Tilbud

wichmann+bendtsen www.wplusb.dk
Sommertilbud

Sommerophold: Spar 15% på overnatning med morgenbuffet

Opholdet inkluderer en overnatning samt stor morgenbuffet med økologiske og lokale specialiteter. Book senest den 31. juli - gælder ophold med ankomst alle dage i perioden den 14. juni til 11. august 2024.
Jesper Rais
Sommertilbud

Sommerophold: Spar 15% på SpaDelight ophold

Opholdet inkluderer adgang til AquaSpa, velkomstdrink, 3-retters middag, overnatning og stor morgenbuffet. Book senest den 31. juli - gælder ophold med ankomst alle dage i perioden den 17. juni til 11. august 2024.
wichmann+bendtsen www.wplusb.dk
Sommertilbud

Sommerophold: Spar 15% på ophold med 2-retters middag eller buffet

Opholdet inkluderer en overnatning med 2-retters middag eller buffet samt stor morgenbuffet. Book senest den 31. juli - gælder ophold med ankomst alle dage i perioden den 17. juni til 11. august 2024.
Jesper Rais
Spa

SpaDelight

Forkæl dig selv med et spaophold i hverdag eller weekend. Opholdet inkluderer adgang til AquaSpa, velkomstbobler, 3-retters middag, overnatning og morgenbuffet.
Jesper Rais
Spa

HverdagsSpa

Lad op og nyd en rolig pause i hverdagen. Opholdet inkluderer tidlig tjek ind, adgang til AquaSpa, 2-retters middag, overnatning og morgenbuffet.
Comwell Borupgaard spa spapark aquaspa yoga

Jesper Rais
Spa

SøndagsSpa

Forlæng weekenden med et SøndagsSpa ophold. Opholdet inkluderer adgang til AquaSpa, velkomstbobler, 3-retters middag, overnatning og morgenbuffet.
Comwell Borupgaard spa spapark aquaspa yoga

wichmann+bendtsen www.wplusb.dk
Spa

SpaRetreat

Tjek ind til 3 dages afslapning og velvære! Opholdet inkluderer bl.a. middag begge aftener, morgenbuffet og adgang til AquaSpa.
Comwell Borupgaard restaurant mad middag
Gastronomi

Forkælelsesophold

Træk stikket, pust ud. Og gå all in på forkælelse. Forkælelsesopholdet byder på kaffe og hjemmebag ved ankomst, velkomstbobler, 3-retters middag/buffet, og vores store morgenbuffet.
wichmann+bendtsen www.wplusb.dk
Gastronomi

Ophold med 2-retters middag

Nyd et dejligt ophold med middag af sæsonens friske råvarer på et af vores udvalgte hoteller. Dette ophold er inkl. 2-retters middag, overnatning og morgenmad.
wichmann+bendtsen www.wplusb.dk
Miniferie

Miniferie med middag

Nyd et miniferie ophold på 3 dage og 2 nætter, og lad dig forkæle med middag af sæsonens friske råvarer, begge aftener.
Comwell Borupgaard

Jesper Rais
Overnatning

Overnatning med morgenbuffet

Overnatning med stor morgenbuffet med økologiske og lokale specialiteter
RS18409_kongebrogaarden-vinsmagning-88392.jpg
Gastronomi

Kongeophold

Nyd luksusfølelsen og få et afbræk fra hverdagen med bl.a. Café Gourmand, 4-retters middag og morgenbuffet, når Comwell Kongebrogaarden åbner dørene til et weekend Kongeophold.
kongebrogaarden-026.jpg
Gastronomi

Stort Kongeophold

Få en oplevelse i særklasse på ét af Danmarks bedste luksushoteller, når Comwell Kongebrogaarden åbner dørene til et helt særligt Stort Kongeophold.
comwell-korsor-golf.jpg
Sport & yogaInkl. greenfee

Golfophold inkl. middag af sæsonens råvarer

Tag på et golfophold på Comwell Holte eller Køge Strand. Nyd en overnatning og spil på nogle af Danmarks bedste golfbaner.
udendørs

