Comwell Aarhus restaurant fest bar mad middag restaurant

wichmann+bendtsen www.wplusb.dk

Restaurant & Fest på Comwell

Comwell Aarhus restaurant fest bar mad middag restaurant

wichmann+bendtsen www.wplusb.dk

Restaurant & Fest på Comwell

Hold dit event hos Comwell

Når du holder din helt særlige begivenhed hos Comwell, sørger vi for, at du og dine gæster får en god oplevelse med uovertruffen service. Vores hoteller og venues har alle deres eget unikke udtryk, og mulighederne er mange – indendørs og udendørs i smuk natur.

Comwell Aarhus restaurant fest bar mad middag restaurant

Se mere om vores mange festarrangementer herunder og alle de selskabspakker, som hoteller tilbyder. Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte hotellet direkte for en snak med vores dygtige festkoordinatorer. 

Fest hos Comwell

Lækre restauranter og flotte selskabslokaler, der kan indrettes efter behov og antallet af gæster. Vores kokke sammensætter en bæredygtig og økologisk menu ud fra jeres ønsker, og alle steder kan I overnatte, så I slipper for at tænke på transporten.

Bryllup
Romantisk og festligt
Gør jeres drømmebryllup til virkelighed - ved stranden, i byen eller midt i naturen. Og få hjælp fra en personlig bryllupsplanlægger.
wichmann+bendtsen www.wplusb.dk
Firmafest
Grin og gode snakke med kollegaerne
Den rigtige beliggenhed og professionelle rammer, der gør jeres firmafest til en succes. Hos Comwell er der uanede muligheder for at samle holdet til en fælles oplevelse.
Centralværkstedet Smedien Aarhus
Konfirmationsfest
Stor dag og dejlige minder
Lad os hjælpe med det praktiske, så I kan nyde og fokusere på den dag, jeres barn "træder ind i de voksnes rækker".
Comwell Borupgaard
Jubilæum og fødselsdag
Mange gæster og fuld service
Slip bekymringerne og invitér til en fest, hvor du selv kan nyde at være selskabets midtpunkt. Vi står for det hele i en hjemlig og hyggelig atmosfære.
Comwell Aarhus restaurant fest bar mad middag restaurant

wichmann+bendtsen www.wplusb.dk

Få en forsmag på din fest

På udvalgte hoteller kan du opleve, hvordan din næste fest kan se ud. Det sker til vores populære åbent hus arrangementer.

Om Åbent Hus

Smag på Norden

Vi har hoteller og venues i både Danmark og Sverige, og de er kendetegnet ved hver deres særegne charme og unikke placering. Dette kommer også til udtryk i den mad, der serveres i vores hotelrestauranter og barer og til alle arrangementer. Se vores mange hoteller her.

Vores køkkenchefer har fokus på velsmagende mad, der er tilberedt med en særlig passion for økologi. Vi prioriterer lokale råvarer i sæson, da vi tror på, at det giver den bedste smagsoplevelse og kvalitet. Derfor kan du i alle vores restauranter nyde ”smagen af Norden” og gastronomi på højt niveau. 

Til dit festarrangement – hvad enten det er bryllup, konfirmation, fødselsdag, reception eller en fest for jeres firma – sammensætter vi en delikat og velsmagende festmenu med mulighed for tilhørende vinmenu. Du bestemmer, om det skal være en stor buffet, pindemadder, selskabsmenu eller a la carte. Og skal menuen være vegansk, vegetarisk eller tage hensyn til særlige allergier? Så klarer vi også det – hos Comwell imødekommer vi med glæde jeres ønsker og behov. 

Ved overnatning sørger vi desuden for brunch eller morgenmad på dagen efter jeres arrangement.

Læs mere
Vores anbefalede restauranter
Comwell Borupgaard
Comwell Borupgaard restaurant mad middag
Læs mere

Restaurant Linden

På Comwell Borupgaard i Snekkersten er det gæsternes velvære, der er i fokus. Det samme gør sig gældende på Restaurant Linden. Her skaber vi kulinariske madoplevelser gennem godt håndværk og brugen af årstidernes friske råvare.

