Comwell H.C. Andersen Odense

Jesper Rais

Kontakt og praktisk information

Kontakt Comwell H.C. Andersen Odense
Adresse
Claus Bergs Gade 7, 5000 Odense C
Telefon
(+45) 6614 7800
E-mail
hotel.odense@comwell.com
Adresse
Claus Bergs Gade 7, 5000 Odense C
Telefon
(+45) 6614 7800
E-mail
hotel.odense@comwell.com

Spørgsmål og svar

Har du brug for information omkring ankomst, ekstra opredninger og andre praktiske oplysninger, har vi samlet det hele i en overskuelig liste.

Læs alle spørgsmål og svar

Check-in kan ske er fra kl. 14:00.

Check ud skal ske senest kl. 11:00

Ønsker du at forlænge dit ophold med enten to timer tidligere check-in eller to timer senere check ud end de gældende tider? Så kan dette bestilles forud for dit ophold mod et gebyr på kr. 200,-.

Ankommer du før tid og ønsker at få opbevaret din baggage, kan dette gøres i vores aflåste bagagerum - Spørg blot i receptionen

Børn under 18 år skal altid være ledsaget/bo ifølge med en voksen i forbindelse med ophold.

Parkering i forbindelse med dit ophold kan ske på parkeringspladsen ”Q-Park Comwell H.C. Andersen”, som ligger ved siden af hotellet. Vi har 90 parkeringspladser til rådighed, og det er med forbehold for ledighed. Det er ikke muligt at forhåndsreserve.

Det koster kr. 45,- pr. påbegyndt time, max 150,- pr. døgn.

Holder du på vores parkeringsplads, vil din nummerplade blive registreret ved ind- og udkørsel via kamera, og betaling skal først foretages inden udkørsel via den opsatte automat.
Vær opmærksom på at du afslutter og betaler for din parkering ved hver udkørsel.

Er der ikke flere pladser på vores parkeringsplads henviser vi til Odenses offentlige parkeringskælder i nærheden (vær opmærksom på at der her gælder andre parkeringsregler og betalingsbetingelser).


Restauranten er åben mandag-lørdag kl. 17.30-20.30. Bordreservation anbefales. Bemærk venligst, at der tages forbehold for udsolgte a la carte-borde til middag.

Middage inkl. ophold er fastsatte og varierer dagligt. Menuerne kan ikke flyttes til andre dage. Vi tilpasser gerne menuen for allergikere, vegetarer og lignende, hvis dette meddeles forud.

Lukkedage
Søndag er vores restaurant lukket samt i dagene mellem jul og nytår. Enkelte undtagelser forekommer, kontakt receptionen på telefon (+45) 6614 7800 ved spørgsmål.  

Såfremt dit ophold ikke indeholder middag, kan opholdet frit annulleres inden kl. 16.00 på ankomstdagen. Annulleres værelset efter kl. 16.00 fakturerer vi for den første nat

Et forudbetalt ”non-refundable ophold” kan ikke annulleres. 

Værelse med middage kan afbestilles omkostningsfrit senest 7 dage før ankomst. Afbestiller du mellem 6 og 2 dage før ankomst faktureres 50% af opholdets pris. Afbestiller du mindre end 2 dage før ankomst faktureres det fulde beløb for opholdet. Ophold med ni personer eller derover skal annulleres 30 dage før.

Glemte sager

Har du glemt noget på værelset eller på vores hotel? Ingen bekymring – vi er klar til at hjælpe og gør vores bedste for at finde det igen!

Udfyld formularen, så vi forhåbentlig kan finde dine glemte sager og sende det retur til dig så hurtigt som muligt.

Comwell H.C. Andersen Odense

Jesper Rais
Hotelansvarlig på Comwell H.C. Andersen Odense
HoteldirektørNinna Stæhr-Petersen

Mød vores lederteam

Receptionschef
Trine Rettig Jensen
trrj@comwell.com
Comwell H.C. Andersen Odense

Jesper Rais
MeetingDesign Chef
Henriette Hansen
heha@comwell.com
comwell_h.c.andersen_meetingdesignchef2.jpg
Restaurantchef
Jesper Nørgaard Høgh
jnh@comwell.com
Jesper Rais
Comwell H.C. Andersen Odense

VRX Studios
Google MapsFind vej til os