Indgangsparti til Comwell Middelfart

Centralt og tæt på seværdigheder og strand

4.1 / 5
Indgangsparti til Comwell Middelfart

Centralt og tæt på seværdigheder og strand

4.1 / 5
Book årets julefrokost nu
Lad os skabe rammen om jeres julefest, så I kan nyde det store julebord og slå jer løs til vores dygtige DJ.
Christmas lunch at Comwell

Oplevelsespakker

Julegaveidé

Julegaveophold: Ophold med morgenbuffet

Giv et ophold med morgenbuffet i julegave til en du holder af. Opholdet forudbetales ved køb med betalingskort. Bookingen kan ikke annulleres, men kan ombookes mod evt. merbetaling til en ny ankomstdato inden for perioden den 4. januar t.o.m. den 28. april 2024.
Julegaveidé

Julegaveophold: Ophold med 2-retters middag eller buffet

Giv et ophold med 2-retters middag/buffet og morgenbuffet i julegave til en du holder af. Opholdet forudbetales ved køb med betalingskort. Bookingen kan ikke annulleres, men kan ombookes mod evt. merbetaling til en ny ankomstdato inden for perioden den 4. januar t.o.m. den 28. april 2024.
Gastronomi

Forkælelsesophold

Træk stikket, pust ud. Og gå all in på forkælelse. Forkælelsesopholdet byder på kaffe og hjemmebag ved ankomst, velkomstbobler, 3-retters middag/buffet, og vores store morgenbuffet.
Gastronomi

Ophold med 2-retters middag

Nyd et dejligt ophold med middag af sæsonens friske råvarer på et af vores udvalgte hoteller. Dette ophold er inkl. 2-retters middag, overnatning og morgenmad.
Miniferie

Miniferie med middag

Nyd et miniferie ophold på 3 dage og 2 nætter, og lad dig forkæle med middag af sæsonens friske råvarer, begge aftener.
Comwell morgenmad
Overnatning

Overnatning med morgenbuffet

Overnatning med stor morgenbuffet med økologiske og lokale specialiteter

Velkommen på Comwell Middelfart

Comwell Middelfart er et specialiseret møde- og konferencehotel, der er kendetegnet af en varm og imødekommende atmosfære. Med sin centrale placering midt i landet og den nemme adgang fra motorvejen er Comwell Middelfart det oplagte valg til møder, konferencer og udstillinger, når deltagerne kommer fra hele landet eller når tilgængeligheden prioriteres.

Julelukket

Comwell Middelfart er lukket fra d. 18. december til og med d. 30. december.
Vi glæder os til at byde jer velkommen i det nye år.

Vi tilbyder bl.a.
Værelser
Vi har 140 dobbeltværelser inkl. 28 Family Rooms og 2 suiter og tilbyder ligeledes overnatning i forbindelse med konference
Møde- og eventfaciliteter
21 møde- og konferencelokaler, stor sal med plads til 370 personer samt selskabs og eventfaciliteter til diverse fester
Øvrige faciliteter
Restaurant og bar, gratis Co-Work inkl. kaffe og WiFi, fitness, udendørs terrasser samt roomservice
Parkering
Vi har et stort og gratis parkeringsområde lige uden for hotellet samt standere til opladning af el-biler mod betaling til Clever
Værelser
Vi har 140 dobbeltværelser inkl. 28 Family Rooms og 2 suiter og tilbyder ligeledes overnatning i forbindelse med konference
Møde- og eventfaciliteter
21 møde- og konferencelokaler, stor sal med plads til 370 personer samt selskabs og eventfaciliteter til diverse fester
Øvrige faciliteter
Restaurant og bar, gratis Co-Work inkl. kaffe og WiFi, fitness, udendørs terrasser samt roomservice
Parkering
Vi har et stort og gratis parkeringsområde lige uden for hotellet samt standere til opladning af el-biler mod betaling til Clever
Vores værelser

På Comwell Middelfart har vi 140 dobbeltværelser. Alle er indrettet med moderne bekvemmeligheder og har enten terrasse eller balkon med udsigt.

