Check ind hos Comwell og kom ud i Danmark

Nyd sommeren i Danmark

I år er den danske sommer jeres. Varme dage der strækker sig så langt øjet rækker. Og lune nætter der bringer jer tættere på hinanden.
Med hoteller i hele Danmark, ligger sommerlandskabet for dine fødder. Træd ud og udforsk de små ubefærdede stier i storby og skov. Slå dig løs på golfbanernes karseklippede terræn eller bliv opslugt af en krimi i strandkanten.

Oplev Danmark; fra idyllisk natur til historiske hotspots. Eller mærk storbyens summen, med plads til shopping og sjov. Og når dagen runder af, står vi klar til at byder dig på et gratis glas bobler mens solen går ned. Mærk sommeren sammen.

Check ind på Comwell, og kom ud i Danmark.

Smuttur

morgenmad på sengen
Spar 20%

Sommerovernatning med morgenmad

Tag en slapper i sommerferien, og nyd et hyggeligt hotelophold tæt på den smukke danske natur eller storbyens pulserende liv.

Smuttur Deluxe

var3532
Spar 20%

Forkælelsesophold

Tag en ekstra lækker sommerferiepause, og nyd velkomst bobler, eftermiddagskaffe og kage, en 3-retters middag, et glas Nohrlund økologisk cocktail ved solnedgang, overnatning og morgenmad på ét af vores dejlige hoteller. 

Sommerspa

veninder på spa
Spar 20%

Spaophold med lækker 3-retters og morgenmad

Forkæl dig selv i sommerferien, og bliv veludhvilet på et af vores spahoteller med alt fra dampbad til udendørs spapark. 

Forlænget smuttur

børnefamilie i seng
Få sidste nat gratis

Bo 4 nætter og betal for 3

Giv dig god tid til at udforske de mange sommeroplevelser, der venter lige uden for hoteldøren – Lige fra skovens stille ro til storbyens summen.

Comwell Club

sommerbobler
Optjent point og bonus stempler

Meld dig ind

Uanset om du bor på et af vores hoteller flere gange om måneden i forbindelse med dit job, eller om du nyder et ophold et par gange om året, så er et medlemskab hos Comwell Club en fordel.

Annullering

nærværende service
I trygge hænder

Ombooking og annullerings-betingelser

Vi har valgt at gøre det så nemt som muligt for dig at ændre sommerferieplaner, når du booker din sommerferie hos Comwell. Det betyder, at du omkostningsfrit kan ændre din booking på vores sommerprodukter helt frem til ankomstdagen. 

Coronavirus håndtering: Du kan være tryg, når du bor hos os

Vi har iværksat udvidede rengøringsprocedurer på alle hoteller.

Vi har opsat ekstra dispensere til håndsprit til på alle vores hoteller.

Vi har sikret god plads mellem bordene i vores restauranter.

Vi har sørget for fast-checkout, så du kan undgå kø, når du checker ud.