Danmarks mest bæredygtige møde- & konferencested

Danmarks bedste mødekoncept

Vi var de første til at introducere danskerne for mødepakker i 1969, og vi er fortsat blandt sværvægterne på det danske møde- og konferencemarked. Vi har fire år i træk vundet prisen for “Bedste mødekoncept”, og det forpligter naturligvis. 

Hos os får du altid:

  • Storskærmprojektor i mødelokale
  • Standard AV-udstyr
  • Teknikerbistand
  • MeetingDesign - gratis professionel møderådgivning 
  • Danmarks bedste annulleringsbetingelser


Forespørg på møde

Se og sammenlign vores mødefaciliteter

Vores møde- og konferencefaciliteter har stor fleksibilitet. Uanset hvilket af vores hoteller du vælger. Vi afholder møder, konferencer, udstillinger m.m. for 2-1100 personer.

Danmarks bedste annulleringsbetingelser

Vi ved, at der til tider kommer uforudsete faktorer ind, eller at nogle må melde fra et møde, kursus eller seminar. Hos Comwell får du Danmarks bedste og gennemsigtige annulleringsbetingelser.

FIRMAAFTALE

Comwell tilbyder lukrative firmaaftaler hvad enten det drejer sig om overnatninger, mødelokaler, konferencer eller noget andet. 

Med en firmaaftale hos os får du aftalerabatter tilpasset dine og virksomhedens behov, og du er sikret vores professionelle service og gode vilkår.

MØDER MED OVERNATNING

Skal du holde et møde, et seminar eller et kursus, som strækker sig over en hel eller flere dage, så er der nogle gange behov for at samles over en middag om aftenen og for at overnatte på hotellet.

Vi tilbyder fordelagtige priser på forplejning og overnatning i forbindelse med disse ophold. På enkelte af vores hoteller er det også muligt at leje hele hotellet. Det giver dig og dine kollegaer helt andre fordele og muligheder, og vores medarbejdere på hotellerne står udelukkende til jeres rådighed.


Forespørg på møder med overnatning

Tilmeld dig vores Business Nyhedsbrev

Verden er i konstant forandring. Hver dag byder på nye metoder og tilgange, der ud­fordrer det bestående. Dette gælder også inden for områderne møder og konferencer. 

I vores Business Nyhedsbrev får du nyheder om Comwell, møder og konferencer, invitationer til særarrangementer og et eksemplar af Comwell Insight.

Tilmeld dig vores Business Nyhedsbrev og få et eksemplar af Comwell Insight og nyheder fra Comwell.

Comwell er vores primære samarbejdspartner til vores mange kurser og konferencer. Og det med god grund. Vi føler os altid i trygge hænder hos Comwell og møder ikke bare en stæk professionel samarbejdspartner med gode konferencesteder, men også en partner der er fleksibel og forstår vores behov.

James Høpner, Efteruddannelseschef, PLO Efteruddannelse

Comwell udvikler sig konstant, så der er altid opdateringer på deres værelser, madkoncept, aktiviteter og service. Så jeg kan varmt anbefale ét af Comwells hoteller - du vil ikke fortryde det.

Helle Pehrson, Konsulent, Københavns Professionshøjskole

Vi har faktisk aldrig været mere i vigør, end vi er nu. Vi udfordrer vores eget forretningskoncept hver dag, og tilpasser os den virkelighed vi er omgivet af. Det kommer vores mange kunder til gode i form af stor fleksibilitet og en forståelse for deres behov.

Sikkerhed for at teknikken altid virker

Under et møde eller en konference er der ikke noget mere frustrerende, end hvis teknikken driller - specielt hvis man skal til at bruge lang tid på at få fat i support og på at få det til at fungere.

Derfor er der på alle vores hoteller altid en AV-tekniker tilstede, som sørger for, at teknikken altid spiller, så præsentationer mv. afvikles uden distraktioner og afbrud. AV-teknikeren vil både være behjælpelig under opstillingen og undervejs i arrangementet, så du kan holde fokus på mødet.

Forplejning med omtanke

Vi drager omsorg for mennesker og miljø. Det kommer til udtryk i den mad og de drikkevarer, vi serverer for dig og dine mødedeltagere. Hos os får du derfor:

  • Mad der er 30-60% økologiske
  • Mere grønt og mindre (men bedre) kød
  • Mad der tilpasses mødedeltagere med særlige behov
  • Vores egne madkoncepter
  • Lokale specialiteter

Du kan derfor være sikker på at få forplejning, der er af høj kvalitet, forberedt med omsorg for omverdenen og fyldt med smag, der sikrer, at alle deltagere har nok energi gennem hele mødet eller konferencen.

Få din egen mødeplanlægger

MeetingDesign er vores gratis rådgivningsservice, hvor vi skræddersyer møder og konferencer efter dine behov og ønsker. Vi har et team af erfarne MeetingDesigners, og de er kernen i vores prisvindende mødekoncept. De er der for dig fra første telefonopkald, og indtil arrangementet er slut, og alle deltagere er taget hjem. 

Vores team kan blandt andet hjælpe med planlægningen, mødestrukturen, forslag til de helt rigtige lokaler, idéer til aktiviteter i løbet af dagen og sammensætningen af den optimale forplejning m.m.

Få hjælp til tilmeldingerne

At holde styr på administrationen i forhold til tilmeldinger til arrangementer kan godt være uoverskueligt. Vi tilbyder derfor at stå for administrationen af tilmeldingerne gennem vores Conference Manager-system.

Jeres arrangement vil få sit eget tilmeldingswebsite, vi kan stå for udsending af invitationer, og vi kan stå for håndtering af fakturering m.m.

Motiverende mødeaktiviteter

I samarbejde med CoastZone, som er Danmarks største udbyder af teambuilding og teamudvikling, har vi udviklet en række innovative møde- og teambuildingsmuligheder.

Vi kan blandt andet tilbyde "Motiverende Møder", der sikrer deltagerinvolvering, og at deltagerne husker budskaberne, hvilket giver dig et synligt afkast på din mødeinvestering.

Vi tilbyder også teambuilding, hvor I har mulighed for at udfordre hinanden og teamet i en række anderledes og spændende aktiviteter, som styrker glæden ved at arbejde sammen og skaber nye fælles succesoplevelser.

Vi står klar til at hjælpe dig med at reservere, planlægge og afholde dit møde