at udforske dyre- og planteriget og nye smage og sammensætninger, lige så utrættelige er vi i arbejdet med at forfine, justere, raffinere og finpudse de øvrige uundværlige komponenter som omgivelser, rum, betjening og vin. Vi hylder simpelthen helheden. 

Dannebros køkken er overvejende økologisk og allerhelst får vi leveret fra dygtige lokale producenter. Vi nærer nemlig den dybeste respekt for råvaren og ved, hvordan den smager, når den lige er blevet plukket, nippet eller hevet op af jorden. Vi foretrækker økologiske og biodynamiske råvarer, og går gerne selv på jagt efter urter, tang, blomster og honning omkring hotellet.

Vores stilfulde restaurant er indrettet med dansk design og er beliggende i to etager ud til Lillebælt. Fra vores vinkælder kan vi tilbyde mere end 600 forskellige vine.

Billeder af Comwell Kongebrogarden

-kongebrogaarden-bar-0170

Giv et gavekort der skaber minder

Står du og mangler gaven til personen, der har alt, til brudeparret, til én du holder af eller måske dit arbejdsteam? Så er et gavekort til Comwell den perfekte gave. En gave der skaber minder, forkælelse, fordybelse, nye horisonter og ikke mindst glæde.

Vores gavekort kan bruges som hel eller delvis betaling for et hvilket som helst ophold på vores danske hoteller, på en middag i én af vores restauranter eller en tur i spaen. 

Comwell Club

25 point i tilmeldingsbonus, når du opretter dig som medlem.

5% i bonuspoint på din samlede regning, når du overnatter.

Tilbud, koncerter og foredrag som kun er for klubmedlemmer.