Jesper Rais
Sport & yoga

Weekend golfophold inkl. middag

Oplev en weekend fyldt med golf og lækker 2-retters middag eller buffet på Comwell Køge Strand. Inkl. greenfee til nærliggende golfbane. Gælder kun ankomst fredage eller lørdage.
Udsolgt
cirkusrevy.png
Koncerter & events

Cirkusrevyophold hos Comwell Holte med A-billetter

Udvalgte datoer i juni til august. Gør årets cirkusrevy til noget særligt med et ophold, der inkluderer 3-retters cirkusrevymenu, transport til og fra Dyrehavsbakken, A-billet til cirkusrevyen, overnatning og stor morgenbuffet. Opholdet er forudbetalt og kan ikke annulleres eller refunderes.
cirkusrevyen2024.jpg
Koncerter & events

Cirkusrevyophold hos Comwell Holte med B-billetter

Udvalgte datoer i juni til august. Gør årets cirkusrevy til noget særligt med et ophold, der inkluderer 3-retters cirkusrevymenu, transport til og fra Dyrehavsbakken, B-billet til cirkusrevyen, overnatning og stor morgenbuffet. Opholdet er forudbetalt og kan ikke annulleres eller refunderes.
skaldyr rosé
Gastronomi

Rosé og skaldyr hos Comwell Hvide Hus Aalborg

Den 29. juni 2024. Kom og nyd en overdådig skaldyrsbuffet og rosé ad libitum. Opholdet inkluderer overnatning og vores lækre morgenbuffet.
_MG_5531.jpg
Koncerter & events

Rebildfesten 2024 hos Comwell Rebild Bakker

Den 4. juli 2024. Opholdet inkluderer 2-retters middag/buffet, overnatning, stor morgenbuffet og billet til den årlige Rebildfest med en eksklusiv gourmet madkurv.
RS14946_11684-3ba7f406beadff7-autorotated.jpg
Koncerter & events

Opera under åben himmel hos Comwell Rebild Bakker

Den 10. august 2024. Book et uforglemmeligt ophold fuldt af dejlig mad, musik og naturskønhed. Opholdet inkluderer 2-retters middag, overnatning, morgenbuffet og billetter til Opera i Rebild.
Jesper Rais
Gastronomi

Skaldyrsaften hos Comwell Holte

Den 23. august 2024. Opholdet inkluderer skaldyrsbuffet, overnatning og vores lækre morgenbuffet. Opholdet forudbetales og kan ikke annulleres eller refunderes.
wichmann+bendtsen www.wplusb.dk
Gastronomi

Smagfuld Aften hos Comwell Roskilde

Den 4. oktober 2024. Opholdet inkluderer en festaften med smagfulde serveringer, overnatning og stor morgenbuffet. Opholdet forudbetales og kan ikke annulleres eller refunderes.
bjerg-solo.jpg
Koncerter & events

Rasmus Bjerg / John Mogensen koncertophold hos Comwell Copenhagen Portside

Den 5. oktober 2024. Opholdet inkluderer velkomstdrink, 3-retters middag med drikkevarepakke, koncert, overnatning og stor morgenbuffet. Koncertopholdet forudbetales og kan ikke annulleres eller refunderes.
PeterSommer_pressefoto_cred. Søren Lynggaard.jpg
Koncerter & events

Peter Sommer koncertophold hos Comwell Roskilde

Den 11. oktober 2024. Opholdet inkluderer velkomstdrink og 3-retters middag på Comwell Roskilde, efterfulgt af koncert på spillestedet Gimle i Roskilde. Opholdet forudbetales og kan ikke annulleres eller refunderes.
Udsolgt
Comwell Borupgaard restaurant mad middag
Gastronomi

Skaldyrsaften hos Comwell Borupgaard

Den 11. eller 12. oktober 2024. Kom med til vores populære Skaldyrsaften og nyd en overdådig skaldyrsbuffet. Opholdet inkluderer middag, overnatning og vores lækre morgenbuffet.
susannelidang.jpeg
Sport & yoga

