Storslået bryllup lige midt i storbyen

Om bryllup på Comwell Hvide Hus Aalborg

Lokation
Aalborg, Nordjylland

Max. antal gæster
200 ved runde borde

Antal værelser
198 værelser / 400 sovende gæster

Pris
Kuvertpris fra kr. 1.149,- inklusive velkomstdrink, 3-retters menu, Comwell vinmenu, øl og vand under middagen, kaffe og te, fri bar med øl, vand og vin, natmad - i alt 7 timer.

Værelse til brudeparret inkluderet i kuvertprisen.

Ved reservation betales kr. 5.000,- i depositum

Bonusinfo
Hotellets cocktailbar (og byens bedste) er et meget populært indslag.

fest-selskaber-bryllupsfest-firmafest-konfirmation-026

Storslået, storby, romantisk

Terrasen mod Kildeparken er skabt til vielse og bryllupsreception

Lad vinden i trækronerne erstatte kirkeorglet og hold en smuk og meget stemningsfuld vielse eller bryllupsreception på vores store terrasse med udsigt til den smukke gamle bypark. Instagram gløder! Og jeres bryllupsfotograf har mulighed for rigtig at boltre sig og få taget nogle flotte bryllupsbilleder. 

Til bryllupsmiddagen kan I byde bryllupsgæsterne velkommen med et glas bobler eller en drink fra byens bedste cocktailbar og nyde den i det grønne før elevatoren f.eks. suser til 15. etage.

Men først lidt bryllupsplanlægning…

Ét er lokalerne, men lige så vigtigt er, at jeres mavefornemmelse er god. Derfor taler vi rigtig meget sammen. Kemien er nemlig helt afgørende og I skal være trygge. Det er jo ikke en stol, I køber. Det er en ’once in a lifetime’-begivenhed! Et bryllup på Comwell Hvide Hus Aalborg er skræddersyet og nøje udvalgt, præcis som kjolen. Og som udgangspunkt kan alt lade sig gøre! 

2-3 måneder før brylluppet sætter vi os sammen med køkkenchef og konditor, og vi får talt menu og vine. Køkkenchefen er ikke bleg for at fægte lidt med arme og ben og tegne på servietter, når han passioneret fortæller om alle mulighederne! Og vi får meget ros for vores mad som ikke mindst giver noget for øjet med flot afstemte farver på tallerknen.

Vores køkken er forankret i økologi og bæredygtighed. Vi får mange af vores råvarer fra de lokale gårde og glæder os over dét væld af guld de forskellige måneder byder på. Og I er meget velkomne til at booke en prøvespisning til DKK 350,- pr. person eksl. vin.

Har I et særligt ønske til jeres bryllupskage er vores dygtige konditor absolut mester i kager, der vinder mange hjerter, også på Instagram!

Byens bedste bar er åben

Som noget helt særligt har vi på Comwell Hvide Hus Aalborg byens bedste cocktailbar. Og det er ikke bare noget vi siger. Baren har vundet priser for sine cocktails og mange brudepar vælger cocktailbar som indslag, simpelthen fordi det giver en rigtig god stemning, at der står nogle bartendere og shaker cocktails, også uden alkohol. Baren kan afregnes efter forbrug eller som fri bar.

Hvilket festlokale skal I vælge? Og hvilken bordækning?

Det er ikke kun elevatoren til 15. der giver det skønneste sug i maven. Det gør udsigten også! Højt hævet over byen og dens farverige liv til flere sider er bare et imponerende skue. Men alle festlokaler på Comwell Hvide Hus Aalborg har noget unikt. Fra det intime og hyggelige med biopejs til det storslåede med mange gæster.

Vores store festlokale, Kilden, ligger mellem stuen og første sal. Her har I mulighed for at komme ud på en stor, overdækket terrasse og udsigten over Kildeparken fra panoramavinduerne er magisk og meget romantisk. I festlokalet er her scene, flygel og store sølvlysestager på gulvet.

De fleste brudepar vælger runde borde med 8-9 personer ved hvert bord. Men skulle der være problemer med at få bordplanen til at gå op, kan hovedbordet laves som langbord.

Bordpynt og dekoration

Med i kuvertprisen hører opdækning med duge, servietter, lys efter eget valg og buket på bordet. Men vi hjælper naturligvis f.eks. også gerne med at drysse hjerter på bordet eller sætte den lille gave til gæsten ud for hver kuvert. Sofie, vores dygtige blomsterdekoratør, arrangerer gerne blomster til både bryllupsbord og kirke. Og mod tillæg stiller vi teknikker til rådighed til f.eks. AV-udstyr og projektor, hvis der skulle være behov for det. Ekstra lys op ad væggen eller draperinger i loftet klarer vi også.

Og hold så en romantisk bryllupsfest!

Herfra er det ’bare’ at slippe kontrollen, vi har den! Så fest bare løs! Og når Niels W. Gades Brudevals er trådt og festen lakker med enden, kan I trække jer tilbage til jeres værelse. Og vågne som hr. og fru til dagen derpå-morgenmad og gaveudpakning i herlig afslappet stemning med masser af kærlighed i luften og resten af selskabet.