Restaurant & Fest

Smag på Norden

Vi har hoteller og venues beliggende i Danmark og Sverige, der kendetegnes med hver deres særegen charme og unikke placering. Det afspejler sig også i den mad, der serveres i vores restauranter, barer og til møder. Se vores hoteller her

Vores køkkenchefer har fokus på velsmagende mad, der er tilberedt med en særlig passion for økologi. De prioriterer lokale råvarer i sæson, da vi tror på, at det giver en den bedste smagsoplevelse og kvalitet. Så på vores hoteller og venues kan du virkelig nyde ”smagen af Norden”.

Vi serverer bæredygtighed på din tallerkenen

Hos os kan du nyde maden med god samvittighed. Vi tager nemlig varer på mennesker og miljø, i alt hvad vi gør. Vi bruger lokale og sæsonbestemte råvarer med fokus på det grønne køkken og klimaftryk. Op til 60 procent af vores mad og drikkevarer er økologiske, og vores dygtige kokke har naturligvis fokus på re-food.

Det gør vi, fordi vi vil være en bedre udgave af os selv. Vi kalder det Comwell Care. 

Hold din fest hos Comwell

Vælger du at holde din særlige begivenhed hos Comwell, sikrer vi, at det bliver en god oplevelse for både dig og dine gæster. Vores 14 hoteller har alle hvert deres særpræg, så mulighederne er mange. Alle hoteller har restauranter og lokaler, der kan indrettes forskelligt efter dine ønsker og behov - kun fantasien sætter grænser.


Se mere om de forskellige typer fester:

HOLD JERES JULEFEST I SKØNNE RAMMER MED PLADS TIL ALLE

Hos Comwell har vi hyggelige rammer, moderne faciliteter - og så er der plads til arrangementer af enhver type og størrelse. Her forenes det bedste fra Comwell – vores fokus på nærvær, præcision og harmoni – med julestemning, lækker mad og god underholdning.