Yoga getaway med Susanne Lidang hos Comwell Køge Strand

Den 18. eller 19 oktober 2024. Find ro og balance med et yoga getaway med yogalærer og forfatter Susanne Lidang. Opholdet forudbetales og kan ikke annulleres eller refunderes.
Udsolgt
Jonah_Blacksmith_2024 (2).tif
Koncerter & events

Jonah Blacksmith Live-Filmkoncert med ophold

Den 19. oktober 2024. Jonah Blacksmith Live-Filmkoncert med ophold. Inkluderet i koncertopholdet er 3-retters middag/buffet med vinmenu, koncert, overnatning og stor morgenbuffet.
Opholdet er forudbetalt og kan ikke annulleres eller refunderes.
jada-press5.jpg
Koncerter & events

Jada koncertophold hos Comwell Copenhagen Portside

Den 2. november 2024. Opholdet inkluderer velkomstdrink, 3-retters middag med drikkevarepakke, koncert, overnatning og stor morgenbuffet. Opholdet forudbetales og kan ikke annulleres eller refunderes.
Udsolgt
Malte Ebert.jpg
Koncerter & events

Malte Ebert koncertophold hos Comwell Kolding

Den 2. november 2024. Med i opholdet får du velkomstdrink, 3-retters middag/buffet, koncert, overnatning og stor morgenbuffet. Opholdet er forudbetalt og kan ikke annulleres eller refunderes.
FOTO-WIDE DONE.png
Koncerter & events

Saveus koncertophold hos Comwell Roskilde

Den 9. november 2024. Opholdet inkluderer velkomstdrink og 3-retters middag på Comwell Roskilde, efterfulgt af koncert på spillestedet Gimle i Roskilde. Opholdet forudbetales og kan ikke annulleres eller refunderes.
Jesper Rais
Gastronomi

Mortens Aften ophold hos Comwell Copenhagen Portside

Den 10. november 2024. Opholdet inkluderer velkomstbobler, middag, vinmenu, overnatning og morgenbuffet. Opholdet forudbetales og kan ikke annulleres eller refunderes.
peter-a.g.---presse-foto-1.jpg
Koncerter & events

Peter AG og The Orchestra koncertophold hos Comwell Copenhagen Portside

Den 16. november 2024. Opholdet inkluderer velkomstdrink, 3-retters middag med drikkevarepakke, koncert, overnatning og stor morgenbuffet. Koncertopholdet forudbetales og kan ikke annulleres eller refunderes.
DodoAndTheDodos_A3_PR_Hori_TT.jpg
Koncerter & events

Dodo & The Dodo's koncertophold hos Comwell Roskilde

Den 16. november 2024. Opholdet inkluderer velkomstdrink og 3-retters middag på Comwell Roskilde, efterfulgt af koncert på spillestedet Gimle i Roskilde. Opholdet forudbetales og kan ikke annulleres eller refunderes.
Steffen_Brandt-031 (002).jpg
Koncerter & events

Steffen Brandt koncertophold hos Comwell Copenhagen Portside

Den 15. december 2024. Opholdet inkluderer velkomstdrink, 3-retters middag med drikkevarepakke, koncert, overnatning og stor morgenbuffet. Opholdet forudbetales og kan ikke annulleres eller refunderes.
Jesper Rais
Nytår

Dagen før Nytårsaften hos Comwell Kellers Park

Den 30. december 2024. Opholdet inkluderer spaadgang, 2-retters middag med vinmenu, overnatning og morgenbuffet.
Comwell_New Year.jpg
Nytår

Eksklusivt 2-dages nytårsophold hos Comwell Kellers Park

Den 30. december 2024 til 1. januar 2025. Opholdet inkluderer bl.a. spaadgang, middage, nytårsfest og meget mere.
wichmann+bendtsen www.wplusb.dk
Nytår

