🇹undefined

🇹undefined

Møde & konference på Comwell Hotels

Møde & konference på Comwell Hotels

Møde - og konferencelokaler i hele landet

I 1969 var Comwell de første til at tilbyde mødepakker, og vi er fortsat blandt de førende. Fire år i træk har vi vundet prisen for ’Bedste mødekoncept’ – og det forpligter naturligvis.

One size does not fit all! Hos Comwell har vi mødefaciliteterne til at matche ethvert behov. 

Med hoteller og venues placeret i hele landet, kan vi huse alt fra de helt store konferencer og events til små møder med få deltagere. 

Hos os er du sikker på, at vi har kapacitet og viden til at sikre jer en verdensklasse mødeoplevelse! 

Vi har møde- og konferencecentre på Sjælland, Fyn og i Jylland.

MeetingDesign
Gratis, professionel mødeplanlægning og rådgivning
Moderne AV-udstyr
Storskærm, anlæg, mødetelefon, projektor, gratis wi-fi
Teknisk hjælp
Vi er altid klar til at hjælpe dig under dit møde
Mad og drikke
Lækker og økologisk mødeforplejning
Tryghed og sikkerhed
Danmarks bedste annulleringsbetingelser
Overnatning
Mulighed for overnatning på hotel med moderne værelser
MeetingDesign
Gratis, professionel mødeplanlægning og rådgivning
Moderne AV-udstyr
Storskærm, anlæg, mødetelefon, projektor, gratis wi-fi
Teknisk hjælp
Vi er altid klar til at hjælpe dig under dit møde
Mad og drikke
Lækker og økologisk mødeforplejning
Tryghed og sikkerhed
Danmarks bedste annulleringsbetingelser
Overnatning
Mulighed for overnatning på hotel med moderne værelser
Vores mødepakker
Heldagsmøde
Start om morgenen og afslut med middag om aftenen: morgenbuffet med brød, frugt, saft og isvand + frokost med 30-60% økologi samt kaffe + kaffebuffet med kage, frugt, saft og isvand + konferencemiddag med 3-retters menu
Dagsmøde
Start om morgenen og slut om eftermiddagen: morgenbuffet med brød, frugt, saft og isvand + frokost med 30-60% økologi og kaffe + kaffe med kage, frugt, saft og isvand
Aftenmøde
Start mødet sidst på dagen og slut af med middag: konferencemiddag med 2-retters menu + kaffe med kage + isvand
Heldagsmøde med overnatning
Start mødet om morgenen og afslut den efterfølgende dag efter morgenmaden: morgenbuffet med brød, frugt, saft og isvand + frokost med 30-60% økologi og kaffe + kaffe med kage, frugt, saft og isvand + konferencemiddag med 3-retter menu + overnatning i standardenkeltværelse inkl. morgenbuffet
Alle vores mødepakker indeholder
Storskærmsprojektor i mødelokale + solidt AV-udstyr + teknikerbistand + MeetingDesign (professionel møderådgivning) + gratis Wi-Fi + blyanter og blokke i plenumlokaler + Danmarks bedste annulleringsbetingelser

MeetingDesign

Comwell er kendt for branchens bedste knowhow i mødeplanlægning. MeetingDesign er vores prisvindende rådgivningsservice, hvor vi skræddersyer og tilpasser en møde- eller konferencepakke præcis efter jeres behov. 

Vi har landets dygtigste og mest passionerede MeetingDesigners! De er klar til at rådgive dig fra start til slut. Lad dem inspirere dig med alle vores koncepter og muligheder. Og stol trygt på, at det hele spiller - ned til mindste detalje.

Læs mere
Lokaleoversigt

Se vores mange hotellers forskellige lokaleoversigter

Lokaleoversigt
Comwell Aarhus
Lokaleoversigt
Comwell Borupgaard
Lokaleoversigt
Comwell Bygholm Park
Mødelokale M9 på Comwell Copenhagen Portside
Lokaleoversigt
Comwell Copenhagen Portside
Lokaleoversigt
Comwell H.C. Andersen Odense
Comwell Holte grupperum
Lokaleoversigt
Comwell Holte
Lokaleoversigt
Comwell Hvide Hus Aalborg
Lokaleoversigt
Comwell Kellers Park
Lokaleoversigt
Comwell Klarskovgaard
Lokaleoversigt
Comwell Kolding
Lokaleoversigt
Comwell Kongebrogaarden
Lokaleoversigt
Comwell Køge Strand
Lokaleoversigt
Comwell Middelfart
Lokaleoversigt
Comwell Rebild Bakker
Lokaleoversigt
Comwell Roskilde
Comwell Sorø
Lokaleoversigt
Comwell Sorø
Eksperter i forskellige mødetyper

Kursusrække

Skal du afholde en kursusrække?

Så kommer vi gerne med et godt tilbud på det helt rigtige kursuslokale, forplejning og teknik, så dine deltagere får det optimale ud af deres kurser.
Mødelokale E på Comwell Copenhagen Portside

Kick off-møder og teambuilding

Et kick-off-møde kræver omhyggelig planlægning og forberedelse, hvis følelsen af begejstring og motivation skal slå rødder. Det er derfor vigtigt at få skabt en god kobling mellem teori og praksis. 

