Romantisk bryllup midt i H. C. Andersens Odense

Om bryllup på Comwell H.C. Andersen Odense

Lokation
Odense, Fyn

Max. antal gæster
800

Antal værelser
157 (317 overnattende gæster)

Pris
Kuvertpris fra: 999,- pr. person
Bryllupssuite inkluderet i prisen

Bonusinfo
To minutter på gåben fra Odense Banegård

rs24550_chc_comwell_odense_raisfoto_3661-fit

Eventyrligt, romantisk, hyggeligt

Men først lidt bryllupsplanlægning og to do inden ’I do’

Kontakt eventkoordinator Kristine Snestrup Nielsen så snart I kender jeres bryllupsdato. Allerhelst et års tid (eller god tid) i forvejen. Og kom så forbi og mød os. I hilser på køkkenchef og restaurantchef og vi sammensætter en menu efter jeres ønsker.

Bryllup i køkkenet

Vores køkken er overvejende økologisk og vi henter allerhelst sæsonaktuelle råvarer så lokalt som det overhovedet er muligt. Vi får vores økologiske kød fra fynske Grambogaard og frisk fisk fra Strandby.

Vine er valgt ud fra jeres bryllupsmenu - og sommelierens erfaring med ønsker til druer og brand. Vores vinkortet har desuden flere økologiske og biodynamiske vine. Har I særlige ønsker til vin, siger I selvfølgelig bare til.

I er meget velkomne til en prøvespisning, hvor I kan smage mad og vin og fornemme stemningen.

Hvilket festlokale skal I vælge? Og hvilken bordækning?

Comwell H. C. Andersen har flere festlokaler. Restaurant Hans Christian (efter bysbarnet, ikke ham fra Matador…) fremstår med en indbydende, moderne vibe indrettet med bl.a. FDB-klassikere og HAY-møbler, Derudover rummer hotellet et stort festlokale, som er særligt velegnet, når gæstelisten er lidt længere.

I kulturhus Odeon, skråt over den hyggelige Sortebrødre Plads, finder I i husets øvre foyer Restaurant Schiøtz, opkaldt efter Fyns visionære ølmand.

Bordpynt og dekoration

Vi dækker jeres bryllupsbord op med hvide stofduge og -servietter og hvide lys. Og arbejder sammen med en dygtig lokal blomsterdekoratør, som kender vores festlokaler og ved, hvad der tager sig allerbedst ud. Og som også er god til at lytte til jeres ønsker.

I er naturligvis velkomne til at pynte jeres festlokale med tyl, hjerter, balloner og alt, hvad et bankende brudehjerte måtte ønske. Og vi gør det også gerne for jer mod et tillæg. Vi kan også hjælpe med kontakter til dygtige lysfolk og andre med lidt fingerfærdig finesse.

Og hold så en romantisk bryllupsfest!

Herfra er det egentlig ’bare’ at slippe kontrollen, vi har den! Så fest bare løs! Og når Niels W. Gades Brudevals er trådt og festen lakker med enden, kan I trække jer tilbage til jeres bryllupssuite. Og vågne til dagen derpå-brunch og gaveudpakning i herlig afslappet stemning med resten af selskabet (og leve lykkeligt til jeres dages ende).

Hotellet ligger supercentralt, bare to minutter på gåben fra Odense Banegård. Tæt på Odense Lufthavn.