Restaurant og fest på Comwell Middelfart

tresor3

Restaurant Trésor


Omgivet af grønne arealer og med udsigt til den nye Lillebæltsbro finder du Restaurant Trésor, der med ild i pejsen skaber en atmosfære ud over det sædvanlige.

Med vores passion for rustikt og nydansk mad inspireret af årstidens friske og økologiske råvare, serverer vi klassiske retter med et twist. Vi tilbyder et pænt udvalg af vine og lokale øl til middagen, der kan nydes både i restauranten samt ude på en af vores terrasser, når vejret tillader det.

Her er åbent både til frokost og aften, og Restaurant Trésor er perfekt til både en intim middag, fester og selskaber samt forretningsmiddage.

_hotel-comwell-middelfart-bar-drinks-062

Velkommen i vores bar

I vores hyggelige bar finder du dig hurtigt til rette i den lette og uformelle atmosfære. Vi tilbyder et mindre bistrokort men opfylder gerne ønsker på andet, hvis det er muligt.

Den særlige begivenhed

Vores beliggenhed lige ved Lillebælt og den gamle Lillebæltsbro skaber nogle fantastiske rammer til bryllupper, firmafester og andre særlige begivenheder.

Vores fest- og selskabslokaler er fleksible og kan indrettes til at huse små intime arrangementer eller store fester og events med op til 400 deltagere. Flere af vores lokaler har udsigt til Lillebælt og den smukke omkringliggende natur. 

Læs mere om Comwells generelle festkoncepter her: 

Har du spørgsmål til en særlig begivenhed, en fest eller lignende på Comwell Middelfart? Så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf.: (+45) 63 418 100, eller du kan benytte nedestående formular.