Imponer dine gæster med en nytårsaften, de sent vil glemme

Comwell Hotels jul julefrokost julefest

wichmann+bendtsen www.wplusb.dk

Fem tips til dig, der står for årets nytårsfest

Nytårsaften nærmer sig, og tankerne om årets afslutning begynder at fylde i snakken på kontoret. Er det dig, der står for at arrangere nytårsfesten 2024, er det her, du skal læse med. Vi har samlet fem gode tips til en succesfuld start på det nye år, som både dig og dine gæster vil huske i lang tid. Uanset om du planlægger en nytårsaften med overnatning eller en festlig middag, har vi inspiration til en uforglemmelig oplevelse.

1. Vælg den perfekte lokation til jeres nytårsfest

Det første og vigtigste skridt er at finde det rigtige sted til jeres nytårsfest. Overvej følgende:

  • Hvor mange gæster deltager? Er det hele koncernen, afdelingen eller teamet?

  • Hvor stor skal lokationen være? - der skal naturligvis være god plads til alle!

  • Hvad er budgettet?  hvad har I til rådighed pr. person eller samlet?

Når økonomi og deltagerantal er på plads, har du en god ramme for at finde det rigtige sted til jeres julefest. Comwell tilbyder mange festlokationer landet over, og med festlokaler med plads op til 1700 deltagere, kan I fejre med stil og måske endda forlænge jeres nytårsaften med en overnatning. Ønsker I en nytårsaften med masser af liv og storbystemning, er København eller Aarhus det oplagte valg. Foretrækker I derimod mere rolige omgivelser, er der med vores mange lokationer også rig mulighed for det!

2. Imponer dine gæster fra start - det første indtryk er vigtigt!

Nytårsaften er en speciel aften, og førstehåndsindtrykket af lokalet sætter scenen for hele aftenen. Tænk over:

  • Dekorationer, borddækning og lys – skal det være glamourøst, klassisk eller noget helt tredje?

  • Skab en wow-effekt med gennemtænkte detaljer, som for eksempel flotte borde og festlig nytårspynt, som gør aftenen ekstra speciel.

”Førstehåndsindtrykket af lokalet er rigtig vigtigt. Flot dækkede borde, dekorationer og store indbydende julebuffeter. Lokalet og den måde, det tager sig ud på, er både det første og sidste gæsterne ser. Og derfor dét, de husker,” fortæller Jonathan Bechmann, Meetingdesigner på Comwell Holte.

3. Sørg for velsmagende mad og drikke for enhver smag

Mad og drikke er uundgåeligt en stor del af nytårsfesten. Vælg en menu, der passer til aftenen – om det er en lækker nytårsbuffet, en gourmetmiddag eller små delikate retter. Husk at tage hensyn til gæsternes præferencer og eventuelle kostbehov.

I Comwell er vores kokke og køkkenpersonale altid klar til at give god sparring og dele erfaringer med at servicere store fester og gæster med særlige kosthensyn.

Også når det gælder drikkevarer er der flere valg at træffe. Overvej følgende:

  • Hvad skal der serveres til velkomst, så der er noget for alle?

  • Skal der være vin, øl og sodavand til maden, eller er det en fest med fri bar? Drikkevarer bør matche festens stil.

  • Hav in mente at en del sikkert ikke drikker alkohol, så hvad vil de mon gerne drikke?

  • Og husk, at det er nytårsaften – måske skal der være noget ekstra til at skåle med, når klokken slår 12.

Comwell Borupgaard, CBO, BTB, business, film, shoot, reklamefilm, statister, konference. møde, stemning, b2b,

4. Gennemtænk dit program fra start til slut

Et godt program er alfa-omega og afgørende for, at gæsterne får en god oplevelse, så sørg for at have en klar plan for hele aftenen. Værd at overveje:

  • Hvornår er der tid til underholdning? Og hvilken form for underholdning? – det har vi heldigvis nogle gode bud på lidt længere nede!

