Hold din fest hos Comwell

Vælger du at holde din særlige begivenhed hos Comwell, sikrer vi, at det bliver en god oplevelse for både dig og dine gæster. Vores 14 hoteller har alle hvert deres særpræg, så mulighederne er mange. Alle hoteller har restauranter og lokaler, der kan indrettes forskelligt efter dine ønsker og behov - kun fantasien sætter grænser.

Se mere om de forskellige typer fester:

Smag på Norden

Vi har hoteller og venues beliggende i Danmark og Sverige, der kendetegnes med hver deres særegen charme og unikke placering. Det afspejler sig også i den mad, der serveres i vores restauranter, barer og til møder. Se vores hoteller her

Vores køkkenchefer har fokus på velsmagende mad, der er tilberedt med en særlig passion for økologi. De prioriterer lokale råvarer i sæson, da vi tror på, at det giver en den bedste smagsoplevelse og kvalitet. Så på vores hoteller og venues kan du virkelig nyde ”smagen af Norden”.

Vi serverer bæredygtighed på din tallerkenen

Hos os kan du nyde maden med god samvittighed. Vi tager nemlig varer på mennesker og miljø, i alt hvad vi gør. Vi bruger lokale og sæsonbestemte råvarer med fokus på det grønne køkken og klimaftryk. Op til 60 procent af vores mad og drikkevarer er økologiske, og vores dygtige kokke har naturligvis fokus på re-food.

Det gør vi, fordi vi vil være en bedre udgave af os selv. Vi kalder det Comwell Care. 

Optjen point på din fest

Vidste du, at du kan optjene Comwell Club-point på din fest hos Comwell?

Som Comwell Club-medlem har du mange fordele. En af dem er at du optjener 5% af totalbeløbet på den samlede regning, som club-point, når du holder en privat fest på vores hoteller.  Læs mere om alle fordelene.

Vores anbefalede restauranter