Spørgsmål og svar om Comwell Middelfart

Jesper Rais

Generel info om dit ophold på Comwell Middelfart

Check-in kan ske fra kl. 14.00

Check ud skal ske senest kl. 10.00 (søndag først kl. 11.00)

Ønsker du at forlænge dit ophold med enten to timer tidligere check-in eller to timer senere check ud end de gældende tider? Så kan dette bestilles forud for dit ophold mod et gebyr på kr. 200,-.

Uanset hvordan man ønsker at betale sit ophold, vil der ved check-in tages en autorisation på opholdets pris + kr. 500 ekstra pr. nat, som en garanti for opholdet. Betales der med gavekort eller kontant, bliver det beløb som er autoriseret, frigivet efter check ud. Det anbefales at informere receptionisten, hvis opholdet er reserveret med et debitkort, da beløbet ikke er trukket, men blot spærret af banken.


Når I ankommer på hotellet, bliver I bedt om at udfylde registreringskort, underskrive, og mod ønske fremvise gyldig ID. Dette sker i henhold til dansk lovgivning.


Børn (3-11 år) ½ pris af voksne.

Babysenge til børn 0-2 år kr. 150,- pr. nat. 

Opredninger og babysenge skal forudbestilles.

Er I 3-4 voksne, som ønsker at bo på samme værelse, har vi specielle værelser til dette. Kontakt os og hør mere om disse.


Det er tilladt at medbringe ”stille” og renlige hunde på vores familieværelser (ikke familieværelse med udsigt). Dette skal forudbestilles.
Merpris kr. 250,- pr. nat. Bemærk, hunde må ikke være alene i værelset.


Såfremt dit ophold ikke indeholder middag, kan opholdet frit annulleres inden kl. 16.00 på ankomstdagen. Annulleres værelset efter kl. 16.00 fakturerer vi for den første nat. 

Et forudbetalt ”non-refundable ophold” kan ikke annulleres. 

Værelse med middage kan afbestilles omkostningsfrit senest 7 dage før ankomst. Afbestiller du mellem 6 og 2 dage før ankomst faktureres 50% af opholdets pris. Afbestiller du mindre end 2 dage før ankomst faktureres det fulde beløb for opholdet. Ophold med ni personer eller derover skal annulleres 30 dage før.


Der er nogle værelser, som er bedre at booke end andre, hvis man er gangbesværet eller evt. kørestolsbruger. Kontakt os før din reservation hvis dette er tilfældet. 


På Comwell Middelfart kan du benytte alle gængse kreditkort på Comwell Aarhus. Bemærk der tillægges et gebyr på udenlandske kreditkort.

Comwell forbeholder sig retten til at forhåndsgodkende dit kreditkort/debitkort inden din ankomst. Comwell.dk debiterer ikke dit kreditkort, medmindre du bestiller et ”non refundable ophold”. 

Dit kreditkort anvendes kun som garanti for din reservation. 

Bruger du et debitkort til din bestilling, vil din bank reservere beløbet i 30 dage. Ønsker du efter opholdet at få frigivet pengene inden de 30 dage er gået, skal du kontakte hotellet direkte med dit reservationsnummer, så vil hotellet hjælpe med at frigive pengene. Comwell kan via DIBS give besked til din bank, om at frigive beløbet, men det er kun din bank, der kan slette reservationen af beløbet. Debitkort er Visa Electron, Maestro eller MasterCard Direct.


Morgenmaden serveres mandag-fredag kl. 06:45-09:00. Lørdag, søndag og helligedage kl. 07:00-10:00.

Skal du tidligt af sted, kan vi arrangere en morgenbakke til dig, som serveres i receptionsområdet på det ønskede tidspunkt. Dette skal bestilles aftenen før senest kl. 20:30.


Bordreservation anbefales. Bemærk venligst, at der tages forbehold for udsolgte a la carte-borde til middag.

Middage inkl. ophold er fastsatte og varierer dagligt. Menuerne kan ikke flyttes til andre dage. Vi tilpasser gerne menuen for allergikere, vegetarer og lignende, hvis dette meddeles forud.

