gongehovdingen.png

Gyngehøvdingen

Ingen kommende spilletider

Lokation
Comwell KoldingSkovbrynet 16000 Kolding
Nummererede siddepladser
Ja
Arrangør
Kolding Teaterforening
Udbyder
Kolding Teaterforening

Gyngehøvdingen

På syngende grund 

Figaros og Den Ny Operas opdaterede udgave af "Gøngehøvdingen" tilsættes kendte hits fra opera, operette og musical og krydres med masser af komik. I "Gøngehøvdingen" spilles, synges og danses alle roller i et festfyrværkeri af humor og musik af Lisbeth Kjærulff, Hans Dueholm, Kristian Jensen og Allan Dahl Hansen.  

Holdet har tidligere produceret og skrevet ”Svend, Knud og Valdemar – synger på sidste vers”, ”Dracula – en kisteglad grinebider” og ikke mindst den seneste ”De tre Musketerer – en for alle, alle for en og tre for en tier”.  

Det er et festfyrværkeri af komik, sang og musik, hvor der jongleres med genrer, og hvor den historiske korrekthed – eller mangel på samme – ikke er en hæmsko for løjerne. Læg dertil, at de medvirkendes overordentligt flotte sangstemmer kommer meget mere til sin ret i denne forestilling og musiker Allan Dahl Hansen i højere grad indgår i plottet på en helt naturlig måde. Vi ender med en formidabel forestilling, hvor publikum er top underholdt fra start til slut. Figaros 2024 forårsforestilling er virkelig i særklasse, hvis man er til gakket komik krydret med skøn sang. Det kan nærmest ikke beskrives, det skal opleves! 

Medvirkende og instruktion: Lisbeth Kjærulff, Hans Dueholm, Kristian Jensen og Allan Dahl Hansen. 

Producent: Figaros og Den Ny Opera. 

Manuskript: Kjærulf, Dueholm, og Jensen usædvanligt frit efter Carit Etlar.