🇹undefined

🇹undefined

Tilbud

SommertilbudBook senest 12. august

Sommertilbud: Ophold med 2-retters middag/buffet

Sommereventyret venter! Smuttur Deluxe inkluderer 2-retters middag/buffet, overnatning og stor morgenmadsbuffet med økologiske og lokale specialiteter.
SommertilbudBook senest 12. august

Sommertilbud: Ophold med middag/buffet på ankomstdagen (min. 2 nætter)

Grib nuet og tag ud i sommerlandet! Miniferie Deluxe inkluderer 2-retters middag på ankomstdagen, min. 2 overnatninger og morgenbuffet. Bemærk, opholdet kun er inklusiv middag på ankomstdagen!
SommertilbudBook senest 12. august

Sommertilbud: Spadelight

En drømmesommer fra aaah til Zen! Sommerspa inkluderer adgang til AquaSpa, velkomstdrink, 3-retters middag, overnatning og stor morgenmadsbuffet med økologiske og lokale specialiteter.
SommertilbudBook senest 12. august

Sommertilbud: Overnatning med morgenbuffet

Tag en smuttur ud i sommerlandet og få en drømmesommer. Smuttur inkluderer en overnatning med vores populære morgenmadsbuffet med økologiske og lokale specialiteter.
Spa

Spadelight på to Comwell-hoteller

Forkæl dig selv med et spaophold på et af vores to danske spahoteller. Dette ophold er inkl. fri adgang til AquaSpa, velkomstbobler, 3-retters middag, overnatning og morgenbuffet.
Gourmet

Forkælelsesophold

Træk stikket, pust ud. Og gå all in på forkælelse. Forkælelsesopholdet byder på kaffe og hjemmebag ved ankomst, velkomstbobler, 3-retters middag/buffet, og vores store morgenbuffet.
Gourmet

Kongeophold

Nyd luksusfølelsen og få et afbræk fra hverdagen med bl.a. café gourmand, 4-retteres middag og morgenbuffet, når Comwell Kongebrogaarden åbner dørene til et weekend Kongeophold.
Gourmet

Ophold med middag af sæsonens råvarer

Nyd et dejligt ophold med middag af sæsonens friske råvarer på et af vores udvalgte hoteller. Dette ophold er inkl. 2-retters middag, overnatning og morgenmad.
MiniferieOptjen min. 120 club point (2 pers.)

Miniferie med middag af sæsonens råvarer

Nyd et miniferie ophold på 3 dage og 2 nætter, og lad dig forkæle med middag af sæsonens friske råvarer, begge aftener.
Spa

SpaRetreat på to Comwell-hoteller

Nyd et dejligt sparetreat på 3 dage, og tjek ind til afslapning og velvære. Spaopholdet byder bl.a. på middag begge aftener, morgenbuffet og fri adgang til vores AquaSpa.
Comwell Sorø
Gourmet

Solaris ophold

Få smag for Sorø, og nyd et dejligt ophold med bl.a. vinsmagning, 5-retters middag og overnatning. Med et Solaris-ophold på Comwell Sorø, er der nemlig sørget for det hele.
Gourmet

Stort Kongeophold

Få en oplevelse i særklasse på ét af Danmarks bedste luksushoteller, når Comwell Kongebrogaarden åbner dørene til et helt særligt Stort Kongeophold.
Spa

SøndagsSpa ophold

Forlæng weekend følelsen med et SøndagsSpa ophold med bl.a. velkomstdrink, 3-retters middag, fri adgang til vores AquaSpa og morgenbuffet.
Udsolgt
Gourmet

Skaldyrsaften inkl. overnatning

Kom med til vores populære Skaldyrsaften på Comwell Borupgaard, og nyd en overdådig skaldyrsbuffet. Opholdet er inkl. en overnatning og vores lækre morgenbuffet.
Sport & yogaInkl. greenfee

Golfophold inkl. middag af sæsonens råvarer

Tag på et golfophold på Comwell Holte, Sorø eller Køge Strand. Nyd en overnatning og spil på nogle af Danmarks bedste golfbaner.
Koncerter & eventsEksklusivt til Comwell Club

