Spørgsmål og svar om Comwell Kongebrogaarden

wichmann+bendtsen www.wplusb.dk

Generel info om dit ophold på Comwell Kongebrogaarden

Check in er kl. 15.00

Check ud skal senest ske 11:00 alle ugens dage.

Ønsker du at forlænge dit ophold med enten to timers tidligere check-in eller to timers senere check ud? Det kan bestilles på forhånd med et tillæg for kr. 200,-


Vil du overraske med fem langstilkede roser, chokolade og mousserende vin på køl? Forudbestil en romantisk stund til kr. 570,-.

  • Standardværelse med udsigt: + kr. 300,- pr. person pr. døgn

  • Suite: + kr. 300,- pr. døgn - med sofaområde, stort badeværelse, hvoraf nogle har badekar

  • Suite med bæltudsigt: + kr. 600,- pr. døgn - med sofaområde, stort badeværelse, hvoraf nogle har badekar

Hvis du er i tvivl om, hvilket værelse du skal vælge til dit ophold, kan du ringe til os på: (+45) 63 416 341 eller skrive en e-mail på: hotel.kongebrogaarden@comwell.com, så vil vi guide dig bedst muligt.

Vi kan desværre ikke tilbyde ekstra senge i standardværelser. I vores suiter kan vi tilbyde maks to ekstra senge.

Børn (3-11 år) ½ af priser for voksne. Baby seng kr. 125,- Opredninger skal bookes på forhånd.


Vi kan desværre ikke tilbyde opredning på standardværelser. På vores suiter tilbyder vi maks. to opredninger. 

Børn (3-11 år) ½ pris af voksne. Babyseng kr. 125,-. Opredninger skal forudbestilles.

Det er tilladt at medbringe ”stille” og renlige hunde på 3 af vores superior værelser, såfremt det meddeles forud for opholdet. Merpris kr. 250 pr. nat. Du bedes kontakte os på forhånd, hvis du har hund med. 

Uanset hvordan man ønsker at betale sit ophold, vil der ved check-in tages en autorisation på opholdets pris + kr. 500 ekstra pr. nat, som en garanti for opholdet. Betales der med gavekort eller kontant, bliver det beløb som er autoriseret, frigivet efter check ud. Det anbefales at informere receptionisten, hvis opholdet er reserveret med et debitkort, da beløbet ikke er trukket, men blot spærret af banken.

Når I ankommer på hotellet, bliver I bedt om at udfylde registreringskort, underskrive, og mod ønske fremvise gyldig ID. Dette sker i henhold til dansk lovgivning.

Såfremt dit ophold ikke indeholder middag, kan opholdet frit annulleres inden kl. 16.00 på ankomstdagen. Annulleres værelset efter kl. 16.00 fakturerer vi for den første nat. 

Et forudbetalt ”non-refundable ophold” kan ikke annulleres. 

Værelse med middage kan afbestilles omkostningsfrit senest 7 dage før ankomst. Afbestiller du mellem 6 og 2 dage før ankomst faktureres 50% af opholdets pris. Afbestiller du mindre end 2 dage før ankomst faktureres det fulde beløb for opholdet. Ophold med ni personer eller derover skal annulleres 30 dage før.

På Comell Kongebrogaarden kan du benytte alle gængse kreditkort. Bemærk, der tillægges et gebyr på udenlandske kreditkort.

Comwell forbeholder sig retten til at forhåndsgodkende dit kreditkort/debitkort inden din ankomst. Comwell.dk debiterer ikke dit kreditkort, medmindre du bestiller et ”non refundable ophold”. 

Dit kreditkort anvendes kun som garanti for din reservation. 

Bruger du et debitkort til din bestilling, vil din bank reservere beløbet i 30 dage. Ønsker du efter opholdet at få frigivet pengene inden de 30 dage er gået, skal du kontakte hotellet direkte med dit reservationsnummer, så vil hotellet hjælpe med at frigive pengene. Comwell kan via DIBS give besked til din bank, om at frigive beløbet, men det er kun din bank, der kan slette reservationen af beløbet. Debitkort er Visa Electron, Maestro eller MasterCard Direct.

Morgenbuffet serveres mandag til fredag kl. 7.00-10.00 og lørdag og søndag fra kl. 7.30-10.30.