Restaurant Linden emmer af en afslappende atmosfære, her er masser af lys, og du finder en særlig intimitet. Når vejret tillader det, kan du nyde din mad på vores store, udendørs terrasse.
Comwell Kongebrogaarden
wichmann+bendtsen www.wplusb.dk
Læs mere

Restaurant Dannebro

På Restaurant Dannebro på Comwell Kongebrogaarden i Middelfart kan vi lide at lege, prøve nye toner og tilsætte maden lidt attitude. Vi er omgivet af den smukkeste dyrehave, så vores mad er naturligvis inspireret af den og alt det lækre, som Fyn har at byde på.

Derfor sværger køkkenet til dyr, fugle og fisk, der har levet det vilde liv og fået tilsat smagen af Fyn.
Comwell Kellers Park
wichmann+bendtsen www.wplusb.dk
Læs mere

Restaurant Kellers Park

På Comwell Kellers Park ved Vejle finder du en restaurant med høj, gastronomisk standard og en international stemning, hvor det åbne køkken inviterer til en afslappende atmosfære. Her kan du nyde udsigten over Vejle Fjord og blot lade dig opvarte.
Comwell Hvide Hus Aalborg
Lars Horn
Aalborg

Restaurant Vesterbro

På Restaurant Vesterbro på Comwell Hvide Hus i Aalborg tilbyder vi klassiske retter med et twist. I køkkenet regerer den nordiske stil, og vi serverer retter fra vores a la carte menu med afsæt i de gældende sæsoner. Vores køkkenchef sværger til en stærk, økologisk profil og benytter oftest lokale råvarer.
Comwell Holte
wichmann+bendtsen www.wplusb.dk
Læs mere

Restaurant Brasseriet

Restaurant Brasseriet på Comwell Holte er med sin unikke placering ved det naturskønne Vaserne og Rude skov helt sin egen. Her venter dig en madoplevelse ud over det sædvanlige. I restauranten kan følge med i kokkenes forberedelser i det store åbne køkken, hvor al mad bliver tilberedt fra bunden.

Her hersker en afslappende atmosfære hvor der både er plads til selskaber og intime middage.

Festlokaler over hele Danmark

Sjælland, Fyn og Jylland – uanset hvor i Danmark, du befinder dig og ønsker at holde sammenkomst eller personalefest, har vi spændende faciliteter til ethvert budget. Vores hoteller og venues ligger spredt ud over hele landet, fra Nordsjælland og København over Odense, Kolding, Vejle og Aarhus til Aalborg i Nordjylland.

Hvert hotel har en unik beliggenhed og ideelle rammer, hvad enten I drømmer om et romantisk strandbryllup, et uformelt vinterbryllup i skoven, en konfirmationsfest i lokaler med havudsigt eller et firmaarrangement med aktiviteter i naturen og gåture ved stranden.
I er også velkomne til at pynte jeres selskabslokale, så det matcher en begivenhed eller et tema.

Hvis du eller dine gæster kommer langvejs fra, kan I også overnatte hos os. På den måde undgår I at skulle bekymre jer om, hvordan I kommer hjem, når arrangementet er slut. Dagen efter byder Comwell på en stor morgenbuffet, så I kan runde festen af på en hyggelig og afslappet måde.

Kontakt os og hør mere

Få hjælp til planlægning af festen

Hvis du ønsker hjælp til planlægningen af jeres firmajulefrokost, en familiefest, din fødselsdagsfest eller en anden fejring, kan du trygt lade en af vores dygtige og erfarne selskabskoordinatorer hjælpe dig. Vi står for alt det praktiske, så det eneste du skal gøre er at hygge dig med dine gæster og nyde dagen.