  • Hvornår der skal skåles i champagne?

  • Skal der være en countdown til midnat med fyrværkeri?

  • Hvad skal der skal ske efter klokken har slået 12? Mange vælger at kombinere festen med et nytårsophold, så man kan nyde en afslappet start på det nye år uden at bekymre sig om transport hjem.

  • Husk også at inkludere små pauser, så gæsterne kan tage en snak eller få en lille pause mellem aktiviteterne.

Hos Comwell har vores personlige MeetingDesignere fuldstændig styr på, hvordan man skruer et godt program sammen. Og holder du festen hos os, får du altid en personlig rådgiver tilknyttet, som hjælper dig med arrangementet fra start til slut.

5. Sidst men ikke mindst – sørg for underholdning og musik, der sætter stemningen!

Underholdning er med til at gøre en nytårsaften mindeværdig. Overvej, hvad der vil fange dine gæsters opmærksomhed – skal der være en standupkomiker, et anderledes indslag som en nytårsquiz eller måske et fotoboks-område, hvor gæsterne kan tage festlige billeder?

Tip: Husk at vælge underholdning, der passer til aldersgruppen og energiniveauet hos dine gæster, og overvej at have noget for både dem, der vil være aktive, og dem, der vil nyde festen fra sidelinjen.

Musikken er altafgørende for at skabe den rigtige stemning og få folk på dansegulvet, så sørg for at have styr på lyden og playlisten, der passer til jeres fest. Overvej, om der skal være en DJ, et live band eller blot en gennemført playliste, der passer til aftenens vibe.

Tip: Tænk også på de stille øjeblikke; det kan være hyggeligt med noget dæmpet baggrundsmusik under middagen og mere energiske rytmer, når klokken nærmer sig midnat.

Centralværkstedet Smedien Aarhus

Bonus tip!

Skræddersy den perfekte nytårsfest med hjælp fra eksperter

Planlægningen af en nytårsaften kan være en stor opgave, men du behøver ikke stå alene med ansvaret. Vores MeetingDesignere klar til at hjælpe dig med at skræddersy den perfekte nytårsaften – fra det første velkomstglas til den sidste dans.

Vi guider dig gennem valg af lokation, menu og kommer gerne med forslag til programmet, så I får skabt en aften, der lever op til jeres drømme og behov. Se oversigten over vores hoteller og kontakt vores selskabskoordinatorer eller MeetingDesignere for at høre mere om mulighederne for at fejre nytåret på vores hoteller - en fest fyldt med glæde, smil og uforglemmelige øjeblikke. Vi glæder os til at byde jer velkommen til en festlig og mindeværdig start på det nye år!

”Her træder du ind i en verden, hvor kun du, din krop og dit sind er i centrum”

Med nærvær og fokus på hver enkelt gæst byder spachef, Malene Ripullone, indenfor i spauniverset på Comwell Borupgaard. Her er listen over spabehandlinger lang, servicen i top og alle pro-dukter nøje udvalgt for at skabe de bedste rammer for ro i krop og sind.
wichmann+bendtsen www.wplusb.dk

Virtuelle vs. fysiske møder: hvilken mødetype passer bedst?

Møder spiller en central rolle i arbejdsdagen, men valget mellem virtuelle og fysiske møder kan påvirke både effektiviteten og deltagernes oplevelse. Vi dykker vi ned i forskellene mellem virtuelle og fysiske møder og fordele og ulemper ved begge.
Comwell Borupgaard, CBO, BTB, business, film, shoot, reklamefilm, statister, konference. møde, stemning, b2b,

De mest effektive mødetyper og deres formål - hvilken mødetype skal du vælge?

At vælge den rette mødetype kan gøre en stor forskel i, hvordan et møde opleves, og hvilke resultater der opnås. I denne guide får du en gennemgang af de mest populære mødetyper, og hvornår du skal vælge dem, så du kan optimere dine møder og få mest muligt ud af dem.