Aarhus får hoteltårn på 15 etager med skybar og tagterrasse

Aarhus får hoteltårn på 15 etager med skybar og tagterrasse

Forretningsfolk, private hotelgæster og borgere i Aarhus kan se frem til en udvidelse af det populære byhotel Comwell Aarhus Dolce by Wyndham, som i foråret 2026 vil stå klar med et nyt hoteltårn på 15 etager. Tårnet er åbent for hele byen og tilføjer 161 værelser til Comwells centralt beliggende Aarhus-hotel, der er kendt for sin internationale stemning. Tårnet rummer desuden skybar og tagterrasse med 360 graders udsigt over Aarhus. Samtidig udvides og renoveres hotellets eksisterende restaurant, så endnu flere gæster kan nyde et måltid i lækre rammer.

Comwell Hotels, bygherre Hans Lorenzen og entreprenør Nordstern har indgået aftale om et 15 etagers nyt hoteltårn, der udvider det centralt beliggende Comwell Aarhus med betydelig kapacitet.

Udover 161 nye hotelværelser – heraf fire suiter og 10 long stay-lejligheder – kan Comwell Aarhus’ gæster se frem til en skybar og restaurant på 14. og 15. etage og øverst oppe en udendørs tagterrasse på mere end 300 kvm. Desuden kan hotellets besøgende benytte førstesalens 9 nye møde- og konferencerum eller afholde selskaber og events med spektakulært vue over Aarhus på de øverste etager, der kan rumme op til 370 personer. Hoteltårnet er åbent for hele byen, og de øverste etager får direkte adgang fra gaden via udvendig glaselevator.

I forbindelse med opførelsen af det nye hoteltårn, opgraderes også hotellets populære Co-Work-område, hvor gæster og lokale aarhusianere flittigt gør brug af det optimalt indrettede arbejdsområde væk fra hjem og kontor. I Co-Work, som findes på alle Comwells danske hoteller, er der altid adgang til kaffe og te uden beregning og Wi-Fi til fri afbenyttelse.

Byens bedste udsigt

Koncernchef i Comwell Hotels, Peter Schelde, glæder sig til at byde velkommen til det nye Comwell Aarhus, når hoteltårnet forventes at stå klar i foråret 2026:

”Der har længe været stor efterspørgsel på hotelkapacitet i Aarhus, og med det nye hoteltårn er vi glade for at kunne tilbyde endnu flere danske og internationale gæster vores funktionelle hotel- og mødefaciliteter. Med udvidelsen af Comwell Aarhus ønsker vi også at bidrage positivt til byens liv. Vi glæder os til at se Aarhusianerne i den nye restaurant og skybar – og på tagterrassen, hvor de kan nyde gode drinks og en af Aarhus’ absolut bedste udsigter,” lyder det fra Peter Schelde.       

Ejer og udlejer af byens nye hoteltårn, Hans Lorenzen, og entreprenør Nordstern ser frem til at fortsætte samarbejdet med Comwell:

”Vi glæder os til at fortsætte det gode samarbejde med Comwell og skabe et endnu mere unikt samlingssted i Aarhus. Comwell byder på præcis den kombination af mod, nytænkning og branche-knowhow, der skal til for at skabe et hus, der indeholder det, gæsterne efterspørger – og mere til,” fortæller Hans Lorenzen, og samme budskab lyder fra Torben Modvig, Group CEO, Nordstern:

”Vi er glade for endnu engang at have indgået samarbejde med Comwell. Vi kender Comwell fra vores tidligere samarbejder, og vi ved, at vi deler de samme høje ambitioner for både kvalitet og bæredygtighed,” slutter Torben Modvig.

Det nuværende Comwell Aarhus blev opført i 2014 og er placeret i hjertet af byen på Værkmestergade. Hotellet, der emmer af international stemning og er prisbelønnet for et serviceniveau i særklasse, arbejder tæt sammen med den globale hotelfranchisevirksomhed Wyndhams hotelbrand Dolce by Wyndham. Samarbejdet med Wyndham fortsætter efter hoteludvidelsen, hvor fokus er på at styrke hotellets internationale profil.

Den samlede hotelkapacitet for Comwell Aarhus kommer med det nye hoteltårn op på 401 værelser, og hotellets største konferencesal kan rumme op til 500 personer.

Fakta om byggeriet:

·       Bygherre: Hans Lorenzen

·       Totalentreprenør: Nordstern

·       Arkitekt: Arkitema

·       Ingeniør: Afry

Byggestart: forventeligt august 2023 

Comwell Bygholm Park

Kom indenfor hos Comwell Bygholm Park

Nu kan du holde møder og konferencer i færdigrenoverede Comwell Bygholm Park i Horsens. Den gamle herregård, som Comwell overtog i starten af 2023, er blevet istandsat fra kælder til kvist, og modtager nu talrige lokale og tilrejsende gæster.
Comwell skal drive nyt hotel i Lyngby

Lyngby Storcenter indgår samarbejde med Comwell: Skal drive nyt og totalrenoveret hotel ovenpå shoppingcentret

Når den omfattende totalrenovering af højhuset ovenpå Lyngby Storcenter er færdig, bliver det den danskejede hotelkæde Comwell Hotels, der skal drive det nye hotel til gavn for byens borgere, forretningsfolk og turister.

Comwell Hotels tilslutter sig Science Based Targets initiative (SBTi)

Danskejede Comwell Hotels arbejder målrettet og integreret med bæredygtighed som en central del af kædens forretningsstrategi. Som første hotelkæde i Danmark har Comwell Hotels nu taget et markant skridt i retning mod at reducere hotellernes samlede klimapåvirkning ved at tilslutte sig Science Based Targets initiative (SBTi). Et vigtigt led i Comwells plan om at reducere sit klimaaftryk og opnå CO2-neutralitet i egen drift i 2030 og i hele værdikæden i 2040.