Gør firmafest til kongefest i Middelfart

Om firmafest på Comwell Kongebrogaarden
Lokation
Middelfart, Fyn.
Antal værelser
62 dobbeltværelser (egnet til single brug).
Pris
Kuvertpris fra: 1.095,- pr. person.
Bonusinfo
Hotellet ligger centralt for hele landet.
Lokation
Middelfart, Fyn.
Antal værelser
62 dobbeltværelser (egnet til single brug).
Pris
Kuvertpris fra: 1.095,- pr. person.
Bonusinfo
Hotellet ligger centralt for hele landet.

Hjemligt, personligt, konge!

Comwell Kongebrogaarden er skabt til firmafest

Comwell Kongebrogaarden ligger betagende smukt ved Kongebro Havn, omgivet af vand, skov og sejlskibe. Fra 1584 var Kongebrogaarden overfartssted for Kong Frederik den 2. så den jagtglade konge kunne komme hurtigt til sin anlagte dyrehave ved Skanderborg Slot og jage kronvildt, dådyr, harer og vildsvin. Og siden benyttede også kongens søn, den navnkundige Christian den 4., stedet. Men nu altså ’åsted’ for konge firmafester og WOW i vandkanten.

Vores festlokale, Restaurant Kongebro, har udsigt til vandet og et stort glasparti ud til terrassen. Og her er det virkelig broerne og udsigten, der drager og løber med opmærksomheden!

Ønsker I en mere intim firmafest, har vi også mindre festlokaler ud til vandet. Når middagen er overstået, flytter vi festen til et tilstødende lokale, oftest Kongens Have. Og så kan I bare fyre den af! Alle lokaler har AV-udstyr - og Kongens Have har en scene, til band, gas, underholdning - hvad som helst!

Men først til lidt planlægning af jeres firmafest

Firmafest, jubilæum, kick off, teambuilding, julefrokost - og i hvert fald helt sikkert rabalderfest! For en firmafest hos Comwell Kongebrogaarden får som regel hele armen. Og jeres fest bliver præcis som I vil have det. Vi går fra 2-200 på nul komma fem.

Når I har sat jer fast på en dato, kontakter I os og vi aftaler eventuelt et møde, hvor I hilser på os og håndplukker menuen ud fra jeres ønsker og budget. Men al kontakt kan også snildt foregå via mail eller telefon.

Ofte starter virksomhederne med et heldagsmøde, hvor en eller flere aktiviteter er inkluderet. I kan tjekke ind på jeres værelser i frokostpausen og klæde om til aftenenes fest, mens vi transformerer lokalet om til fest. Men så kan I altså også bare gi’ den festgas!

Vi dækker op og pynter op til jeres firmafest

De fleste virksomheder ønsker opdækning ved runde borde med plads til 8-10 personer ved hvert bord. Men ’hestesko’, L-form, T-form eller langborde er også muligt. Vi dækker som udgangspunkt op med hvide stofduge og -servietter og hvide lys. Men har I særlige ønsker finder vi selvfølgelig ud af det.

Vi samarbejder med dygtige eventbureauer, der kan give jeres fest præcis dét look eller tema, I ønsker. Og vi har prøvet lidt af hvert!

Firmafest i køkkenet

Vores køkken på Comwell Kongebrogaarden er kendt for sit høje gastronomiske niveau. Køkkenet er overvejende økologisk. Og vi får allerhelst leveret fra dygtige lokale producenter. Vi nærer nemlig den dybeste respekt for råvaren og ved, hvordan den smager, når den lige er blevet plukket, nippet eller hevet op af jorden. Og vores menuer er gavmilde på alt dét, de forskellige sæsoner byder os, Har I særlige ønsker til menuen eller vine spørger I bare løs!

Teambuilding og aktiviteter til jeres firmafest

Comwell Kongebrogaarden ligger lige i smørhullet og Bæltet ligger jo lige dér! Så oplagt er det med sejlture i vores smukke natur. I kan stå både af og på i vores lille idylliske bådhavn lige udenfor - og lægge til undervejs i de små havne I møder.

Fra Gl. Havn i Middelfart kan I sige o’høj til skipper på Aventura og stævne ud på hvalsafari og spotte marsvin. Eller bestige den gamle Lillebæltsbro med bridgewalking, der godt nok kræver tungen lige i munden og teamwork - men til gengæld kvitterer med den vildeste udsigt i 60 meters højde!

Eller hvad med en bustur til CLAY, museum for keramik som kunstart. Se de altid inspirerende udstillinger og oplev skatkammeret; 55.000 unikke værker fra 235 års imponerende kunst- og industrihistorie, bl.a. Flora Danica og Frederik den 6.s dessertstel.

Alle arrangementer er også velegnede til ledsagerture inden I alle samles igen til rabalderfest om aftenen.

Unik vinsmagning til jeres firmafest

Tag turen ad vores lange, dunkle trappe i skærene fra stearinlys og kom til vinsmagning i vores hyggelige, autentiske vinkælder. En helt unik mulighed til jeres firmafest! Kælderen har masser af atomsfære og rå stemning og - ikke mindst - over 600 forskellige vine, deriblandt en række årgangsvine fra specielle områder. Vi sabler Champagne og gør ved, så I får en oplevelse uden lige. Og har I særlige ønsker til vin I ønsker at smage, siger I selvfølgelig bare til.

Hotellet ligger centralt for hele landet, tæt på motorvej til Jylland, Sjælland og det øvrige Fyn. 2,5 km. fra Middelfart Station - en tur til ca. 100 kr. i taxi.

Og hold så en firmafest, der går over i historien og giver d’herrer Frederik og Christian før jer baghjul!