UFORGLEMMELIGE GOURMETOPHOLD PÅ COMWELL

UNIKKE SMAGSOPLEVELSER

Et gourmetophold på Comwell er den perfekte måde at komme væk fra hverdagen, koble helt af og nyde hinandens selskab i smukke omgivelser. Det er en smagsoplevelse, du aldrig vil glemme og er den perfekte gave til ham eller hende, du elsker. Det er gastronomi på højt niveau. Nyd et overdådigt gourmetophold på et af vores unikke hoteller i lækre omgivelser, hvor du kan slappe af og tage et frirum fra hverdagens stress.  Med et gourmetophold skal du blot læne dig tilbage og nyde livet.

Vores dygtige kokke og deres lækre, kreative retter kan måske endda give dig lidt inspiration til aftensmaden derhjemme. Kokkene fremtryller virkelig imponerende retter, som overrasker og pirrer dine sanser og smagsløg. Det er kreativitet på højt plan og du er garanteret en kulinarisk oplevelse, du aldrig glemmer.

Se alle vores gourmetophold.

hotel-comwell-kongebrogaarden-016

Gourmet stay with stunning view of Lillebælt

  • Early check-in at 2 p.m.
  • Snacks in the room
  • Dinner in Restaurant Dannebro incl. large wine menu (9 courses)
  • Accommodation
  • Large breakfast buffet with organic and local specialties
  • Late check-out at 1 p.m.
Read more
Vælg værelse for pris
per person

SÆSONBESTEMTE KULINARISKE OPLEVELSER

Tag din partner, veninde eller mor under armen og nyd en hyggelig weekend i den kulinariske verden. Sætter du pris på god mad, og nyder at kunne sætte sig til rette i hotellets restaurant og vide, at man kan sætte tænderne i en velsmagende middag, hvor der er kælet for hver eneste lille detalje, er det oplagt at booke et gourmetophold hos Comwell.

Hos Comwell er vores retter sammensat efter sæson, så vi udnytter de friske og aktuelle råvarer. Du kan nyde maden med god samvittighed hos os. Vi drager nemlig omsorg for mennesker og miljø, i alt hvad vi gør. Vi bruger lokale, økologiske råvarer med fokus på det grønne køkken og klimaaftryk. Vi tager naturligvis højde for eventuelle allergier og madpræferencer, når vi tilbereder mad til jer. Med andre ord, kan du trygt læne dig tilbage og nyde et uforglemmeligt gourmetophold hos Comwell.

Velbekomme!

comwell-restaurant-og-mad-0125
Incl. overnight stay

Gourmet fish and seafood night at Comwell Borupgaard

  • Gourmet seafood buffet
  • Overnight stay
  • Large breakfast buffet with organic and local specialties
Read more
FRA kr. 1.295,-
per person