17 M2
Standard
Hyggeligt standardværelse med alle bekvemmeligheder, der er nødvendige, når du er på farten. Husdyr er ikke tilladt på disse værelser.
Comwell Middelfart Standard Plus værelse
22 M2
Standard Plus
Vores Standard Plus er større end standardværelserne og indrettet med alle nødvendige bekvemmeligheder til dig, der er på farten. Alle businessværelser har egen terrasse eller balkon. De ligger et stykke væk fra receptionen, og da der er niveauforskelle, vil der være trapper. Husdyr er ikke tilladt på disse værelser.
Comwell Middelfart Standard Plus værelse
22 M2
Standard Plus View
Standard Plus View har udsigt til Lillebælt og mod Middelfart by og er større end standardværelserne. Alle værelserne har balkon. De ligger et stykke væk fra receptionen, og da der er niveauforskelle, vil der være trapper. Husdyr er ikke tilladt på disse værelser.
Comwell Middelfart Superior værelse
35 M2
Superior
Dejligt værelse med opholdstue og stort badeværelse med bruseniche. Værelset har egen terrasse eller udgang til græsplæne. Husdyr er ikke tilladt på disse værelser.
Comwell Middelfart Superior værelse
35 M2
Superior View
Dejligt værelse med opholdstue og stort badeværelse med bruseniche. Altan med udsigt til Lillebælt. Husdyr er ikke tilladt på disse værelser.
Comwell Middelfart Junior Suite
38 M2
Junior Suite
Dejligt stort værelse med dobbeltseng på 160x200 og stort badeværelse med bruseniche. Stor hjørneterrasse med udsigt ud over Lillebælt og Middelfart by. Husdyr er ikke tilladt på disse værelser.
Comwell Middelfart Family Room
34 M
Family Room
To store værelser med i alt fire senge, hvor der er mulighed for at lukke af med skydedør. Badeværelset, som er med bruseniche, deles af de 2 værelser. Værelset indeholder alle bekvemmeligheder og har egen terrasse.
Comwell Middelfart Family Room View
34 M2
Family Room View
Familieværelse med udsigt over Lillebælt. To værelser, som kan lukked af med skydedør. Værelserne indeholder fire senge, har egen balkon og alle moderne bekvemmeligheder.

Skønne omgivelser i midten af Danmark

Info om dit ophold

Det vil glæde os at kunne byde dig velkommen på Comwell Middelfart, om end det er i mødesammenhæng eller privat. Fra start til slut vil vores personale stå til rådighed for at give dig den bedst mulige oplevelse.

Aktiviteter på og omkring hotellet

Vi tilbyder
Aktiviteter på hotellet
Vi tilbyder skræddersyet gå- og løberuter samt diverse brætspil.
Receptionen i Comwell Middelfart
Attraktioner
Seværdigheder og attraktioner nær hotellet
I og omkring Middelfart er der oplevelser til både store og små. Læs mere om dem her.
Lillebaeltsbroen naer Middelfart
Oplevelser
Oplevelser i naturen nær hotellet
Udforsk og find bl.a. nærmeste strand, isbod, skov, picnic-sted, golfbane og meget andet.
Comwell Middelfart par på skovtur
Mødelokale på Comwell Middelfart
Moderne og lyse mødelokaler
Møde & konferenceHold dit næste møde eller konference på Comwell Middelfart
Fordele til dig
Gavekort
Comwell Sorø
Læs mere her

Giv et gavekort, der skaber minder

Står du og mangler gaven til personen, der har alt, til brudeparret, til én du holder af eller måske dit arbejdsteam? Så er et gavekort til Comwell den perfekte gave. En gave der skaber minder, forkælelse, fordybelse, nye horisonter og ikke mindst glæde.
Comwell Club
Comwell Sorø
Se alle fordele her

Bliv medlem af Comwell Club

Vi giver dig en række medlemsfordele samt mulighed for at samle Club-point, som du kan bruge til betaling af dit næste ophold med overnatning. Hver måned udlodder vi to gavekort på kr. 1.000,- og kr. 1.500,- blandt henholdsvis nye og overnattede medlemmer.
Firmaaftale hos Comwell
Comwell Sorø
Læs mere om fordele for jer

Alle gode gange Comwell

Comwell tilbyder lukrative firmaaftaler, hvad enten det drejer sig om overnatninger, mødelokaler, konferencer eller andet. Med en firmaaftale får du aftalerabatter tilpasset dine og virksomhedens behov, og du er sikret vores professionelle service og rigtig gode vilkår.
Better Sleep Pudeprogram
Læs mere her

Vær sikker på en god nats søvn

For at sikre dig en god nats søvn har vi et eksklusivt pudeprogram, hvor du selv kan vælge mellem et bredt udvalg af lækre natur-, skum- og fiberpuder. Du får en brochure med et udvalg af vores puder og kan så selv vælge den pude, der passer dig bedst.