Jesper Rais

Spa og wellness for krop og sjæl

Spatilbud og oplevelser

Jesper Rais
Spa

SpaDelight

Forkæl dig selv med et spaophold i hverdag eller weekend. Opholdet inkluderer adgang til AquaSpa, velkomstbobler, 3-retters middag, overnatning og morgenbuffet.
Jesper Rais
Spa

HverdagsSpa

Lad op og nyd en rolig pause i hverdagen. Opholdet inkluderer tidlig tjek ind, adgang til AquaSpa, 2-retters middag, overnatning og morgenbuffet.
Comwell Borupgaard spa spapark aquaspa yoga

Jesper Rais
Spa

SpaGastro

Oplev en perfekt kombination af afslapning og gourmetmad. Opholdet inkluderer adgang til AquaSpa, velkomst-champagne, udsøgt 5-retters middag, overnatning og morgenbuffet.
Jesper Rais
Spa

SpaVelvære

Giv plads til velvære og ro. Opholdet inkluderer adgang til AquaSpa, en 35-minutters spabehandling, velkomstdrink, skøn 3-retters middag, overnatning og morgenbuffet.
Comwell Borupgaard spa spapark aquaspa yoga

Jesper Rais
Spa

SøndagsSpa

Forlæng weekenden med et SøndagsSpa ophold. Opholdet inkluderer adgang til AquaSpa, velkomstbobler, 3-retters middag, overnatning og morgenbuffet.
Comwell Borupgaard spa spapark aquaspa yoga

wichmann+bendtsen www.wplusb.dk
Spa

SpaRetreat

Tjek ind til 3 dages afslapning og velvære! Opholdet inkluderer 2 overnatninger, adgang til AquaSpa, middag begge aftener og morgenbuffet.
Spa for en dag

Har du en halv eller hel dag til rådighed, er der masser af velvære i vente på vores MorgenSpa, DagSpa og AftenSpa. Her kan du indenfor et angivet tidsrum få fuld glæde af både sauna, spabad, dampbad og alle de øvrige spafaciliteter på enten Comwell Borupgaard eller Comwell Kellers Park.

Kellers Park
Jesper Rais
Fra 07:00 til 18:00Læs mere

MorgenSpa

Begynd din dag på bedste vis. Med MorgenSpa kan du nyde vores indbydende morgenbuffet, og du får adgang til alle de dejlige spafaciliteter.
Borupgaard
Comwell Borupgaard spa spapark aquaspa yoga

Jesper Rais
Fra kl. 7:00 til 16:00 (lørdag til 14:00)Læs mere

MorgenSpa

Begynd din dag på bedste vis. Nyd vores indbydende morgenbuffet og få adgang til alle de dejlige spafaciliteter, inkl. fitnessrum fra kl. 16.00.
Borupgaard
Comwell Borupgaard spa spapark aquaspa yoga

Jesper Rais
Fra kl. 10:00 til 16:00 (søndag 12:00 til 18:00)Læs mere

DagSpa

Brug dagen på noget godt og benyt dig af alle faciliteter i vores spa og fitnessrum fra kl. 10:00 til 16:00, søndag fra kl. 12:00 til 18:00.
Kellers Park
Jesper Rais
Fra 10:00 til 18:00Læs mere

DagSpa

Forkæl dig selv med en DagSpa i skønne omgivelser og adgang til alle vores spafaciliteter.
Borupgaard
Comwell Borupgaard spa spapark aquaspa yoga

wichmann+bendtsen www.wplusb.dk
Fra kl. 17:00 til 23:00Læs mere

AftenSpa

Kom helt ned i gear på en enkelt aften i vores spaområde med mange forskellige faciliteter, inkl. adgang til fitnessrum. Kl. 20:30 serverer vi en lækker 2-retters middag i restauranten.

Velkommen til vores spahoteller: Vi er spacialister

Hos Comwell er vi specialister i spa og velvære. Med vores spakoncept har vi skabt en revitaliserende og fredfyldt oase for alle, der trænger til at komme væk fra en hektisk hverdag og genfinde roen og velværet.

DBA_EMBLEM_CKP_CBO.jpg

Vand | Hvile | Velvære

I vores spa-univers øger vi dit fysiske og mentale velvære på forskellige måder. Vi stimulerer sanserne med udsøgte aromatiske dufte og beroligende musik. Vi tilbyder unikke oplevelser som saltlounge, saunagus eller sanserum. Og forfriskende svømmeture i kurbade, velgørende massage og forskønnende ansigtspleje.

Vi inddrager også naturen med smukke udsigter til sø og park, udendørs boblebade, naturlige skønhedsprodukter samt en spamenu med sunde juicer og lette grønne retter.

Og vi er gode til det. Vi har erfaring, fordi vi har drevet hotelspa længe før konkurrenterne. Og vores engagerede spamedarbejdere og professionelle spaterapeuter er dygtige, fordi de får gæsterne til at føle sig som sig selv igen. Og det er lige præcis det, vi er her for.

Book spaophold

Udforsk vores spahoteller

Vores tre skønne spahoteller er blandt nordens bedste og byder på indendørs og udendørs oplevelser. Nyd et weekendophold eller en hel spaferie med alt, hvad du kan forvente af et moderne spahotel. Gode faciliteter, flotte værelser, der indbyder til ro og hvile samt spændende aktiviteter og restauranter, der også forkæler smagssansen.