Nytårsaften hos Comwell Kellers Park

Den 31. december 2024. Opholdet inkluderer bl.a. spaadgang og -aktiviteter, 4-retters middag, fri bar, fyrværkeri og DJ, overnatning og morgenbuffet. Opholdet forudbetales og kan ikke annulleres eller refunderes.
wichmann+bendtsen www.wplusb.dk
Nytår

Eksklusiv Nytårsaften hos Comwell Hvide Hus Aalborg

Den 31. december 2024. Kom med til eksklusivt nytårsophold med 5-retters menu til storslået udsigt fra 15. etage
Opholdet forudbetales og kan ikke annulleres eller refunderes.
Comwell_New Year_12.jpg
Nytår

Nytårsaften hos Comwell Borupgaard

Den 31. december 2024. Kom med til en festlig nytårsaften i herskabelige omgivelser. Bemærk at opholdet forudbetales. Det er muligt at annullere opholdet indtil den 30. november 2024 ved at kontakte hotellet direkte.
wichmann+bendtsen www.wplusb.dk
Nytår

Nytårsaften hos Comwell Kongebrogaarden

Den 31. december 2024. Nyd årets sidste aften med et nytårsophold. Opholdet inkluderer bl.a. kaffe og hjemmebag, velkomstdrink, 5-retters middag inkl. vinmenu, fri bar, champagne og kransekage, natmad, overnatning og morgenbuffet.
wichmann+bendtsen www.wplusb.dk
Nytår

Nytårsaften hos Comwell Kolding

Den 31. december 2024. Oplev et festligt nytårsophold med alt hvad hjertet begærer. Opholdet inkluderer bl.a. fri bar fra ankomst, middag, søde bobler til midnat, natmad og morgenmad næste dag. Opholdet forudbetales og kan ikke annulleres eller refunderes.
wichmann+bendtsen www.wplusb.dk
Nytår

Nytårsaften hos Comwell Roskilde

Den 31. december 2024. Opholdet inkluderer bl.a. velkomstdrink og appetizers samt en skøn 4-retters middag med vine. Nyd fri bar, natmad og overnatning med stor morgenmadsbuffet. Opholdet forudbetales og kan ikke annulleres eller refunderes.
wichmann+bendtsen www.wplusb.dk
Nytår

Nytårsaften hos Comwell Hvide Hus Aalborg

Den 31. december 2024. Opholdet inkluderer 4-retters middag, vinmenu, overnatning og meget mere.
Opholdet forudbetales og kan ikke annulleres eller refunderes.
wichmann+bendtsen www.wplusb.dk
Nytår

Nytårsaften hos Comwell Holte

Den 31. december 2024. Opholdet inkluderer bl.a. 4-retters middag med vinmenu, fri bar og overnatning.
Opholdet forudbetales og kan ikke annulleres eller refunderes.
Malte Ebert.jpg
Koncerter & events

Romantisk koncertophold med Malte Ebert på Valentinesdag

Den 14. februar 2025. Opholdet inkluderer velkomstdrink, snacks og middag, drikkevarepakke, kaffe/te, koncert, overnatning, morgenmad. Opholdet forudbetales og kan ikke annulleres eller refunderes.
Binzer_Masker_229 (003).jpg
Koncerter & events

Jesper Binzer koncertophold hos Comwell Copenhagen Portside

Den 14. marts 2025. Opholdet inkluderer velkomstdrink, 3-retters middag med drikkevarepakke, koncert, overnatning og stor morgenbuffet. Opholdet forudbetales og kan ikke annulleres eller refunderes.
We-Will-Rock_You_maj_2025_1080x1080.jpg
Koncerter & events

We Will Rock You koncertophold hos Comwell H.C. Andersen Odense

Den 9. og 10. maj 2025. Inkluderet i koncertopholdet er velkomstdrink, 3-retters middag/buffet, musical, overnatning og stor morgenbuffet. Opholdet forudbetales og kan ikke annulleres eller refunderes.