MØDE- OG KONFERENCELOKALER I HELE LANDET

Tryghed

btb_businessfolk
Tryghed

Annulleringsbetingelser

Uforudsete faktorer som pludselig sygdom påvirker, hvorvidt et arrangement kan gennemføres, og det har vi naturligvis forståelse for såvel som erfaring med. Vi tilbyder derfor Danmarks enkleste og mest gennemsigtige annulleringsbetingelser for jeres firma.

Forplejning

btb_businessmiddag_1
Bæredygtighed

Forplejning med omtanke

Bæredygtighed og sundhed er essentiel for os. Det kommer til udtryk gennem den mad og de drikkevarer, vi serverer for dig og dine mødedeltagere. Hos os får du derfor: mad der er 30-60% økologisk, mere grønt og mindre (men det bedste) kød, mad der tilpasses deltagere med særlige behov, vores egne madkoncepter og lokale danske specialiteter.

Firmaaftale

btb_businessmand_5
Opnå aftalerabatter

Comwell tilbyder lukrative firmaaftaler

Comwell tilbyder lukrative firmaaftaler på f.eks. mødelokaler, konferencedøgn og weekendophold i forbindelse med konferencer. Med en firmaaftale hos os får du aftalerabatter tilpasset dine og virksomhedens behov, og du er sikret vores professionelle service og gode vilkår.

Der skal fremvises gyldigt coronapas ved afholdelse af møder og konferencer

Vi har iværksat udvidede rengøringsprocedurer på alle hoteller.

Vi har sikret god plads mellem bordene i vores mødelokaler og restauranter.

Vi har opsat ekstra dispensere med håndsprit på alle vores hoteller.

Vi har sørget for fast-checkout, så du kan undgå kø, når du checker ud.

btb_businnesmand_1

DANMARKS BEDSTE MØDEFACILITETER

I 1969 var Comwell de første til at tilbyde mødepakker, og vi er fortsat blandt de førende. Fire år i træk har vi vundet prisen for ’Bedste mødekoncept’ – og det forpligter naturligvis.

Hos os får du altid: 

 • Skræddersyet mødepakke
 • MeetingDesign – gratis, professionel mødeplanlægning og -rådgivning
 • Standard AV-udstyr (storskærm, anlæg, mødetelefon, projektor, gratis WiFi)
 • Teknisk hjælp under dit møde
 • Lækker og økologisk mødeforplejning 
 • Danmarks bedste annulleringsbetingelser
 • Mulighed for overnatning på hotel
tekniker

Videomøder og konferencer

Hos Comwell kan du afholde virtuelle møder, og vores AV-teknikere rådgiver og hjælper gerne med det tekniske set-up, uanset om du skal afholde:

 • Laptop videomøde med få deltagere
 • Videokonference med mange deltagere
 • Hybridmøde hvor et eller flere fysiske møder kombineres med ét online videomøde
 • Streaming af live events 

På alle vores hoteller tilbyder vi en hybrid videomødepakke med kamera- og lydløsning i høj kvalitet. Dette sikrer, at du og dine videomødedeltagere får en mødeoplevelse, der ligger væsentligt over traditionelle onlinemøder via laptop. Naturligvis hjælper vi også med tekniske og digitale løsninger til live streaming events.

SKRÆDDERSYET MØDEPAKKE

Nyhedsbrev

btb_businesskvinde_1
Business news

Tilmeld dig vores Business Nyhedsbrev

Vi sender dig et nyhedsbrev to gange om måneden med nyt om møder og konferencer, læringsværkstøjer, tendenser og invitationer til særarrangementer. Dertil får du et link til vores mødemagasin Comwell Insight, hvor du kan læse om fremtidens møder, tips og tricks m.m. 


Mødefaciliteter

btb_businessfolk_8
Mødefaciliteter i hele landet

Se og sammenlign vores mødefaciliteter

Comwell tilbyder lyse møde- og konferencecentre på både Sjælland, Fyn og i Jylland. Vores konferencehoteller har moderne værelser og gode placeringer tæt på lufthavn, strand og smuk natur.

MeetingDesign

btb_businessfolk_1
Mødeplanlægning

Gratis rådgivningsservice

MeetingDesign er vores gratis rådgivningsservice, hvor vi skræddersyer og tilpasser en møde- eller konferencepakke efter netop dine ønsker. Vi har et team af erfarne MeetingDesigners, som er kernen i vores prisvindende mødekoncept. De følger dig fra første telefonopkald til alle deltagere er taget hjem.

MØDE- OG KONFERENCERUM I HELE LANDET

UANEDE MULIGHEDER FOR KONFERENCER OG MØDER

btb_moede1

KONFERENCEUDSTYR OG TEKNIK TIL DIT MØDE

Konferencer og møder kræver oftest teknisk udstyr. Vi stiller altid en AV-teknikker til rådighed, så din konference, dit kursus eller dit seminar forløber uden tekniske problemer eller udfordringer. Skal du afholde onlinemøde, videokonference eller lignende, sørger vi desuden for, at der er videokonferenceudstyr klar. 

Hos Comwell hjælper vi dig, uanset om det er et internt møde eller en stor kongres, du skal afholde. Vi sætter alt op og tester udstyret før arrangementet, så det hele står klar, når I kommer. Ud over projektor, storskærm og anlæg har vi også mødetelefon, clickshare, whiteboardtavle / flipover og mikrofon. Du har desuden altid mulighed for at bruge vores kopimaskine, hvis behovet opstår.

auditorium

KONFERENCELOKALER I HELE DANMARK

Har du brug for et mødelokale til få deltagere eller et konferencelokale til en stor forsamling? Så book hos Comwell! Vi har nemlig løsninger, der kan opfylde dine behov over hele Danmark – fra Nordjylland til Nordsjælland.   

Vores møde- og konferencelokaler i København har en optimal beliggenhed tæt ved lufthavn og metro. Her finder du bl.a. Danmarks største konferencecenter med moderniserede lyse mødelokaler i direkte forbindelse med hotellet, hvor I kan overnatte på et værelse efter arrangementet.

På Fyn kan vi tilbyde konferenceophold ved Middelfart og i Odense centrum med adgang til moderne konferencefaciliteter i Fyns største kongrescenter.

Mulighederne for møde- og konference i Jylland strækker sig fra Kolding i syd til Aalborg i nord. Kombiner dit arrangement med brunch og spa ved Vejle Fjord eller udendørsaktiviteter i naturskønne omgivelser i Rebild Bakker.

Comwell er vores primære samarbejdspartner til vores mange kurser og konferencer. Og det med god grund. Vi føler os altid i trygge hænder hos Comwell og møder ikke bare en stæk professionel samarbejdspartner med gode konferencesteder, men også en partner der er fleksibel og forstår vores behov.

James Høpner, Efteruddannelseschef, PLO Efteruddannelse

Comwell udvikler sig konstant, så der er altid opdateringer på deres værelser, madkoncept, aktiviteter og service. Så jeg kan varmt anbefale ét af Comwells hoteller - du vil ikke fortryde det.