Rekrutteringsproces

Rekrutteringsprocessen

En ledig stilling

Når vi søger en ny medarbejder, begynder vi med at lave en jobprofil på den pågældende stilling. Det er den enkelte afdelingsleder, der laver jobprofilen, hvor det beskrives hvilke kvalifikationer og kompetencer som er nødvendige, hvilken baggrund og erfaring som er bedst egnet, og hvilke personlige egenskaber en ansøger skal have, for at kunne udfylde stillingen bedst muligt.

I samråd med HR-afdelingen annonceres stillingen eksternt, og samtidig opfordrer vi medarbejderne internt i Comwell koncernen til at søge. Yderligere laver vi en automatisk søgning i Comwells database med uopfordrede ansøgninger, og hvis der findes en egnet kandidat til stillingen, tager vi kontakt til vedkommende, og anbefaler at man målrettet søger den ledige stilling.

Ansøgning

Så snart den ledige stilling annonceres kan den ses her på vores hjemmeside. Du kan med det samme søge jobbet direkte fra siden, hvor du også har mulighed for at vedhæfte en motiveret ansøgning og CV. Af hensyn til den videre proces kan vi i Comwell kun modtage din ansøgning elektronisk.

Når vi har modtaget din ansøgning, får du automatisk en bekræftelse. Blandt de modtagne ansøgninger udvælger vi med udgangspunkt i kvalifikationer og kompetencer typisk 3–5 kandidater, som vi ønsker en samtale med.

Samtale

Til en samtale fokuserer vi på din faglighed og din uddannelse, samtidig med at du får mere information om Comwell og om selve jobbet. Vi informerer om, hvad vi kan tilbyde dig af udfordringer, og hvad dine udviklingsmuligheder er i Comwell. Vi koncentrerer os yderligere om dine personlige kompetencer, og om hvor egnet du er til at udfylde den rolle, som jobbet kræver af dig. Ved administrative stillinger og lederrekruttering benytter vi os ofte af personlighedstests som et supplement til samtalen.

Referencer

Vi ringer også altid til en eller to af de referencer, du har opgivet i dit CV. De spørgsmål vi stiller er beregnet til at afdække dine faglige kvalifikationer og kompetencer i forhold til den konkrete stilling og kan af- eller bekræfte de informationer, vi har fået via jobsamtalen.

Udvælgelse

Det som ligger til grund for vores valg af en bestemt kandidat, er en kombination af det indtryk, vi har fået af dig under samtalen, dine kvalifikationer og kompetencer, og din uddannelse.

Når vi har ansat den kandidat, vi synes passer bedst til jobbet, sender vi et afslag til de resterende ansøgere. Hvis du har været til samtale og efterfølgende fået et afslag, er du velkommen til at ringe og få en uddybende begrundelse for, hvorfor du ikke blev valgt.

Se vores ledige stillinger

Privatlivspolitik ifm. rekrutteringsprocessen

Når du søger job hos Comwell, indsamler vi personlige oplysninger om dig. Du kan læse mere om, hvordan vi indsamler og bruger oplysningerne, i vores persondatapolitik til ansøgere.

Privatlivspolitik til ansøgere