🇹undefined

🇹undefined

Altid tæt på sporten

Altid tæt på sporten

Comwell Hotels støtter sporten i hele Danmark og har senest indgået sponsorsamarbejder med superligaklubberne F. C. København og AC Horsens som klubbernes foretrukne hotelpartner. Den type partnerskaber, der både gavner Comwell og sportsklubberne, er ikke nyt for hotelkæden, der har været tæt på sporten gennem mange år.

Den danske hotelkæde Comwell Hotels har en lang historik med partnerskaber i sportens verden, og er involveret i alt fra små, lokale klubber til landsomspændende forbund og superligaklubber. Klubberne er glade for støtten, og Comwell er glade for at byde velkommen til de mange sportsudøvere, der benytter Comwells faciliteter, når de rejser rundt i landet for at deltage i turneringer.

”Vi sætter en ære i at støtte op om forskellige sportsgrene, forbund og klubber fordelt over hele Danmark. Det giver os en unik mulighed for dels at bidrage til et godt formål, hvor motion, sundhed og fællesskab er i centrum og dels at være en del af de stærke netværk, der findes rundt omkring klubberne. Og så er det selvfølgelig også en fordel for os, at sportsfolkene benytter vores hoteller, når de rejser rundt i landet, afholder kurser, større officielle arrangementer, underviser trænere, osv.” fortæller Michael Hansen, kommerciel direktør i Comwell Hotels.

En integreret del af byen

Comwell, der især er kendt for sine moderne møde- og konferencefaciliteter, bestræber sig altid på at være en integreret del af de byer, hvor kædens hoteller er placeret.

”Vi vil mere end være gæsternes foretrukne sted, hvor man får en god nats søvn og holder sine møder. Vores positive bidrag til byerne skal kunne mærkes – også ude i sportsklubberne,” lyder det fra Michael Hansen.  

Glæder sig til at byde spillerne velkommen

Comwell har senest indgået sponsoraftaler med fodboldklubberne F. C. København og AC Horsens.

”Vi glæder os til at byde en masse superligaspillere velkommen på vores hoteller. Det giver god mening for os at bakke op om to markante superligaklubber, der deler flere af de værdier, vi selv efterlever hver dag,” slutter Michael Hansen.

Er man én af dem, der skal holde kroppen i gang for at slappe af, så har Comwell flere muligheder for ophold med sport i centrum og tilbyder alt fra løberuter i naturrige omgivelser til golfophold og yoga-getaways.

 

Comwell Hotels støtter:

FC København

AC Horsens

Vejle Boldklub

Aalborg Håndbold

Odense Håndbold

DTF (Dansk Tennis Forbund)

DGU (Dansk Golf Union)

Snekkersten IF

GoSail

FC Roskilde

HB Køge

KIF Kolding

Snoreklip på Bygholm Park

Den flotte, gamle herregård har fået sin storhedstid tilbage

Ved årsskiftet overtog Comwell Hotels nøglerne til den gamle, hvide herregård midt i Bygholm Park i Horsens. Nu er herregården renoveret fra a til z, og gæsterne bydes inden for i fornyede, lækre rammer, hvilket blev markeret med snoreklip foretaget af Horsens borgmester.
Comwell Sorø

Comwell overlader driften af hotelejendom i Sorø

Efter mere end 20 år med hoteldrift i Sorø overlader Comwell Hotels driften af Comwell Sorø til CIC Hospitality den 1. november 2023. Alle ansatte på hotellet får mulighed for at fortsætte arbejdet under ny operatør.

Comwell er aktuel med ny uddannelse: ’Green Chef’

Den danskejede hotelkæde Comwell Hotels har – som led i koncernens ambitiøse ESG-plan – lanceret en uddannelse for Comwells kokke. Uddannelsen hedder Green Chef. Første hold af kokke har netop gennemført begge moduler med stor succes. Green Chef har fokus på optimal råvareudnyttelse, mindre madspild og flere planterige retter, som Comwell arbejder fokuseret med, og som i høj grad drives af medarbejderne i de enkelte hotelkøkkener. Det kræver et højt fagligt niveau hos alle.