MØDE- OG KONFERENCELOKALER I HELE LANDET

Coronavirus håndtering: Du kan være tryg, når du holder møde hos os

Vi har iværksat udvidede rengøringsprocedurer på alle hoteller.

Vi har sikret god plads mellem bordene i vores mødelokaler og restauranter.

Vi har opsat ekstra dispensere med håndsprit på alle vores hoteller.

Vi har sørget for fast-checkout, så du kan undgå kø, når du checker ud.

businesmand_relax

DANMARKS BEDSTE MØDEFACILITETER

I 1969 var Comwell først til at tilbyde mødepakker, og vi er fortsat blandt de førende. Vi har fire år i træk vundet prisen for “Bedste mødekoncept”. Det forpligter naturligvis. 

Hos os får du altid: 

 • Skræddersyet mødepakke
 • MeetingDesign – gratis, professionel mødeplanlægning og -rådgivning
 • Storskærm i mødelokale
 • Standard AV-udstyr (anlæg, mødetelefon, projektor, gratis WiFi)
 • Teknisk hjælp under dit møde
 • Lækker og økologisk mødeforplejning 
 • Danmarks bedste annulleringsbetingelser
 • Mulighed for overnatning på hotel
 • Gratis parkering *

* Gælder ikke Comwel Aarhus, Comwell Hvide Hus Aalborg og Comwell H.C. Andersen Odense.

-moeder-konferencer-029

Videomøder og konferencer

Hos Comwell kan du afholde virtuelle møder og vores AV-teknikere rådgiver og hjælper gerne med det tekniske set-up, uanset om du skal afholde:

 • Laptop videomøde med få deltagere
 • Videokonference med mange deltagere
 • Hybridmøde hvor et eller flere fysiske møder kombineres med ét online videomøde
 • Streaming af live events 

På alle vores hoteller tilbyder vi en hybrid videomøde pakke med kamera- og lydløsning i høj kvalitet, der sikrer, at du og dine videomødedeltagere får en mødeoplevelse, der ligger væsentligt over traditionelle onlinemøder via laptop. Og vi hjælper naturligvis også med tekniske løsninger til live streaming events.

Læs mere om hybridmøder og live streaming events

SKRÆDDERSYET MØDEPAKKE

tekniker

VI TILPASSER OS DIT ARRANGEMENT

Vi bygger din mødepakke efter formålet med dit møde og tilpasser efter dine behov for lokaler, udstyr, forplejning og overnatning. 

Hos Comwell kan du selv vælge om navneskilt, kuglepen og blok skal være nogle af de kontorartikler der indgår i din mødepakke. Vi tilbyder komplette AV-løsninger og teknisk udstyr til dit møde.

Vi har sammensat fire mødepakker, der efter vores erfaring skaber udgangspunktet for bl.a. konference, kursus, seminar, og teambuilding.

Her finder du en oversigt over de centrale elementer i vores møde- og konferencepakker, som alle kan bestilles på samtlige af vores hoteller og venues.

businessmand-med-mobil

Tilmeld dig vores Business Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret med nyheder omkring Comwell, møder og konferencer og få invitationer til særarrangementer. Ved tilmelding vil du modtage et eksemplar af Comwell Insight.

MØDE- OG KONFERENCERUM I HELE LANDET

d_3

Se og sammenlign vores mødefaciliteter

Vores møderum og konferencecentre tilbyder stor fleksibilitet og har alt det du skal bruge til dit møde.

Vi kan afholde dit firmaarrangement, bestyrelsesmøde, personalemøde eller gå-hjem-møde med plads til mellem 2-3000 personer. Vi kan omdanne vores faciliteter til kursuscenter eller undervisningslokaler - kun fantasien sætter grænser. 

Vi tilbyder lyse møde- og konferencecentre på både Sjælland, Fyn og i Jylland. Vores konferencehoteller har moderne værelser og gode placeringer tæt ved lufthavn, nær strand og i smuk natur.

UANEDE MULIGHEDER FOR KONFERENCER OG MØDER

_moeder-konferencer-nordsjaelland-3004

Danmarks bedste annulleringsbetingelser

Uforudsete faktorer som pludselig sygdom påvirker om et arrangement kan gennemføres. Det har vi forståelse for og erfaring med. Comwell tilbyder derfor Danmarks mest enkle og gennemsigtige annulleringsbetingelser.

mode

FIRMAAFTALE

Comwell tilbyder lukrative firmaaftaler på f.eks. mødelokaler, konferencedøgn og weekendophold i forbindelse med konferencer. 

Med en firmaaftale hos os får du aftalerabatter tilpasset dine og virksomhedens behov, og du er sikret vores professionelle service og gode vilkår.

btb_mand_vaerelse

KOMBINER MØDE OG KONFERENCE MED HOTELVÆRELSE

Skal du holde en konference, kursus eller firmaarrangement, som strækker sig over en hel eller flere dage, så er der ofte behov for at overnatte på hotel. 

Vi tilbyder fordelagtige priser på mødeforplejning og hotelophold i forbindelse med dit arrangement. På enkelte af vores hoteller er det også muligt at leje hele hotellet og dermed omdanne hotellet til kursushotel eller konferencehotel.

