🇹undefined

🇹undefined

Aarhus får hoteltårn på 15 etager med skybar og tagterrasse

Aarhus får hoteltårn på 15 etager med skybar og tagterrasse

Forretningsfolk, private hotelgæster og borgere i Aarhus kan se frem til en udvidelse af det populære byhotel Comwell Aarhus Dolce by Wyndham, som i foråret 2026 vil stå klar med et nyt hoteltårn på 15 etager. Tårnet er åbent for hele byen og tilføjer 161 værelser til Comwells centralt beliggende Aarhus-hotel, der er kendt for sin internationale stemning. Tårnet rummer desuden skybar og tagterrasse med 360 graders udsigt over Aarhus. Samtidig udvides og renoveres hotellets eksisterende restaurant, så endnu flere gæster kan nyde et måltid i lækre rammer.

Comwell Hotels, bygherre Hans Lorenzen og entreprenør Nordstern har indgået aftale om et 15 etagers nyt hoteltårn, der udvider det centralt beliggende Comwell Aarhus med betydelig kapacitet.

Udover 161 nye hotelværelser – heraf fire suiter og 10 long stay-lejligheder – kan Comwell Aarhus’ gæster se frem til en skybar og restaurant på 14. og 15. etage og øverst oppe en udendørs tagterrasse på mere end 300 kvm. Desuden kan hotellets besøgende benytte førstesalens 9 nye møde- og konferencerum eller afholde selskaber og events med spektakulært vue over Aarhus på de øverste etager, der kan rumme op til 370 personer. Hoteltårnet er åbent for hele byen, og de øverste etager får direkte adgang fra gaden via udvendig glaselevator.

I forbindelse med opførelsen af det nye hoteltårn, opgraderes også hotellets populære Co-Work-område, hvor gæster og lokale aarhusianere flittigt gør brug af det optimalt indrettede arbejdsområde væk fra hjem og kontor. I Co-Work, som findes på alle Comwells danske hoteller, er der altid adgang til kaffe og te uden beregning og Wi-Fi til fri afbenyttelse.

Byens bedste udsigt

Koncernchef i Comwell Hotels, Peter Schelde, glæder sig til at byde velkommen til det nye Comwell Aarhus, når hoteltårnet forventes at stå klar i foråret 2026:

”Der har længe været stor efterspørgsel på hotelkapacitet i Aarhus, og med det nye hoteltårn er vi glade for at kunne tilbyde endnu flere danske og internationale gæster vores funktionelle hotel- og mødefaciliteter. Med udvidelsen af Comwell Aarhus ønsker vi også at bidrage positivt til byens liv. Vi glæder os til at se Aarhusianerne i den nye restaurant og skybar – og på tagterrassen, hvor de kan nyde gode drinks og en af Aarhus’ absolut bedste udsigter,” lyder det fra Peter Schelde.       

Ejer og udlejer af byens nye hoteltårn, Hans Lorenzen, og entreprenør Nordstern ser frem til at fortsætte samarbejdet med Comwell:

”Vi glæder os til at fortsætte det gode samarbejde med Comwell og skabe et endnu mere unikt samlingssted i Aarhus. Comwell byder på præcis den kombination af mod, nytænkning og branche-knowhow, der skal til for at skabe et hus, der indeholder det, gæsterne efterspørger – og mere til,” fortæller Hans Lorenzen, og samme budskab lyder fra Torben Modvig, Group CEO, Nordstern:

”Vi er glade for endnu engang at have indgået samarbejde med Comwell. Vi kender Comwell fra vores tidligere samarbejder, og vi ved, at vi deler de samme høje ambitioner for både kvalitet og bæredygtighed,” slutter Torben Modvig.

Det nuværende Comwell Aarhus blev opført i 2014 og er placeret i hjertet af byen på Værkmestergade. Hotellet, der emmer af international stemning og er prisbelønnet for et serviceniveau i særklasse, arbejder tæt sammen med den globale hotelfranchisevirksomhed Wyndhams hotelbrand Dolce by Wyndham. Samarbejdet med Wyndham fortsætter efter hoteludvidelsen, hvor fokus er på at styrke hotellets internationale profil.

Den samlede hotelkapacitet for Comwell Aarhus kommer med det nye hoteltårn op på 401 værelser, og hotellets største konferencesal kan rumme op til 500 personer.

Fakta om byggeriet:

·       Bygherre: Hans Lorenzen

·       Totalentreprenør: Nordstern

·       Arkitekt: Arkitema

·       Ingeniør: Afry

Byggestart: forventeligt august 2023 

Snoreklip på Bygholm Park

Den flotte, gamle herregård har fået sin storhedstid tilbage

Ved årsskiftet overtog Comwell Hotels nøglerne til den gamle, hvide herregård midt i Bygholm Park i Horsens. Nu er herregården renoveret fra a til z, og gæsterne bydes inden for i fornyede, lækre rammer, hvilket blev markeret med snoreklip foretaget af Horsens borgmester.
Comwell Sorø

Comwell overlader driften af hotelejendom i Sorø

Efter mere end 20 år med hoteldrift i Sorø overlader Comwell Hotels driften af Comwell Sorø til CIC Hospitality den 1. november 2023. Alle ansatte på hotellet får mulighed for at fortsætte arbejdet under ny operatør.

Comwell er aktuel med ny uddannelse: ’Green Chef’

Den danskejede hotelkæde Comwell Hotels har – som led i koncernens ambitiøse ESG-plan – lanceret en uddannelse for Comwells kokke. Uddannelsen hedder Green Chef. Første hold af kokke har netop gennemført begge moduler med stor succes. Green Chef har fokus på optimal råvareudnyttelse, mindre madspild og flere planterige retter, som Comwell arbejder fokuseret med, og som i høj grad drives af medarbejderne i de enkelte hotelkøkkener. Det kræver et højt fagligt niveau hos alle.