Spørgsmål og svar om Comwell H.C. Andersen Odense

Comwell H.C. Andersen Odense

Jesper Rais

Generel info om dit ophold på Comwell H.C. Andersen Odense

Check-in kan ske er fra kl. 14:00.

Check ud skal ske senest kl. 11:00

Ønsker du at forlænge dit ophold med enten to timer tidligere check-in eller to timer senere check ud end de gældende tider? Så kan dette bestilles forud for dit ophold mod et gebyr på kr. 200,-.

Ankommer du før tid og ønsker at få opbevaret din bagage, kan dette gøres i aflåste bagagerum - spørg blot i receptionen.

Børn under 18 år skal altid være ledsaget/bo ifølge med en voksen i forbindelse med ophold.

Når I ankommer på hotellet, bliver I bedt om at udfylde registreringskort, underskrive, og mod ønske fremvise gyldig ID. Dette sker i henhold til dansk lovgivning.


På flere af vores værelser er det muligt at tilkøbe yderligere opredninger. Vær opmærksom på at alle opredninger foregår på en sofa og skal skal forudbestilles.

Børn (3-11 år) koster kr. 200,- pr. nat. Sover barnet (0-2 år) i forældrenes seng, er barnet uden beregning. Babyseng (0-3 år) koster kr. 150,- pr. nat. En ekstra opredning koster kr. 300 per nat.

Hvis I er flere, der rejser sammen, kan vi tilbyde værelser med connecting doors, hvor I frit kan gå imellem værelserne.

Det er tilladt at medbringe en ”stille” og renlige hunde på nogle værelser. Dette skal forudbestilles. Merpris kr. 250,- pr. nat. Bemærk, hunde må ikke være alene i værelset


Såfremt dit ophold ikke indeholder middag, kan opholdet frit annulleres inden kl. 16.00 på ankomstdagen. Annulleres værelset efter kl. 16.00 fakturerer vi for den første nat

Et forudbetalt ”non-refundable ophold” kan ikke annulleres. 

Værelse med middage kan afbestilles omkostningsfrit senest 7 dage før ankomst. Afbestiller du mellem 6 og 2 dage før ankomst faktureres 50% af opholdets pris. Afbestiller du mindre end 2 dage før ankomst faktureres det fulde beløb for opholdet. Ophold med ni personer eller derover skal annulleres 30 dage før.


Med elevator til alle etager og 3 særligt handicapvenlige værelser er vores hotel handikapvenligt både for gangbesværede og kørestolsbrugere.

På Comwell HC. Andersen Odense kan du benytte alle gængse kreditkort. Bemærk der tillægges et gebyr på udenlandske kreditkort. 

Comwell forbeholder sig retten til at forhåndsgodkende dit kreditkort/debitkort inden din ankomst. Comwell.dk debiterer ikke dit kreditkort, medmindre du bestiller et ”non refundable ophold”. 

Dit kreditkort anvendes kun som garanti for din reservation. 

Bruger du et debitkort til din bestilling, vil din bank reservere beløbet i 30 dage. Ønsker du efter opholdet at få frigivet pengene inden de 30 dage er gået, skal du kontakte hotellet direkte med dit reservationsnummer, så vil hotellet hjælpe med at frigive pengene. Comwell kan via DIBS give besked til din bank, om at frigive beløbet, men det er kun din bank, der kan slette reservationen af beløbet. Debitkort er Visa Electron, Maestro eller MasterCard Direct.


Morgenmaden serveres mandag-fredag kl. 06:30-10:00.  Lørdag, søndag og helligedage kl. 07:30-11:00.

Skal du tidligt af sted, kan vi arrangere en morgenmadspose til dig, som serveres i receptionsområdet på det ønskede tidspunkt. Dette skal bestilles aftenen før senest kl. 20:30.


Restauranten er åben mandag-lørdag kl. 17.30-23.00. Køkkenet lukker kl. 21.00. Bordreservation anbefales. Bemærk venligst, at der tages forbehold for udsolgte a la carte-borde til middag.

Middage inkl. ophold er fastsatte og varierer dagligt. Menuerne kan ikke flyttes til andre dage. Vi tilpasser gerne menuen for allergikere, vegetarer og lignende, hvis dette meddeles forud.

