Restaurant & Fest på Comwell

fest_skaal_1

Hold dit event hos Comwell

Vælger du at holde din særlige begivenhed hos Comwell, sikrer vi, at det bliver en god oplevelse for både dig og dine gæster med uovertruffen service. Vores 20 hoteller og venues har hver deres unikke udtryk og mulighederne er mange. Alle hoteller har rig mulighed for parkering, lækre restauranter og flotte selskabslokaler, der kan indrettes forskelligt alt efter behov og antal gæster. Vi tilbyder overnatning i forbindelse med festen og vores kokke sammensætter en bæredygtig og økologisk menu efter lige netop dine ønsker.

Læs mere om de forskellige typer fester vi arrangerer:

skaldyrsaften-event-restaurant-nordsjaelland-helsingor-3023

Smag på Norden

Vi har hoteller og venues beliggende i Danmark og Sverige, der kendetegnes ved hver deres særegen charme og unikke placering. Det afspejler sig også i den mad, der serveres i vores hotelrestauranter, barer og til alle arrangementer. Se vores mange hoteller her.

Vores køkkenchefer har fokus på velsmagende mad, der er tilberedt med en særlig passion for økologi. Vi prioriterer lokale råvarer i sæson, da vi tror på, at det giver den bedste smagsoplevelse og kvalitet. Derfor kan du virkelig nyde ”smagen af Norden” - gastronomi på højt niveau - i alle vores restauranter.

Til dit festarrangement, hvad enten det er bryllup, konfirmation, fødselsdag, reception eller firmafest, sammensætter vi en sund og lækker festmenu med mulighed for tilhørende vinmenu. Du bestemmer, om det er buffet, pindemadder, en gourmet selskabsmenu, eller om I vil bestille direkte fra vores menukort - vi imødekommer jeres ønsker og behov. Bliver I og overnatter, sørger vi for brunch eller morgenmad dagen efter.

Skal menuen være vegansk, vegetarisk eller skal der tages højde for særlige allergier klarer vi også det.

Vores anbefalede restauranter

comwell-restaurant-og-mad-0017

Vi serverer bæredygtighed på din tallerkenen

Hos Comwell kan du nyde maden med god samvittighed. Vi drager nemlig omsorg for mennesker og miljø, i alt hvad vi gør. Vi bruger lokale og sæsonbestemte råvarer med fokus på det grønne køkken og klimaaftryk. Op til 60% af vores mad, både frokost og middag, og drikkevarer er økologiske, og vores dygtige kokke har naturligvis fokus på re-food. Det gælder både i vores frokostbuffet og i vores festmad.

Når vi dækker op til fest i vores restauranter, har vi særligt fokus på at: 

  • Tilbyde økologiske drikkevarer
  • Prioritere brugen af bionedbrydeligt engangsservice
  • Sikre miljøvenlig vask af duge, stofservietter m.m.

Alt det gør vi, fordi vi vil være en bedre udgave af os selv. Vi kalder det Comwell Care.

fest_tale

Optjen point på din fest

Vidste du, at du kan optjene Comwell Club-point på din fest hos Comwell?

Som Comwell Club-medlem har du mange fordele. En af dem er, at du optjener 5% af totalbeløbet på den samlede regning, som club-point, når du holder en privat fest på vores hoteller. Dine club-point kan du bruge som betaling ved fremtidige ophold hos os.

Derudover er du som nyt Comwell Club-medlem også med i den månedlige konkurrence om et gavekort på kr. 1.000,- til alle danske Comwell hoteller. 

Det bedste af det hele? Comwell Club er ganske gratis.

Læs mere om alle fordelene.

p2_1

FESTLOKALER OVER HELE DANMARK

Uanset hvor i Danmark du befinder dig og ønsker at holde sammenkomst eller personalefest, har vi spændende faciliteter til ethvert budget. Vores 20 hoteller og venues ligger spredt ud over hele landet, fra Nordsjælland og København over Odense, Kolding og Vejle til Aarhus og Aalborg.

Hvert hotel har sin egen unikke beliggenhed. Så hvad enten I drømmer om et strandbryllup, en konfirmationsfest med havudsigt eller et firmaarrangement med mulighed for aktiviteter i naturen, så har Comwell rammerne. I er velkomne til at pynte op efter tema, hvad enten det er uformelt eller klassisk.

Hvis du eller dine deltagere kommer langvejs fra, kan I vælge at arrangere overnatning for alle. På den måde undgår I at skulle bekymre jer om, hvordan I kommer hjem efter arrangementet er slut. Morgenen efter byder Comwell på den store morgenbuffet, så I kan runde festen af med jeres gæster og nærmeste på en hyggelig og afslappende måde.

-kongebrogaarden-1164

FÅ HJÆLP TIL PLANLÆGNING AF FESTEN

Hvis du ønsker hjælp til planlægningen af din fødselsdagsfest, jeres firmajulefrokost eller et andet event, kan du trygt lade en af vores dygtige og erfarne selskabskoordinatorer hjælpe dig. Vi står for alt det praktiske, så det eneste du skal gøre, er at hygge dig med dine gæster og nyde dagen.

Vores selskabskoordinatorer har stor erfaring med at sørge for, at dit arrangement bliver præcis som du ønsker det - og det er uanset om det er barnedåb, festmiddag, nonfirmation, jubilæum, temafest eller noget andet der skal fejres. Vi hjælper med at skabe rammerne for din fest i stil med hvad du ønsker, f.eks. moderne, klassisk, traditionel eller utraditionel fest.

Ud fra jeres ønsker og behov kommer vi med ideer til selskabslege, underholdning, udsmykning af lokaler og pynt, dj og musik, bartender og meget mere. Vi sørger for at dit festlokale imødekommer dine ønsker i forhold til opstilling af borde og stole, bordpynt, borddækning, og blomsterdekorationer. 

Lad vores dygtige selskabskoordinatorer hjælpe dig med din næste fest.