Comwell er vores primære samarbejdspartner til vores mange kurser og konferencer. Og det med god grund. Vi føler os altid i trygge hænder hos Comwell og møder ikke bare en stæk professionel samarbejdspartner med gode konferencesteder, men også en partner der er fleksibel og forstår vores behov.

James Høpner, Efteruddannelseschef, PLO Efteruddannelse

Comwell udvikler sig konstant, så der er altid opdateringer på deres værelser, madkoncept, aktiviteter og service. Så jeg kan varmt anbefale ét af Comwells hoteller - du vil ikke fortryde det.

Helle Pehrson, Konsulent, Københavns Professionshøjskole
Vi står klar med nyeste viden indenfor møder og konferencer, som du kan benytte, som mødeafholder.

PERSONLIG MØDEPLANLÆGGER

MeetingDesign er vores gratis rådgivningsservice, hvor vi skræddersyer og tilpasser en møde- eller konferencepakke efter netop dine ønsker. Vi har et team af erfarne MeetingDesigners, og de er kernen i vores prisvindende mødekoncept. De følger dig fra første telefonopkald og til alle deltagere er taget hjem.

Vores team tilbyder hjælp til planlægning, mødestruktur, forslag til de helt rigtige lokaler, idéer til øvelser i løbet af dagen, sammensætningen af den optimale forplejning og booking af overnatning m.m.

btb_moede1

KONFERENCEUDSTYR OG TEKNIK TIL DIT MØDE

Konferencer og møder kræver oftest teknisk udstyr. Hos Comwell er der altid en AV-teknikker til rådighed så din konference, dit kursus eller dit seminar forløber uden tekniske problemer eller udfordringer.

Vi sætter alt op og tester udstyret før arrangementet så det hele står klar til når I kommer. Udover projektor, storskærm og anlæg har vi også mødetelefon, clickshare, whiteboardtavle / flipover og mikrofon. Du har desuden altid mulighed for at bruge vores kopimaskine hvis behovet opstår.

Skal du f.eks. holde videomøder, videokonference eller lignende sørger vi for, at der er videokonferenceudstyr klar. Vi hjælper uanset, om det er et internt møde eller en stor kongres du skal afholde. 

auditorium

KONFERENCELOKALER I HELE DANMARK

Uanset om du har brug for mødelokale til få deltagere eller konferencelokale til en stor forsamling, har vi løsninger over hele Danmark, der kan opfylde dine behov.

Vores møde- og konferencelokaler i København har en optimal beliggenhed tæt ved lufthavn og metro. Her finder du bl.a. Danmarks største konferencecenter med moderniserede lyse mødelokaler og i direkte forbindelse med hotel, hvor I kan overnatte på et værelse efter arrangementet.

På Fyn kan vi tilbyde konferenceophold ved Middelfart og i Odense centrum med adgang til moderne konferencefaciliteter i Fyns største kongrescenter.

Mulighederne for møde- og konference i Jylland strækker sig fra Kolding i syd til Aalborg i nord. Kombiner dit arrangement med brunch og spa ved Vejle Fjord eller udendørsaktiviteter i naturskønne omgivelser i Rebild Bakker.

Kapacitetsoversigt over vores hoteller

Lokaleoversigt over vores hoteller

restaurant-buffet-kolding-4500

Forplejning med omtanke

For Comwell er bæredygtighed og sundhed centralt. Det kommer til udtryk gennem den mad og de drikkevarer, vi serverer for dig og dine mødedeltagere. Hos os får du derfor: 

 • Mad der er 30-60% økologisk
 • Mere grønt og mindre (men det bedste) kød
 • Mad der tilpasses deltagere med særlige behov
 • Vores egne madkoncepter
 • Lokale specialiteter 

Du kan derfor være sikker på at få møde- og konferenceforplejning, der er af højeste kvalitet, forberedt med omtanke for miljøet og fyldt med smag og energi.

_kellers-park-moede-konference-meetingdesign-cowork-0047

Få hjælp til tilmeldingerne

At holde styr på administrationen og tilmeldinger til arrangementer er ofte uoverskueligt. Vi tilbyder derfor at stå for administrationen af tilmeldingerne gennem vores Conference Manager-system. 

Jeres arrangement vil få sit eget tilmeldingswebsite, vi står for udsending af invitationer og håndtering af fakturering m.m.


insight-montage

Comwell Insight

Læs Comwell Insight magasinet, der sætter fokus på fremtidens møder og konferencer og som dykker ned i mødeteknologi, mødetrends, gode møderåd og optimeringsidéer.

comwell-hotel-rebild-bakker-108

Motiverende mødeaktiviteter

I samarbejde med CoastZone, som er Danmarks største udbyder af teambuilding og teamudvikling, har vi udviklet en række innovative mødeaktiviteter.

Vi tilbyder blandt andet aktiviteten "Motiverende Møder", der sikrer høj deltagerinvolvering samt at deltagerne husker budskaberne, hvilket giver dig et mærkbart udbytte på dit møde.

Vi tilbyder også teambuilding, hvor I har mulighed for at udfordre hinanden og teamet i en række anderledes og spændende øvelser, der skaber sammenhængskraft, styrker glæden ved at arbejde sammen og nye fælles succesoplevelser.