Lukkedage
Vores restaurant er lukket om søndagen samt i perioden omkring jul og nytår. Kontakt receptionen for de specifikke datoer på telefon (+45) 6614 7800.  


I vores bar/café kan du købe drinks, specialøl, sodavand og kaffe.


Meddel altid på forhånd hvis du har allergier - også når det gælder fødevarer.


Vores reception er døgnbemandet og altid klar til at hjælpe dig med det mindste.


Nærmeste station er Odense Banegård, som er beliggende 600 meter fra hotellet. Her afgår der tog til/fra København og Jylland to gange i timen.


Odense Mini Taxi tel.: (+45) 66 12 27 12. Vi bestiller gerne for gæsten


Parkering i forbindelse med dit ophold kan ske på parkeringspladsen ”Q-Park Comwell H.C. Andersen”, som ligger ved siden af hotellet. Vi har 90 parkeringspladser til rådighed, og det er med forbehold for ledighed. Det er ikke muligt at forhåndsreserve.

Det koster kr. 45,- pr. påbegyndt time, max 150,- pr. døgn.

Holder du på vores parkeringsplads, vil din nummerplade blive registreret ved ind- og udkørsel via kamera, og betaling skal først foretages inden udkørsel via den opsatte automat.
Vær opmærksom på at du afslutter og betaler for din parkering ved hver udkørsel.

Er der ikke flere pladser på vores parkeringsplads henviser vi til Odenses offentlige parkeringskælder i nærheden (vær opmærksom på at der her gælder andre parkeringsregler og betalingsbetingelser).

Skal du lade din elbil op, så har vi 4 ladestandere til rådighed på egen parkering. Prisen er almindelig parkeringstakst plus prisen for strøm leveret af Clever (styres via app). Egne kabler medbringes.


Vi tilbyder gratis trådløst internet på hele hotellet. Du forbinder ved at vælge 'comwellhotels' som Wi-Fi og derefter logge på med koden 'comwellhotels'. 


Vi har fintnessrum med løbebånd, cykler og mindre udvalg af vægte.


Al rygning er forbudt indendørs og E-cigaretter er ikke tilladt indendørs. Det er kun tilladt at ryge ved askebægrene udenfor.


Mulighed for vaskeservice - henvend dig i receptionen.

Kontakt hotellet på telefon (+45) 6614 7800 eller på hotel.odense@comwell.com


Generel info om dit ophold på Comwell

Alle ophold kræver indtastning af betalingskort, også selvom du har et gavekort. Der tages ikke betaling ved indtastning af dine kortoplysninger. Alle ophold afregnes på hotellet - dog undtaget non-refundable ophold, hvor beløbet trækkes ved booking. Disse ophold refunderes ikke eller kan ikke flyttes. Vær opmærksom på at hvis du benytter et MasterCardDebit eller VISA Debit som garanti, vil beløbet blive reserveret på din konto og først blive frigivet igen efter afrejse, og kan vare op til 30 dage


Hvis du har et gavekort gældende til alle Comwell hoteller, kan du bestille dit ophold online og afregne med gavekort ved check ud. Kreditkort ved onlinebooking er kun en garanti for ankomst. 

Gavekort kan ikke benyttes til betaling af forudbetalte non-refundable ophold. 

Gavekort fra Gavefabrikken skal altid bestilles via det link der følger med gavekortet og kan ikke bruges som betaling medmindre opholdet specifikt er bestilt herigennem.


Alle vores hoteller er Green Key certificerede, hvilket betyder at der gøres en ekstra indsats for at beskytte miljøet. Vi bestræber os samtidig på at være et bæredygtigt hotel, der benytter sig af lokale råvarer i det omfang, det er muligt, frem for import af udenlandske råvarer.


Du optjener automatisk 5% af det samlede beløb på din slutregning, ved ophold med overnatning. Alle optjente point kan bruges som betaling under dit næste ophold med overnatning - dog ikke i forbindelse med konferencer og møder. Det er ikke muligt at optjene point på ophold, der ikke er booket direkte ved Comwell eller på Comwell.com. Det er gratis og uforpligtende at blive medlem.