Musicalen Margrethe inkl. overnatning

Oplev en ny imponerende musical, som hylder Dronningens livshistorie. I opholdet får du velkomstdrink, middag, overnatning på Comwell H.C. Andersen Odense, og morgenbuffet.
Gourmet

Smagfuld Aften inkl. overnatning

Kom med til en festaften med ni serveringer på Comwell Roskilde og smag på efterårets herligheder.
Sport & yoga

Yoga getaway

Find ro og balance med et yoga getaway på Comwell Køge Strand med yogalærer og forfatter Susanne Lidang, den 6. til 7. oktober 2023.
Få tilbage
Koncerter & events

Cirkusrevy ophold inkl. middag

Gør årets cirkusrevy til noget særligt med et ophold hos Comwell Holte. Opholdet inkl. billet til cirkusrevyen, 2-retters middag og transport til/fra Dyrehavsbakken.
Nytår

Nytårsaften på Comwell Borupgaard

Kom med til en festlig nytårsaften i herskabelige omgivelser på Comwell Borupgaard.
Comwell Køge Strand
Sport & yoga

Weekend golfophold inkl. middag

Oplev en weekend fyldt med golf og lækker 2-retters middag eller buffet på Comwell Køge Strand. Inkl. greenfee til nærliggende golfbane. Gælder kun ankomst fredage eller lørdage.
Koncerter & events

Malte Ebert koncertophold

Med velkomstdrink, middag, overnatning og morgenbuffet kan du se frem til en uforglemmelig musikoplevelse, når Malte Ebert gæster Comwell Kolding den 13. oktober 2023.
Sport & yoga

Eremitageløb ophold

Gør årets Eremitageløb til noget særligt og lad dig forkæle i smukke omgivelser på Comwell Holte. Vi sørger for det hele inkl. bustransport.
Spa

HverdagsSpa ophold

Tag en pause fra hverdagens stress og nyd lidt luksus og selvforkælelse på et af vores danske spahoteller. Spar 30% på udvalgte hverdage.
Koncerter & events

Soirée Royale Dinner Show inkl. overnatning

Kom med til en magisk aften på Comwell H.C. Andersen Odense, og lad dig fortrylle af det bedste fra kunstens og gastronomiens verden. Og nyd en aften med opera, klassisk musik, skønne fortællinger og ballet samt en 4-retters middag.
Koncerter & eventsComwell Club

Claus Hempler VIP koncertophold

Nyd et lækker VIP koncertophold på Comwell Sorø, når Claus Hempler giver koncert fredag den 27. oktober 2023. Med i opholdet er velkomstdrink, 3-retters middag med vinmenu, VIP pladser og meget mere.
Koncerter & events

Claus Hempler koncertophold

Claus Hempler koncertophold på Comwell Sorø, fredag den 27. oktober 2023. I opholdet får du Aperitif, 3-retters middag, kaffe/te, billetter, overnatning og morgenbuffet.
Koncerter & eventsComwell Club

Sko/Torp VIP koncertpakke

Oplev Sko/Torp på Comwell Sorø fredag den 17. november 2023. I VIP opholdet får du velkomstdrink, 3-retters middag med vinmenu, kaffe/te og sødt, overnatning og meget mere.
Koncerter & events

Sko/Torp koncertophold

Nyd et koncertophold på Comwell Sorø, når Sko/Torp gæster Sorø fredag den 17. november 2023. I opholdet får du aperitif, 3-retters middag, kaffe/te, billetter, overnatning og morgenbuffet.
Nytår

Nytårsaften på Comwell Sorø

Nyd årets sidste aften med en fantastisk fest på Comwell Sorø med 5-retters middag og live musik af Stagebreakers.
Nytår

VIP Nytårsaften på Comwell Sorø

Forkæl dig selv med en uforglemmelig VIP-nytårsaften på Comwell Sorø. Glæd dig til kaffe/kage, aperitif, 6-retters middag inkl. vinmenu, frokost og meget mere!
Koncerter & eventsEksklusivt til Comwell Club

Askepot - The Musical inkl. ophold

Glæd dig til at opleve det klassiske eventyr i nye klæder, når Comwell H.C. Andersen Odense åbner dørene til uforglemmeligt 'Askepot musical ophold' med både velkomstdrink, middag, og overnatning.