4.4 / 5

Restaurant og fest på Comwell Kongebrogaarden

sommer sejltur

Sommer

Vi byder dig velkommen i vores skønne restauranter med en særligt sammensat aften sommermenu fra den 29. juni. Som altid finder du alle de bedste råvarer fra sæsonen, lokale specialiteter og kulinariske overraskelser. 

Vi glæder os til at byde dig indenfor alle ugens dage. Som gæst hos os kan du også altid købe sandwich, kaffe og kage i vores hyggelige pejsebar.

Glæd dig til at nyde sommeren med alt det bedste! 

hotel-comwell-kongebrogaarden-016

Restaurant Dannebro

I Restaurant Dannebro skal du have mere med dig end dét, vi serverer på din tallerken. For selvfølgelig skal dit besøg være lidt af en oplevelse. Og lige så begejstret vi går til bidet med at udforske dyre- og planteriget og nye smage og sammensætninger, lige så utrættelige er vi i arbejdet med at forfine, justere, raffinere og finpudse de øvrige uundværlige komponenter som omgivelser, rum, betjening og vin. Vi hylder simpelthen helheden. 

Vores stilfulde restaurant er indrettet med dansk design og er beliggende i to etager ud til Lillebælt. Fra vores vinkælder kan vi tilbyde mere end 600 forskellige vine.

-kongebrogaarden-vaerelse-1284

Restaurant Kongebro

Restaurant Kongebro er vores skønne restaurant med udsigt til bådehavnen. Her serveres morgenbuffet, frokost og aftensmad. Restauranten har et udsøgt menukort med spændende og varierende retter. Restaurant Kongebro bliver også brugt til større selskaber f.eks. bryllupper, runde fødselsdage m.m.

Vil du vide mere om menu eller booke bord så kontakt receptionen direkte:

Telefon 6341 6341 eller e-mail hotel.kongebrogaarden@comwell.dk

-kongebrogaarden-restaurant-1656

Bryllup ved idyllisk bådhavn i Middelfart

Hold da op! Tænk sig, at blive viet i vandkanten. Tæt på en lille, idyllisk bådhavn. Og til lyden af småskvulp og klukkende bølger. Velkommen til bryllup på Comwell Kongebrogaarden!

Med et betagende vue over bådhavn og broerne over Lillebælt, og med Hindsgavl Dyrehave i baghaven, er scenen sat til et mageløst (og uimodståeligt instagramable!) bryllup ved vandet.

Comwell Kongebrogaarden ligger betagende smukt ved Kongebro Havn, omgivet af vand, skov og sejlskibe. Fra 1584 var Kongebrogaarden overfartssted for Kong Frederik den 2. så den jagtglade konge kunne komme hurtigt til sin anlagte dyrehave ved Skanderborg Slot og jage kronvildt, dådyr, harer og vildsvin. Og siden benyttede også kongens søn, den navnkundige Christian den 4., stedet. Men nu altså ’åsted’ for idylliske bryllupper og (wedding-)WOW i vandkanten.

-kongebrogaarden-bar-0188

Gør firmafest til kongefest i Middelfart

O’høj! Kysten er klar og udsigten betagende ved vores lille, idylliske bådhavn i Middelfart. Smut ud på hvalsafari eller sejltur i en lille båd, der gynger. Og kom så ’hjem’ til de vilde vover. Velkommen til firmafest på Comwell Kongebrogaarden!

Giv jeres firmafest et originalt kick off med et vin-WOW i vandkanten! Pir sanserne med en unik vinsmagning i vores autentiske vinkælder og lær, hvordan I sabler Champagnen. Og lad boblen af fryd fortsætte til velkomst på vores store, smukke terrasse.

Engang var Kongebrogaarden et kongeligt overfartssted for Frederik den 2. og Christian den 4. Og nu et kongested til firmafest med fart. Nyd vores køkkens mageløse gastronomi-magi i udsøgt selskab med udsigt til bælt og broer og glæd jer over nærværet og den hjemlige hygge. Og hold så en firmafest, der går over i historien ved kaffemaskinen på mandag!

Hotelbar

Velkommen i vores pejsebar

Vores pejsebar er det naturlige samlingssted på hotellet – uanset om du er her for at overnatte eller til et møde. Du kan gå på opdagelse i vores drinkskort eller vinkort, hvor du både kan vælge lige hvad hjertet begære og nyde din drink foran vores pejs.

Stedet indbyder til hygge, fordybelse i en bog eller lignende, og mange af vores mødegæster vælger også at mødes til aftenkaffe netop her.

Pejsebaren har udgang til stor terrasse og udsigt til lystbådehavnen og Lillebæltsbroen.

-kongebrogaarden-1343

Den særlige begivenhed

Vælger du at holde din fest på Comwell Kongebrogaarden, så sikrer vi, at det bliver en god oplevelse for både dig og dine gæster. Vi har restaurant og lokaler, der kan indrettes forskelligt efter dine ønsker og behov - kun fantasien sætter grænser.

Hos os kan du være sikker på, at vi giver dine gæster en god gastronomisk oplevelse, og vi hjælper gerne med at sammensætte menuen. 

Læs om Comwells generelle festkoncepter

Du er også altid velkommen til at besøge hotellet og se nærmere på faciliteterne. Vi glæder os til at byde dig og dine gæster indenfor. Du er velkommen til at kontakte os på tel.: (+45) 63 416 341 eller benytte nedenstående formular.