Restaurant og fest på Comwell H. C. Andersen Odense

Restaurant og fest på Comwell H. C. Andersen Odense

Restaurant Hans Christian

Midt i H. C. Andersen-byen, tæt på seværdigheder og ud mod det hyggelige, brostensbelagte Sortebrødre Plads, ligger Restaurant Hans Christian. Og her er vi ikke kun på fornavn med vores berømte bysbarn, men også gæsterne, som bliver taget imod med masser af nærvær.

Det er vores mål at forkæle vores gæster med kvalitetsmad produceret med tanke for miljø og vores fælles fremtid.

Omtanke for os handler om at tage ansvar og have tydelige køkkenfaglige holdninger til den måde, vi tilbereder vores mad på, og ikke mindst den måde vi handler på i hverdagen.

Vores mål om at handle med omtanke, er ikke blot noget vi siger, men også noget vi gør, og vores ambition om at agere bæredygtigt resulterer helt konkret i flere valg og fravalg hver eneste dag. For eksempel bruger vi ikke jordbær i november, fordi det er udenfor sæsonen, vi serverer ikke foie gras eller tigerrejer på grund af dyrevelfærd, og vi serverer ikke oversøiske vine, da CO2 aftrykket er langt mindre, når vinen har en kortere transportvej.

Vi har bronzemærket i økologi, hvilket betyder at 30-60% af vores råvarer er økologiske. Men det dog er ikke for en hver pris, at vi vælger økologi. For os vægter en bæredygtig tankegang tungere, og vi foretrækker til hver en tid at lave vores bøffer fra en konventionel ko fra Fyn frem for en økologisk fra Australien.

Vælg mellem 2- og 3-rettes menu eller et mindre a la carte-udvalg, som skifter hver anden måned.

Kig for eksempel forbi til en burger, inden I tager videre til koncert i ODEON. Eller nyd en 3-retters menu inden turen på Casino Odense.

Restaurant Hans Christian

Kom med indenfor

Åbningstider
Restauranten er åben mandag til lørdag kl. 17.30-21.00

Vi glæder os til at byde dig velkommen

Fest på Comwell H.C. Andersen Odense

Firmafest
Der var engang en firmafest i Odense
Kongeriget for en fest! Og det blev, som I befalede. Gigantisk med fuldt skrald. Eller mindre og mere intimt. Velkommen til en helt igennem eventyrlig firmafest på Comwell H. C. Andersen Odense og Odeon!
Bryllup
Romantisk bryllup midt i H.C. Andersen Odense
Der var engang… Og herfra kan jeres eventyr begynde! Lad brylluppet stå i miniput-magi, omgivet af gul bindingsværksidyl. Og blæs på det store og storslåede, for her er hyggeligt og hamrende romantisk. Velkommen til bryllup på Comwell H. C. Andersen Odense!
Firmajulefrokost
Julefrokost i Odense
Midt i hjertet af Odense, byder vi på Comwell H.C. Andersen indenfor til en eventyrlig julefrokost med danske juleklassikere på menuen. Få også fri bar og eget lokale, når I booker årets firmajulefrokost.
Christmas lunch at Comwell Borupgaard
Den særlige begivenhed

Hvis du leder efter et unikt, stilfuldt og centralt beliggende lokale til dit bryllup eller til en anden festlig lejlighed, så er Comwell H.C. Andersen Odense stedet for dig. Der er nem adgang, hvad enten dine gæster kommer i bil eller med offentlig transport, da vi er beliggende få minutters gang fra Odense Banegård og har parkeringskælder under hotellet.

Læs mere

Bryllupsfest

Hos Comwell er alle vores hoteller og bryllupslokationer beliggende i skønne områder, der skaber de ideelle rammer omkring jeres drømmebryllup – hvad enten det betyder et romantisk vinterbryllup eller et sjovt udendørs sommerbryllup med et brag af en efterfølgende fest
Comwell Holte firmafest
Læs mere

Firmafest

Alle vores hoteller har restauranter og selskabslokaler, der kan indrettes efter jeres behov og ønsker og kan huse arrangementer af alle størrelser – kun fantasien sætter grænser for netop jeres firmafest!
Læs mere

Konfirmationsfest

Tiden op til en konfirmation eller nonfirmation er dejlig men kræver ofte en del planlægning for forældrene. Hos Comwell står vi klar til at hjælpe jer med at få styr på alle detaljer – fra indbydelserne til de perfekte selskabslokaler og den ideelle festmad.
Læs mere

Fødselsdagsfest

Vi har 20 hoteller og venues fordelt over hele landet, hvor du kan fejre et jubilæum eller en fødselsdag – måske endda en børnefødselsdag – med en dejlig fest, hvor gastronomi og højt humør er i fokus.

Hold fest og selskaber i hele landet

Aarhus

Aarhus

Borupgaard

Snekkersten

Bygholm Park

Horsens

Centralværkstedet

Aarhus
Fester og events på Comwell Copenhagen Portside

Copenhagen Portside

Nordhavn
Comwell Holte fest og selskaber

Holte

Holte

Hvide Hus Aalborg

Aalborg
Comwell Kellers Park restaurant Johan Keller

Kellers Park

Børkop
Comwell Klarskovgaard restaurant

Klarskovgaard

Korsør
Comwell Kolding restaurant

Kolding

Kolding

Kongebrogaarden

Middelfart

Køge Strand

Køge
Comwell Middelfart restaurant

Middelfart

Middelfart
Comwell Rebild Bakker event

Rebild Bakker

Skørping

Roskilde

Roskilde

Sorø

Sorø