malte.jpg

Malte Ebert - Gennemsnitsdansker

Lørdag 02. nov. 2024 - kl. 21:15

Lokation
Comwell KoldingSkovbrynet 16000 Kolding
Nummererede siddepladser
Ja
Arrangør
EventC, BrandM & Comwell Kolding Teater
Udbyder
Billetten.dk

Malte Ebert - Gennemsnitsdansker

I foråret 2023 havde Malte Eberts finurlige hjerne skruet showet ”Mellem Himmel & Jord” sammen, som han optrådte med for mere end 14.000 mennesker. Det var et anderledes musikalsk show med de allerbedste af hans popsange, men som også trak på genrer som comedy, talkshows og sitcoms.

I 2024 er Malte Ebert klar med et nyt show, hvor han blander sine talenter indenfor skuespil, musik og gode historier - og denne gang er det os alle sammen, der kommer under luppen... "Gennemsnitsdansker" får premiere til efteråret 2024 og lægger vejen forbi Comwell Kolding Teater d. 2 november 2024.

Men hvorfor er det lige Gennemsnitsdanskeren, der skal under luppen?

”Udover den massive kærlighed jeg fik med på touren sidste år, så fik jeg også hug af kultureliten for om jeg ville være seriøs musiker, der blev spillet i radioen eller en gøgler, der stod på de skrå brædder, men jeg føler mig faktisk enormt privilegeret over at være et sted, hvor jeg både kan give publikum noget at grine af og blive rørt over.
Jeg føler, at jeg hviler i alt, hvad jeg rummer og de forskellige tangenter jeg har. Men det gav mig også en masse tanker på, hvem vi er som mennesker og hvem vi stræber efter at være. Hvilke kasser vi gerne vil passe ind i og hvilke vi gerne vil være specielle. Og det fik mig virkelig til at tænke, at det mest interessante menneske måske netop er gennemsnitsdanskeren? Det har jeg i al fald tænkt mig at finde ud af.
Vi har alle sammen gode historier og er samtidig ”bare” en del af en statistik. Det synes jeg der er noget spændende ved! Jeg lærte så meget i processen af at skrive, øve og fremføre mit sidste show, og nu kribler det fingrene for at bruge alt det, som jeg har lært, men i et helt nyt show. Et show der bliver lidt sjovere, lidt vildere og fyldt med overraskelser.” - Malte Ebert