Firmafest ved Roskilde Fjord

Om firmafest på Comwell Roskilde

Lokation
Roskilde, Østsjælland

Max. antal gæster
200

Antal værelser
159

Pris
Kuvertpris fra 899,- pr. person (stor festpakke / 7 timer)
God pris på overnatning

Bonusinfo
Magisk solnedgang ved Roskilde Fjord
Slyngelstue i kælderen med dart, billard, bordhockey og jukebox, hvor festen kan fortsætte

_hotel-roskilde-restaurant-mad-174

Outdoor, fjord, nordisk, hyggelig

Comwell Roskilde er skabt til firmafest

Det siges, at selveste Harald Blåtand er stedt til hvile i Roskilde Domkirke. Men måske er det bare en myte. Så er der langt mere hold i historien om, at en firmafest på Comwell Roskilde går over i historien. I hvert fald i de historier, der bliver fortalt over kaffemaskinen på mandag.

Omgivelserne omkring Comwell Roskilde er en ren foræring. Og vores smukke hotel emmer af en meget hjemlig og hyggelig atmosfære i afstemte jordfarver, understreget af rustikke træborde i fællesområder - og lyse, venlige og indbydende festlokaler. Alt sammen indrettet meget smagfuldt med danske designklassikere fra blandt andet danske HAY.

Comwell Roskilde kan tilbyde meget forskellige festlokaler. Fra Himmelev-salen med plads til 200 og band. Til vores to festlokaler i restaurant RosWell og WellCom med panoramavinduer og direkte udgang til en stor terrasse med blomster og krydderurter i krukker. Og endelig har vi et festlokale, ComKilde, i to etager, hvor vi dækker op til middag nede og her er loungemiljø oppe.

Hos os lægger I jeres firmafest i hænderne på professionelle og skruer samtidig godt op for hyggen. Og hæng bare i lysekronerne (som så ikke er her)!

Men først til lidt planlægning af jeres firmafest

Firmafest, kick off, jubilæum, julefrokost eller rabalderfest. Når I har fundet datoen, finder vi ud af det. I møder os og ser vores smukke sted og vi bliver enige om formatet. Mange starter dagen med en konference som så senere glider over i firmafest.

Vi sparrer gerne med jer omkring tema og ideer til jeres firmafest. Og har prøvet lidt af hvert og ved, hvad der kan lade sig gøre. Nemlig alt! Herfra kan al kommunikation sagtens foregå via telefon eller mail.

Vi dækker op og pynter op til jeres firmafest

Runde borde, langborde. I får det præcis som I vil have det. Vi dækker op med hvide stofduge og -servietter og lys. Og vores service i gråt, mørkt stentøj understreger den nordiske stemning.

Vi samarbejder med eventbureauer, der får jeres tema (og gæsterne) op at flyve. Og har prøvet lidt af hvert. Ét af vores festlokaler har blandt andet været lavet om til en skov med dådyr og græs på gulvet. Og vi har holdt uforglemmelige rabalderfester i vores smukke atriumgård med overdækket tepavillon og har lagt hus til festlige awardshows i Himmelev-salen.

Firmafest i køkkenet

Vores dygtige køkkenchef brænder så meget for mad, at han har fået tatoveret grøntsager på sin højre overarm! Og har hovedet fuld af ideer og inspiration fra fyrtårne som Noma, AOC og Falsled Kro.

Vores mad har fokus på ny nordisk, moderne med et twist af det klassiske, og altid med afsæt i bæredygtighed. Vi får vores kød fra Troels på Grambogaard og kører ikke langt efter råvarer.

I kan vælge mellem flere forretter, hovedretter og desserter, anrettet på tallerkner eller som buffet. Eller serveret som superhyggelig sharefood med 8-12 serveringer på små pander, hvor kokken forklarer.

Teambuilding og aktiviteter til jeres firmafest

Med det magiske fjordland omkring os er det oplagt med teambuilding og aktiviteter, der inddrager fjorden og naturen, f.eks. mountainbike og segways, kano- og kajaksejlads, vandpolo og andre aktiviteter på vandet. Men her er lige så højt til loftet som udvalget af andre muligheder er bredt. Og vi tilbyder alt fra smagninger hos Roskildes lokale bryghus og lerdueskydning til rap-workshops, skøre tjenere, sjove foredrag og stomp!

Vi samarbejder med en række professionelle event- og teambuilding-virksomheder som skræddersyr aktiviteten efter jeres ønsker.

Vikinger til firmafest

Du og jeg og viking! Lad jeres firmafest emme af historiens vingesus og -brus. Og gå all in på viking-temaet! Begynd f.eks. festen med en sejltur i vikingeskibe og glid over i en indbydende vikingebuffet med nordisk, rustik mad med ting på ben - og grillknive soliddt plantet i træblokke.

Vi byder også på 4-retters middag med mad over bål.

Firmafest til den lyse morgen

Selv om Comwell Roskilde ligger centralt og tæt på København, vælger mange virksomheder at overnatte. Det giver en helt speciel stemning. Og glæden ved at have samlet folk forlænger festen. Det hyggeligste punktum til jeres firmafest er at spise morgenmad sammen.

Og hold så en firmafest, der går over i historien for sande vikinger!