Centralt og tæt på seværdigheder og strand

Slå til-bud - så det nu!

rs25678_comwell_fall_raisfoto_4711-lpr
BLACK FRIDAY TILBUD

%'er og gavekort med merværdi - oh yeah!

Nu går det løs! Få vilde procenter og gavekort med ekstra værdi oveni med vores Black Friday tilbud

Men er det ikke bare en unødvendig forbrugsfest? Absolut ikke. Selvforkælelse og oplevelser på hotel med dine kære er alt andet end unødvendigt. Og helt ærligt - der ER grænser for, hvor mange nye støvsugere og blendere, du har brug for.

Vores Black Weekend tilbud sælges fredag den 25. til midnat søndag den 27. november, men skynd dig. Antallet er begrænset!

JULEFROKOST

julefest-julefrokost-hos-comwell-0001
FEST OG SELSKABER

FÅ JULEFROKOSTEN SIKKERT I HUS

Så er der fuld drøn på julefrokostbookingerne hos os. Hvis I vil være sikre på at få det helt rigtige venue til årets firmajulefrokost, så er nu I, skal booke. 

Vi har samlet al info om julefrokost på vores dejlige hotel. Én ting er sikkert: Vi skruer maks op for julestemning, julemenu og lægger i det hele taget i kakkelovnen til, at I får et brag af en julefrokost!

Climate Awards 2022

Comwell Hotels modtog bæredygtighedspris af Dansk Erhverv og Klimascore.com
Bæredygtighed

Mest klimavenlige hotel på Fyn og øerne

Det er ingen hemmelighed, at vi i Comwell arbejder med bæredygtighed hver eneste dag.

Det er derfor med kæmpe stolthed, at vi i Comwell vinder hele 3 af de 8 priser til Climate Awards 2022 - kåringen af de mest klimavenlige hoteller i Danmark. 

Comwell Middelfart vinder i regionen, og er dermed det mest klimavenlige hotel på Fyn og øerne.

_hotel-comwell-middelfart-facade-udendoersfaciliteter-051

Praktisk Information om dit ophold

For at gøre dit ophold så behageligt som muligt, har vi samlet en oversigt over praktiske informationer og faciliteter på Comwell Middelfart 

lokale-a

Velkommen på Comwell Middelfart

Comwell Middelfart er et specialiseret møde- og konferencehotel, der er kendetegnet af en varm og imødekommende atmosfære. Med sin centrale placering midt i landet og den nemme adgang fra motorvejen er Comwell Middelfart det oplagte valg til møder, konferencer og udstillinger, når deltagerne kommer fra hele landet eller når tilgængeligheden prioriteres.

Billeder af værelser

tresor2

Restaurant Trésor

Omgivet af grønne arealer finder du Restaurant Trésor, der med ild i pejsen skaber en atmosfære ud over det sædvanlige.

Med vores passion for rustikt og nydansk mad inspireret af årstidens friske og økologiske råvare, serverer vi klassiske retter med et twist. Vi tilbyder et pænt udvalg af vine og lokale øl til middagen, der kan nydes i restauranten.

Her er åbent både til frokost og aften, og Restaurant Trésor er perfekt til både en intim middag, fester og selskaber samt forretningsmiddage.

Billeder af Comwell Middelfart

restaurant-udsigten_3

Giv et gavekort der skaber minder

Står du og mangler gaven til personen, der har alt, til brudeparret, til én du holder af eller måske dit arbejdsteam? Så er et gavekort til Comwell den perfekte gave. En gave der skaber minder, forkælelse, fordybelse, nye horisonter og ikke mindst glæde.

Vores gavekort kan bruges som hel eller delvis betaling for et hvilket som helst ophold på vores danske hoteller, på en middag i én af vores restauranter eller en tur i spaen. 

Comwell Club

25 point i tilmeldingsbonus, når du opretter dig som medlem.

5% i bonuspoint på din samlede regning, når du overnatter.

Tilbud, koncerter og foredrag som kun er for klubmedlemmer.