DANMARKS MEST BÆREDYGTIGE KONFERENCE- OG MØDELOKALER

Vores mødepakker

DANMARKS BEDSTE MØDEFACILITETER

Vi var de første til at introducere danskerne for mødepakker. Det var i 1969, og vi er fortsat blandt sværvægterne. Fire år i træk har vi vundet prisen for “Bedste mødekoncept”, og det forpligter naturligvis.

Hos os får du altid: 

 • Storskærmsprojektor i mødelokale
 • Standard AV-udstyr
 • Teknisk hjælp
 • MeetingDesign - gratis professionel mødeplanlægning og -rådgivning
 • Danmarks bedste annulleringsbetingelser
 • Mulighed for hotelophold

MØDE- OG KONFERENCERUM I HELE LANDET

Tilmeld dig vores Business Nyhedsbrev

Vi har 50 års erfaring og indsigt, som vi gerne vil dele med dig. Når du tilmelder dig vores businessnyhedsbrev, får du tilsendt nyheder om Comwell, nyt om møder og konferencer, læringsværkstøjer, tendenser og invitationer til særarrangementer. 

Møder i klassiske rammer med udsigt over Vejle fjord, og mulighed for spa.

Se og sammenlign vores mødefaciliteter

Vores fleksible møde- og konferencefaciliteter tilbyder masser af udstyr til dit møde. Hos os kan du selv vælge om navneskilte, kuglepenne eller projektor skal med i din mødepakke. 

Vi kan afholde dit personalemøde, fest- eller kundearrangement for mellem 2-1100, og altid efter dit behov.

UANEDE MULIGHEDER FOR KONFERENCER OG MØDER

Danmarks bedste annulleringsbetingelser

Vi ved, at der til tider kommer uforudsete faktorer ind, eller at nogle må melde fra et møde, kursus eller seminar. Hos Comwell får du Danmarks bedste og mest gennemsigtige annulleringsbetingelser.

Kapacitetsoversigt over vores hoteller

Lokaleoversigt over vores hoteller

FIRMAAFTALE

Comwell tilbyder lukrative firmaaftaler, omend det drejer sig om overnatninger, mødelokaler, weekendophold ifbm. konferencer eller noget andet. 

Med en firmaaftale hos os får du aftalerabatter tilpasset dine og virksomhedens behov, og du er sikret vores professionelle service og gode vilkår. 

KOMBINER MØDE MED HOTELVÆRELSE

Skal du holde et møde, et seminar eller et kursus, som strækker sig over en hel eller flere dage, så er der nogle gange behov for at overnatte på hotellet. 

Vi tilbyder fordelagtige priser på forplejning og overnatning i forbindelse med disse ophold. På enkelte af vores hoteller er det også muligt at leje hele hotellet. Det giver mulighed for at omdanne hotellet til kursushotel eller konferencehotel - helt efter dit behov for arrangement.

Comwell er vores primære samarbejdspartner til vores mange kurser og konferencer. Og det med god grund. Vi føler os altid i trygge hænder hos Comwell og møder ikke bare en stæk professionel samarbejdspartner med gode konferencesteder, men også en partner der er fleksibel og forstår vores behov.

James Høpner, Efteruddannelseschef, PLO Efteruddannelse

Comwell udvikler sig konstant, så der er altid opdateringer på deres værelser, madkoncept, aktiviteter og service. Så jeg kan varmt anbefale ét af Comwells hoteller - du vil ikke fortryde det.

Helle Pehrson, Konsulent, Københavns Professionshøjskole

Sikkerhed for at teknikken altid virker

Under et møde eller en konference er der ikke noget mere frustrerende, end hvis teknikken driller - specielt hvis man skal til at bruge lang tid på at få fat i support og på at få det til at fungere.

Derfor er der på alle vores hoteller altid en AV-tekniker tilstede, som sørger for, at teknikken altid spiller, så præsentationer mv. afvikles uden distraktioner og afbrud. AV-teknikeren vil både være behjælpelig under opstillingen og undervejs i arrangementet, så du kan holde fokus på mødet.

Forplejning med omtanke

Vi drager omsorg for mennesker og miljø. Det kommer til udtryk i den mad og de drikkevarer, vi serverer for dig og dine mødedeltagere. Hos os får du derfor:

 • Mad der er 30-60% økologiske
 • Mere grønt og mindre (men bedre) kød
 • Mad der tilpasses mødedeltagere med særlige behov
 • Vores egne madkoncepter
 • Lokale specialiteter

Du kan derfor være sikker på at få forplejning, der er af høj kvalitet, forberedt med omsorg for omverdenen og fyldt med smag, der sikrer, at alle deltagere har nok energi gennem hele mødet eller konferencen.

Vi står klar med nyeste viden indenfor møder og konferencer, som du kan benytte, som mødeafholder.

Få din egen mødeplanlægger

MeetingDesign er vores gratis rådgivningsservice, hvor vi skræddersyer møder og konferencer efter dine behov og ønsker. Vi har et team af erfarne MeetingDesigners, og de er kernen i vores prisvindende mødekoncept. De er der for dig fra første telefonopkald, og indtil arrangementet er slut, og alle deltagere er taget hjem. 

Vores team kan blandt andet hjælpe med planlægningen, mødestrukturen, forslag til de helt rigtige lokaler, idéer til aktiviteter i løbet af dagen og sammensætningen af den optimale forplejning m.m.

Få hjælp til tilmeldingerne

At holde styr på administrationen i forhold til tilmeldinger til arrangementer kan godt være uoverskueligt. Vi tilbyder derfor at stå for administrationen af tilmeldingerne gennem vores Conference Manager-system.

Jeres arrangement vil få sit eget tilmeldingswebsite, vi kan stå for udsending af invitationer, og vi kan stå for håndtering af fakturering m.m.

Comwell Insight

Læs ”Comwell Insight” - et magasin der sætter fokus på fremtidens møder og som dykker ned i mødeteknologi, mødetrends, gode møderåd samt optimeringsideer. 

Motiverende mødeaktiviteter

I samarbejde med CoastZone, som er Danmarks største udbyder af teambuilding og teamudvikling, har vi udviklet en række innovative mødeaktiviteter.

Vi kan blandt andet tilbyde "Motiverende Møder", der sikrer deltagerinvolvering, og at deltagerne husker budskaberne, hvilket giver dig et synligt afkast på din mødeinvestering.

Vi tilbyder også teambuilding, hvor I har mulighed for at udfordre hinanden og teamet i en række anderledes og spændende aktiviteter, som styrker glæden ved at arbejde sammen og skaber nye fælles succesoplevelser.

Vi står klar til at hjælpe dig med at reservere, planlægge og afholde dit møde