Vores selskabskoordinatorer har stor erfaring med at sikre, at dit arrangement bliver præcis, som du ønsker det – uanset om det er barnedåb, festmiddag, nonfirmation, jubilæum, sølvbryllup – måske endda guldbryllup eller diamantbryllup – eller noget helt andet, der skal fejres.

Med en tilknyttet festplanlægger skaber vi rammerne for din fest baseret på dine ønsker, hvad enten de peger mod en moderne fest, en traditionel fest eller en utraditionel og alternativ fest. Ud fra jeres ønsker og behov kommer vi med ideer til selskabslege, underholdning, pynt til udsmykning af lokaler, dj og andet musik, bartender og meget mere. Vi sørger desuden for, at dit festlokale imødekommer dine ønsker i forhold til opstilling af borde og stole, bordpynt, borddækning og blomsterdekorationer.

Lad vores dygtige selskabskoordinatorer hjælpe dig med din næste fest – og nyd en gennemført festplanlægning uden stress.

Læs mere

Optjen point på din fest

Comwell Aarhus møde mødelokale konference

WPLUSB

Vidste du, at du kan optjene Comwell Club-point på din fest hos Comwell?

Som Comwell Club-medlem har du mange fordele. En af dem er, at du optjener 5% af totalbeløbet på den samlede regning som club-point, når du holder en privat fest på vores hoteller. Dine club-point kan du bruge som betaling ved fremtidige ophold hos os og dermed reducere din pris. 

Derudover er du som nyt Comwell Club-medlem også med i den månedlige konkurrence om et gavekort på kr. 1.000,- til alle danske Comwell hoteller. 

Det bedste af det hele? Comwell Club er ganske gratis.

Læs mere om alle fordelene

Vi serverer bæredygtighed på din tallerken

Nyd maden med god samvittighed. Hos Comwell drager vi omsorg for mennesker og miljø i alt, hvad vi gør. Vi bruger lokale og sæsonbestemte råvarer og har fokus på det grønne køkken og klimaaftryk. Alle vores hoteller har fået Det Økologiske Spisemærke i bronze, og vores dygtige kokke forpligter sig naturligvis til vores REFOOD-certificering. Dette gælder både i vores frokostbuffet og i vores festmad.

Når vi dækker op til fest i vores restauranter, har vi særligt fokus på at: 

  • Tilbyde økologiske drikkevarer

  • Prioritere brugen af bionedbrydeligt engangsservice

  • Sikre miljøvenlig vask af duge, stofservietter m.m.


Alt dette gør vi, fordi vi vil være en bedre udgave af os selv. Vi kalder det Comwell Care.

Nyheder

Jeg laver ærlig mad til madelskere

Den nye køkkenchef for Comwell i Holte er i fuld gang med at sætte Comwell Holte på det gastronomiske landkort. Opskriften er sublimt smagende retter med fokus på det grønne.
Jesper Rais

Fine dining i unik vinkælder

Hos Comwell Kongebrogaarden, der ligger smukt ved Lillebælt med udsigt til en lille bådhavn
og Lillebæltsbroen, tilbyder de kulinariske oplevelser i deres nyrenoverede vinkælder.
De usædvanlige rammer kan blandt andet bruges til vinsmagning,
Jesper Rais

Comwell er aktuel med ny uddannelse: ’Green Chef’

Den danskejede hotelkæde Comwell Hotels har – som led i koncernens ambitiøse ESG-plan – lanceret en uddannelse for Comwells kokke. Uddannelsen hedder Green Chef. Første hold af kokke har netop gennemført begge moduler med stor succes. Green Chef har fokus på optimal råvareudnyttelse, mindre madspild og flere planterige retter, som Comwell arbejder fokuseret med, og som i høj grad drives af medarbejderne i de enkelte hotelkøkkener. Det kræver et højt fagligt niveau hos alle.
Comwell, Green Chef, bælg, grønt, råvarer, køkken, mad, grønsager, kokke,

Christoffer Bredvig