MØDE- OG KONFERENCELOKALER I HELE LANDET

Coronavirus håndtering: Du kan være tryg, når du holder møde hos os

Vi har iværksat udvidede rengøringsprocedurer på alle hoteller.

Vi har sikret god plads mellem bordene i vores mødelokaler og restauranter.

Vi har opsat ekstra dispensere med håndsprit på alle vores hoteller.

Vi har sørget for fast-checkout, så du kan undgå kø, når du checker ud.

businesmand_relax

DANMARKS BEDSTE MØDEFACILITETER

I 1969 var Comwell de første til at tilbyde mødepakker, og vi er fortsat blandt de førende. Fire år i træk har vi vundet prisen for ’Bedste mødekoncept’ – og det forpligter naturligvis.

Hos os får du altid: 

 • Skræddersyet mødepakke
 • MeetingDesign – gratis, professionel mødeplanlægning og -rådgivning
 • Standard AV-udstyr (storskærm, anlæg, mødetelefon, projektor, gratis WiFi)
 • Teknisk hjælp under dit møde
 • Lækker og økologisk mødeforplejning 
 • Danmarks bedste annulleringsbetingelser
 • Mulighed for overnatning på hotel
 • Gratis parkering *

* Gælder ikke storbyhoteller.

-moeder-konferencer-029

Videomøder og konferencer

Hos Comwell kan du afholde virtuelle møder, og vores AV-teknikere rådgiver og hjælper gerne med det tekniske set-up, uanset om du skal afholde:

 • Laptop videomøde med få deltagere
 • Videokonference med mange deltagere
 • Hybridmøde hvor et eller flere fysiske møder kombineres med ét online videomøde
 • Streaming af live events 

På alle vores hoteller tilbyder vi en hybrid videomødepakke med kamera- og lydløsning i høj kvalitet. Dette sikrer, at du og dine videomødedeltagere får en mødeoplevelse, der ligger væsentligt over traditionelle onlinemøder via laptop. Naturligvis hjælper vi også med tekniske og digitale løsninger til live streaming events.

Læs mere om hybridmøder og live streaming events

SKRÆDDERSYET MØDEPAKKE

tekniker

VI TILPASSER OS DIT ARRANGEMENT

Hos Comwell laver vi din mødepakke efter formålet med dit møde og tilpasser den efter dine behov for forplejning, lokaler, overnatning og udstyr – fra storskærm til konferencebord. Du vælger selv om navneskilt, kuglepen og blok skal være blandt de kontorartikler, der indgår i din mødepakke. Derudover tilbyder vi komplette AV-løsninger og teknisk udstyr til dit møde.

Vi har sammensat fire mødepakker, der efter vores erfaring skaber et godt udgangspunkt for bl.a. konference, kursus, seminar, og teambuilding. Her finder du en oversigt over de centrale elementer i vores møde- og konferencepakker, som alle kan bestilles på samtlige af vores hoteller og venues.

businessmand-med-mobil

Tilmeld dig vores Business Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret med nyheder omkring Comwell, møder og konferencer og få invitationer til særarrangementer.

MØDE- OG KONFERENCERUM I HELE LANDET

d_3

Se og sammenlign vores mødefaciliteter

Vores møderum og konferencecentre tilbyder stor fleksibilitet og har alt det, du skal bruge til dit møde.

Vi kan afholde dit firmaarrangement, bestyrelsesmøde, personalemøde eller gå-hjem-møde med plads til mellem 2-3000 personer. Der er endvidere mulighed for at omdanne vores faciliteter til kursuscenter eller undervisningslokaler – kun fantasien sætter grænser. 

Comwell tilbyder lyse møde- og konferencecentre på både Sjælland, Fyn og i Jylland. Vores konferencehoteller har moderne værelser og gode placeringer tæt på lufthavn, strand og smuk natur.

UANEDE MULIGHEDER FOR KONFERENCER OG MØDER

_moeder-konferencer-nordsjaelland-3004

Danmarks bedste annulleringsbetingelser

Uforudsete faktorer som pludselig sygdom påvirker, hvorvidt et arrangement kan gennemføres, og det har vi naturligvis forståelse for såvel som erfaring med. Vi tilbyder derfor Danmarks enkleste og mest gennemsigtige annulleringsbetingelser for jeres firma.

mode

FIRMAAFTALE

Comwell tilbyder lukrative firmaaftaler på f.eks. mødelokaler, konferencedøgn og weekendophold i forbindelse med konferencer. 

Med en firmaaftale hos os får du aftalerabatter tilpasset dine og virksomhedens behov, og du er sikret vores professionelle service og gode vilkår.

btb_mand_vaerelse

KOMBINER MØDE OG KONFERENCE MED HOTELVÆRELSE

Skal du holde en konference, et kursus eller et firmaarrangement, som strækker sig over en hel eller flere dage? Så er der ofte behov for at overnatte på hotel. Hos Comwell tilbyder vi fordelagtige priser på mødeforplejning og hotelophold i forbindelse med dit arrangement. På enkelte af vores hoteller er det også muligt at leje hele hotellet og dermed omdanne det til kursushotel eller konferencehotel.

