Spa og wellness for krop og sjæl

Spatilbud og oplevelser

Spa

SpaDelight

Forkæl dig selv med et spaophold på et af vores to danske spahoteller. Dette ophold er inkl. fri adgang til AquaSpa, velkomstbobler, 3-retters middag, overnatning og morgenbuffet.
Spa

SøndagsSpa ophold

Forlæng weekend følelsen med et SøndagsSpa ophold med bl.a. velkomstdrink, 3-retters middag, fri adgang til vores AquaSpa og morgenbuffet.
Spa

HverdagsSpa

Tag en pause fra hverdagens stress og nyd lidt luksus og selvforkælelse på Comwell Borupgaard og Comwell Kellers Park. Spar 30% på udvalgte hverdage.
Spa

SpaRetreat

Nyd et dejligt sparetreat på 3 dage, og tjek ind til afslapning og velvære. Spaopholdet byder bl.a. på middag begge aftener, morgenbuffet og fri adgang til vores AquaSpa.

Vores spahoteller

Savner du tid til forkælelse og wellness i afslappende omgivelser? Vores skønne spahoteller er blandt nordens bedste og byder på både indendørs og udendørs oplevelser. Nyd et weekendophold eller en hel spaferie på et af vores spahoteller, og prøv vores spabade med AquaSpa, hot tubs, sauna, kurbad, boblebad og dampbad – eller en spabehandling udført af professionelle spaterapeuter.

Hvert af de tre spasteder har alt, hvad du kan forvente af et moderne spahotel. Gode faciliteter, flotte værelser, der emmer af ro, en bred vifte af spændende aktiviteter og så naturligvis en række afslappende behandlinger for hele kroppen. Vi kan bl.a. tilbyde dampkabine, jacuzzi og saunagus, når du nyder et spaophold hos os. Derudover kan du også også booke ansigtsbehandling, massage eller en af vores andre lækre kurbehandlinger.

Vores tre spahoteller byder på ultimativ forkælelse – massage, unikke spafaciliteter med mange forskellige bade, indbydende hotelværelser og smuk natur. På de lokale hotelsider kan du læse mere om vores faciliteter, behandlinger og aktiviteter og alle de skønne oplevelser vores hoteller kan tilbyde dig under dit spaophold.

Book spaophold
Udforsk vores spahoteller
Spaområde med pool, sauna og brechtelbath
Snekkersten, Sjælland
Comwell Borupgaard
Comwell Kellers Park spa
Vejle, Jylland
Comwell Kellers Park
Varberg, Sverige
Varbergs Kusthotell

Kurophold i smukke omgivelser

Muligheden for kur og spa hos Comwell er aldrig langt væk. Vi har to unikke spahoteller i Danmark – i Jylland og Nordsjælland – og et i Sverige, der er oplagt at kombinere med et smut forbi Malmø eller Gøteborg. Comwell Borupgaard i Snekkersten er en kort tog- eller strandvejstur fra København, og kurbadet Comwell Kellers Park, der har til huse i hvidkalkede historiske bygninger, ligger i centralt i Jylland med udsigt til Vejle Fjord. Fælles for dem alle er, at de ligger i grønne omgivelser, så du kan mærke roen sænke sig, allerede når du ankommer.

På Comwell Kellers Park i Vejle kan du slappe af omgivet af naturen i det varme udendørs boblebad. På Comwell Borupgaard i Snekkersten kan du nyde udsigten til træerne i den udendørs parksauna. Og på vores svenske badehotel, Comwell Varbergs Kusthotell, kan du starte dagen med en travetur langs kysten og en dukkert i havet, inden du sætter kursen tilbage mod det hyggelige strandhotel og den indbydende sauna. Foretrækker du en pool, kan du endda nyde det salte vand i den opvarmede havvandspool.

Uanset om du vælger Sjælland, Vejle eller vestkysten i Sydsverige, er du garanteret et skønt ophold. For med naturskønne omgivelser på dørtrinnet bliver din spaoplevelse et wellnessophold, hvor frisk luft og grøn udsigt får skuldrene til sænke sig.

Se alle spatilbud

Spaophold med overnatning

Hvorfor ikke tage en overnatning med, så du kan forkæle dig selv eller en, du har kær, med et par dages total afslapning? Nyd et miniophold med spa, der indbyder til ren forkælelse af alle kroppens sanser. Uanset om du søger efter et romantisk kæresteophold, en miniferie for mor og datter, et weekendophold med dine veninder, et rekreationsophold, en lille forkælelsestur for en gravid veninde eller ganske enkelt en wellnessferie for dig selv, så tilbyder vi Danmarks bedste spafaciliteter. Værelset, som du bor på under dit ophold, byder naturligvis også på stor komfort, så du kan nyde roen.

Når du vælger spa og wellness hos Comwell bliver du forkælet med ren afslapning, hvor du genopbygger ny og frisk energi i rolige og fredelige omgivelser. Nyd en afslappende behandling, en skøn massage eller et lækkert kurbad, eller kombiner din spatur med lidt frisk luft i de grønne omgivelser.

Vil du give din spaferie et strejf af gourmet, kan du spise middag i en af vores hyggelige restauranter. Og for at gøre dit gourmetophold komplet, byder vi naturligvis også på en skøn brunch dagen efter.

Læs mere

Romantisk spaophold

Kærestespa hos os er det perfekte romantiske kæresteophold, hvor rekreation, forkælelse, velvære – og naturligvis romantik – er i højsædet.

Skru ned for hverdagen og op for romantikken, når du booker kæresteweekend eller kærestetur på vores spahoteller. Hvad enten du ønsker en ferie, en forlænget weekend eller en enkelt overnatning med spabad, wellness og massage, så kan du nyde et afslappende hotelophold med din kæreste hos os.

Bestil tid hos vores massageterapeut og forkæl jer selv med massage eller en kurbehandling. Vores spa og wellness område er desuden en oplevelse i sig selv og byder på mange forskellige spafaciliteter som f.eks. spabad, kurbad og dampbad.

Book spaophold

Velvære i DagSpa

Udendørs spaområde på Kellers park

Nyd en hel dag med fri adgang til forkælelse af krop og sind. Hvis en hel weekendtur ikke er mulig, eller du blot ønsker et endags ophold eller en venindedag med velvære og afslapning, så kan du besøge vores spaområde på et af vores spahoteller og benytte dig af DagSpa. Det giver dig adgang til vores spabehandlingsområde med sauna, spabad, dampbad og meget mere.

Prisen for DagSpa varierer fra hotel til hotel. Vær opmærksom på, at du skal ringe til hotellet for at forudbestille din spadag, hvis du ikke ønsker overnatning på et af vores kursteder.

Læs mere og book her
Professionelle spa og wellness behandlinger

Spa og wellness hos Comwell indebærer naturligvis også muligheden for luksuriøse behandlinger. På alle vores hoteller har vi dygtige uddannede spaterapeuter og behandlere, der har mange års erfaring inden for både spabehandlinger og spaaktiviteter og sørger for, at din oplevelse er i top. Book din massage, ansigtsbehandling eller en af vores andre dejlige behandlinger og plej din krop og sjæl.

Vi garanterer, at du altid får en professionel behandling, når du vælger et af vores spahoteller.

Spa og wellness behandlinger

Comwell Borupgaard

Spa og wellness behandlinger

Comwell Kellers Park

Spa og wellness behandlinger

Varbergs Kusthotell