Med udgangspunkt i jeres agenda og målsætning for dagen sammensætter vi det rigtige set-up, så I er garanteret et kick-off med et højt engagement, og hvor budskabet lever videre efter jeres kick-off.
Comwell tilbyder lukrative firmaaftaler
Opnå aftalerabat på møder og overnatningFirmaaftale med Comwell Hotels

Til de helt store events

Kongresser - messer - udstillinger

På flere af vores hoteller har vi konferencecentre med kapacitet til store messer, udstillinger og konferencer. Vi kan inddrage hele eller dele af hotellernes lobbyområder, mødelokaler og hall. Vi skræddersyer vores faciliteter efter dine og din virksomheds behov.   

Hvis du leder efter masser af plads til arrangementer som f.eks. foredrag, kongres, udstilling eller årsmøde, tilbyder vi exceptionelle faciliteter på flere af vores hoteller i Sjælland og i Jylland.

Centralværkstedet

Aarhus

Kolding

Kolding

H.C. Andersen Odense

Odense
Konference- og mødelokale A & B på Comwell Copenhagen Portside

Copenhagen Portside

Nordhavn

Hvide Hus Aalborg

Aalborg

Til events med deltagere fra hele landet

Til møder og konferencer med deltagere fra hele landet er beliggenheden vigtig. Vi har flere hoteller, der ligger midt i landet eller tæt på en lufthavn. 

Aarhus

Aarhus
Mødelokale C på Comwell Copenhagen Portside

Copenhagen Portside

Nordhavn

H.C. Andersen Odense

Odense
Mødelokale Romeo Hamlet Comwell Holte

Hvide Hus Aalborg

Aalborg
Comwell Middelfart mødelokale

Middelfart

Middelfart

Kolding

Kolding

Møder omgivet af natur

Møder eller konferencer omgivet af natur skaber en helt unik stemning og giver rig mulighed for udendørsaktiviteter. Vi har flere hoteller, der ligger midt i naturen omgivet af skov, søer og grønne områder. 

Comwell Holte grupperum

Holte

Holte

Kellers Park

Børkop
Comwell Klarskovgaard mødelokale

Klarskovgaard

Korsør

Rebild Bakker

Skørping
Comwell Sorø

Sorø

Sorø

Møder tæt på vandet

Mødesteder med mulighed for at gå en tur ved vandet - i pauserne eller ved walk’n’talks – klarer tankerne, sætter gang i de kreative idéer og er med til at gøre jeres møder mere effektive og produktive. Vi har flere hoteller tæt ved vandet.

Borupgaard

Snekkersten

Roskilde

Roskilde

Kongebrogaarden

Middelfart

Klarskovgaard

Korsør

Køge Strand

Køge
Comwell Varbergs Kusthotell

Varbergs Kusthotell

Varberg

FAQ

Information når du holder møde og konference hos Comwell

Se alle spørgsmål og svar

Comwell har hoteller landet over, som har hver deres unikke særpræg. Vi tilbyder lyse møde- og konferencecentre på både Sjælland, Fyn og i Jylland. Vores konferencehoteller har moderne værelser og gode placeringer tæt ved lufthavn, nær strand og i smuk natur. Se en liste over alle vores hoteller her og find den placering, der passer bedst til jer.

De specifikke konference- og mødefaciliteter afhænger af, hvilket hotel I ønsker at holde møde, kursus eller konference på. Generelt tilbyder vi lyse og indbydende mødelokaler, der varierer i størrelse. Vi forsøger at imødekomme jeres ønsker, alt efter hvilket arrangement I ønsker at afholde. Udover møde- og konferencelokaler har de fleste af vores hoteller også områder, hvor I kan deles op i mindre grupper og arbejde - vi kalder det CoWork-områder. Sammen finder vi de rigtige løsninger til jeres arrangement uanset antal og størrelser på eksempelvis kursuslokaler, konferencerum eller undervisningslokaler.

Endelig tilbyder enkelte af vores hoteller auditorier og store sale, der er ideelle til større konferencer, foredrag eller kurser.

Ja, man kan sagtens kombinere møde eller konference med overnatning på et af vores hoteller. Vi tilbyder fordelagtige priser på mødeforplejning og hotelophold i forbindelse med dit arrangement. Overnatning på et dejligt hotelværelse er ideelt til konferencedøgn eller møder, der løber over flere dage. Vi byder naturligvis på sund og nærende morgenmad i forbindelse med et konferenceophold. 

På enkelte af vores hoteller er det også muligt at leje hele hotellet og dermed omdanne hotellet til kursushotel eller konferencehotel.

Alle vores hoteller rundt omkring i Danmark tilbyder aktiviteter, teambuilding eller øvelser i forbindelse med møde eller konference. Det øger læringen at bryde rammerne for dine møder, f.eks. ved hjælp af teambuilding og deltagerinvolvering. Vi hjælper gerne med at finde øvelser og aktiviteter, som du kan tilbyde dine deltagere som en del af jeres mødeprogram eller som et indslag om aftenen, når dagens faglige program er forbi. De fleste af vores hoteller er placeret i naturskønne omgivelser, der gør udendørsaktiviteter til et oplagt valg. 