Enkelte undtagelser forekommer, kontakt receptionen på tlf.: (+45) 63 418 100 ved spørgsmål.  


I vores bar/café kan du købe drinks, specialøl, sodavand og kaffe samt lette måltider i løbet af dagen.


Meddel altid på forhånd hvis du har allergier - også når det gælder fødevarer.


Vores reception er døgnbemandet og altid klar til at hjælpe dig med det mindste.


Nærmeste station er Middelfart Station, som er beliggende 3,5 km fra hotellet. Her afgår der tog til/fra  København og Jylland to gange i timen. 


Der kører få busser (rute 401) som stopper ca. ½ km. fra hotellet.


Taxa Fyn tel.: (+45) 64 414 055. Fra Middelfart station koster det ca. kr. 100,-.


Der er stor og gratis parkeringsområde lige uden for hotellet.


Vi har standere til opladning af elbiler på parkeringspladsen. Selve parkeringspladsen er gratis, men der er brugerbetaling for strømmen via Clever app, og du skal medbringe egne kabler. Det er også muligt at lade på vores 12 Tesla standere, hvis du har CCS ladestik (Type 2). 


Vi tilbyder gratis trådløst internet på hele hotellet. Du forbinder ved at vælge 'comwellhotels' som Wi-Fi og derefter logge på med koden 'comwellhotels'. 


Al rygning er forbudt indendørs og E-cigaretter er ikke tilladt indendørs. Det er kun tilladt at ryge ved askebægrene udenfor.


Vi har malerier fra flere forskellige kunstnere i huset. De kunstnere vi har flest malerier af er:


Kontakt hotellet på telefon (+45) 63 418 100 eller e-mail: hotel.middelfart@comwell.com 


Info om dit ophold på Comwell

Alle ophold kræver indtastning af betalingskort, også selvom du har et gavekort. Der tages ikke betaling ved indtastning af dine kortoplysninger. Alle ophold afregnes på hotellet - dog undtaget non-refundable ophold, hvor beløbet trækkes ved booking. Disse ophold refunderes ikke eller kan ikke flyttes. Vær opmærksom på at hvis du benytter et MasterCardDebit eller VISA Debit som garanti, vil beløbet blive reserveret på din konto og først blive frigivet igen efter afrejse, og kan vare op til 30 dage.


Hvis du har et gavekort gældende til alle Comwell hoteller, kan du bestille dit ophold online og afregne med gavekort ved check ud. Kreditkort ved onlinebooking er kun en garanti for ankomst. 

Gavekort kan ikke benyttes til betaling af forudbetalte non-refundable ophold. 

Gavekort fra Gavefabrikken skal altid bestilles via det link der følger med gavekortet og kan ikke bruges som betaling medmindre opholdet specifikt er bestilt herigennem.


Alle vores hoteller har fået Det Økologiske Spisemærke i bronze, hvilket betyder at 30-60% af alle vores indkøbte føde- og drikkevarer er økologiske. Vi tror på, at Det Økologiske Spisemærke vil højne kvalitets- og smagsoplevelsen i vores køkkener, til glæde for vores gæster.


Vi gør en aktiv indsats for at komme madspild til livs og genanvender derfor madaffald, til bl.a. Biogas og anden generations biodiesel.


Alle vores hoteller er Green Key certificerede, hvilket betyder at der gøres en ekstra indsats for at beskytte miljøet. Vi bestræber os samtidig på at være et bæredygtigt hotel, der benytter sig af lokale råvarer i det omfang, det er muligt, frem for import af udenlandske råvarer.


Du optjener automatisk 5% af det samlede beløb på din slutregning, ved ophold med overnatning. Alle optjente point kan bruges som betaling under dit næste ophold med overnatning - dog ikke i forbindelse med konferencer og møder. Det er ikke muligt at optjene point på ophold, der ikke er booket direkte ved Comwell eller på Comwell.dk. Det er gratis og uforpligtende at blive medlem. Læs mere på www.comwellclub.dk.