Service

Comwell fordobler antallet af ladepunkter til elbiler

Comwell Aarhus

Jesper Rais

Flere ladepunkter på alle hoteller

Salget af hybrid- og elbiler får efterspørgslen på ladepunkter til at stige markant. Det får Comwell til at udvide deres kapacitet for opladning af elbiler. I samarbejde med Clever etableres der i øjeblikket nye ladepunkter på alle hotelkædens 15 hoteller over hele landet, så der i fremtiden er 71 i alt, hvilket er en fordobling.

Flere og flere danskere vælger at bidrage til den grønne omstilling ved at købe en opladelig bil, og senest i december slog danskerne ny rekord, da over halvdelen af alle nye biler var opladelige. Det øger efterspørgslen på opladningsmuligheder af biler rundt om i landet.

I Comwell begyndte man etableringen af ladestandere for otte år siden og har de seneste år haft i alt 36 ladepunkter fordelt over hele landet. Her mærker man tydelig et stigende behov for at lade elbilen op på farten:  

”I Comwell har vi arbejdet målrettet med den grønne omstilling i mange år, og det er en del af vores forretningsstrategi. Vi har siden 2014 tilbudt vores gæster muligheden for at oplade deres elbil, og vi glæder os derfor over, at vi i samarbejde med Clever nu forøger antallet af ladestandere. Det er et vigtigt serviceparameter for vores gæster og os, at de kan komme nemt til og fra vores hoteller. Vores gæster vil, ligesom os, den grønne omstilling. Så for mig at se er det ganske naturligt, at vi imødekommer et stigende grønt behov som dette,” siger kommerciel direktør i Comwell, Michael Hansen.

Bedre geografisk dækning
Hos Clever er man glad for samarbejdet og initiativet til etableringen af yderligere 35 ladepunkter i hele landet. Hvis danskerne skal tage elbilen til sig, så er det nemlig vigtigt, at man kan lade på farten, uanset hvor i landet man befinder sig, fortæller Clevers direktør, Casper Kirketerp-Møller:

”Med 71 ladepunkter ved 15 hoteller øger Comwell kampen for den grønne omstilling og for bedre forhold til hotelgæster med elbil. Markedet for elbiler er i en rivende udvikling, og flere og flere virksomheder har stort fokus på at bidrage til den grønne omstilling ved at gøre det nemt at vælge elbilen til. Erhvervslivets bidrag til den offentlige ladeinfrastruktur er afgørende, når vi skal sikre ladepunkter de steder, hvor elbilisterne er. Derfor er det vigtigt, at vi gør det stadig nemmere for virksomhederne med aftaler som denne.”

Clever har lige hævet deres ambition for antallet af offentligt tilgængelige ladepunkter fra 10.000 til 20.000 inden udgangen af 2025. På nuværende tidspunkt er der cirka 5.000 offentlige ladepunkter i hele Danmark.

Comwell driver 15 hoteller i Danmark fordelt over hele landet, og etableringen af de nye ladepunkter er iværksat og forventes endelig færdig i løbet marts 2022. Foreløbig er ladestanderne på Comwells hoteller forbeholdt gæster. Gæster kan betale for opladningen gennem Clevers app som en del af deres abonnement hos Clever eller ved ad hoc-betaling.

Alle Comwells hoteller har Green Key-mærket, der er turismens internationale miljømærke. Det gives til turistvirksomheder, som gør en ekstra indsats for at beskytte miljøet. De seneste seks år har hotelkæden reduceret el, vand og varmeforbrug med mere end 20%. For fremtiden har Comwell et mål om at reducere med yderligere 2% om året.

Comwell Aarhus, første spadestik, City Towers.jpg

Comwells imponerende Aarhus-byggeri på 15 etager skudt i gang med officielt spadestik

I dag blev første spadestik foretaget til Comwell Aarhus' nye hoteltårn, der med sine 15 etager vil tilføje 161 moderne, indbydende værelser og en række unikke faciliteter til Comwells populære byhotel Comwell Aarhus Dolce by Wyndham. Til sammen udgør de to tårne Aarhus’ nye vartegn, City Towers. Dagens begivenhed blev blandt andet markeret med tale fra Aarhus’ borgmester Jacob Bundsgaard (S).
Jesper Rais

Årsresultat: Comwell Hotels satte omsætningsrekord i 2023

Den danskejede hotelkæde Comwell Hotels har i dag offentliggjort ESG-rapportering og årsresultat for 2023. Med en omsætning på 1.290,6 mio. kr. kan kæden skrive det ind i historien som den højeste nogensinde. Som del af årsrapporten udgiver Comwell også rapport på 2023’s ESG-mål og -aktiviteter, som afspejler et stort fokus på rejsen mod en mere bæredygtig hoteldrift på tværs af alle hoteller.
Jesper Rais

Comwell Kellers Park kåret som ’Årets Spa’ ved Danish Beauty Award 2024

Til den årlige prisuddeling Danish Beauty Awards fredag aften i Tivoli Congress Center blev Comwell Kellers Park hyldet som vinderen af kategorien 'Årets Spa'. Det prestigefyldte awardshow anerkender og hylder traditionen tro de bedste inden for den danske skønheds- og kosmetikbranche.