Firmafest på Comwell Middelfart

Jesper Rais
Om firmafest på Comwell Middelfart
Lokation
Middelfart, Fyn
Max. antal gæster
400 gæster (140 dobbeltværelser)
Pris
Fra 995,- pr. person (selskabspakke)
Bonus
Perfekt placering mellem Jylland og Fyn
Lokation
Middelfart, Fyn
Max. antal gæster
400 gæster (140 dobbeltværelser)
Pris
Fra 995,- pr. person (selskabspakke)
Bonus
Perfekt placering mellem Jylland og Fyn

Et brag af en fest - lige midt i landet

Årets fest – eller den bedste fest i dette årti. Vi kan ikke give garantier, men vi lover, at vi på Comwell Middelfart er klar til at holde en firmafest, der kan få jeres medarbejdere op af stolen, ud på dansegulvet, hen i baren. Kort sagt, en firmafest der vil blive talt om i lang tid efter.

Omgivet af grønne arealer og med udsigt til den nye Lillebæltsbro kan vi prale af flotte omgivelser og en helt unik placering for jer, der skal samle folk i hele landet. Fra Jylland og Fyn eller fra trekantsområdet mellem Kolding, Vejle og Fredericia.

Jesper Rais

Bare dans, dans, dans

På Comwell Middelfart har vi flere festlokaler med højt til loftet og professionelt lydudstyr. Her er der plads til både det store band og en DJ, så der er ingen undskyldning for at kede sig i hjørnet. På med danseskoene og glem alt om naboer, der brokker sig. Vi har styr på praktikken, så I kan koncentrere jer om at have det sjovt.

Et køkken på højt niveau 

Men inden da er der allerede sket en del. For når man samler holdet, er der store forventninger til mad og drikke. "Hvad skal vi mon spise, og hvad drikker man til maden?" Snakken går i jeres køkken lang tid inden festen, men I kan ånde lettet op, for i vores køkken har vi helt styr på sagerne!

RS17772_comwell-kolding-2018-012.jpg

Med et stort fokus på økologi og bæredygtighed kan I glæde jer til en middag, der beror på gode råvarer. Vi elsker at servere klassiske retter med et twist og er passionerede omkring det rustikke og inspirerede af årstidernes skiften.

En menu efter jeres smag

Menuerne sammensætter vi helst i dialog med jer, og vi tager naturligvis altid særlige kosthensyn. Når det kommer til vin, øl og ikke alkoholiske drikke kan vi også friste med et nøje udvalgt sortiment og vores dygtige kok og personale rådgiver gerne i forhold til match mellem mad og vin.  

Selskabspakker

Så snart I er klar til at tale nærmere om jeres fest, hører vi meget gerne fra jer. Med vores festarrangør ved jeres side er I i trygge hænder, og vi hjælper gerne med alt fra planlægning til oprydning.

Det er jeres ønsker, der er afgørende for festen. Men vil I se lidt nærmere på vores forslag til en festlig aften, kan I lade jer inspirere af vores selskabspakker, hvor I bl.a. får en tre retters middag med vin og fri bar.

Se vores selskabspakker