Comwell Borupgaard spa spapark aquaspa yoga

wichmann+bendtsen www.wplusb.dk
Snekkersten, Sjælland
Comwell Borupgaard
RS13634_9091_b465442e5f0c0ec.jpg
Vejle, Jylland
Comwell Kellers Park
wichmann+bendtsen www.wplusb.dk
Varberg, Sverige
Varbergs Kusthotell
Professionelle spa og wellness behandlinger

Spa og wellness hos Comwell indebærer naturligvis også muligheden for luksuriøse behandlinger. På alle vores hoteller har vi dygtige uddannede spaterapeuter og behandlere, der har mange års erfaring inden for både spabehandlinger og spaaktiviteter og sørger for, at din oplevelse er i top. Book din massage, ansigtsbehandling eller en af vores andre dejlige behandlinger og plej din krop og sjæl.

Vi garanterer, at du altid får en professionel behandling, når du vælger et af vores spahoteller.

Spa og wellness behandlinger
Comwell Borupgaard spa spapark aquaspa yoga

Kim Dahl

Comwell Borupgaard

Spa og wellness behandlinger
Jesper Rais

Comwell Kellers Park

Spa og wellness behandlinger
varberg-kusthotell-spa-832.jpg

Varbergs Kusthotell

Når alle sanser sættes i spil

Vores sunde og revitaliserende spakoncept skal matche med de retter, vi serverer. Det betyder, at du kan nyde sunde, velsmagende og indbydende retter, drikkevarer og snacks i spaen – og i baren.

Her tilbyder vi et lille udvalg af lette, grønne retter: En blandet salat med og uden protein, en sprød sandwich og en lækker vegetarret. Alt er naturligvis tilberedt fra bunden af sæsonens råvarer og sunde ingredienser. Og så serverer vi alt fra Rebæls naturlige juicer, Sparkling Tea og drinks til rawbites og sunde chips.

Naturen er en stor del af Comwell og vores spaoplevelse. Her kan du nyde den friske luft, mens du lader boblerne i vores udendørs spabade massere kroppen. Man kan også nyde udsigten til smukke grønne parkområder fra de indendørs bade eller lounges. Og trænger du til at få pulsen op, kan du benytte de indendørs fitnesslokaler eller de naturskønne områder lige udenfor døren, hvor der er masser af muligheder for gå- og løbeture i skoven eller langs stranden.

Hos Comwell vil du opleve en innovativ signaturduft som en del af dit besøg hos os. Olien bliver brugt i f.eks. vores saunagus, fadspa og urtesauna.

Vores signaturduft er en organisk olie, som er specialdesignet til Comwell Spa.

Kurophold i smukke omgivelser

Muligheden for kur og spa hos Comwell er aldrig langt væk. Vi har to unikke spahoteller i Danmark – i Jylland og Nordsjælland – og et i Sverige, der er oplagt at kombinere med et smut forbi Malmø eller Gøteborg. Comwell Borupgaard i Snekkersten er en kort tog- eller strandvejstur fra København, og kurbadet Comwell Kellers Park, der har til huse i hvidkalkede historiske bygninger, ligger i centralt i Jylland med udsigt til Vejle Fjord. Fælles for dem alle er, at de ligger i grønne omgivelser, så du kan mærke roen sænke sig, allerede når du ankommer.

På Comwell Kellers Park i Vejle kan du slappe af omgivet af naturen i det varme udendørs boblebad. På Comwell Borupgaard i Snekkersten kan du nyde udsigten til træerne i den udendørs parksauna. Og på vores svenske badehotel, Comwell Varbergs Kusthotell, kan du starte dagen med en travetur langs kysten og en dukkert i havet, inden du sætter kursen tilbage mod det hyggelige strandhotel og den indbydende sauna. Foretrækker du en pool, kan du endda nyde det salte vand i den opvarmede havvandspool.

Uanset om du vælger Sjælland, Vejle eller vestkysten i Sydsverige, er du garanteret et skønt ophold. For med naturskønne omgivelser på dørtrinnet bliver din spaoplevelse et wellnessophold, hvor frisk luft og grøn udsigt får skuldrene til sænke sig.

Se alle spatilbud

Spaophold med overnatning

Hvorfor ikke tage en overnatning med, så du kan forkæle dig selv eller en, du har kær, med et par dages total afslapning? Nyd et miniophold med spa, der indbyder til ren forkælelse af alle kroppens sanser. Uanset om du søger efter et romantisk kæresteophold, en miniferie for mor og datter, et weekendophold med dine veninder, et rekreationsophold, en lille forkælelsestur for en gravid veninde eller ganske enkelt en wellnessferie for dig selv, så tilbyder vi Danmarks bedste spafaciliteter. Værelset, som du bor på under dit ophold, byder naturligvis også på stor komfort, så du kan nyde roen.

Når du vælger spa og wellness hos Comwell bliver du forkælet med ren afslapning, hvor du genopbygger ny og frisk energi i rolige og fredelige omgivelser. Nyd en afslappende behandling, en skøn massage eller et lækkert kurbad, eller kombiner din spatur med lidt frisk luft i de grønne omgivelser.

Vil du give din spaferie et strejf af gourmet, kan du spise middag i en af vores hyggelige restauranter. Og for at gøre dit gourmetophold komplet, byder vi naturligvis også på en skøn brunch dagen efter.

Læs mere

Romantisk spaophold

Kærestespa hos os er det perfekte romantiske kæresteophold, hvor rekreation, forkælelse, velvære – og naturligvis romantik – er i højsædet.

Skru ned for hverdagen og op for romantikken, når du booker kæresteweekend eller kærestetur på vores spahoteller. Hvad enten du ønsker en ferie, en forlænget weekend eller en enkelt overnatning med spabad, wellness og massage, så kan du nyde et afslappende hotelophold med din kæreste hos os.

Bestil tid hos vores massageterapeut og forkæl jer selv med massage eller en kurbehandling. Vores spa og wellness område er desuden en oplevelse i sig selv og byder på mange forskellige spafaciliteter som f.eks. spabad, kurbad og dampbad.

Book spaophold