Restaurant & Fest på Comwell

reception, møde, møder, sociale arrangementer, socialt arrangement, afdelingsarrangement, afdelingshygge,

Hold dit event hos Comwell

Når du vælger at afholde din helt særlige begivenhed hos Comwell, sørger vi for, at du og dine gæster får en god oplevelse med uovertruffen service. Vores 18 hoteller og venues har alle deres eget unikke udtryk, og mulighederne er mange – indendørs såvel som udendørs i smuk natur. Kontakt hotellet direkte for at høre mere om muligheder og få en samtale med vores dygtige festkoordinatorer. 

Alle hoteller har adgang til parkering, lækre restauranter og flotte selskabslokaler, der kan indrettes efter behov og antallet af gæster. Vores kokke sammensætter en bæredygtig og økologisk menu ud fra jeres ønsker, og vi tilbyder naturligvis også overnatning i forbindelse med festen, så I ikke skal tænke på hjemtransporten.

Læs mere om de forskellige typer fester vi arrangerer:

På udvalgte hoteller kan du endda opleve, hvordan din næste fest kan se ud. Det sker til vores populære åbent hus arrangementer.  

skaldyrsaften-event-restaurant-nordsjaelland-helsingor-3023

Smag på Norden

Vi har hoteller og venues beliggende i både Danmark og Sverige, som kendetegnes ved hver deres særegne charme og unikke placering. Dette kommer også til udtryk i den mad, der serveres i vores hotelrestauranter og barer, samt til alle arrangementer. Se vores mange hoteller her.

Vores køkkenchefer har fokus på velsmagende mad, der er tilberedt med en særlig passion for økologi. Vi prioriterer lokale råvarer i sæson, da vi tror på, at det giver den bedste smagsoplevelse og kvalitet. Derfor kan du i alle vores restauranter nyde ”smagen af Norden” i gastronomi på højt niveau. 

Til dit festarrangement – hvad enten det er bryllup, konfirmation, fødselsdag, reception eller en fest for jeres firma – sammensætter vi en sund og lækker festmenu med mulighed for tilhørende vinmenu. Du bestemmer, om det skal være en stor buffet, pindemadder, selskabsmenu eller gourmet retter bestilt direkte fra vores menukort. Skal menuen være vegansk eller vegetarisk, eller skal der tages højde for særlige allergier? Så klarer vi også det – hos Comwell imødekommer vi med glæde jeres ønsker og behov. 

Ved overnatning sørger vi desuden for brunch eller morgenmad dagen efter jeres arrangement.

Vores anbefalede restauranter

comwell-restaurant-og-mad-0017

Vi serverer bæredygtighed på din tallerkenen

Nyd maden med god samvittighed hos Comwell, hvor vi drager omsorg for mennesker og miljø i alt, hvad vi gør. Vi bruger lokale og sæsonbestemte råvarer og har fokus på det grønne køkken og klimaaftryk. Op til 60% af vores mad – frokost og middag såvel som drikkevarer – er økologiske, og vores dygtige kokke forpligter sig naturligvis til vores REFOOD-certificering. Dette gælder både i vores frokostbuffet og i vores festmad.

Når vi dækker op til fest i vores restauranter, har vi særligt fokus på at: 

  • Tilbyde økologiske drikkevarer
  • Prioritere brugen af bionedbrydeligt engangsservice
  • Sikre miljøvenlig vask af duge, stofservietter m.m.

Alt dette gør vi, fordi vi vil være en bedre udgave af os selv. Vi kalder det Comwell Care.

reception, møde, møder, sociale arrangementer, socialt arrangement, afdelingsarrangement, afdelingshygge, comwell aarhus,

Optjen point på din fest

Vidste du, at du kan optjene Comwell Club-point på din fest hos Comwell?

Som Comwell Club-medlem har du mange fordele. En af dem er, at du optjener 5% af totalbeløbet på den samlede regning som club-point, når du holder en privat fest på vores hoteller. Dine club-point kan du bruge som betaling ved fremtidige ophold hos os og dermed reducere din pris. 

Derudover er du som nyt Comwell Club-medlem også med i den månedlige konkurrence om et gavekort på kr. 1.000,- til alle danske Comwell hoteller. 

Det bedste af det hele? Comwell Club er ganske gratis.

Læs mere om alle fordelene.

p2_1

FESTLOKALER OVER HELE DANMARK

Sjælland, Fyn og Jylland – uanset hvor i Danmark du befinder dig og ønsker at holde sammenkomst eller personalefest, så har vi spændende faciliteter til ethvert budget. Vores 20 hoteller og venues ligger spredt ud over hele landet, fra Nordsjælland og København over Odense, Kolding, Vejle og Aarhus til Aalborg i Nordjylland.

Hvert hotel har sin egen unikke beliggenhed og de ideelle rammer, hvad enten I drømmer om et romantisk strandbryllup, et lille uformelt vinterbryllup i skoven, en konfirmationsfest i konfirmationslokaler med havudsigt, eller et firmaarrangement med mulighed for aktiviteter i naturen og gåture ved stranden. I er desuden altid velkomne til at pynte jeres selskabslokale op efter tema, uanset om det er utraditionelt eller klassisk. 

Hvis du eller dine gæster kommer langvejs fra, er det muligt at arrangere overnatning for alle. På den måde undgår I at skulle bekymre jer om, hvordan I kommer hjem, når arrangementet er slut. Morgenen efter byder Comwell på en stor morgenbuffet, så I kan runde festen af på en hyggelig og afslappet måde.

-kongebrogaarden-1164

FÅ HJÆLP TIL PLANLÆGNING AF FESTEN

Hvis du ønsker hjælp til planlægningen af jeres firmajulefrokost, en familiefest, din fødselsdagsfest eller en anden fejring, kan du trygt lade en af vores dygtige og erfarne selskabskoordinatorer hjælpe dig. Vi står for alt det praktiske, så det eneste du skal gøre er at hygge dig med dine gæster og nyde dagen.

Vores selskabskoordinatorer har stor erfaring med at sørge for, at dit arrangement bliver præcis, som du ønsker det – og det er uanset om det er barnedåb, festmiddag, nonfirmation, jubilæum, sølvbryllup – måske endda guldbryllup eller diamantbryllup – eller noget helt andet, der skal fejres.

Med en tilknyttet festplanlægger skaber vi rammerne for din fest baseret på dine ønsker, hvad enten de peger mod en moderne fest, en traditionel fest eller en utraditionel og alternativ fest. Ud fra jeres ønsker og behov kommer vi med ideer til selskabslege, underholdning, pynt til udsmykning af lokaler, dj og andet musik, bartender og meget mere. Vi sørger desuden for, at dit festlokale imødekommer dine ønsker i forhold til opstilling af borde og stole, bordpynt, borddækning og blomsterdekorationer.

Lad vores dygtige selskabskoordinatorer hjælpe dig med din næste fest – og nyd en gennemført festplanlægning uden stress.