Comwell Club

Comwell introducerer bonusnætter

Comwell Bygholm Park værelse værelser

Jesper Rais

Få fordele som medlem af Comwell Club

Når du fra i dag tjekker ind hos Comwell, får du som klubmedlem automatisk et stempel, for hver overnatning du booker. Otte overnatninger udløser en gratis bonusnat for 2 personer. Tiltaget skal være med til at styrke hotelkædens loyalitetsprogram og i højere grad få gæster til at booke gennem Comwells egne kanaler.  

Comwell lancerer i øjeblikket en række nye og attraktive fordele, der skal med til styrke loyalitetsprogrammet i Comwell Club. I sidste måned introducerede Comwell et nyt fødselsdagskoncept, hvor medlemmer tilbydes en særlig god rabat på ophold.

Nu introducerer Comwell sine 295.000 klubmedlemmer for endnu et loyalitetsprodukt i form af gratis overnatninger. Et produkt som Comwell håber ikke alene vil styrke medlemsloyaliteten men også øge overnatninger i Danmark generelt.

Comwells kommercielle direktør, Michael Hansen, siger i forbindelse med lanceringen:
”Vi har i Comwell længe arbejdet på en ny klubfordel, der skal styrke loyaliteten og gøre det mere attraktivt at overnatte hos os. Samtidig er det et stærkt incitament for vores kunder til at booke direkte gennem vores kanaler. På den måde opnår de flere fordele, og vi kan i højere grad skræddersy tilbud og produkter, der passer til dem. Vi har mange kunder, der kommer fast på vores hoteller og nyder vores værtskab, og det vil vi gerne honorere. Men vi håber da også, at tilbuddet vil gøre det attraktivt for alle andre at komme ud og opleve Danmark og vores unikke hoteller rundt om i landet. Med introduktionen af vores bonusnætter har vi lavet et produkt, der er nemt at forstå og uden en masse restriktioner,” siger Michael Hansen.

Comwell Club blev introduceret i 2010 og har i dag 295.000 medlemmer i Danmark og Sverige. Som medlem af Comwell Club opsparer man nu både bonusnætter og point på sine ophold. Pointene kan bruges som hel eller delvis betaling af ophold, middage og spa.

Sådan fungerer bonusnætter
Medlemmer af Comwell Club får ét stempel ved hver kvalificerende overnatning. Man skal have minimum én kvalificerende overnatning om året for at bevare optjente stempler af ældre dato. Når man har 8 stempler (altså overnattet 8 gange) får man én bonusnat inkl. en unik voucherkode. Bonusnætter kan kun bookes online via comwell.com. Den unikke voucherkode skal ikke bruges ved booking, men skal medbringes og fremvises som dokumentation ved check-ind.