ecooking

Gæsteartikler du kan mærke

For os er det vigtigt, at du føler dig hjemme, når du er ude, og derfor får du den bedste kvalitet gennem hele ”rejsen” under dit ophold – også når det gælder gæsteartikler.

Vi samarbejder med danske Ecooking, der producerer og leverer naturlig hudpleje til alle – uanset køn eller alder - og som er 70-100% økologiske.

Ecooking er hverdagsluksus til din hud med kompromisløst fokus på effekt og kvalitet. Produkterne er skabt ud fra ønsket om primært at opnå en synlig effekt og dernæst at indeholde så meget økologi og naturlighed som muligt. 

I dag producerer Ecooking mere end 54 forskellige produkter til begge køn i alle aldre, som sælges i 24 lande verden over.

Køb Ecooking på Comwells hoteller
Ecooking forhandles i dag i et udvalg af netbutikker, i Matas og på apoteker. Med samarbejdet er det også muligt at købe et stort udvalg af Ecookings produkter i receptionerne på Comwells danske hoteller.

Ecooking shampoo og conditioner forhandles lige nu på Comwell Roskilde, Comwell Korsør, Comwell Rebild Bakker, Comwell Holte, Comwell Kellers Park og Comwell Borupgaard. Forhandling af Ecooking shampoo og conditioner på øvrige Comwell hoteller kommer til løbende.