Gavekort handelsbetingelser

Handelsbetingelser ved bestilling af gavekort

Du kan kun bestille gavekort via internettet www.comwell.com  og alle gavekort er i danske kroner.

Når du har bestilt gavekort hos os, opbevarer vi ordreoplysningerne. Du kan se dine ordreoplysninger på skærmen samt på den ordrebekræftelse, der bliver sendt til din e-mail adresse. Det er ikke muligt at tilgå ordrebekræftelsen efterfølgende via vores website. Hvis du ønsker at få tilsendt et nyt eksemplar af ordrebekræftelsen pr. e-mail, så send en e-mail til gavekort@comwell.dk

Betaling
Betaling hos comwell.dk foretages gennem DIBS - Danmarks førende udbyder af systemer til håndtering af betalingstransaktioner.

Al kommunikation er krypteret og certificeret af PBS.

Du kan betale med følgende betalingsmidler på www.comwell.dk : Dankort, VISA, VISA Electron, Maestro og MasterCard.

De data, som du oplyser i forbindelse med et køb, der er betalt med betalingskort, er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken Comwell a-s eller andre har mulighed for at læse dataene.

Beløbet for gavekortet trækkes først, når gavekortet sendes fra Comwell a-s. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det, som du har godkendt ved købet.

Leveringsbetingelser
Alle gavekort sendes med Post Danmark (B post) og betales af Comwell a-s. 

Fortrydelsesret
Fortryder du købet af et gavekort, kan det returneres til os indenfor 14 dage efter modtagelse af gavekortet. Derefter tilbagefører vi pengene til din konto. Send gavekortet til:
Comwell a-s
Bomhusvej 13
2100 København Ø
Husk at vedlægge ordrebekræftelsen, som du har modtaget pr. e-mail. De forsendelsesomkostninger, der påløber returnering af et gavekort, dækkes af kunden.