Gavekort handelsbetingelser

Handelsbetingelser ved bestilling af gavekort

Du kan kun bestille gavekort via internettet www.comwell.com og alle gavekort er i danske kroner.

Når du har bestilt gavekort hos os, opbevarer vi ordreoplysningerne. Du kan se dine ordreoplysninger på skærmen samt på den ordrebekræftelse, der bliver sendt til din e-mail adresse. Det er ikke muligt at tilgå ordrebekræftelsen efterfølgende via vores website. Hvis du ønsker at få tilsendt et nyt eksemplar af ordrebekræftelsen pr. e-mail, så send en e-mail til gavekort@comwell.com.

Betaling
Betaling hos comwell.dk foretages gennem DIBS - Danmarks førende udbyder af systemer til håndtering af betalingstransaktioner.

Al kommunikation er krypteret og certificeret af PBS.

Du kan betale med følgende betalingsmidler på www.comwell.dk : Dankort, VISA, VISA Electron, Maestro og MasterCard.

De data, som du oplyser i forbindelse med et køb, der er betalt med betalingskort, er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken Comwell a-s eller andre har mulighed for at læse dataene.

Beløbet for gavekortet trækkes først, når gavekortet sendes fra Comwell a-s. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det, som du har godkendt ved købet.

Leveringsbetingelser
Gavekort leveres på email som en pdf fil.

Fortrydelsesret
Fortryder du købet af et gavekort, kan det returneres til os indenfor 14 dage efter modtagelse af gavekortet. Derefter tilbagefører vi pengene til din konto. Send gavekortet til:

Comwell a-s
Bomhusvej 13
2100 København Ø

Husk at vedlægge ordrebekræftelsen, som du har modtaget pr. e-mail. De forsendelsesomkostninger, der påløber returnering af et gavekort, dækkes af kunden.