Comwell er vores primære samarbejdspartner til vores mange kurser og konferencer. Og det med god grund. Vi føler os altid i trygge hænder hos Comwell og møder ikke bare en stæk professionel samarbejdspartner med gode konferencesteder, men også en partner der er fleksibel og forstår vores behov.

James Høpner, Efteruddannelseschef, PLO Efteruddannelse

Comwell udvikler sig konstant, så der er altid opdateringer på deres værelser, madkoncept, aktiviteter og service. Så jeg kan varmt anbefale ét af Comwells hoteller - du vil ikke fortryde det.

Helle Pehrson, Konsulent, Københavns Professionshøjskole
Vi står klar med nyeste viden indenfor møder og konferencer, som du kan benytte, som mødeafholder.

PERSONLIG MØDEPLANLÆGGER

MeetingDesign er vores gratis rådgivningsservice, hvor vi skræddersyer og tilpasser en møde- eller konferencepakke efter netop dine ønsker. Vi har et team af erfarne MeetingDesigners, som er kernen i vores prisvindende mødekoncept. De følger dig fra første telefonopkald til alle deltagere er taget hjem.

Vores team tilbyder hjælp til planlægning, mødestruktur, forslag til de helt rigtige lokaler, idéer til øvelser og aktiviteter i løbet af dagen, sammensætning af den optimale forplejning, booking af overnatning og meget mere.

btb_moede1

KONFERENCEUDSTYR OG TEKNIK TIL DIT MØDE

Konferencer og møder kræver oftest teknisk udstyr. Vi stiller altid en AV-teknikker til rådighed, så din konference, dit kursus eller dit seminar forløber uden tekniske problemer eller udfordringer. Skal du afholde onlinemøde, videokonference eller lignende, sørger vi desuden for, at der er videokonferenceudstyr klar. 

Hos Comwell hjælper vi dig, uanset om det er et internt møde eller en stor kongres, du skal afholde. Vi sætter alt op og tester udstyret før arrangementet, så det hele står klar, når I kommer. Ud over projektor, storskærm og anlæg har vi også mødetelefon, clickshare, whiteboardtavle / flipover og mikrofon. Du har desuden altid mulighed for at bruge vores kopimaskine, hvis behovet opstår.

auditorium

KONFERENCELOKALER I HELE DANMARK

Har du brug for et mødelokale til få deltagere eller et konferencelokale til en stor forsamling? Så book hos Comwell! Vi har nemlig løsninger, der kan opfylde dine behov over hele Danmark – fra Nordjylland til Nordsjælland.   

Vores møde- og konferencelokaler i København har en optimal beliggenhed tæt ved lufthavn og metro. Her finder du bl.a. Danmarks største konferencecenter med moderniserede lyse mødelokaler i direkte forbindelse med hotellet, hvor I kan overnatte på et værelse efter arrangementet.

På Fyn kan vi tilbyde konferenceophold ved Middelfart og i Odense centrum med adgang til moderne konferencefaciliteter i Fyns største kongrescenter.

Mulighederne for møde- og konference i Jylland strækker sig fra Kolding i syd til Aalborg i nord. Kombiner dit arrangement med brunch og spa ved Vejle Fjord eller udendørsaktiviteter i naturskønne omgivelser i Rebild Bakker.

Kapacitetsoversigt over vores hoteller

Lokaleoversigt over vores hoteller

restaurant-buffet-kolding-4500

Forplejning med omtanke

Bæredygtighed og sundhed er essentiel for os. Det kommer til udtryk gennem den mad og de drikkevarer, vi serverer for dig og dine mødedeltagere. Hos os får du derfor:

 • Mad der er 30-60% økologisk
 • Mere grønt og mindre (men det bedste) kød
 • Mad der tilpasses deltagere med særlige behov
 • Vores egne madkoncepter
 • Lokale danske specialiteter 

Du kan derfor være sikker på at få møde- og konferenceforplejning af højeste kvalitet, tilberedt med omtanke for miljøet og fyldt med energi og unikke smagsoplevelser. 

_kellers-park-moede-konference-meetingdesign-cowork-0047

Få hjælp til tilmeldingerne

At holde styr på administrationen af, og tilmeldinger til, arrangementer er ofte uoverskueligt, hvis man ikke lige er konferencekoordinator. Vi tilbyder derfor at stå for administrationen af tilmeldingerne gennem vores Conference Manager-system. Jeres arrangement får eget tilmeldingswebsite, og vi står for udsending af invitationer og håndtering af fakturering m.m.

comwell-hotel-rebild-bakker-108

Motiverende mødeaktiviteter

I samarbejde med CoastZone, som er Danmarks største udbyder af teambuilding og teamudvikling, har vi udviklet en række innovative mødeaktiviteter.

Vi tilbyder blandt andet aktiviteten ’Motiverende Møder’, der sikrer høj deltagerinvolvering, samt at deltagerne husker budskaberne, hvilket giver et mærkbart udbytte af dit møde. 

Derudover tilbyder vi teambuilding, hvor I har mulighed for at udfordre hinanden og teamet i en række anderledes og spændende øvelser, der styrker glæden ved at arbejde sammen og skaber nye fælles succesoplevelser.