Restaurant og fest på Comwell Kongebrogaarden

Restaurant Kongebro aftenmenu

hotel-comwell-kongebrogaarden-016

Restaurant Dannebro

I Restaurant Dannebro skal du have mere med dig end dét vi serverer på din tallerken. For selvfølgelig skal dit besøg være lidt af en oplevelse. Og lige så begejstret vi går til bidet med at udforske dyre- og planteriget og nye smage og sammensætninger, lige så utrættelige er vi i arbejdet med at forfine, justere, raffinere og finpudse de øvrige uundværlige komponenter som omgivelser, rum, betjening og vin. Vi hylder simpelthen helheden. 

Vores stilfulde restaurant er indrettet med dansk design og er beliggende i to etager ud til Lillebælt. Fra vores vinkælder kan vi tilbyde mere end 600 forskellige vine.

_hotel-kongebrogaarden-restaurant-vin-205

Vinsmagning i vores hyggelige vinkælder

Hvis du er til gode vine, er vores vinsmagning med garanti noget for dig. I vores hyggelige vinkælder bliver stearinlysene tændt, og vores to sommeliers sammensætter en vinsmagning efter jeres ønsker og guider jer gennem smagsoplevelsen.

En vinsmagning tager ca. 45-60 minutter og skal forudbestilles.

-kongebrogaarden-pejsestue-1960

Velkommen i vores pejsebar

Vores pejsebar er det naturlige samlingssted på hotellet – uanset om du er her for at overnatte eller til et møde. Du kan gå på opdagelse i vores drinkskort eller vinkort, hvor du både kan vælge lige hvad hjertet begære og nyde din drink foran vores pejs.

Stedet indbyder til hygge, fordybelse i en bog eller lignende, og mange af vores mødegæster vælger også at mødes til aftenkaffe netop her.

Pejsebaren har udgang til stor terrasse og udsigt til lystbådehavnen og Lillebæltsbroen.

-kongebrogaarden-1343

Den særlige begivenhed

Vælger du at holde din fest på Comwell Kongebrogaarden, så sikrer vi, at det bliver en god oplevelse for både dig og dine gæster. Vi har restaurant og lokaler, der kan indrettes forskelligt efter dine ønsker og behov - kun fantasien sætter grænser.

Hos os kan du være sikker på, at vi giver dine gæster en god gastronomisk oplevelse, og vi hjælper gerne med at sammensætte menuen. 

Læs om Comwells generelle festkoncepter

Du er også altid velkommen til at besøge hotellet og se nærmere på faciliteterne. Vi glæder os til at byde dig og dine gæster indenfor. Du er velkommen til at kontakte os på tel.: (+45) 63 416 341 eller benytte nedenstående formular.