Restauranten er åben alle ugens dage fra kl.18.00–21.00.

I baren har vi en lille menu, som kan bestilles alle dage fra kl. 15.00-21.00.

Menuerne, der er inkluderet i opholdene, er fastsat og varierer dagligt. Vi tilpasser gerne menuen for allergi og vegetarer, hvis det meddeles før ankomst.

Book bord på telefon 6341 6341 
eller e-mail hotel.kongebrogaarden@comwell.com

Her kan du købe drinks, kaffe, snacks og kage.

Vi har en lille menu, som kan bestilles alle dage fra kl. 15.00-21.00.

Morgenmad på værelset kan bestilles senest aftenen før mod roomservicegebyr på kr. 100,- per bestilling.

Comwell Kongebrogaarden er et røgfrit hotel. Hotellet er et træhus og det er derfor ikke tilladt at ryge på tagterrassen eller balkonerne. Ved rygning på værelset eller balkon/tagterrasse vil der blive pålagt et gebyr på kr. 2.500,- 

Alle vores dyner og puder er allergitestet. Meddel altid om allergier forud for opholdet.

Vores reception er døgnbemandet og altid klar til at hjælpe dig med det mindste.

Parkering er gratis og foregår på den offentlige parkeringsplads tæt ved hotellet.

Skal du lade din elbil op, så har vi 6 ladestandere til rådighed. Selve parkeringen er gratis, men der er brugerbetaling for strømmen via Clever app, og egne kabler skal medbringes.

Vi tilbyder gratis trådløst internet på hele hotellet. Du forbinder ved at vælge 'comwellhotels' som Wi-Fi og derefter logge på med koden 'comwellhotels'. 

Nærmeste station er Middelfart (2,5 km gåafstand). 

Middelfart Taxi tlf. (+45) 64 414 055. Fra Middelfart Station til hotellet koster det ca. kr. 100,-.

Malerierne er fra Editions Atelier Clot

19 Rue Vielle Du Temple
75004 Paris
Repræsentation ved konsulent:
Morten Brunholt

Generel info om dit ophold på Comwell

Alle ophold kræver indtastning af betalingskort, også selvom du har et gavekort. Der tages ikke betaling ved indtastning af dine kortoplysninger. Alle ophold afregnes på hotellet - dog undtaget non-refundable ophold, hvor beløbet trækkes ved booking. Disse ophold refunderes ikke eller kan ikke flyttes. Vær opmærksom på at hvis du benytter et MasterCardDebit eller VISA Debit som garanti, vil beløbet blive reserveret på din konto og først blive frigivet igen efter afrejse, og kan vare op til 30 dage.

Hvis du har et gavekort gældende til alle Comwell hoteller, kan du bestille dit ophold online og afregne med gavekort ved check ud. Kreditkort ved onlinebooking er kun en garanti for ankomst. 

Gavekort kan ikke benyttes til betaling af forudbetalte non-refundable ophold. 

Alle vores hoteller har fået Det Økologiske Spisemærke i bronze, hvilket betyder at 30-60% af alle vores indkøbte føde- og drikkevarer er økologiske. Vi tror på, at Det Økologiske Spisemærke vil højne kvalitets- og smagsoplevelsen i vores køkkener, til glæde for vores gæster.

Vi gør en aktiv indsats for at komme madspild til livs og genanvender derfor madaffald, til bl.a. Biogas og anden generations biodiesel.

Alle vores hoteller er Green Key certificerede, hvilket betyder at der gøres en ekstra indsats for at beskytte miljøet. Vi bestræber os samtidig på at være et bæredygtigt hotel, der benytter sig af lokale råvarer i det omfang, det er muligt, frem for import af udenlandske råvarer.

Du optjener automatisk 5% af det samlede beløb på din slutregning, ved ophold med overnatning. Alle optjente point kan bruges som betaling under dit næste ophold med overnatning - dog ikke i forbindelse med konferencer og møder. Det er ikke muligt at optjene point på ophold, der ikke er booket direkte ved Comwell eller på Comwell.dk. Det er gratis og uforpligtende at blive medlem. Læs mere på comwell.com/club.

Kontakt hotellet på tel.: (+45) 63 416 341.