Altid tæt på sporten

altid-taet-paa-sporten.jpg

Altid tæt på sporten

Comwell Hotels støtter sporten i hele Danmark og har senest indgået sponsorsamarbejder med superligaklubberne F. C. København og AC Horsens som klubbernes foretrukne hotelpartner. Den type partnerskaber, der både gavner Comwell og sportsklubberne, er ikke nyt for hotelkæden, der har været tæt på sporten gennem mange år.

Den danske hotelkæde Comwell Hotels har en lang historik med partnerskaber i sportens verden, og er involveret i alt fra små, lokale klubber til landsomspændende forbund og superligaklubber. Klubberne er glade for støtten, og Comwell er glade for at byde velkommen til de mange sportsudøvere, der benytter Comwells faciliteter, når de rejser rundt i landet for at deltage i turneringer.

”Vi sætter en ære i at støtte op om forskellige sportsgrene, forbund og klubber fordelt over hele Danmark. Det giver os en unik mulighed for dels at bidrage til et godt formål, hvor motion, sundhed og fællesskab er i centrum og dels at være en del af de stærke netværk, der findes rundt omkring klubberne. Og så er det selvfølgelig også en fordel for os, at sportsfolkene benytter vores hoteller, når de rejser rundt i landet, afholder kurser, større officielle arrangementer, underviser trænere, osv.” fortæller Michael Hansen, kommerciel direktør i Comwell Hotels.

En integreret del af byen

Comwell, der især er kendt for sine moderne møde- og konferencefaciliteter, bestræber sig altid på at være en integreret del af de byer, hvor kædens hoteller er placeret.

”Vi vil mere end være gæsternes foretrukne sted, hvor man får en god nats søvn og holder sine møder. Vores positive bidrag til byerne skal kunne mærkes – også ude i sportsklubberne,” lyder det fra Michael Hansen.  

Glæder sig til at byde spillerne velkommen

Comwell har senest indgået sponsoraftaler med fodboldklubberne F. C. København og AC Horsens.

”Vi glæder os til at byde en masse superligaspillere velkommen på vores hoteller. Det giver god mening for os at bakke op om to markante superligaklubber, der deler flere af de værdier, vi selv efterlever hver dag,” slutter Michael Hansen.

Er man én af dem, der skal holde kroppen i gang for at slappe af, så har Comwell flere muligheder for ophold med sport i centrum og tilbyder alt fra løberuter i naturrige omgivelser til golfophold og yoga-getaways.

 

Comwell Hotels støtter:

FC København

AC Horsens

Vejle Boldklub

Aalborg Håndbold

Odense Håndbold

DTF (Dansk Tennis Forbund)

DGU (Dansk Golf Union)

Snekkersten IF

GoSail

FC Roskilde

HB Køge

KIF Kolding

Comwell Aarhus, første spadestik, City Towers.jpg

Comwells imponerende Aarhus-byggeri på 15 etager skudt i gang med officielt spadestik

I dag blev første spadestik foretaget til Comwell Aarhus' nye hoteltårn, der med sine 15 etager vil tilføje 161 moderne, indbydende værelser og en række unikke faciliteter til Comwells populære byhotel Comwell Aarhus Dolce by Wyndham. Til sammen udgør de to tårne Aarhus’ nye vartegn, City Towers. Dagens begivenhed blev blandt andet markeret med tale fra Aarhus’ borgmester Jacob Bundsgaard (S).
Jesper Rais

Årsresultat: Comwell Hotels satte omsætningsrekord i 2023

Den danskejede hotelkæde Comwell Hotels har i dag offentliggjort ESG-rapportering og årsresultat for 2023. Med en omsætning på 1.290,6 mio. kr. kan kæden skrive det ind i historien som den højeste nogensinde. Som del af årsrapporten udgiver Comwell også rapport på 2023’s ESG-mål og -aktiviteter, som afspejler et stort fokus på rejsen mod en mere bæredygtig hoteldrift på tværs af alle hoteller.
Jesper Rais

Comwell Kellers Park kåret som ’Årets Spa’ ved Danish Beauty Award 2024

Til den årlige prisuddeling Danish Beauty Awards fredag aften i Tivoli Congress Center blev Comwell Kellers Park hyldet som vinderen af kategorien 'Årets Spa'. Det prestigefyldte awardshow anerkender og hylder traditionen tro de bedste inden for den danske skønheds- og kosmetikbranche.