Kontakt hotellet i dag for at høre mere om de specifikke tilbud og muligheder. 

Teknik i top

Comwell Sorø

Hvad end du skal holde møde, kursus, konference, kongres eller noget helt femte, så skal der være styr på teknikken! Vi sætter alt op og tester udstyret før arrangementet, så det hele står klar, når I kommer. Ud over projektor, storskærm og anlæg har vi også mødetelefon, clickshare, whiteboardtavle/flipover og mikrofon. Desuden har du altid mulighed for at bruge vores kopimaskine, hvis behovet opstår.

Videokonferencer - hybridmøder - live stream events
På alle Comwell hoteller har vi dygtige AV-teknikere klar, så alt forløber uden tekniske problemer. Skal du afholde virtuelle møder som fx videokonference eller lignende, sørger vi naturligvis for, at der er videokonferenceudstyr klar. Vi tilbyder hybridmødepakke på alle Comwells hoteller, hvor I er sikret en virtuel mødeoplevelse af højeste kvalitet.

Læs mere
Se vores hoteller på SKI aftalen
SKI aftaleStaten og Kommunernes Indkøbsservice

Eksperter i møder

Hos os får du altid: 

  • Skræddersyet mødepakke

  • MeetingDesign – gratis, professionel mødeplanlægning og rådgivning

  • Standard AV-udstyr (storskærm, anlæg, mødetelefon, projektor, gratis wi-fi)

  • Teknisk hjælp under dit møde

  • Lækker og økologisk mødeforplejning 

  • Danmarks bedste annulleringsbetingelser

  • Mulighed for overnatning på hotel med moderne værelser

Se vores annulleringsbetingelser
Hvad siger vores gæster?

Læs et par udvalgte udtalelser fra vores gæster, der har valgt at afholde møde og konference hos Comwell Hotels.

Comwell udvikler sig konstant, så der er altid opdateringer på deres værelser, madkoncept, aktiviteter og service. Så jeg kan varmt anbefale ét af Comwells hoteller – du vil ikke fortryde det.

Helle Pehrson, Konsulent, Københavns Professionshøjskole

Comwell er vores primære samarbejdspartner til vores mange kurser og konferencer. Og det med god grund.
Vi føler os altid i trygge hænder hos Comwell og møder ikke bare en stærk professionel samarbejdspartner med gode konferencesteder, men også en partner der er fleksibel og forstår vores behov.

James Høpner, Efteruddannelseschef, PLO Efteruddannelse

Forplejning med omtanke

Vælger du Comwell, så vælger du også miljøet! Vi er kåret til Danmarks mest bæredygtige hotel ifølge Sustainable Brand Index.

Hos os får du og dine mødedeltagere altid: Mad der er 40-60% økologisk, mad der tilpasses deltagere med særlige behov, vores egne madkoncepter og lokale specialiteter. 

Og det stopper ikke her. Bæredygtighed er i alle dele af forretningen; vi minimerer ressourceforbrug, bekæmper madspild, tilbyder ladestandere til elbiler og fortsætter med at finde nye, bæredygtige løsninger.

Læs mere
Wyndham Hotels & ResortsComwell Hotels samarbejder med internationale Wyndham Hotels & Resorts

Nyheder om møde og konference

Se alle nyheder

Et møde er ikke bare et møde

Comwell er specialister i afholdelse af møder og konferencer – og det uanset om behovet er en times møde for 10 medarbejdere eller en stor konference for 600 deltagere over flere dage. Hotelkædens specialuddannede MeetingDesignere sørger for, at alt spiller både før, under og efter mødet. Men hvordan sikrer man, at et møde ikke bare bliver et møde, som ingen husker?
Møder og konferencer hos Comwell

Kom med på walk and talk i Bygholm Park

I midten af januar slog Comwell Hotels dørene op til overnatninger, møder, konferencer og selskaber på Comwell Bygholm Park i Horsens – hotelkædens seneste skud på stammen i hotelporteføljen. En smuk, gammel herregård, der straks leder tankerne tilbage til fordums storhed, hvor adelfolk havde sin daglige gang på stedet.

Møder og konferencer midt i Odenses H. C. Andersen-kvarter

10 ugers ombygning og renovering kom i mål sidste efterår, og ODEON – Odenses musik-, teater- og konferencehus og en del af Comwell – summer nu af endnu flere glade kultur- og mødegæster. ODEONs lokaler har fået et gevaldigt løft i udseende og funktionalitet.

Fra køkkenchef til hoteldirektør

Hvordan får man omkring 40 medarbejdere med meget forskellige ansvarsområder og virkeligheder til – med stor arbejdsglæde – at arbejde efter samme ædle mål hver dag? En målopfyldelse, der i sidste ende står og falder med hotelgæsternes tilfredshed. Det har Comwell Holtes hoteldirektør et ganske godt bud på.
Peter Feddersen Hoteldirektør Comwell Holte