Restaurant og fest på Comwell Kongebrogaarden

Restaurant Dannebro

På Restaurant Dannebro kan vi lide at lege, prøve nye toner og tilsætte maden lidt attitude. Vi er omgivet af den smukkeste dyrehave, så vores mad er naturligvis inspireret af den og alt det lækre, som Fyn har at byde på. Derfor sværger vi til dyr, fugle og fisk, der har levet det vilde liv.

Vi foretrækker økologiske og biodynamiske råvarer, og går gerne selv på jagt efter urter, tang, blomster og honning omkring hotellet.

Vores stilfulde restaurant er indrettet med dansk design og er beliggende i to etager ud til Lillebælt. Fra vores vinkælder kan vi tilbyde mere end 600 forskellige vine.

Vinsmagning i vores hyggelige vinkælder

Hvis du er til gode vine, er vores vinsmagning med garanti noget for dig. I vores hyggelige vinkælder bliver stearinlysene tændt, og vores to sommeliers sammensætter en vinsmagning efter jeres ønsker og guider jer gennem smagsoplevelsen.

En vinsmagning tager ca. 45-60 minutter og skal forudbestilles.

Velkommen i vores pejsebar

Vores pejsebar er det naturlige samlingssted på hotellet. Her må du gerne føle dig hjemme, når du er ude. Vi tilbyder et barkort med klassiske retter serveret med et twist som fx tarteletter med høns i asparges eller en bøfsandwich.

Stedet indbyder til hygge, fordybelse i en bog eller lignende, og mange af vores mødegæster vælger da også at mødes til aftenkaffe netop her.

Pejsebaren har udgang til stor terrasse og udsigt til lystbådehavnen og Lillebæltsbroen.

Baren har åben alle dage kl. 16.00-22.00.

Den særlige begivenhed

Vælger du at holde din fest på Comwell Kongebrogaarden, så sikrer vi, at det bliver en god oplevelse for både dig og dine gæster. Vi har restaurant og lokaler, der kan indrettes forskelligt efter dine ønsker og behov - kun fantasien sætter grænser.

Hos os kan du være sikker på, at vi giver dine gæster en god gastronomisk oplevelse, og vi hjælper gerne med at sammensætte menuen. 

Læs om Comwells generelle festkoncepter

Du er også altid velkommen til at besøge hotellet og se nærmere på faciliteterne. Vi glæder os til at byde dig og dine gæster indenfor. Du er velkommen til at kontakte os på tel.: (+45) 63 416 341 eller benytte nedenstående formular.

Julefrokost

Julefrokost med fantastisk udsigt over Lillebælt. På Comwell Kongebrogaarden oplever du atmosfære og stemning, lige fra du træder ind ad døren. Her er julen noget ganske særligt og intimt.