Centralt og tæt på seværdigheder og strand

MOMONDO CLIMATE AWARD

momondo-climate-award-2021_comwell-middelfart_small
MOMONDO CLIMATE AWARD

Comwell Middelfart vinder på Fyn og øer

Comwell Middelfart udmærker sig ved at have et lavt klimaaftryk fra mad og drikke, som er resultatet af en målrettet indsats og en ambitiøs miljøbevidst køkkenchef, der udnytter hele råvaren og anretter maden direkte til den enkelte gæst. Hotellet har desuden gjort det muligt for mange gæster at ankomme i elbil.

FORÅRSKAMPAGNE

Billede af tre smilende kvinder der står under et blomstrende magnoliatræ
COMWELL CLUB

DOBBELT OP PÅ POINT!

Hos Comwell er humøret højt og forårsglæden skal deles med alle vores skønne Comwell Club-medlemmer!

Kort og godt om kampagnen: Book et skønt ophold hos os og optjen dobbelt så mange clubpoint som normalt. Point du kan omsætte til lækkerier på hotellet eller som tilskud til din næste getaway. 

Processen er simpel:

  1. Vælg dit yndlingsophold: Forårsfri eller forårsforkælelse.
  2. Tjek at du er club-medlem eller meld dig ind GRATIS her.
  3. Book opholdet.
  4. Glæd dig!

NYHED i Comwell Club

b_plus_1
Bo lækkert, bo godt. Bonus!

Bo 8 nætter og få din 9. nat af Comwell

Som medlem af Comwell Club har du mange fordele. Nu har vi lige tilføjet én mere: Bo 8 nætter og få din 9. nat af Comwell. Én overnatning giver ét stempel - og otte stempler giver dig en gratis bonusnat på vores regning! 

Desuden optjener du bonuspoint, men du hygger dig hos os, og fik vi nævnt alle de tilbud, der kun gælder for dig som clubmedlem? Ps. medlemsskabet er gratis! 

comwell-middelfart

Praktisk Information om dit ophold

For at gøre dit ophold så behageligt som muligt, har vi samlet en oversigt over praktiske informationer og faciliteter på Comwell Middelfart 

lokale-a

Velkommen på Comwell Middelfart

Comwell Middelfart er et specialiseret møde- og konferencehotel, der er kendetegnet af en varm og imødekommende atmosfære. Med sin centrale placering midt i landet og den nemme adgang fra motorvejen er Comwell Middelfart det oplagte valg til møder, konferencer og udstillinger, når deltagerne kommer fra hele landet eller når tilgængeligheden prioriteres.

Billeder af værelser

tresor2

Restaurant Trésor

Omgivet af grønne arealer finder du Restaurant Trésor, der med ild i pejsen skaber en atmosfære ud over det sædvanlige.

Med vores passion for rustikt og nydansk mad inspireret af årstidens friske og økologiske råvare, serverer vi klassiske retter med et twist. Vi tilbyder et pænt udvalg af vine og lokale øl til middagen, der kan nydes i restauranten.

Her er åbent både til frokost og aften, og Restaurant Trésor er perfekt til både en intim middag, fester og selskaber samt forretningsmiddage.

Billeder af Comwell Middelfart

restaurant-udsigten_3

Giv et gavekort der skaber minder

Står du og mangler gaven til personen, der har alt, til brudeparret, til én du holder af eller måske dit arbejdsteam? Så er et gavekort til Comwell den perfekte gave. En gave der skaber minder, forkælelse, fordybelse, nye horisonter og ikke mindst glæde.

Vores gavekort kan bruges som hel eller delvis betaling for et hvilket som helst ophold på vores danske hoteller, på en middag i én af vores restauranter eller en tur i spaen. 

Comwell Club

25 point i tilmeldingsbonus, når du opretter dig som medlem.

5% i bonuspoint på din samlede regning, når du overnatter.

Tilbud, koncerter og foredrag som kun er for klubmedlemmer.