Restaurant & Fest

SEKS NYTÅRSFESTER - HVILKEN VIL DU MED TIL?

Byd det nye år velkommen i elegante rammer, når Comwell inviterer til nytårsaften. Vores køkkenchefer komponerer en sublim nytårsmiddag, og vores restaurantchefer har nøje udvalgt aftenens vine – så den gastronomiske kurs er sat. 

En nytårsophold hos os er en aften, hvor vi har gjort noget særligt ud af det, og hvor du blot behøver at læne dig tilbage og nyde det. 

Vi ser frem til at byde dig velkommen.

Hold din fest hos Comwell

Vælger du at holde din særlige begivenhed hos Comwell, sikrer vi, at det bliver en god oplevelse for både dig og dine gæster. Vores 14 hoteller har alle hvert deres særpræg, så mulighederne er mange. Alle hoteller har restauranter og lokaler, der kan indrettes forskelligt efter dine ønsker og behov - kun fantasien sætter grænser.


Se mere om de forskellige typer fester:

HOLD JULEFROKOST I SKØNNE RAMMER MED PLADS TIL ALLE

Den perfekte julefrokost er forskellig fra firma til firma – fra person til person. Nogen ønsker fuld knald på festen fra start, mens andre foretrækker det mere intime med gourmet og gode vine.

Vi har mange års erfaring med julefrokoster, selskaber, fester og middage, så vi tilbyder en bred vifte af forskellige former for julearrangementer og selskaber, hvor du og dine gæster blot skal læne jer tilbage og lade julen og traditionerne synke ind.

Vi er beliggende over hele landet, og skulle der være brug for at lade bilen stå, så klarer vi også et værelse.

Smag på Norden

Vi har hoteller og venues beliggende i Danmark og Sverige, der kendetegnes med hver deres særegen charme og unikke placering. Det afspejler sig også i den mad, der serveres i vores restauranter, barer og til møder. Se vores hoteller her

Vores køkkenchefer har fokus på velsmagende mad, der er tilberedt med en særlig passion for økologi. De prioriterer lokale råvarer i sæson, da vi tror på, at det giver en den bedste smagsoplevelse og kvalitet. Så på vores hoteller og venues kan du virkelig nyde ”smagen af Norden”.

Vi serverer bæredygtighed på din tallerkenen

Hos os kan du nyde maden med god samvittighed. Vi tager nemlig varer på mennesker og miljø, i alt hvad vi gør. Vi bruger lokale og sæsonbestemte råvarer med fokus på det grønne køkken og klimaftryk. Op til 60 procent af vores mad og drikkevarer er økologiske, og vores dygtige kokke har naturligvis fokus på re-food.

Det gør vi, fordi vi vil være en bedre udgave af os selv. Vi kalder det Comwell Care. 

Vores anbefalede restauranter